tuinman Oudergem

Tuinman Oudergem gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Tuinman Oudergem: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Luc is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinman in Kortenberg (3070) - Luc
Luc Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kortenberg
4.89/5 (87 reviews)
Ik ben naar tuinbouwschool in Leuven geweest. Ik heb enige jaren ervaring als tuinman. Ik heb eigen materiaal . Ik doe gras maaien. Hagen scheren. Spitten enz ik kan eventueel het groenafval meenemen indien het nodig is
Rudi is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinman in Sint-Genesius-Rode (1640) - Rudi
Rudi
Sint-Genesius-Rode
4.88/5 (60 reviews)
zorgvuldig tuinieren: netjes alles maaien en opruimen alsof het mijn eigen tuin was. Ben in bezit van grasmaaier, tuinmateriaal, bladblazer, verticuteermachine, elektrische snoeischaar. Heb al een paar vroegere referenties waar ik maaide en snoeide en andere tuinklusjes deed.
Tuinman in Beersel (1650) - Diego
Diego
Beersel
4.93/5 (43 reviews)
Jardinier passionné par le jardinage depuis toujours, je maitrise totalement presque tous les aspects du jardin: sol, plantes, biodiversité, esthétique, entretien, compostage... Je possède de tout matériel professionnel requis (taille haie courte et téléscopique, bèches, cisailles, tondeuse...) cependant, je ne reprends jamais de déchets verts avec moi! à composter chez vous de préférence!
Geoffroy is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinman in Strombeek-bever (1853) - Geoffroy
Geoffroy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Strombeek-bever
5/5 (43 reviews)
Van klein tot groot, kan me altijd verplaatsen voor een opinie. Als het maar met de tuin de maken heeft ben ik altijd paraat voor een babbel. Gras perk opnieuw inzaaien, onkruid wieden, heggen opschonen voor een bbq, vijvers uitgraven, moestuin omspitten en nog veel meer.
Tuinman in Zaventem (1930) - Omar
Omar
Zaventem
4.56/5 (36 reviews)
Hallo, mijn naam is Omar en ben 26 jaar. Ik kom uit Zaventem. Je kan me inhuren voor alle soorten klusjes. Tuinwerken. Ik ben een handige jongen. Heb ervaring en leer elke dag bij. Huur mij in en je zorgen zij zo voorbij 👌
Tuinman in Wezembeek-oppem (1970) - Magomed
Magomed
Wezembeek-oppem
4.89/5 (27 reviews)
Beste Onlangs heb ik opleiding als hovenier onderhoud (tuin en parken)gedaan De leerkrachten tevreden waren over me en stage waar ik deed heb ik goede Feedback
Tuinman in Overijse (3090) - Roger
Roger
Overijse
5/5 (15 reviews)
Hallo Dit zijn de werken die ik gaarne uitvoer. Het verschil zien na het werk alleen al maakt mij tevreden en gelukkig. Wanneer spreken we af? Groetjes Roger
Tuinman in Schaarbeek (1030) - Jeanette
Jeanette
Schaarbeek
4.67/5 (12 reviews)
Ik kan tuinen aanleggen, advies geven over de aanplant, samen met jou de beplanting kiezen en problemen oplossen. Ik heb zeer veel ervaring met sier- en moestuinen. Kan ook zwaar werk verrichten.
Tuinman in Machelen (1830) - Matthieu
Matthieu Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Machelen
4.89/5 (9 reviews)
Je suis très soigné et précis dans mes actions. J'adore travailler dans les jardin et m'occuper de chaque jardin comme si c'était le mien. En plus, j'ai beaucoup d'expérience, ce qui est bien sûr un avantage.
Tuinman in Sint-joost-ten-node (1210) - Matthias
Matthias
Sint-joost-ten-node
5/5 (8 reviews)
Ik heb reeds veel in tuinen gewerkt. Gras maaien, snoeien, bladeren opruimen en kleine klusjes in uw tuin. Ik bezit een haagschaar en een kleine grasmachine. Meestal ben ik beschikbaar in de week maar vooral in het weekend
Tuinman in Beersel (1650) - Thibo
Thibo
Beersel
5/5 (5 reviews)
Ikzelf werk al enkele jaren in de tuinbouw sector tot op de dag van vandaag en heb ook een opleiding achter de rug voor tuinaannemer & groenbeheerder. Met al de ervaring die ik ondertussen al heb (& de tot op heden bijkomende ervaring) sta ik u graag te hulp. Hopelijk tot binnenkort!
Tuinman in Laken (1020) - Mojtaba
Mojtaba
Laken
4.8/5 (5 reviews)
Ik ben geboren in boordrij en verzorg ik onze planten in mijn werk en graag werk ik in natuur en tuin, daarom deze job is interessant voor mij ik doe graag
Tuinman in Brussel (1000) - Carolien
Carolien
Brussel
5/5 (2 reviews)
Zelf heb ik geen tuin, maar ik heb dit jaren lang bij mijn ouders moeten doen en recent vroeg mijn zus ook hulp. Ik heb handen aan het lijf en een logisch verstand. Werk graag buiten en geniet van goed en minder goed weer.
Tuinman in Sint-agatha-berchem (1082) - Yannick
Yannick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-agatha-berchem
5/5 (2 reviews)
Alles van onderhoud in uw tuin van de kleinste werken zoals gras afrijden naar de grotere zoals planten van een boom of plastsen van een haag
Tuinman in Ukkel (1180) - Nicolas
Nicolas
Ukkel
5/5 (1 reviews)
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Vlotte hulp, goed dat we zelf keuze tss mensen kunnen maken, door evaluatie zien we wie goed werk levert ”
Jochen
“ leuk om zo'n mogelijkheid te hebben - als het nodig is. bedankt dat jullie bestaan - dat is altijd handig :-) en geef het door aan vrienden. ”
Ken
“ Een fijne eerste ervaring. Wij kenden de website nog niet. Goede informatie, overzichtelijk, veilige manier van betalen. ”
Geert
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Oudergem: geëvalueerd met 4.95 door 369 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Oudergem, betaalbare tuinman Oudergem, tuinman gezocht Oudergem, gras maaien Oudergem, haag snoeien Oudergem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Tuinman Oudergem: welke werkzaamheden?

Het takenpakket van een tuinman in Oudergem is heel divers. Kort samengevat zijn er drie hoofdtaken voor een tuinman in Oudergem namelijk tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies.

Tuinaanleg Oudergem

Een tuinman in Oudergem zal jouw tuin gelijktrekken, zal planten, struiken en bomen planten. Je hebt geen gazon? De tuinman kan deze perfect plaatsen. Maar een tuinman kan ook zorgen voor de tuinverlichting om het nog gezelliger te maken. Waarom jouw tuin laten aanleggen door een tuinman in Oudergem? Zo ben je verzekerd van het meest geweldige resultaat. De tuinman in Oudergem zal jouw gras niet enkel perfect leggen, maar de tuinman zal er ook voor zorgen dat de bomen op de perfecte plaats geplant worden.

Tuinonderhoud Oudergem

In het takenpakket van een tuinman Oudergem is er natuurlijk ook de tuinonderhoud. Denk maar aan boomverzorging, het gras maaien, het gazon bemesten en planten voldoende water geven. De hovenier in Oudergem zorgt ervoor dat jouw tuin zo gezond mogelijk is zodat je er het hele jaar door van kan genieten. Het is belangrijk om jouw tuin goed te onderhouden zodat de levensduur van jouw tuin wordt verlengd. Hoe beter jouw tuin onderhouden is, hoe langer jouw tuin meegaat.

Tuinadvies Oudergem

En een laatste taak is het geven van suggesties. Je hebt een tuin, maar je weet niet goed hoe je het moet aanpakken? Welke planten zijn het beste voor buiten? In de zon of uit de zon? Vraag een persoonlijk tuinadvies aan een tuinman in Oudergem. Het tuinadvies kan ook gaan over het al dan niet opknappen van de tuin, over een tuinontwerp en natuurlijk over het tuinonderhoud. De tuinmannen Oudergem helpen je graag verder.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een tuinman Oudergem?

Je wil jouw tuin zelf aanleggen? Het klinkt simpel, maar dat is het allesbehalve. Er komt heel veel bij kijken. Het is meer dan gras zaaien en wat bomen planten. Het is zinvol om een tuinman in Oudergem in te schakelen. Een tuinman Oudergem is kenner in het gebied van tuin. Samen met de hovenier kan je de tuin van jouw dromen verwezenlijken.

Een tuinman inschakelen heeft tal van voordelen. Dit zijn de voornaamste op een rijtje:

Wat kost een tuinman in Oudergem?

Een tuinman in Oudergem is natuurlijk niet kosteloos. Het is steeds aangeraden om meerdere prijsoffertes bij verschillende tuinmannen in Oudergem aan te vragen. Zo heb je een idee van hoeveel het jou ongeveer zou kunnen kosten. Bij Ring Twice werken onze tuinmannen op basis van een uurtarief. Hieronder vind je hun gemiddelde prijzen. Het uurtarief van een tuinman in Oudergem ligt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinman Oudergem prijs
Tuinman Oudergemtussen € 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Zoals hierboven vermeld, kan je een tuinman inschakelen voor meerdere diensten. Afhankelijk van de gevraagde diensten, zullen de kosten wat anders zijn. Je kan hieronder een overzicht vinden van de meest populaire diensten aan onze tuinmannen in Oudergem en hun gemiddelde vraagprijzen. Voor een meer specifieke prijsofferte kan je steeds de dienst aanvragen. Zo ontvang je meerdere voorstellen op maat!
DienstenGemiddelde prijzen in Oudergem
Bladeren oprapen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Fruit rapen in tuin€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Gazon afrijden€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Tuin onderhouden€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Haag scheren€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Boom omhakken€ 23/uur - € 35/uurDeze dienst aanvragen

Tuinman Oudergem gezocht? Enkele tips!

Op zoek naar een betaalbare, maar geoefende tuinman in Oudergem? Het is niet altijd simpel om de juiste tuinman in Oudergem te vinden. Hieronder enkele tips. Zo weet je waar je op moet letten bij het zoeken naar de geschikte tuinman:

Hoe kan je offertes voor tuinman Oudergem vergelijken?

Je wil graag jouw tuin verzorgen of opnieuw aanleggen. Je hebt beslist om een hovenier in Oudergem te zoeken. Het is altijd zinvol om verschillende tuinmannen in Oudergem met elkaar te vergelijken. Jouw gazon afrijden? De bomen snoeien? Niets is te laborieus voor de tuinmannen in Oudergem! Ze zullen jou een offerte doorsturen op basis van hun vaardigheid en van de tuinwerken die gedaan moeten worden. Op Ring Twice geven wij een prijsklasse aan. Al vanaf € 15/uur kan je een geoefende en betrouwbare tuinman in Oudergem vinden.

Bij Ring Twice, kan je aan de tuinman Oudergem een prijsofferte vragen. Aan de hand van de verschillende offertes van de verschillende tuinmannen kan je naargelang jouw budget een tuinman in Oudergem selecteren. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen tuinman in Oudergem

De laatste aanvragen in de categorie tuinman in Oudergem

Tuinman Oudergem - Jardin - Jardiner - Jardinier : tailler la haie - tuin eilandjes op speelplaats - regulier onderhoud (6X/jaar + snoeiwerk) (2) - tuin eilandjes op speelplaats - regulier onderhoud (6X/jaar + snoeiwerk) - Boom snoeien - Tonte et taille haie - Onderhoud tuin. - Gazon aanleggen (voorbereiden grond + graszoden leggen) en hekje plaatsen - Tuinman in Oudergem (1160)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden