Vind de beste tuinman van Oudergem

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Tuinman in Kortenberg (3070) - Luc
Luc Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.87/5 · 60 reviews
3070 Kortenberg
Ik ben naar tuinbouwschool in Leuven geweest. Ik heb enige jaren ervaring als tuinman. Ik heb eigen materiaal . Ik doe gras maaien. Hagen scheren. Spitten enz ik kan eventueel het groenafval meenemen indien het nodig is
Tuinman in Sint-Genesius-Rode (1640) - Rudi
Rudi
4.86/5 · 51 reviews
1640 Sint-Genesius-Rode
zorgvuldig tuinieren: netjes alles maaien en opruimen alsof het mijn eigen tuin was.ben in bezit van grasmaaier,tuinmateriaal,bladblazer,elektrische snoeischaar.Heb al een paar vroegere referenties waar ik maaide en snoeide en andere tuinklusjes deed.
Tuinman in Beersel (1650) - Diego
Diego
4.93/5 · 42 reviews
1650 Beersel
Jardinier passionné par le jardinage depuis toujours, je maitrise totalement presque tous les aspects du jardin: sol, plantes, biodiversité, esthétique, entretien, compostage... Je possède de tout matériel professionnel requis (taille haie courte et téléscopique, bèches, cisailles, tondeuse...) cependant, je ne reprends jamais de déchets verts avec moi! à composter chez vous de préférence!
Tuinman in Strombeek-bever (1853) - Geoffroy
Geoffroy Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 36 reviews
1853 Strombeek-bever
Van klein tot groot, kan me altijd verplaatsen voor een opinie. Als het maar met de tuin de maken heeft ben ik altijd paraat voor een babbel. Gras perk opnieuw inzaaien, onkruid wieden, heggen opschonen voor een bbq, vijvers uitgraven, moestuin omspitten en nog veel meer.
Tuinman in Zaventem (1930) - Omar
Omar
4.56/5 · 36 reviews
1930 Zaventem
Hallo, mijn naam is Omar en ben 26 jaar. Ik kom uit Zaventem. Je kan me inhuren voor alle soorten klusjes. Tuinwerken. Ik ben een handige jongen. Heb ervaring en leer elke dag bij. Huur mij in en je zorgen zij zo voorbij 👌
Tuinman in Steenokkerzeel (1820) - Alexandros
Alexandros
4.59/5 · 29 reviews
1820 Steenokkerzeel
Tailler les haies, tondre la pelouse, aménager votre terrasse, Pour prendre soin toute l’année de votre bout de paradis, les experts du jardinage passionnés de nature assureront l’entretien ou l’aménagement paysager. Si vous n’avez pas la main verte, n’hésitez plus en confiant vos travaux à des passionnés de la nature. il y a forcément un spécialiste disponible près de chez vous.enlèvement d'a
Tuinman in Wezembeek-oppem (1970) - Magomed
Magomed
4.88/5 · 26 reviews
1970 Wezembeek-oppem
Beste Onlangs heb ik opleiding als hovenier onderhoud (tuin en parken)gedaan De leerkrachten tevreden waren over me en stage waar ik deed heb ik goede Feedback
Tuinman in Overijse (3090) - Roger
Roger
5/5 · 15 reviews
3090 Overijse
Hallo Dit zijn de werken die ik gaarne uitvoer. Het verschil zien na het werk alleen al maakt mij tevreden en gelukkig. Wanneer spreken we af? Groetjes Roger
Tuinman in Schaarbeek (1030) - Jeanette
Jeanette
4.64/5 · 11 reviews
1030 Schaarbeek
Ik kan tuinen aanleggen, advies geven over de aanplant, samen met jou de beplanting kiezen en problemen oplossen. Ik heb zeer veel ervaring met sier- en moestuinen. Kan ook zwaar werk verrichten.
Tuinman in Machelen (1830) - Matthieu
Matthieu
4.89/5 · 9 reviews
1830 Machelen
Je suis très soigné et précis dans mes actions. J'adore travailler dans les jardin et m'occuper de chaque jardin comme si c'était le mien. En plus, j'ai beaucoup d'expérience, ce qui est bien sûr un avantage.
Tuinman in Sint-joost-ten-node (1210) - Matthias
Matthias
5/5 · 7 reviews
1210 Sint-joost-ten-node
Ik heb reeds veel in tuinen gewerkt. Gras maaien, snoeien, bladeren opruimen en kleine klusjes in uw tuin. Ik bezit een haagschaar en een kleine grasmachine. Meestal ben ik beschikbaar in de week maar vooral in het weekend
Tuinman in Beersel (1650) - Thibo
Thibo
5/5 · 5 reviews
1650 Beersel
Ikzelf werk al enkele jaren in de tuinbouw sector tot op de dag van vandaag en heb ook een opleiding achter de rug voor tuinaannemer & groenbeheerder. Met al de ervaring die ik ondertussen al heb (& de tot op heden bijkomende ervaring) sta ik u graag te hulp. Hopelijk tot binnenkort!
Tuinman in Brussel (1000) - Carolien
Carolien
5/5 · 2 reviews
1000 Brussel
Zelf heb ik geen tuin, maar ik heb dit jaren lang bij mijn ouders moeten doen en recent vroeg mijn zus ook hulp. Ik heb handen aan het lijf en een logisch verstand. Werk graag buiten en geniet van goed en minder goed weer.
Tuinman in Sint-agatha-berchem (1082) - Yannick
Yannick Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 2 reviews
1082 Sint-agatha-berchem
Alles van onderhoud in uw tuin van de kleinste werken zoals gras afrijden naar de grotere zoals planten van een boom of plastsen van een haag
Tuinman in Ukkel (1180) - Nicolas
Nicolas
5/5 · 1 reviews
1180 Ukkel

Tuinman Oudergem: geëvalueerd met 4.93 door 342 klanten

Populaire dienstaanvragen: tuinman Oudergem, betaalbare tuinman Oudergem, tuinman gezocht Oudergem, gras maaien Oudergem, haag snoeien Oudergem,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel aanbiedingen gekregen op mijn aanvraag. Afspraken met tuinman verliepen vlot. Betaling via listminut is handig. ” - Geplaatst sinds 7 dagen
Hulp bij tuin terug netjes maken
Thomas raadt Luc aan Luc
“ zeer snel hulp voor allerlei kleine klusjes, mensen die graag werken of wat willen bijverdienen . Voor 2 verschillende aanvragen de dag zelf al reactie van de dienstverleners. ”
Tuintje effen maken en grasmatten leggen
Frans raadt Enver aan Enver
“ Dankzij ListMinut vonden wij een geschikt persoon voor het onderhoud van onze tuin. ”
Onderhoud tuin
Lisa raadt Toon aan Toon
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Tuinman Oudergem: welke werkzaamheden?

Het takenpakket van een tuinman in Oudergem is heel divers. Kort samengevat zijn er drie hoofdtaken voor een tuinman in Oudergem namelijk tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies.

Tuinaanleg Oudergem

Een tuinman in Oudergem zal uw tuin gelijktrekken, zal planten, struiken en bomen planten. U hebt geen grasperk? De tuinman kan deze perfect plaatsen. Maar een tuinman kan ook zorgen voor de tuinverlichting om het nog gezelliger te maken. Waarom uw tuin laten aanleggen door een tuinman in Oudergem? Zo bent u verzekerd van het meest geweldige resultaat. De tuinman in Oudergem zal uw gras niet enkel perfect leggen, maar de tuinman zal er ook voor zorgen dat de bomen op de juiste plaats geplant worden.

Tuinonderhoud Oudergem

In het takenpakket van een tuinman Oudergem is er natuurlijk ook de tuinonderhoud. Denk maar aan boomverzorging, het gras maaien, het gazon bemesten en planten genoeg water geven. De tuinman in Oudergem zorgt ervoor dat uw tuin zo gezond mogelijk is zodat u er het hele jaar door van kan genieten. Het is belangrijk om uw tuin goed te onderhouden zodat de levensduur van uw tuin wordt verlengd. Hoe beter uw tuin onderhouden is, hoe langer uw tuin meegaat.

Tuinadvies Oudergem

En een laatste taak is het geven van raad. U hebt een tuin, maar u weet niet goed hoe u het moet aanpakken? Welke planten zijn het meest geschikt voor buiten? In de zon of uit de zon? Vraag een gepersonaliseerd tuinadvies aan een tuinman in Oudergem. Het tuinadvies kan ook gaan over het al dan niet renoveren van de tuin, over een tuinontwerp en natuurlijk over het tuinonderhoud. De tuinmannen Oudergem helpen u graag verder.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een tuinman Oudergem?

U wilt uw tuin zelf aanleggen? Het klinkt makkelijk, maar dat is het allesbehalve. Er komt heel veel bij kijken. Het is meer dan gras zaaien en wat bomen planten. Het is slim om een tuinman in Oudergem in te schakelen. Een tuinman Oudergem is kenner in het gebied van tuin. Samen met de tuinman kunt u de tuin van uw dromen realiseren.

Een tuinman inschakelen heeft tal van voordelen. Dit zijn de belangrijkste op een rijtje:

Wat kost een tuinman in Oudergem?

Een tuinman in Oudergem is natuurlijk niet kosteloos. Het is steeds aangeraden om meerdere prijsoffertes bij verschillende tuinmannen in Oudergem aan te vragen. Zo hebt u een idee van hoeveel het u ongeveer zou kunnen kosten. Bij Ring Twice werken onze tuinmannen op basis van een uurtarief. Hieronder vindt u hun gemiddelde prijzen. Het uurtarief van een tuinman in Oudergem ligt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinman Oudergem prijs
Tuinman Oudergemtussen € 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Zoals hierboven vermeld, kunt u een tuinman inschakelen voor verschillende diensten. Afhankelijk van de gevraagde diensten, zullen de kosten wat anders zijn. U kunt hieronder een overzicht vinden van de veelgevraagde diensten aan onze tuinmannen in Oudergem en hun gemiddelde vraagprijzen. Voor een meer specifieke prijsofferte kunt u steeds de dienst aanvragen. Zo ontvangt u verschillende voorstellen op maat!
DienstenGemiddelde prijzen in Oudergem
Bladeren oprapen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Fruit rapen in tuin€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Grasperk afmaaien€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Tuin opfrissen€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Haag scheren€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Boom afhakken€ 23/uur - € 35/uurDeze dienst aanvragen

Tuinman Oudergem gezocht? Enkele tips!

Op zoek naar een goedkope, maar ervaren tuinman in Oudergem? Het is niet altijd gemakkelijk om de juiste tuinman in Oudergem te vinden. Hieronder enkele tips. Zo weet u waar u op moet letten bij het zoeken naar de geschikte tuinman:

Hoe kan je offertes voor tuinman Oudergem vergelijken?

U wilt graag uw tuin verzorgen of opnieuw aanleggen. U hebt beslist om een tuinman in Oudergem te zoeken. Het is altijd slim om verschillende tuinmannen in Oudergem met elkaar te vergelijken. Uw grasperk afmaaien? De bomen snoeien? Niets is te gek voor de tuinmannen in Oudergem! Ze zullen u een prijsofferte doorsturen op basis van hun kundigheid en van de tuinwerken die gedaan moeten worden. Op Ring Twice geven wij een prijsklasse aan. Al vanaf € 15/uur kunt u een ervaren en degelijke tuinman in Oudergem vinden.

Bij Ring Twice, kan u aan de tuinman Oudergem een prijsofferte vragen. Aan de hand van de verschillende offertes van de verschillende tuinmannen kunt u naargelang uw budget een tuinman in Oudergem selecteren. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden