tuinman Edegem

Tuinman Edegem gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Tuinman Edegem: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Tuinman in Hove (2540) - Marc
Marc
Hove
4.94/5 (123 reviews)
Zorgvuldige tuinier. Ik verzorg reeds meer dan 40 jaar mijn eigen tuin. Ik beschik over een grasmaaier, een haagschaar en een bladzuiger (alle elektrisch) en klein tuingereedschap. Tuinieren is een van mijn aangenaamste bezigheden het ganse jaar door.
Tuinman in Mortsel (2640) - Dave
Dave
Mortsel
4.9/5 (49 reviews)
Ik ben van Mortsel , heb elke dag tijd en zin om uw tuin te onderhouden met de opgegeven werkjes zoals snoeien maaien enz... kan deze ook afvoeren naar containerpark.
Tuinman in Wilrijk (2610) - Bart
Bart
Wilrijk
4.93/5 (29 reviews)
Ik ben een gemotiveerde tuinman. Je kan mij contacteren voor aanleg, onderhoud of eenmaalige grote klus in je tuin. Ik bezit net iets meer dan het standaard tuinmateriaal (oa. bladblazer, grasmachine, lange heggenschaar of bosmaaier dit alles op batterijen) en een aanhangwagen.
Tuinman in Kontich (2550) - Luc
Luc
Kontich
4.64/5 (25 reviews)
voor onderhoud van je tuin zoals hagen en gazon breng heb ik mijn gerief bij het wegvoeren van het tuin afval kan ook een fris tuintje geeft rust en voor mij voldoening tot later luc
Tuinman in Wilrijk (2610) - Enver
Enver Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilrijk
4.94/5 (16 reviews)
Ik ben van hoofdberoep tuinman en heb meer dan 16 jaar ervaring.Ik heb geschikte materiaal en professionele machine. Ik ben flexibel en kan ik mijn aanpassen aan de wens van mijn klanten. Ik ben betrouwbaar en kan men op mij rekenen.
Tuinman in Mortsel (2640) - Thomas
Thomas
Mortsel
4.8/5 (5 reviews)
Steek graag de handen uit de mouwen, ben niet vies om vuil te worden. Maandelijkse ervaring met in een grote tuin te werken. Jaarlijkse ervaring met het snoeien van enkele hagen in de tuin, hagen tot wel 150m, opruimen van tuinafval, afvoeren is allemaal geen probleem. Beschik over al het nodige werkmateriaal en de nodige transportmiddelen.
Tuinman in Wilrijk (2610) - Jafar
Jafar Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilrijk
4.75/5 (4 reviews)
-Voor alle afwerking en onderhoud in huis en tuin, kan je aan een eerlijke prijs bij mij terecht. - For all finishing and maintenance in the house and garden, you can contact me at a faire price. -Pour des travaux de maison/rénovation ou de jardinage, je peux vous faire un bon prix.
Tuinman in Mortsel (2640) - Jonathan
Jonathan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mortsel
5/5 (3 reviews)
Door zelf onze tuin aan te leggen (terras plaatsen, grasmatten leggen, constructie houten banken,...) heb ik een zeker ervaring met tuinwerken. Voor klusjes mag u mij zeker contacteren.
Tuinman in Edegem (2650) - Paul
Paul
Edegem
4.67/5 (3 reviews)
ik wil ook licht tuin doen hals het maar in de buurt is ik heb bij een tuin aannemer gewerkt en ben nu op pensoen en wilt noch iets bij verdienen voor mijn tijd de vullen heb veel ervaarin in tuin werk groetjes paul
Tuinman in Mortsel (2640) - Stefaan
Stefaan
Mortsel
3.67/5 (3 reviews)
Ik ben een man van 40 jaar , en ik hou van werken en hard , ik heb dit zelf nodig voor men energie te kunnen kwijtspelen en heb als kind altijd met men vader jobs gaan doen , en ik zelf ben ook redelijk handig
Tuinman in Wilrijk (2610) - Kacper
Kacper
Wilrijk
5/5 (3 reviews)
Zelf heb ik een grote tin in polen van ongeveer i hectare die regelmatig onderhouden moet worden. Klusjes zo als grasmaaien, bladeren oprapen, graafwerken, etc. Zijn geen probleem voor mij.
Tuinman in Hasselt (3500) - Ivo
Ivo
Hasselt
5/5 (3 reviews)
heb jaren de tuin van mijn ouders onderhouden gras maaien, haag scheren, tuinpad afspuiten met hogedruk, heb geen hoogtevrees maar heb geen materiaal om die klussen uit te voeren
Tuinman in Edegem (2650) - Piessens
Piessens
Edegem
5/5 (2 reviews)
Heb al reeds een paar klusjes gedaan, nog niet echt super grote, maar doe deze altijd wel met een zekere passie en wil altijd een perfectie voor eender welke taak. Ik breng mijn eigen materiaal mee omdat ik daarmee vertrouwd ben
Tuinman in Mortsel (2640) - Bob
Bob Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mortsel
5/5 (2 reviews)
Groene vinger heb je, die krijg je niet. Ik hou van groen ook als je er zelf creatief mee om kan gaan. Een mooie en nette tuin geeft dan ook veel voldoening en rust.
Joeri is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinman in Berchem (2600) - Joeri
Joeri
Berchem
5/5 (2 reviews)
Gras maaien is voor mij geen probleem als ik het toestel kan gebruiken van de klant. Dat is een ontspannende opdracht voor mezelf. Ik ruim zelf ook graag de bladeren op bij me thuis, dus is dat ook geen probleem.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een groot aanbod van diverse activiteiten. Vlug antwoord bij vraag om hulp. ”
Diederik
“ Vlot platform Ring Twice, valabele kandidaten en de apo werkt zeer eenvoudig. ”
Thomas
“ Is zeker een goed initiatief waarbij iedereen van deze dienst gebruik kan maken op een geregistreerde manier. ”
Dirk
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Edegem: geëvalueerd met 4.85 door 275 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Edegem, betaalbare tuinman Edegem, tuinman gezocht Edegem, gras maaien Edegem, haag snoeien Edegem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Tuinman Edegem: welke werkzaamheden?

Het takenpakket van een tuinman in Edegem is heel divers. Kort samengevat zijn er drie hoofdtaken voor een tuinman in Edegem namelijk tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies.

Tuinaanleg Edegem

Een tuinman in Edegem zal jouw tuin nivelleren, zal planten, struiken en bomen planten. Je hebt geen grasperk? De tuinman kan deze perfect plaatsen. Maar een tuinman kan ook zorgen voor de tuinverlichting om het nog gezelliger te maken. Waarom jouw tuin laten aanleggen door een tuinman in Edegem? Zo ben je verzekerd van het meest geweldige resultaat. De tuinman in Edegem zal jouw gras niet enkel perfect leggen, maar de tuinman zal er ook voor zorgen dat de bomen op de correcte plaats geplant worden.

Tuinonderhoud Edegem

In het takenpakket van een tuinman Edegem is er natuurlijk ook de tuinonderhoud. Denk maar aan boomverzorging, het gras maaien, het gazon bemesten en planten genoeg water geven. De tuinman in Edegem zorgt ervoor dat jouw tuin zo gezond mogelijk is zodat je er het hele jaar door van kan genieten. Het is belangrijk om jouw tuin goed te onderhouden zodat de levensduur van jouw tuin wordt verlengd. Hoe beter jouw tuin onderhouden is, hoe langer jouw tuin meegaat.

Tuinadvies Edegem

En een laatste taak is het geven van tips. Je hebt een tuin, maar je weet niet goed hoe je het moet aanpakken? Welke planten zijn het meest toepasselijk voor buiten? In de zon of uit de zon? Vraag een persoonlijk tuinadvies aan een tuinman in Edegem. Het tuinadvies kan ook gaan over het al dan niet renoveren van de tuin, over een tuinontwerp en natuurlijk over het tuinonderhoud. De tuinmannen Edegem helpen je graag verder.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een tuinman Edegem?

Je wil jouw tuin zelf aanleggen? Het klinkt als kinderspel, maar dat is het allesbehalve. Er komt heel veel bij kijken. Het is meer dan gras zaaien en wat bomen planten. Het is intelligent om een tuinman in Edegem in te schakelen. Een tuinman Edegem is specialist in het gebied van tuin. Samen met de tuinman kan je de tuin van jouw dromen waarmaken.

Een tuinman inschakelen heeft tal van voordelen. Dit zijn de belangrijkste op een rijtje:

Wat kost een tuinman in Edegem?

Een tuinman in Edegem is natuurlijk niet kosteloos. Het is steeds aangeraden om meerdere prijsoffertes bij verschillende tuinmannen in Edegem aan te vragen. Zo heb je een idee van hoeveel het jou ongeveer zou kunnen kosten. Bij Ring Twice werken onze tuinmannen op basis van een uurtarief. Hieronder vind je hun gemiddelde prijzen. Het uurtarief van een tuinman in Edegem ligt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinman Edegem prijs
Tuinman Edegemtussen € 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Zoals hierboven vermeld, kan je een tuinman inschakelen voor verschillende diensten. Afhankelijk van de gevraagde diensten, zullen de kosten wat anders zijn. Je kan hieronder een overzicht vinden van de veelgevraagde diensten aan onze tuinmannen in Edegem en hun gemiddelde vraagprijzen. Voor een meer specifieke prijsofferte kan je steeds de dienst aanvragen. Zo ontvang je verschillende voorstellen op maat!
DienstenGemiddelde prijzen in Edegem
Bladeren opruimen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Fruit plukken in tuin€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Grasperk afrijden€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Tuin onderhouden€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Haag scheren€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Boom afhakken€ 23/uur - € 35/uurDeze dienst aanvragen

Tuinman Edegem gezocht? Enkele tips!

Op zoek naar een goedkope, maar gepaste tuinman in Edegem? Het is niet altijd simpel om de juiste tuinman in Edegem te vinden. Hieronder enkele tips. Zo weet je wat je in jouw achterhoofd moet houden bij het zoeken naar de geschikte tuinman:

Hoe kan je offertes voor tuinman Edegem vergelijken?

Je wil graag jouw tuin onderhouden of opnieuw aanleggen. Je hebt beslist om een tuinman in Edegem te zoeken. Het is altijd intelligent om verschillende tuinmannen in Edegem met elkaar te vergelijken. Jouw grasperk afrijden? De bomen snoeien? Niets is te ingewikkeld voor de tuinmannen in Edegem! Ze zullen jou een prijsofferte doorsturen op basis van hun ervaring en van de tuinwerken die gedaan moeten worden. Op Ring Twice geven wij een prijsklasse aan. Al vanaf € 15/uur kan je een gepaste en bekwame tuinman in Edegem vinden.

Bij Ring Twice, kan je aan de tuinman Edegem een prijsofferte vragen. Aan de hand van de verschillende offertes van de verschillende tuinmannen kan je naargelang jouw budget een tuinman in Edegem selecteren. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen tuinman in Edegem

De laatste aanvragen in de categorie tuinman in Edegem

Haag snoeien - Regelmatig heg snoeien en tuin bij werken (15) - Tuinonderhoud - Snoeien Haag - Maaien gazon - Haag snoeien - tuinwerken (17) - Planten en bloemen mee ophalen en nadien planten - Dakterras bijhouden met onderhoud en aanplanten bl - Groot onderhoud van grote tuin - Tuinonderhoud - Volgende snoei ronde (14) - Klimop haag - tuinpanelen plaatsen - Aanleg voortuintje - Kleine tuin opfrissen - Tuin heraanleg - Tuinonderhoud - tuinwerken (16) - Algemeen onderhoud kleine tuin - Regelmatig heg snoeien en tuin bij werken (13) - Lenteonderhoud tuin - tuin gazonlegen - Tuinonderhoud - onderhoud tuin - tuinhuis plaatsen - Tuin bladeren opruimen - Planten tussenhaag - Tuinonderhoud - Tuin schoonmaken - Volgende snoei ronde (12) - Regelmatig heg snoeien en tuin bij werken (11) - Goed met tuinieren enzovoort - Volgende snoei ronde (10) - Tuinonderhoud op regelmatige basis (4) - bamboo weghalen iets anders zetten dakgoot - t uin van 6 x 9 m voor gazon en snoeiwerk - tuinwerken (15) - Tuinonderhoud op regelmatige basis (3) - Tuinonderhoud op regelmatige basis - tuinwerken (14) - Regelmatig heg snoeien en tuin bij werken (9) - Regelmatig hulp in tuin (11) - Regelmatig hulp in tuin (10) - hagen snoeien - onderhoud kleine voortuin en achtertuin - op zoek naar een tuinman - Hagen snoeien - Volgende snoei ronde (8) - Tuinonderhoud in maand juli - Haag snoeien dakgoten proper maken onkruid - onderhoud tuin - Onderhoud tuin, hagen scheren,onkruid verwijderen - Tuinieren - Tuinman : Gras maaien - Tuinonderhoud op regelmatige basis - Haag snoeien - Tuinonderhoud - tuinwerken (13) - Tuinondethoud - vervangen van siergrassen - Regelmatig heg snoeien en tuin bij werken (7) - Middelgrote tuin heeft dringend grasmaaier en haagsnoeier nodig - Verwijderen klimop - Snoeien van hagen en hulst - tuinwerken - Herinrichten zijkant tuin. - Volgende snoei ronde (6) - Grasmaaier Reparatie - tuinman gezocht voor regelmatig afrijden gras - Regelmatig hulp in tuin (10) - Regelmatig heg snoeien en tuin bij werken (4) - Snoeien klimophaag - Regelmatig hulp in tuin (8) - Ik zoek betrouwbare tuinman voor 80+ (4) - Volgende snoei ronde (3) - Tuinieren - Tuinman : Gras maaien, Haag snoeien, Bladeren oprapen - Haag snoeien 30 meter lengte en 1.80 meter hoog - Snoeien klimophaag (2) - Regelmatig hulp in tuin (7) - Ik zoek betrouwbare tuinman voor 80+ (3) - Achterste deel achtertuin opruimen (10) - Snoeien klimophaag - Tuinwerk in Edegem - Regelmatig hulp in tuin (6) - 11mts old fence to be removed and replaced with new fence. (new plants) - Verwijderen blauwe regen wegens dood. Graag offerte Pieter V Bonheiden. - onderhoud kleine tuin - tuinonderhoud privae woning - Onderhoud - Ik zoek betrouwbare tuinman voor 80+ (2) - Ik zoek betrouwbare tuinman voor 80+ - Taxus haag snoeien - Snoeien van ligustrumhaag, 20m lang - tuinonderhoud (hagen/dakgoten) - onderhoud voortuin, hagen en achtertuin - Tuinonderhoud - Hulp voor tuinonderhoud en nieuwe aanplanting - Achterste deel achtertuin opruimen (9) - Beukenhagen snoeien - Tuinieren - Tuinman : Gras maaien, Haag snoeien, Bladeren oprapen
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden