tuinman Sint-niklaas

Tuinman Sint-niklaas gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Tuinman Sint-niklaas: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Tuinman in Nieuwkerken-waas (9100) - Jan
Jan
Nieuwkerken-waas
5/5 (128 reviews)
50 jaar ervaring in onderhoud van tuinen en allerlei klusjes zoals aanleg en aanplanting, onderhoud, kleine constructies in hout of steen, hagen en objecten van wilgentakken, opruimen van bomen voor zover mogelijk zonder zware machines.
Tuinman in Sinaai-waas (9112) - Jeroen
Jeroen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sinaai-waas
5/5 (26 reviews)
ik ben zeer handig met allerlei tuinmachine 's . voor bomen in tekorten of volledig te verwijderen .gras afrijden .snoeien .heggen scheren . tuin omheining zetten .gras matten leggen kortom van klein tuin onderhoud tot volledige tuin aanleg .
Tuinman in Nieuwkerken-waas (9100) - Karel
Karel
Nieuwkerken-waas
4.85/5 (13 reviews)
Tuinonderhoud is mijn passie al van kleins af aan reed ik het gras af, harkte ik de bladeren samen. Ik ben in het bezit van een grasmaaier op naft, een kruiwagen, klein gereedschap en een aanhangwagen indien nodig.
Tuinman in Montegnée (4420) - Kjemalj
Kjemalj
Montegnée
4.67/5 (12 reviews)
dag allemaal, ik ben Kemo en ik doe graag tuinieren . ik werk graag en ik ben altijd stipt voor snoeien kom ik altijd samen met mijn collega die heel veel ervaring heeft Wij hebben remork en alle nodige machines
Tuinman in Belsele (9111) - Wim
Wim
Belsele
4.91/5 (11 reviews)
Alle onderhoud van tuinen is mogelijk. Gras afrijden, hagen snoeien,onkruidbestrijding, advies betreffende beplanting... wekelijks onderhoud van gazon is ook mogelijk. Flexibel bij het bepalen van de momenten dat uw tuin onderhouden wordt. Heb veel ervaring met het uitvoeren van diverse tuinwerken.
Tuinman in Nieuwkerken-waas (9100) - Giorgi
Giorgi
Nieuwkerken-waas
5/5 (4 reviews)
Bonjour, je suis à votre disposition pour travaux de jardinage, petits déménagements, montage et démontage des meubles. Mais aussi petits travaux de rénovation. Je possède un large outillage. Ponctuel, et confiance telle est ma devise.
Tuinman in Nieuwkerken-waas (9100) - Benny
Benny
Nieuwkerken-waas
5/5 (4 reviews)
onderhoud van tuin snoeien,gras afrijden verticuteren reparaties aan gazon en aan tuinhuizen Helpen aanleggen van padjes borduren . Afvoeren van afval
Tuinman in Sint-niklaas (9100) - Amina
Amina
Sint-niklaas
5/5 (3 reviews)
De tuin volledig aanleggen heeft voor mij geen geheimen en ik doe het graag, maar helaas heb ik zelf geen tuin om mij erin uit te leven. Dus geef een seintje en ik maak van uw tuin een klein paradijsje.
Tuinman in Sint-gillis-waas (9170) - Xavier
Xavier
Sint-gillis-waas
5/5 (3 reviews)
Groene vingers werden binnen de familie doorgegeven op generaties. Meermaals per week ben ik bezig in de tuin van mijn ouders voor onderhoud. Oog voor detail is hierbij belangrijk. Ik bezit: bosmaaier, heggenschaar, harken, borstels
Tuinman in Belsele (9111) - Dagobert
Dagobert Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Belsele
4.5/5 (2 reviews)
De jaren ervaring in het onderhouden van tuin en huis ook de renovatie van eigen woning maken van mij de ideale klusser voor uw werkjes die dringend gedaan moeten worden
Tuinman in Sinaai-waas (9112) - Anne-sofie
Anne-sofie
Sinaai-waas
5/5 (1 reviews)
Als studente bio-ingenieur heb ik sterke interesse in de natuur. Ik zit heel graag buiten en daarom zou ik graag klusjes buiten doen, zoals onkruid uittrekken, ...
Tuinman in Sint-niklaas (9100) - Bahtijar
Bahtijar
Sint-niklaas
Nieuw
Daag Allemaal. Ik ben iemand die deftig werk oplevert, en proper ben. Ik zou met plezier uw tuin onderhouden. Ik beschik over diplomas die te maken hebben met de zorg sector, maar omdat ik wil bij verdienen en dat echt nodig heb. Wil ik een beetje extra werken
Tuinman in Sint-pauwels (9170) - Lut
Lut
Sint-pauwels
Nieuw
Ik werk graag in de tuin en kan gras maaien en bladeren opruimen en een geen te hoge haag snoeien. Ook licht snoeiwerk en schoonmaakwerkzaamheden. Eventueel auto wassen en onkruid wieden en opruimen.
Tuinman in Belsele (9111) - Timothy
Timothy
Belsele
Nieuw
Eén goedemiddag, mijn naam is Timothy, 27 jaar en woonachtig in Sint-Niklaas. De meeste tijd van het jaar verblijf ik in Chile, maar tijdens de zomermaanden ben ik in Belgie. Tijdens deze periode is het mijn bedoeling om wat bij te verdienen zodat ik mijn dagelijkse kosten kan betalen. Ik kan allerhande klussen uitvoeren van werken in de tuin tot zware werken.
Tuinman in Nieuwkerken-waas (9100) - Perpa
Perpa
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Beste leden van listminut , Ik been een 18 jarige student die nog naar school gaat. Ik ben dol op de natuur en groen, daarom dat ik ook graag in een tuin kleine klusje’s doe. Ik maak graag mijn handen vuil om een een extra centje te verdienen en mijn schoolkosten te kunnen betalen. Heeft u tuin een klein onderhoud? U kunt mij contacteren. Tevreden klanten altijd.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tuinmannen in Sint-niklaas

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eerste keer deze dienst gebruikt en het is duidelijk en goed georganiseerd. De hulp die wij gekregen hebben heeft heel goed gewerkt . Heel positieve ervaring. ”
Hans
“ gebruiksvriendelijk, snel gepaste persoon gevonden om opdracht uit te voeren. ”
Gefan
“ Ik heb via RingTwice snel iemand gevonden die mij heeft geholpen met een tuinklus. ”
Victor
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Sint-niklaas: geëvalueerd met 4.9 door 233 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Sint-niklaas, betaalbare tuinman Sint-niklaas, tuinman gezocht Sint-niklaas, gras maaien Sint-niklaas, haag snoeien Sint-niklaas,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan tuinman in Sint-niklaas

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden