tuinman Sint-niklaas

Tuinman Sint-niklaas gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Tuinman Sint-niklaas: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Tuinman in Nieuwkerken-waas (9100) - Jan
Jan
Nieuwkerken-waas
5/5 (96 reviews)
50 jaar ervaring in onderhoud van tuinen en allerlei klusjes zoals aanleg en aanplanting, onderhoud, kleine constructies in hout of steen, hagen en objecten van wilgentakken, opruimen van bomen voor zover mogelijk zonder zware machines.
Davy is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinman in Nieuwkerken-waas (9100) - Davy
Davy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuwkerken-waas
4.64/5 (81 reviews)
Ik ben een tuinliefhebber en werk graag in het Groen . Het tuinafval vervoer ik graag naar het containerpark . Voor een mooie verzorgde tuin moet je bij mij zijn ... Kunstgras -grasmatten -onderhoud . Ik heb alle machines om de klus te klaren
Tuinman in Sinaai-waas (9112) - Jeroen
Jeroen
Sinaai-waas
5/5 (26 reviews)
ik ben zeer handig met allerlei tuinmachine 's . voor bomen in tekorten of volledig te verwijderen .gras afrijden .snoeien .heggen scheren . tuin omheining zetten .gras matten leggen kortom van klein tuin onderhoud tot volledige veranderingen .
Tuinman in Montegnée (4420) - Kjemalj
Kjemalj
Montegnée
4.67/5 (12 reviews)
Tuinman in Nieuwkerken-waas (9100) - Karel
Karel
Nieuwkerken-waas
4.83/5 (12 reviews)
Tuinonderhoud is mijn passie al van kleins af aan reed ik het gras af, harkte ik de bladeren samen. Ik ben in het bezit van een grasmaaier op naft, een kruiwagen, klein gereedschap en een aanhangwagen indien nodig.
Tuinman in Belsele (9111) - Wim
Wim
Belsele
4.91/5 (11 reviews)
Alle onderhoud van tuinen is mogelijk. Gras afrijden, hagen snoeien,onkruidbestrijding, advies betreffende beplanting... wekelijks onderhoud van gazon is ook mogelijk. Flexibel bij het bepalen van de momenten dat uw tuin onderhouden wordt. Heb veel ervaring met het uitvoeren van diverse tuinwerken.
Tuinman in Nieuwkerken-waas (9100) - Redouane
Redouane
Nieuwkerken-waas
5/5 (5 reviews)
Ik werk zeer graag in tuinen. Ik voel een sterke connectie met de natuur en werk vlijtig, grondig en met liefde aan uw tuinen. Ik kan een haag snoeien, boompjes zagen, onkruid verwijderen enz.
Tuinman in Sint-niklaas (9100) - Amina
Amina
Sint-niklaas
5/5 (3 reviews)
De tuin volledig aanleggen heeft voor mij geen geheimen en ik doe het graag, maar helaas heb ik zelf geen tuin om mij erin uit te leven. Dus geef een seintje en ik maak van uw tuin een klein paradijsje.
Tuinman in Nieuwkerken-waas (9100) - Benny
Benny
Nieuwkerken-waas
5/5 (3 reviews)
onderhoud van tuin snoeien,gras afrijden verticuteren reparaties aan gazon en aan tuinhuizen Helpen aanleggen van padjes borduren . Afvoeren van afval
Tuinman in Nieuwkerken-waas (9100) - Thomas
Thomas
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Ik ben een buitenmens. En werk graag in de tuin. Gras maaien, onkruid wieden, algemeen onderhoud,.. De mogelijkheden variëren en alles is bespreekbaar.
Tuinman in Sint-niklaas (9100) - Bahtijar
Bahtijar
Sint-niklaas
Nieuw
Daag Allemaal. Ik ben iemand die deftig werk oplevert, en proper ben. Ik zou met plezier uw tuin onderhouden. Ik beschik over diplomas die te maken hebben met de zorg sector, maar omdat ik wil bij verdienen en dat echt nodig heb. Wil ik een beetje extra werken
Tuinman in Sint-niklaas (9100) - Michael
Michael
Sint-niklaas
Nieuw
Heeft uw gras een maaibeurt nodig mag u mij steeds contacteren. Dit werkt als pure ontspanning voor mij. Graag zelf een maaier voorzien. Steeds fiets of auto ter beschikking. Hoeft niet lang te duren.
Tuinman in Sint-pauwels (9170) - Lut
Lut
Sint-pauwels
Nieuw
Ik werk graag in de tuin en kan gras maaien en bladeren opruimen en een geen te hoge haag snoeien. Ook licht snoeiwerk en schoonmaakwerkzaamheden. Eventueel auto wassen en onkruid wieden en opruimen.
Tuinman in Belsele (9111) - Timothy
Timothy
Belsele
Nieuw
Tuinman in Nieuwkerken-waas (9100) - Perpa
Perpa
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Beste leden van listminut , Ik been een 18 jarige student die nog naar school gaat. Ik ben dol op de natuur en groen, daarom dat ik ook graag in een tuin kleine klusje’s doe. Ik maak graag mijn handen vuil om een een extra centje te verdienen en mijn schoolkosten te kunnen betalen. Heeft u tuin een klein onderhoud? U kunt mij contacteren. Tevreden klanten altijd.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een groot aanbod van diverse activiteiten. Vlug antwoord bij vraag om hulp. ”
Diederik
“ Vlot platform Ring Twice, valabele kandidaten en de apo werkt zeer eenvoudig. ”
Thomas
“ Is zeker een goed initiatief waarbij iedereen van deze dienst gebruik kan maken op een geregistreerde manier. ”
Dirk
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Sint-niklaas: geëvalueerd met 4.91 door 250 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Sint-niklaas, betaalbare tuinman Sint-niklaas, tuinman gezocht Sint-niklaas, gras maaien Sint-niklaas, haag snoeien Sint-niklaas,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Tuinman Sint-niklaas: welke werkzaamheden?

Het takenpakket van een tuinman in Sint-niklaas is heel divers. Kort samengevat zijn er drie hoofdtaken voor een tuinman in Sint-niklaas namelijk tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies.

Tuinaanleg Sint-niklaas

Een tuinman in Sint-niklaas zal jouw tuin egaliseren, zal planten, struiken en bomen planten. Je hebt geen gazon? De tuinman kan deze perfect plaatsen. Maar een tuinman kan ook zorgen voor de tuinverlichting om het nog gezelliger te maken. Waarom jouw tuin laten aanleggen door een tuinman in Sint-niklaas? Zo ben je verzekerd van het meest geweldige resultaat. De tuinman in Sint-niklaas zal jouw gras niet enkel perfect leggen, maar de tuinman zal er ook voor zorgen dat de bomen op de ideale plaats geplant worden.

Tuinonderhoud Sint-niklaas

In het takenpakket van een tuinman Sint-niklaas is er natuurlijk ook de tuinonderhoud. Denk maar aan boomverzorging, het gras maaien, het gazon bemesten en planten voldoende water geven. De hovenier in Sint-niklaas zorgt ervoor dat jouw tuin zo gezond mogelijk is zodat je er het hele jaar door van kan genieten. Het is belangrijk om jouw tuin goed te onderhouden zodat de levensduur van jouw tuin wordt verlengd. Hoe beter jouw tuin onderhouden is, hoe langer jouw tuin meegaat.

Tuinadvies Sint-niklaas

En een laatste taak is het geven van suggesties. Je hebt een tuin, maar je weet niet goed hoe je het moet aanpakken? Welke planten zijn het meest toepasselijk voor buiten? In de zon of uit de zon? Vraag een gepersonaliseerd tuinadvies aan een tuinman in Sint-niklaas. Het tuinadvies kan ook gaan over het al dan niet opknappen van de tuin, over een tuinontwerp en natuurlijk over het tuinonderhoud. De tuinmannen Sint-niklaas helpen je graag verder.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een tuinman Sint-niklaas?

Je wil jouw tuin zelf aanleggen? Het klinkt makkelijk, maar dat is het allesbehalve. Er komt heel veel bij kijken. Het is meer dan gras zaaien en wat bomen planten. Het is verstandig om een tuinman in Sint-niklaas in te schakelen. Een tuinman Sint-niklaas is expert in het gebied van tuin. Samen met de hovenier kan je de tuin van jouw dromen waarmaken.

Een tuinman inschakelen heeft tal van voordelen. Dit zijn de belangrijkste op een rijtje:

Wat kost een tuinman in Sint-niklaas?

Een tuinman in Sint-niklaas is natuurlijk niet kosteloos. Het is steeds aangeraden om meerdere prijsoffertes bij verschillende tuinmannen in Sint-niklaas aan te vragen. Zo heb je een idee van hoeveel het jou ongeveer zou kunnen kosten. Bij Ring Twice werken onze tuinmannen op basis van een uurtarief. Hieronder vind je hun gemiddelde prijzen. Het uurtarief van een tuinman in Sint-niklaas ligt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinman Sint-niklaas prijs
Tuinman Sint-niklaastussen € 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Zoals hierboven vermeld, kan je een tuinman inschakelen voor meerdere diensten. Afhankelijk van de gevraagde diensten, zullen de kosten wat anders zijn. Je kan hieronder een overzicht vinden van de meest populaire diensten aan onze tuinmannen in Sint-niklaas en hun gemiddelde vraagprijzen. Voor een meer specifieke prijsofferte kan je steeds de dienst aanvragen. Zo ontvang je meerdere voorstellen op maat!
DienstenGemiddelde prijzen in Sint-niklaas
Bladeren oprapen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Fruit rapen in tuin€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Grasperk afmaaien€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Tuin onderhouden€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Haag snoeien€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Boom omhakken€ 23/uur - € 35/uurDeze dienst aanvragen

Tuinman Sint-niklaas gezocht? Enkele tips!

Op zoek naar een betaalbare, maar gepaste tuinman in Sint-niklaas? Het is niet altijd gemakkelijk om de juiste tuinman in Sint-niklaas te vinden. Hieronder enkele tips. Zo weet je wat je in jouw achterhoofd moet houden bij het zoeken naar de geschikte tuinman:

Hoe kan je offertes voor tuinman Sint-niklaas vergelijken?

Je wil graag jouw tuin verzorgen of opnieuw aanleggen. Je hebt beslist om een hovenier in Sint-niklaas te zoeken. Het is altijd verstandig om verschillende tuinmannen in Sint-niklaas met elkaar te vergelijken. Jouw gazon afmaaien? De bomen snoeien? Niets is te moeilijk voor de tuinmannen in Sint-niklaas! Ze zullen jou een offerte doorsturen op basis van hun vaardigheid en van de tuinwerken die gedaan moeten worden. Op Ring Twice geven wij een prijsklasse aan. Al vanaf € 15/uur kan je een gepaste en betrouwbare tuinman in Sint-niklaas vinden.

Bij Ring Twice, kan je aan de tuinman Sint-niklaas een prijsofferte vragen. Aan de hand van de verschillende offertes van de verschillende tuinmannen kan je naargelang jouw budget een tuinman in Sint-niklaas selecteren. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen tuinman in Sint-niklaas

De laatste aanvragen in de categorie tuinman in Sint-niklaas

tuinonderhoud (28) - tuinonderhoud (27) - tuinonderhoud (26) - tuinonderhoud (25) - tuinonderhoud (24) - tuinonderhoud (23) - tuinonderhoud (22) - tuinonderhoud (21) - tuinonderhoud (20) - tuinonderhoud (19) - tuinonderhoud (18) - tuinonderhoud (17) - tuinonderhoud (16) - tuinonderhoud (15) - Tuin onderhouden (6) - Tuin onderhouden (5) - Tuin onderhouden - tuinonderhoud (14) - Tuin onderhouden - tuinonderhoud (13) - tuinonderhoud (11) - tuinonderhoud (10) - tuinonderhoud (9) - tuinonderhoud (8) - tuinonderhoud (7) - tuinonderhoud (6) - tuinonderhoud (5) - tuinonderhoud (4) - tuinonderhoud (3) - tuinonderhoud (2) - tuinonderhoud (2) - tuinonderhoud - Onderhoud tuin - Tuinonderhoud - Tuinman - Haag snoeien in Sint-niklaas (9100) - Tuinman - Haag snoeien in Sint-niklaas (9100) - Tuinman - Haag snoeien in Sint-niklaas (9100) - Tuinman - Andere in Sint-niklaas (9100) - Tuinman - Gras maaien in Sint-niklaas (9100) - Tuinman - Andere in Sint-niklaas (9100) - Tuinman - Bladeren oprapen in Sint-niklaas (9100) - Gras afmaaien Onkuid wieden snoeien - gras afmaaien - Periodiek onderhoud tuinvijver en beplanting
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden