Ring Twice

Ontdek talentvolle tuinmannen in Edegem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie tuinmannen in de buurt van Edegem

Tuinman in Hove (2540) - Marc
Marc
Hove
4.94/5 (113 reviews)
Zorgvuldige tuinier. Ik verzorg reeds meer dan 40 jaar mijn eigen tuin. Ik beschik over een grasmaaier, een haagschaar en een bladzuiger (alle elektrisch) en klein tuingereedschap. Tuinieren is een van mijn aangenaamste bezigheden het ganse jaar door.
Tuinman in Mortsel (2640) - Dave
Dave
Mortsel
4.9/5 (49 reviews)
Ik ben van Mortsel , heb elke dag tijd en zin om uw tuin te onderhouden met de opgegeven werkjes zoals snoeien maaien enz... kan deze ook afvoeren naar containerpark.
Tuinman in Wilrijk (2610) - Bart
Bart
Wilrijk
4.93/5 (29 reviews)
Ik ben een gemotiveerde tuinman. Je kan mij contacteren voor aanleg, onderhoud of eenmaalige grote klus in je tuin. Ik bezit net iets meer dan het standaard tuinmateriaal (oa. bladblazer, grasmachine, lange heggenschaar of bosmaaier dit alles op batterijen) en een aanhangwagen.
Tuinman in Kontich (2550) - Luc
Luc
Kontich
4.64/5 (25 reviews)
voor onderhoud van je tuin zoals hagen en gazon breng heb ik mijn gerief bij het wegvoeren van het tuin afval kan ook een fris tuintje geeft rust en voor mij voldoening tot later luc
Tuinman in Hove (2540) - Guy
Guy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hove
4.94/5 (17 reviews)
tuinman met passie regio Hove. Onderhoud van grasperken ,hagen en onderhouden / reiniging terrassen en aanverwanten. Eigen materiaal + afvoer van afval.
Tuinman in Wilrijk (2610) - Enver
Enver Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilrijk
4.92/5 (12 reviews)
Ik ben van hoofdberoep tuinman en heb meer dan 16 jaar ervaring.Ik heb geschikte materiaal en professionele machine. Ik ben flexibel en kan ik mijn aanpassen aan de wens van mijn klanten. Ik ben betrouwbaar en kan men op mij rekenen.
Tuinman in Mortsel (2640) - Thomas
Thomas
Mortsel
4.8/5 (5 reviews)
Steek graag de handen uit de mouwen, ben niet vies om vuil te worden. Maandelijkse ervaring met in een grote tuin te werken. Jaarlijkse ervaring met het snoeien van enkele hagen in de tuin, hagen tot wel 150m, opruimen van tuinafval, afvoeren is allemaal geen probleem. Beschik over al het nodige werkmateriaal en de nodige transportmiddelen.
Tuinman in Wilrijk (2610) - Jafar
Jafar Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilrijk
4.75/5 (4 reviews)
-Voor alle afwerking en onderhoud in huis en tuin, kan je aan een eerlijke prijs bij mij terecht. - For all finishing and maintenance in the house and garden, you can contact me at a faire price. -Pour des travaux de maison/rénovation ou de jardinage, je peux vous faire un bon prix.
Tuinman in Mortsel (2640) - Jonathan
Jonathan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mortsel
5/5 (3 reviews)
Door zelf onze tuin aan te leggen (terras plaatsen, grasmatten leggen, constructie houten banken,...) heb ik een zeker ervaring met tuinwerken. Voor klusjes mag u mij zeker contacteren.
Tuinman in Edegem (2650) - Paul
Paul
Edegem
4.67/5 (3 reviews)
ik wil ook licht tuin doen hals het maar in de buurt is ik heb bij een tuin aannemer gewerkt en ben nu op pensoen en wilt noch iets bij verdienen voor mijn tijd de vullen heb veel ervaarin in tuin werk groetjes paul
Tuinman in Mortsel (2640) - Stefaan
Stefaan
Mortsel
3.67/5 (3 reviews)
Ik ben een man van 40 jaar , en ik hou van werken en hard , ik heb dit zelf nodig voor men energie te kunnen kwijtspelen en heb als kind altijd met men vader jobs gaan doen , en ik zelf ben ook redelijk handig
Tuinman in Wilrijk (2610) - Kacper
Kacper
Wilrijk
5/5 (3 reviews)
Zelf heb ik een grote tin in polen van ongeveer i hectare die regelmatig onderhouden moet worden. Klusjes zo als grasmaaien, bladeren oprapen, graafwerken, etc. Zijn geen probleem voor mij.
Tuinman in Edegem (2650) - Piessens
Piessens
Edegem
5/5 (2 reviews)
Heb al reeds een paar klusjes gedaan, nog niet echt super grote, maar doe deze altijd wel met een zekere passie en wil altijd een perfectie voor eender welke taak. Ik breng mijn eigen materiaal mee omdat ik daarmee vertrouwd ben
Tuinman in Mortsel (2640) - Bob
Bob Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mortsel
5/5 (2 reviews)
Groene vinger heb je, die krijg je niet. Ik hou van groen ook als je er zelf creatief mee om kan gaan. Een mooie en nette tuin geeft dan ook veel voldoening en rust.
Tuinman in Boechout (2530) - Ante
Ante
Boechout
5/5 (1 reviews)
Ik ben Ante, 20 jaar en wonend in Boechout (Antwerpen). Ik heb enkele zomervakanties achter elkaar telkens bij de groendienst van gemeente Hove gewerkt. Hierbij heb ik veel bijgeleerd over zowat alle belangrijke zaken in het tuinieren. Naast dat doe ik ook kleine jobs zoals het gras maaien/haag snoeien bij de buren. Via hier wil ik proberen om meer jobs te vinden in deze sector.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel goed initiatief. Je kunt iemand vragen voor hulp en zelf het aantal uren bepalen. ”
Cedric
“ heel gemakkelijk,je maakt uw keuze en de betaling gebeurd ook heel makkelijk. ”
Sacha
“ De eerste keer dat ik met dit platform werk en zeker voor herhaling vatbaar! ”
Constantin
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Edegem: geëvalueerd met 4.84 door 274 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Edegem, betaalbare tuinman Edegem, tuinman gezocht Edegem, gras maaien Edegem, haag snoeien Edegem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Tuinman Edegem: welke werkzaamheden?

Het takenpakket van een tuinman in Edegem is heel divers. Kort samengevat zijn er drie hoofdtaken voor een tuinman in Edegem namelijk tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies.

Tuinaanleg Edegem

Een tuinman in Edegem zal jouw tuin egaliseren, zal planten, struiken en bomen planten. Je hebt geen grasveld? De tuinman kan deze perfect plaatsen. Maar een tuinman kan ook zorgen voor de tuinverlichting om het nog prettiger te maken. Waarom jouw tuin laten aanleggen door een tuinman in Edegem? Zo ben je verzekerd van het mooiste resultaat. De tuinman in Edegem zal jouw gras niet enkel perfect leggen, maar de tuinman zal er ook voor zorgen dat de bomen op de ideale plaats geplant worden.

Tuinonderhoud Edegem

In het takenpakket van een tuinman Edegem is er natuurlijk ook de tuinonderhoud. Denk maar aan boomverzorging, het gras maaien, het gazon bemesten en planten genoeg water geven. De tuinman in Edegem zorgt ervoor dat jouw tuin zo gezond mogelijk is zodat je er het hele jaar door van kan genieten. Het is essentieel om jouw tuin goed te onderhouden zodat de levensduur van jouw tuin wordt verlengd. Hoe beter jouw tuin onderhouden is, hoe langer jouw tuin meegaat.

Tuinadvies Edegem

En een laatste taak is het geven van suggesties. Je hebt een tuin, maar je weet niet goed hoe je het moet aanpakken? Welke planten zijn het meest passend voor buiten? In de zon of uit de zon? Vraag een persoonlijk tuinadvies aan een tuinman in Edegem. Het tuinadvies kan ook gaan over het al dan niet vernieuwen van de tuin, over een tuinontwerp en natuurlijk over het tuinonderhoud. De tuinmannen Edegem helpen je graag verder.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een tuinman Edegem?

Je wil jouw tuin zelf aanleggen? Het klinkt simpel, maar dat is het allesbehalve. Er komt heel veel bij kijken. Het is meer dan gras zaaien en wat bomen planten. Het is verstandig om een tuinman in Edegem in te schakelen. Een tuinman Edegem is deskundige in het gebied van tuin. Samen met de tuinman kan je de tuin van jouw dromen realiseren.

Een tuinman inschakelen heeft tal van voordelen. Dit zijn de voornaamste op een rijtje:

Wat kost een tuinman in Edegem?

Een tuinman in Edegem is natuurlijk niet kosteloos. Het is steeds aangeraden om meerdere prijsoffertes bij verschillende tuinmannen in Edegem aan te vragen. Zo heb je een idee van hoeveel het jou ongeveer zou kunnen kosten. Bij Ring Twice werken onze tuinmannen op basis van een uurtarief. Hieronder vind je hun gemiddelde prijzen. Het uurtarief van een tuinman in Edegem ligt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinman Edegem prijs
Tuinman Edegemtussen € 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Zoals hierboven vermeld, kan je een tuinman inschakelen voor diverse diensten. Naargelang de gevraagde diensten, zullen de kosten wat anders zijn. Je kan hieronder een overzicht vinden van de veelgevraagde diensten aan onze tuinmannen in Edegem en hun gemiddelde vraagprijzen. Voor een meer specifieke prijsofferte kan je steeds de dienst aanvragen. Zo ontvang je diverse voorstellen op maat!
DienstenGemiddelde prijzen in Edegem
Bladeren oprapen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Fruit plukken in tuin€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Grasperk afmaaien€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Tuin opfrissen€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Haag uitdunnen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Boom afhakken€ 23/uur - € 35/uurDeze dienst aanvragen

Tuinman Edegem gezocht? Enkele tips!

Op zoek naar een betaalbare, maar goede tuinman in Edegem? Het is niet altijd eenvoudig om de juiste tuinman in Edegem te vinden. Hieronder enkele tips. Zo weet je waar je op moet letten bij het zoeken naar de geschikte tuinman:

Hoe kan je offertes voor tuinman Edegem vergelijken?

Je wil graag jouw tuin onderhouden of opnieuw aanleggen. Je hebt beslist om een tuinman in Edegem te zoeken. Het is altijd verstandig om verschillende tuinmannen in Edegem met elkaar te vergelijken. Jouw grasveld afmaaien? De bomen snoeien? Niets is te ingewikkeld voor de tuinmannen in Edegem! Ze zullen jou een offerte doorsturen op basis van hun kundigheid en van de tuinwerken die gedaan moeten worden. Op Ring Twice geven wij een prijsklasse aan. Al vanaf € 15/uur kan je een goede en degelijke tuinman in Edegem vinden.

Bij Ring Twice, kan je aan de tuinman Edegem een prijsofferte vragen. Aan de hand van de verschillende offertes van de verschillende tuinmannen kan je naargelang jouw budget een tuinman in Edegem selecteren. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen tuinman in Edegem

De laatste aanvragen in de categorie tuinman in Edegem

tuin die een jaar niet onderhouden werd terug in vorm brengen voor verkoop van het huis - Tuinman - Bladeren oprapen in Edegem (2650) - Tuinman - Bladeren oprapen in Edegem (2650)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden