tuinman Willebroek

Tuinman Willebroek gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Tuinman Willebroek: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Tuinman in Willebroek (2830) - Kazim
Kazim Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Willebroek
4.92/5 (26 reviews)
Tuin onderhoud klein of groot maak niet uit als hulp nodig ik ben klaar voor iedereen,grondwerken,bladeren oprapen,haag snoeien,dakgoot,rolluiken,veranda kuisen.
Bart is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinman in Blaasveld (2830) - Bart
Bart
Blaasveld
5/5 (14 reviews)
Gezien mijn opleiding in de tuinbouwschool kan ik uiteraard wel helpen op allerlei vlakken. Van eenvoudig afrijden van gras tot het snoeien van kleine bomen
Tuinman in Heffen (2801) - Edwin
Edwin Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Heffen
4.91/5 (11 reviews)
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Tuinman in Blaasveld (2830) - Emin
Emin
Blaasveld
5/5 (4 reviews)
Voor al uw tuinwerkjes zoals gras afmaaien, haag afsnoeien, onkruid wegnemen en alle andere werkjes. Ik werk volledig zelfstandig en heb al mijn werktuigen zelf ter beschikking. U kan gerust rekenen op een correcte dienstverlening.
Tuinman in Willebroek (2830) - Kris
Kris
Willebroek
4.5/5 (2 reviews)
Een ordelijk tuin daar ga ik voor, ook het snoeiwerk van allerlei planten, vb rozen... doe ik met plezier voor u. Een mooie tuin met verschillende planten waarbij ik u advies kan geven, geeft u een goed gevoel.
Tuinman in Willebroek (2830) - Wim
Wim Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Willebroek
5/5 (1 reviews)
Ik werk zeer graag in de tuin en hoop jullie dus te kunnen helpen met jullie 'problemen'. Ik ben een snelle en flexibel werkkracht. Hopelijk tot binnenkort!
Tuinman in Willebroek (2830) - Tony
Tony
Willebroek
Nieuw
Hallo, Heb ondertussen 15 jaar ervaring in tuinwerk en aanleg zoals gras maaien,hagen scheren en aanplanten,bomen aanplanten, vellen en snoeien etc...struiken uitsteken of aanplanten ,ik heb zelf geen gereedschap(meer) dus als ik een werk kom uitvoeren zal dit tot mijn beschikking gesteld moeten worden.kan met alle merken van de machines werken.ik ben fysiek sterk en heb een goed inzicht.
Tuinman in Rumst (2840) - Wouter
Wouter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Rumst
Nieuw
Een jong en dynamisch bedrijf dat instaat voor het aanleggen en onderhouden van uw tuin en verhardingswerken. Gelegen te 2840 Rumst. We werken steeds heel nauw samen met de klant om tot het gewenste resultaat te komen.
Tuinman in Willebroek (2830) - Tibo
Tibo
Willebroek
Nieuw
Elk jaar opnieuw, bij zomer,herfst en lente werk ik in mijn eigen tuin. Ik ben bereid om bladeren op te rapen of om uw gras wat korter te maaien. Ik zorg ervoor dat uw tuin er spik en span er uitziet !
Tuinman in Willebroek (2830) - Bruno
Bruno
Willebroek
Nieuw
Ik. De tuin kan ik me uitleven. Beschik over verschillende machines om dit te doengrasmaaien ,Haag scheren ,bomen bij knippen, bloemperken onderhouden
Tuinman in Mechelen (2800) - Nick
Nick
Mechelen
Nieuw
Als jongeman heb ik vaak in de tuin gewerkt. Ik snoei hagen, vel bomen, zorg voor algemene orde in uw tuin. U voorziet zelf het gereedschap. Groenafval verwerkt u zelf.
Tuinman in Willebroek (2830) - Jelle
Jelle
Willebroek
Nieuw
ik werk enorm graag in de tuin, dus als uw gras gemaaid moet worden, uw Haag gesnoeid of iets dergelijks mag u dit zeker laten weten. alsook ben ik zeer ordelijk en zorg ik ervoor dat u terecht tevreden kan zijn met het werk dat ik voor u gedaan heb.
Tuinman in Willebroek (2830) - Davy
Davy
Willebroek
Nieuw
Goede tuinman werk alles mooi proper af op vraag van de klant ook al het afval wordt meegenomen als dit wordt afgesproken met de klant ook terassonderhoud en kleine tuinklussen behoord tot de mogelijkheden
Tuinman in Willebroek (2830) - Wesley
Wesley
Willebroek
Nieuw
Wijzelf hebben altijd grote tuinen gehad en nog dus ben gewoon met te werken vam gras machine. Haags haar bosmaaier aanplanten bloemen bomen en planten ik gemiet ervan om buiten te zijn dus hoor je snel
Tuinman in Reet (2840) - Adonis
Adonis
Reet
Nieuw
Ik heb ook het vermogen en de kracht om elk deel van een huis opnieuw in te richten en de ruimtes met een aangenaam uitzicht voor de bezoekers te behouden, ik heb veel creativiteit en precisie als ik veel kan helpen met de verslechterende ruimtes.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Voor een eerste gebruik van Ring Twice was het even zoeken maar finaal is alles OK. ”
Jelle
“ Très bon fonctionnement du système, on a une bonne idée du profil des gens qui se proposent. ”
Sébastien
“ Ik vind het platform heel duidelijk en zeker positief is dat je niet alleen iemand kan zoeken maar dat je jezelf ook ter beschikking kan stellen. ”
William
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Willebroek: geëvalueerd met 4.89 door 58 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Willebroek, betaalbare tuinman Willebroek, tuinman gezocht Willebroek, gras maaien Willebroek, haag snoeien Willebroek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie tuinman in Willebroek

Haag halve meter inkorten - onderhoud voortuin met steentjes - Tuinmain - Haag snoeien in Willebroek (2830) - Tuinman - Andere in Willebroek (2830) - gras maaien en snoeien - Tuinman
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden