tuinman Temse

Tuinman Temse gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Tuinman Temse: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Davy is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinman in Nieuwkerken-waas (9100) - Davy
Davy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuwkerken-waas
4.64/5 (81 reviews)
Ik ben een tuinliefhebber en werk graag in het Groen . Het tuinafval vervoer ik graag naar het containerpark . Voor een mooie verzorgde tuin moet je bij mij zijn ... Kunstgras -grasmatten -onderhoud . Ik heb alle machines om de klus te klaren
Tuinman in Montegnée (4420) - Kjemalj
Kjemalj
Montegnée
4.67/5 (12 reviews)
Tuinman in Nieuwkerken-waas (9100) - Karel
Karel
Nieuwkerken-waas
4.83/5 (12 reviews)
Tuinonderhoud is mijn passie al van kleins af aan reed ik het gras af, harkte ik de bladeren samen. Ik ben in het bezit van een grasmaaier op naft, een kruiwagen, klein gereedschap en een aanhangwagen indien nodig.
Tuinman in Nieuwkerken-waas (9100) - Timmy
Timmy
Nieuwkerken-waas
5/5 (6 reviews)
Tuinman. Is op mijn lijf geschreven. Kan uren doorbrengen in de tuin. Hagen scheren doe ik graag. En kan ik goed. Heb steeds bij een firma gewerkt. En mijn tuin zelf is zeker te moeite om te komen bezien.
Tuinman in Nieuwkerken-waas (9100) - Benny
Benny Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuwkerken-waas
5/5 (5 reviews)
Ik heb altijd al graag in de tuin gewerkt, voor mij is dit een soort ontspanning. Elk seizoen heeft zo zijn specifieke taken : winteropkuis, gazon verticuteren, nieuwe aanplantingen, grasmatten leggen, hagen snoeien, gras maaien, moestuin verzorgen, ...
Tuinman in Nieuwkerken-waas (9100) - Redouane
Redouane
Nieuwkerken-waas
5/5 (5 reviews)
Ik werk zeer graag in tuinen. Ik voel een sterke connectie met de natuur en werk vlijtig, grondig en met liefde aan uw tuinen. Ik kan een haag snoeien, boompjes zagen, onkruid verwijderen enz.
Tuinman in Sint-niklaas (9100) - Niels
Niels
Sint-niklaas
4.75/5 (4 reviews)
Thuis werk ik heel graag in de tuin.Ik heb zelf de tuin opnieuw aangelegd: Oud gras verwijderd, gefreesd met een freesmachine, plat geduwd met de rol, gras gezaaid, bemest en erna het gebruikelijke onderhoud
Marijn is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinman in Nieuwkerken-waas (9100) - Marijn
Marijn
Nieuwkerken-waas
5/5 (4 reviews)
Deze klussen doe ik ook in onze tuin, vrouwke de kuis! ik buiten de tuin en het grovere werk. En bij mijn nonkel die slecht op de been is doe ik dit ook! Heb geen kennis van bloemen of planten !
Tuinman in Sint-niklaas (9100) - Amina
Amina
Sint-niklaas
5/5 (3 reviews)
De tuin volledig aanleggen heeft voor mij geen geheimen en ik doe het graag, maar helaas heb ik zelf geen tuin om mij erin uit te leven. Dus geef een seintje en ik maak van uw tuin een klein paradijsje.
Tuinman in Nieuwkerken-waas (9100) - Benny
Benny
Nieuwkerken-waas
5/5 (3 reviews)
onderhoud van tuin snoeien,gras afrijden verticuteren reparaties aan gazon en aan tuinhuizen Helpen aanleggen van padjes borduren . Afvoeren van afval
Tuinman in Nieuwkerken-waas (9100) - Amin
Amin
Nieuwkerken-waas
5/5 (2 reviews)
Ik kan gras afrijden. De bladeren opruimen, takken en haag snoeien, vijver reinigen, beplanting in de tuin, kippen hokken reinigen,terras proper maken Mvg
Tuinman in Temse (9140) - Hamed
Hamed
Temse
5/5 (2 reviews)
Dit is een hobby dat uit de hand gelopen is. Ik help mijn vrienden en buren altijd met hun tuin. En doe alles van het gras maaien tot een boom hakken. Als nieuwe planten en bloemen planten.
Tuinman in Temse (9140) - Yannick
Yannick
Temse
5/5 (1 reviews)
Ik sta in voor: - hagen snoeien - gras maaien - Algemeen tuinonderhoud Werkmateriaal aanwezig. Afvoer van afval ook mogelijk. Op regelmatige basis of éénmalig onderhoud. Alles is bespreekbaar.
Tuinman in Nieuwkerken-waas (9100) - Mohamed
Mohamed
Nieuwkerken-waas
4.0/5 (1 reviews)
Hallo iedereen ik kan voor u tuin werk doen alles wat er hoort met tuin te maken noem maar op . Voor meer info gelieve me te contacteren . Alvast bedankt.
Tuinman in Sint-niklaas (9100) - Bahtijar
Bahtijar
Sint-niklaas
Nieuw
Daag Allemaal. Ik ben iemand die deftig werk oplevert, en proper ben. Ik zou met plezier uw tuin onderhouden. Ik beschik over diplomas die te maken hebben met de zorg sector, maar omdat ik wil bij verdienen en dat echt nodig heb. Wil ik een beetje extra werken
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een groot aanbod van diverse activiteiten. Vlug antwoord bij vraag om hulp. ”
Diederik
“ Vlot platform Ring Twice, valabele kandidaten en de apo werkt zeer eenvoudig. ”
Thomas
“ Is zeker een goed initiatief waarbij iedereen van deze dienst gebruik kan maken op een geregistreerde manier. ”
Dirk
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Temse: geëvalueerd met 4.85 door 140 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Temse, betaalbare tuinman Temse, tuinman gezocht Temse, gras maaien Temse, haag snoeien Temse,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Tuinman Temse: welke werkzaamheden?

Het takenpakket van een tuinman in Temse is heel divers. Kort samengevat zijn er drie hoofdtaken voor een tuinman in Temse namelijk tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies.

Tuinaanleg Temse

Een tuinman in Temse zal jouw tuin egaliseren, zal planten, struiken en bomen planten. Je hebt geen gazon? De tuinman kan deze perfect plaatsen. Maar een tuinman kan ook zorgen voor de tuinverlichting om het nog aangenamer te maken. Waarom jouw tuin laten aanleggen door een tuinman in Temse? Zo ben je verzekerd van het aantrekkelijkste resultaat. De tuinman in Temse zal jouw gras niet enkel perfect leggen, maar de tuinman zal er ook voor zorgen dat de bomen op de perfecte plaats geplant worden.

Tuinonderhoud Temse

In het takenpakket van een tuinman Temse is er natuurlijk ook de tuinonderhoud. Denk maar aan boomverzorging, het gras maaien, het gazon bemesten en planten genoeg water geven. De tuinman in Temse zorgt ervoor dat jouw tuin zo gezond mogelijk is zodat je er het hele jaar door van kan genieten. Het is belangrijk om jouw tuin goed te onderhouden zodat de levensduur van jouw tuin wordt verlengd. Hoe beter jouw tuin onderhouden is, hoe langer jouw tuin meegaat.

Tuinadvies Temse

En een laatste taak is het geven van suggesties. Je hebt een tuin, maar je weet niet goed hoe je het moet aanpakken? Welke planten zijn het meest geschikt voor buiten? In de zon of uit de zon? Vraag een gepersonaliseerd tuinadvies aan een tuinman in Temse. Het tuinadvies kan ook gaan over het al dan niet opknappen van de tuin, over een tuinontwerp en natuurlijk over het tuinonderhoud. De tuinmannen Temse helpen je graag verder.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een tuinman Temse?

Je wil jouw tuin zelf aanleggen? Het klinkt eenvoudig, maar dat is het allesbehalve. Er komt heel veel bij kijken. Het is meer dan gras zaaien en wat bomen planten. Het is zinvol om een tuinman in Temse in te schakelen. Een tuinman Temse is deskundige in het gebied van tuin. Samen met de tuinman kan je de tuin van jouw dromen waarmaken.

Een tuinman inschakelen heeft tal van voordelen. Dit zijn de voornaamste op een rijtje:

Wat kost een tuinman in Temse?

Een tuinman in Temse is natuurlijk niet kosteloos. Het is steeds aangeraden om meerdere prijsoffertes bij verschillende tuinmannen in Temse aan te vragen. Zo heb je een idee van hoeveel het jou ongeveer zou kunnen kosten. Bij Ring Twice werken onze tuinmannen op basis van een uurtarief. Hieronder vind je hun gemiddelde prijzen. Het uurtarief van een tuinman in Temse ligt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinman Temse prijs
Tuinman Temsetussen € 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Zoals hierboven vermeld, kan je een tuinman inschakelen voor verschillende diensten. Naargelang de gevraagde diensten, zullen de kosten wat anders zijn. Je kan hieronder een overzicht vinden van de meest populaire diensten aan onze tuinmannen in Temse en hun gemiddelde vraagprijzen. Voor een meer specifieke prijsofferte kan je steeds de dienst aanvragen. Zo ontvang je verschillende voorstellen op maat!
DienstenGemiddelde prijzen in Temse
Bladeren opruimen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Fruit oogsten in tuin€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Grasperk afmaaien€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Tuin onderhouden€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Haag uitdunnen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Boom omhakken€ 23/uur - € 35/uurDeze dienst aanvragen

Tuinman Temse gezocht? Enkele tips!

Op zoek naar een goedkope, maar ervaren tuinman in Temse? Het is niet altijd eenvoudig om de juiste tuinman in Temse te vinden. Hieronder enkele tips. Zo weet je wat je in jouw achterhoofd moet houden bij het zoeken naar de geschikte tuinman:

Hoe kan je offertes voor tuinman Temse vergelijken?

Je wil graag jouw tuin onderhouden of opnieuw aanleggen. Je hebt beslist om een tuinman in Temse te zoeken. Het is altijd zinvol om verschillende tuinmannen in Temse met elkaar te vergelijken. Jouw gazon afmaaien? De bomen snoeien? Niets is te laborieus voor de tuinmannen in Temse! Ze zullen jou een offerte doorsturen op basis van hun kundigheid en van de tuinwerken die gedaan moeten worden. Op Ring Twice geven wij een prijsklasse aan. Al vanaf € 15/uur kan je een ervaren en degelijke tuinman in Temse vinden.

Bij Ring Twice, kan je aan de tuinman Temse een prijsofferte vragen. Aan de hand van de verschillende offertes van de verschillende tuinmannen kan je naargelang jouw budget een tuinman in Temse selecteren. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen tuinman in Temse

De laatste aanvragen in de categorie tuinman in Temse

Tuinman - Andere in Temse (9140) - Tuinman - Haag snoeien in Temse (9140) - Gazon verticuteren en bloemperkjes onderhouden - Gras afmaaien + struiken snoeien
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden