Vind de beste tuinman van Edegem

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Tuinman in Hove (2540) - Marc
Marc
4.93/5 · 102 reviews
2540 Hove
Zorgvuldige tuinier. Ik verzorg reeds meer dan 40 jaar mijn eigen tuin. Ik beschik over een grasmaaier, een haagschaar en een bladzuiger (alle elektrisch) en klein tuingereedschap. Tuinieren is een van mijn aangenaamste bezigheden het ganse jaar door.
Tuinman in Mortsel (2640) - Dave
Dave
4.9/5 · 49 reviews
2640 Mortsel
Ik ben van Mortsel , momenteel ben ik technisch werkloos dus heb ik tijd en zin om uw tuin te onderhouden met de opgegeven werkjes zoals snoeien maaien enz...
Tuinman in Wilrijk (2610) - Bart
Bart
4.93/5 · 29 reviews
2610 Wilrijk
Ik ben een gemotiveerde tuinman. Je kan mij contacteren voor aanleg, onderhoud of eenmaalige grote klus in je tuin. Ik bezit net iets meer dan het standaard tuinmateriaal (oa. bladblazer, grasmachine, lange heggenschaar of bosmaaier dit alles op batterijen) en een aanhangwagen.
Tuinman in Kontich (2550) - Luc
Luc
4.64/5 · 25 reviews
2550 Kontich
voor onderhoud van je tuin zoals hagen en gazon breng heb ik mijn gerief bij het wegvoeren van het tuin afval kan ook een fris tuintje geeft rust en voor mij voldoening tot later luc
Tuinman in Hove (2540) - Guy
Guy Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.94/5 · 17 reviews
2540 Hove
tuinman met passie regio Hove. Onderhoud van grasperken ,hagen en onderhouden / reiniging terrassen en aanverwanten. Eigen materiaal + afvoer van afval.
Tuinman in Wilrijk (2610) - Paul
Paul
4.7/5 · 10 reviews
2610 Wilrijk
Ik heb al 30jaar tuinieren als hobby volledige aanleg en onderhoud.foto's kan ik je bezorgen.Snoeien,bemesten,onderhoud,aanplanten,Ook verlichting kan ik plaatsen.
Tuinman in Wilrijk (2610) - Enver
Enver Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.89/5 · 9 reviews
2610 Wilrijk
Ik ben van hoofdberoep tuinman en heb meer dan 16 jaar ervaring.Ik heb geschikte materiaal en professionele machine. Ik ben flexibel en kan ik mijn aanpassen aan de wens van mijn klanten. Ik ben betrouwbaar en kan men op mij rekenen.
Tuinman in Mortsel (2640) - Thomas
Thomas
4.8/5 · 5 reviews
2640 Mortsel
Steek graag de handen uit de mouwen, ben niet vies om vuil te worden. Maandelijkse ervaring met in een grote tuin te werken. Jaarlijkse ervaring met het snoeien van enkele hagen in de tuin, hagen tot wel 150m, opruimen van tuinafval, afvoeren is allemaal geen probleem. Beschik over al het nodige werkmateriaal en de nodige transportmiddelen.
Tuinman in Wilrijk (2610) - Jafar
Jafar Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.75/5 · 4 reviews
2610 Wilrijk
-Voor alle afwerking en onderhoud in huis en tuin, kan je aan een eerlijke prijs bij mij terecht. - For all finishing and maintenance in the house and garden, you can contact me at a faire price. -Pour des travaux de maison/rénovation ou de jardinage, je peux vous faire un bon prix.
Tuinman in Mortsel (2640) - Jonathan
Jonathan Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 3 reviews
2640 Mortsel
Door zelf onze tuin aan te leggen (terras plaatsen, grasmatten leggen, constructie houten banken,...) heb ik een zeker ervaring met tuinwerken. Voor klusjes mag u mij zeker contacteren.
Tuinman in Edegem (2650) - Paul
Paul
4.67/5 · 3 reviews
2650 Edegem
ik wil ook licht tuin doen hals het maar in de buurt is ik heb bij een tuin aannemer gewerkt en ben nu op pensoen en wilt noch iets bij verdienen voor mijn tijd de vullen heb veel ervaarin in tuin werk groetjes paul
Tuinman in Mortsel (2640) - Stefaan
Stefaan
3.67/5 · 3 reviews
2640 Mortsel
Ik ben een man van 40 jaar , en ik hou van werken en hard , ik heb dit zelf nodig voor men energie te kunnen kwijtspelen en heb als kind altijd met men vader jobs gaan doen , en ik zelf ben ook redelijk handig
Tuinman in Wilrijk (2610) - Kacper
Kacper
5/5 · 3 reviews
2610 Wilrijk
Zelf heb ik een grote tin in polen van ongeveer i hectare die regelmatig onderhouden moet worden. Klusjes zo als grasmaaien, bladeren oprapen, graafwerken, etc. Zijn geen probleem voor mij.
Tuinman in Edegem (2650) - Piessens
Piessens
5/5 · 2 reviews
2650 Edegem
Heb al reeds een paar klusjes gedaan, nog niet echt super grote, maar doe deze altijd wel met een zekere passie en wil altijd een perfectie voor eender welke taak. Ik breng mijn eigen materiaal mee omdat ik daarmee vertrouwd ben
Tuinman in Mortsel (2640) - Bob
Bob Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 2 reviews
2640 Mortsel
Groene vinger heb je, die krijg je niet. Ik hou van groen ook als je er zelf creatief mee om kan gaan. Een mooie en nette tuin geeft dan ook veel voldoening en rust.

Tuinman Edegem: geëvalueerd met 4.81 door 268 klanten

Populaire dienstaanvragen: tuinman Edegem, betaalbare tuinman Edegem, tuinman gezocht Edegem, gras maaien Edegem, haag snoeien Edegem,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel aanbiedingen gekregen op mijn aanvraag. Afspraken met tuinman verliepen vlot. Betaling via listminut is handig. ”
Hulp bij tuin terug netjes maken
Thomas raadt Luc aan Luc
“ zeer snel hulp voor allerlei kleine klusjes, mensen die graag werken of wat willen bijverdienen . Voor 2 verschillende aanvragen de dag zelf al reactie van de dienstverleners. ”
Tuintje effen maken en grasmatten leggen
Frans raadt Enver aan Enver
“ Dankzij ListMinut vonden wij een geschikt persoon voor het onderhoud van onze tuin. ”
Onderhoud tuin
Lisa raadt Toon aan Toon
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Tuinman Edegem: welke werkzaamheden?

Het takenpakket van een tuinman in Edegem is heel divers. Kort samengevat zijn er drie hoofdtaken voor een tuinman in Edegem namelijk tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies.

Tuinaanleg Edegem

Een tuinman in Edegem zal uw tuin egaliseren, zal planten, struiken en bomen planten. U hebt geen grasmat? De tuinman kan deze perfect plaatsen. Maar een tuinman kan ook zorgen voor de tuinverlichting om het nog aangenamer te maken. Waarom uw tuin laten aanleggen door een tuinman in Edegem? Zo bent u verzekerd van het meest geweldige resultaat. De tuinman in Edegem zal uw gras niet enkel perfect leggen, maar de tuinman zal er ook voor zorgen dat de bomen op de ideale plaats geplant worden.

Tuinonderhoud Edegem

In het takenpakket van een tuinman Edegem is er natuurlijk ook de tuinonderhoud. Denk maar aan boomverzorging, het gras maaien, het gazon bemesten en planten voldoende water geven. De tuinman in Edegem zorgt ervoor dat uw tuin zo gezond mogelijk is zodat u er het hele jaar door van kan genieten. Het is essentieel om uw tuin goed te onderhouden zodat de levensduur van uw tuin wordt verlengd. Hoe beter uw tuin onderhouden is, hoe langer uw tuin meegaat.

Tuinadvies Edegem

En een laatste taak is het geven van raad. U hebt een tuin, maar u weet niet goed hoe u het moet aanpakken? Welke planten zijn het meest geschikt voor buiten? In de zon of uit de zon? Vraag een persoonlijk tuinadvies aan een tuinman in Edegem. Het tuinadvies kan ook gaan over het al dan niet opknappen van de tuin, over een tuinontwerp en natuurlijk over het tuinonderhoud. De tuinmannen Edegem helpen u graag verder.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een tuinman Edegem?

U wilt uw tuin zelf aanleggen? Het klinkt simpel, maar dat is het allesbehalve. Er komt heel veel bij kijken. Het is meer dan gras zaaien en wat bomen planten. Het is zinvol om een tuinman in Edegem in te schakelen. Een tuinman Edegem is specialist in het gebied van tuin. Samen met de tuinman kunt u de tuin van uw dromen verwezenlijken.

Een tuinman inschakelen heeft tal van voordelen. Dit zijn de meest essentiële op een rijtje:

Wat kost een tuinman in Edegem?

Een tuinman in Edegem is natuurlijk niet kosteloos. Het is steeds aangeraden om meerdere prijsoffertes bij verschillende tuinmannen in Edegem aan te vragen. Zo hebt u een idee van hoeveel het u ongeveer zou kunnen kosten. Bij Ring Twice werken onze tuinmannen op basis van een uurtarief. Hieronder vindt u hun gemiddelde prijzen. Het uurtarief van een tuinman in Edegem ligt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinman Edegem prijs
Tuinman Edegemtussen € 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Zoals hierboven vermeld, kunt u een tuinman inschakelen voor diverse diensten. Naargelang de gevraagde diensten, zullen de kosten wat anders zijn. U kunt hieronder een overzicht vinden van de meest gevraagde diensten aan onze tuinmannen in Edegem en hun gemiddelde vraagprijzen. Voor een meer specifieke prijsofferte kunt u steeds de dienst aanvragen. Zo ontvangt u diverse voorstellen op maat!
DienstenGemiddelde prijzen in Edegem
Bladeren opruimen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Fruit rapen in tuin€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Grasperk afrijden€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Tuin onderhouden€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Haag scheren€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Boom omhakken€ 23/uur - € 35/uurDeze dienst aanvragen

Tuinman Edegem gezocht? Enkele tips!

Op zoek naar een betaalbare, maar goede tuinman in Edegem? Het is niet altijd simpel om de juiste tuinman in Edegem te vinden. Hieronder enkele tips. Zo weet u waar u op moet letten bij het zoeken naar de geschikte tuinman:

Hoe kan je offertes voor tuinman Edegem vergelijken?

U wilt graag uw tuin onderhouden of opnieuw aanleggen. U hebt beslist om een tuinman in Edegem te zoeken. Het is altijd zinvol om verschillende tuinmannen in Edegem met elkaar te vergelijken. Uw grasmat afrijden? De bomen snoeien? Niets is te ingewikkeld voor de tuinmannen in Edegem! Ze zullen u een offerte doorsturen op basis van hun ervaring en van de tuinwerken die gedaan moeten worden. Op Ring Twice geven wij een prijsklasse aan. Al vanaf € 15/uur kunt u een goede en bekwame tuinman in Edegem vinden.

Bij Ring Twice, kan u aan de tuinman Edegem een prijsofferte vragen. Aan de hand van de verschillende offertes van de verschillende tuinmannen kunt u naargelang uw budget een tuinman in Edegem selecteren. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen tuinman in Edegem

De laatste aanvragen in de categorie tuinman in Edegem

tuin die een jaar niet onderhouden werd terug in vorm brengen voor verkoop van het huis - Tuinman - Bladeren oprapen in Edegem (2650) - Tuinman - Bladeren oprapen in Edegem (2650)
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden