tuinman Edegem

Tuinman Edegem gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Tuinman Edegem: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Tuinman in Hove (2540) - Marc
Marc
Hove
4.95/5 (137 reviews)
Zorgvuldige tuinier. Ik verzorg reeds meer dan 40 jaar mijn eigen tuin. Ik beschik over een grasmaaier, een haagschaar en een bladzuiger (alle elektrisch) en klein tuingereedschap. Tuinieren is een van mijn aangenaamste bezigheden het ganse jaar door.
Tuinman in Mortsel (2640) - Dave
Dave
Mortsel
4.9/5 (50 reviews)
Ik ben van Mortsel , heb elke dag tijd en zin om uw tuin te onderhouden met de opgegeven werkjes zoals snoeien maaien enz... kan deze ook afvoeren naar containerpark.
Tuinman in Wilrijk (2610) - Bart
Bart
Wilrijk
4.93/5 (29 reviews)
Ik ben een gemotiveerde tuinman. Je kan mij contacteren voor aanleg, onderhoud of eenmaalige grote klus in je tuin. Ik bezit net iets meer dan het standaard tuinmateriaal (oa. bladblazer, grasmachine, lange heggenschaar of bosmaaier dit alles op batterijen) en een aanhangwagen.
Tuinman in Kontich (2550) - Luc
Luc
Kontich
4.65/5 (26 reviews)
voor onderhoud van je tuin zoals hagen en gazon breng heb ik mijn gerief bij het wegvoeren van het tuin afval kan ook een fris tuintje geeft rust en voor mij voldoening tot later luc
Tuinman in Wilrijk (2610) - Enver
Enver Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilrijk
4.94/5 (16 reviews)
Ik ben van hoofdberoep tuinman en heb meer dan 16 jaar ervaring.Ik heb geschikte materiaal en professionele machine. Ik ben flexibel en kan ik mijn aanpassen aan de wens van mijn klanten. Ik ben betrouwbaar en kan men op mij rekenen.
Tuinman in Hasselt (3500) - Ivo
Ivo
Hasselt
5/5 (6 reviews)
heb jaren de tuin van mijn ouders onderhouden gras maaien, haag scheren, tuinpad afspuiten met hogedruk, heb geen hoogtevrees maar heb geen materiaal om die klussen uit te voeren
Tuinman in Mortsel (2640) - Thomas
Thomas
Mortsel
4.8/5 (5 reviews)
Steek graag de handen uit de mouwen, ben niet vies om vuil te worden. Maandelijkse ervaring met in een grote tuin te werken. Jaarlijkse ervaring met het snoeien van enkele hagen in de tuin, hagen tot wel 150m, opruimen van tuinafval, afvoeren is allemaal geen probleem. Beschik over al het nodige werkmateriaal en de nodige transportmiddelen.
Tuinman in Wilrijk (2610) - Jafar
Jafar Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilrijk
4.75/5 (4 reviews)
-Voor alle afwerking en onderhoud in huis en tuin, kan je aan een eerlijke prijs bij mij terecht. - For all finishing and maintenance in the house and garden, you can contact me at a faire price. -Pour des travaux de maison/rénovation ou de jardinage, je peux vous faire un bon prix.
Tuinman in Mortsel (2640) - Jonathan
Jonathan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mortsel
5/5 (3 reviews)
Door zelf onze tuin aan te leggen (terras plaatsen, grasmatten leggen, constructie houten banken,...) heb ik een zeker ervaring met tuinwerken. Voor klusjes mag u mij zeker contacteren.
Tuinman in Edegem (2650) - Paul
Paul
Edegem
4.67/5 (3 reviews)
ik wil ook licht tuin doen hals het maar in de buurt is ik heb bij een tuin aannemer gewerkt en ben nu op pensoen en wilt noch iets bij verdienen voor mijn tijd de vullen heb veel ervaarin in tuin werk groetjes paul
Tuinman in Mortsel (2640) - Stefaan
Stefaan
Mortsel
3.67/5 (3 reviews)
Ik ben een man van 40 jaar , en ik hou van werken en hard , ik heb dit zelf nodig voor men energie te kunnen kwijtspelen en heb als kind altijd met men vader jobs gaan doen , en ik zelf ben ook redelijk handig
Tuinman in Wilrijk (2610) - Kacper
Kacper
Wilrijk
5/5 (3 reviews)
Zelf heb ik een grote tin in polen van ongeveer i hectare die regelmatig onderhouden moet worden. Klusjes zo als grasmaaien, bladeren oprapen, graafwerken, etc. Zijn geen probleem voor mij.
Tuinman in Berchem (2600) - Joeri
Joeri
Berchem
5/5 (3 reviews)
Gras maaien is voor mij geen probleem als ik het toestel kan gebruiken van de klant. Dat is een ontspannende opdracht voor mezelf. Ik ruim zelf ook graag de bladeren op bij me thuis, dus is dat ook geen probleem.
Tuinman in Edegem (2650) - Piessens
Piessens
Edegem
5/5 (2 reviews)
Heb al reeds een paar klusjes gedaan, nog niet echt super grote, maar doe deze altijd wel met een zekere passie en wil altijd een perfectie voor eender welke taak. Ik breng mijn eigen materiaal mee omdat ik daarmee vertrouwd ben
Tuinman in Mortsel (2640) - Bob
Bob Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mortsel
5/5 (2 reviews)
Groene vinger heb je, die krijg je niet. Ik hou van groen ook als je er zelf creatief mee om kan gaan. Een mooie en nette tuin geeft dan ook veel voldoening en rust.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik kreeg direct antwoord op mijn vragen. Je hebt zelf de keuze om iemand te kiezen die voldoet aan jouw verwachtingen en budget. ”
Noël
“ Voor een eerste gebruik van Ring Twice was het even zoeken maar finaal is alles OK. ”
Jelle
“ Très bon fonctionnement du système, on a une bonne idée du profil des gens qui se proposent. ”
Sébastien
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Edegem: geëvalueerd met 4.86 door 297 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Edegem, betaalbare tuinman Edegem, tuinman gezocht Edegem, gras maaien Edegem, haag snoeien Edegem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen tuinman in Edegem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden