tuinman Sint-agatha-berchem

Tuinman Sint-agatha-berchem gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Tuinman Sint-agatha-berchem: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Tuinman in Groot-bijgaarden (1702) - Simon
Simon Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Groot-bijgaarden
4.86/5 (7 reviews)
Zorgvuldige tuinman. Heb al redelijk wat tuintjes het gras en hagen afgedaan en telkens mooi en netjes achtergelaten. Mijn klanten zijn heel tevreden over mijn diensten.
Tuinman in Laken (1020) - Mojtaba
Mojtaba
Laken
4.83/5 (6 reviews)
Ik ben geboren in boordrij en verzorg ik onze planten in mijn werk en graag werk ik in natuur en tuin, daarom deze job is interessant voor mij ik doe graag
Tuinman in Groot-bijgaarden (1702) - Bruno
Bruno Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Groot-bijgaarden
5/5 (4 reviews)
Voor al uw tuinonderhoud kunnen wij u helpen. Snoeien van bomen , hagen , gras maaien alsook aanleg . Professioneel en precisiewerk. Prijs op maat naar gelang de wensen van de klant
Tuinman in Relegem (1731) - Stijn
Stijn Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Relegem
5/5 (4 reviews)
Sinds mijn 12 jaar begon ik met het onderhoud van de tuin bij mijn ouders en grootouders. Sinds dan heb ik elke zomer als student gewerkt bij een tuinaannemer. Ik heb vooral veel ervaring met het snoeien van buxus en taxus. U kan bij mij terecht voor alle tuinonderhoud, gazon onderhoud & opritten reinigen.
Tuinman in Sint-agatha-berchem (1082) - Yannick
Yannick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-agatha-berchem
5/5 (2 reviews)
Alles van onderhoud in uw tuin van de kleinste werken zoals gras afrijden naar de grotere zoals planten van een boom of plastsen van een haag
Tuinman in Ganshoren (1083) - Arno
Arno
Ganshoren
5/5 (1 reviews)
Ik ben Arno, 21, en net afgestudeerd aan het Conservatorium van Antwerpen als bachelor Drama. Mijn ouders wonen in Brussel, zelf woon ik in Antwerpen. Ik ben zelfstandig en zorgzaam, betrouwbaar en gretig. Ben voor meerdere dingen 'bruikbaar', lijkt me. Spreek vloeiend Nederlands en Frans. Beschikbaar in BXL en A'pen.
Tuinman in Ganshoren (1083) - Luka
Luka
Ganshoren
5/5 (1 reviews)
Ik werk heel graag in de tuin en zal dus met veel plezier komen tuinieren. Ik heb al heel wat ervaring opgedaan door in onze eigen tuin klusjes op te knappen en zou er dus graag wat extra aan willen verdienen. Ik werk altijd zo zorgvuldig mogelijk en probeer zo goed mogelijk te zorgen voor uw tuin.
Tuinman in Relegem (1731) - Mustafa
Mustafa
Relegem
5/5 (1 reviews)
Ik ben een harde werker en hou ervan buiten te zijn. Ik maai met plezier uw gras en kleine tuinwerken schrikken mij niet af. Ik werk snel en efficiënt.
Tuinman in Sint-jans-molenbeek (1080) - Dezirbek
Dezirbek
Sint-jans-molenbeek
5/5 (1 reviews)
Ik heb ervaring als tuinman. Bijna twee jaar heb ik gewerkt bij parken van Brussel. Met verschillende tiem. En ik vind deze job luik, en jij werk altijd buiten dat is ook plus.
Tuinman in Dilbeek (1700) - Felix
Felix
Dilbeek
Nieuw
Ik ga regelmatig het gras maaien of ander werk in de tuin doen bij mijn grootouders, thuis,... Ik help erg graag mee in de tuin en heb groene vingers! Ik ben een harde werker en altijd heel gemotiveerd.
Tuinman in Laken (1020) - Arno
Arno
Laken
Nieuw
zot van tuinieren en groene vingers zo kan kan je mij wel in enkele woorden omschrijven ik weet er wel wat van nog niet alles. dus als je denkt dat het anders kan laat het gerust weten ;) ik heb zelf een tuin maar kan er spijtiggenoeg niet veel in doen.dus als ik bij u het gras mag maaien, of de haag snoeien, of, of ,of ... dan doe ik het mey plezier!
Tuinman in Dilbeek (1700) - Gerrit
Gerrit Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Dilbeek
Nieuw
Heeft u kleine klussen in en rond u huis, ik kom ze graag opknappen. Gras maaien, opruimen van de tuin, snoeien van planten, uitkuisen van dakgoten, opruim van tuinhuizen, kelders en zolders. Vraag gerust en ik kijk of het mogelijk is.
Tuinman in Brussel (1000) - Gil
Gil
Brussel
Nieuw
Heb kort voor een tuin aannemer gewerkt dus de kleine klusjes zouden vanzelf moeten gaan. Heb een passie. Voor alles wat met de natuur heeft te maken. Kom van deze jobs tot rust.
Tuinman in Sint-jans-molenbeek (1080) - Sarah
Sarah
Sint-jans-molenbeek
Nieuw
Ik ben begonnen aan de opleiding tuin aannemer, en vond dit fantastisch! Bladblazen, haar snoeien, gras maaien, ... Ik vind het geweldig om buiten in de natuur te zijn!
Tuinman in Jette (1090) - Glen
Glen
Jette
Nieuw
Werk als student in de Plantentuin van Meise en heb voldoende ervaring met kleine alle daagse tuiniers werken. Gras maaien, Hagen scheren, aanplanting, moestuin...
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Vlotte hulp, goed dat we zelf keuze tss mensen kunnen maken, door evaluatie zien we wie goed werk levert ”
Jochen
“ leuk om zo'n mogelijkheid te hebben - als het nodig is. bedankt dat jullie bestaan - dat is altijd handig :-) en geef het door aan vrienden. ”
Ken
“ Een fijne eerste ervaring. Wij kenden de website nog niet. Goede informatie, overzichtelijk, veilige manier van betalen. ”
Geert
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Sint-agatha-berchem: geëvalueerd met 4.97 door 27 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Sint-agatha-berchem, betaalbare tuinman Sint-agatha-berchem, tuinman gezocht Sint-agatha-berchem, gras maaien Sint-agatha-berchem, haag snoeien Sint-agatha-berchem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Tuinman Sint-agatha-berchem: welke werkzaamheden?

Het takenpakket van een tuinman in Sint-agatha-berchem is heel divers. Kort samengevat zijn er drie hoofdtaken voor een tuinman in Sint-agatha-berchem namelijk tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies.

Tuinaanleg Sint-agatha-berchem

Een tuinman in Sint-agatha-berchem zal jouw tuin egaliseren, zal planten, struiken en bomen planten. Je hebt geen grasveld? De tuinman kan deze perfect plaatsen. Maar een tuinman kan ook zorgen voor de tuinverlichting om het nog prettiger te maken. Waarom jouw tuin laten aanleggen door een tuinman in Sint-agatha-berchem? Zo ben je verzekerd van het mooiste resultaat. De tuinman in Sint-agatha-berchem zal jouw gras niet enkel perfect leggen, maar de tuinman zal er ook voor zorgen dat de bomen op de correcte plaats geplant worden.

Tuinonderhoud Sint-agatha-berchem

In het takenpakket van een tuinman Sint-agatha-berchem is er natuurlijk ook de tuinonderhoud. Denk maar aan boomverzorging, het gras maaien, het gazon bemesten en planten voldoende water geven. De hovenier in Sint-agatha-berchem zorgt ervoor dat jouw tuin zo gezond mogelijk is zodat je er het hele jaar door van kan genieten. Het is belangrijk om jouw tuin goed te onderhouden zodat de levensduur van jouw tuin wordt verlengd. Hoe beter jouw tuin onderhouden is, hoe langer jouw tuin meegaat.

Tuinadvies Sint-agatha-berchem

En een laatste taak is het geven van tips. Je hebt een tuin, maar je weet niet goed hoe je het moet aanpakken? Welke planten zijn het meest passend voor buiten? In de zon of uit de zon? Vraag een gepersonaliseerd tuinadvies aan een tuinman in Sint-agatha-berchem. Het tuinadvies kan ook gaan over het al dan niet renoveren van de tuin, over een tuinontwerp en natuurlijk over het tuinonderhoud. De tuinmannen Sint-agatha-berchem helpen je graag verder.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een tuinman Sint-agatha-berchem?

Je wil jouw tuin zelf aanleggen? Het klinkt als kinderspel, maar dat is het allesbehalve. Er komt heel veel bij kijken. Het is meer dan gras zaaien en wat bomen planten. Het is intelligent om een tuinman in Sint-agatha-berchem in te schakelen. Een tuinman Sint-agatha-berchem is expert in het gebied van tuin. Samen met de hovenier kan je de tuin van jouw dromen verwezenlijken.

Een tuinman inschakelen heeft tal van voordelen. Dit zijn de voornaamste op een rijtje:

Wat kost een tuinman in Sint-agatha-berchem?

Een tuinman in Sint-agatha-berchem is natuurlijk niet kosteloos. Het is steeds aangeraden om meerdere prijsoffertes bij verschillende tuinmannen in Sint-agatha-berchem aan te vragen. Zo heb je een idee van hoeveel het jou ongeveer zou kunnen kosten. Bij Ring Twice werken onze tuinmannen op basis van een uurtarief. Hieronder vind je hun gemiddelde prijzen. Het uurtarief van een tuinman in Sint-agatha-berchem ligt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinman Sint-agatha-berchem prijs
Tuinman Sint-agatha-berchemtussen € 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Zoals hierboven vermeld, kan je een tuinman inschakelen voor diverse diensten. Naargelang de gevraagde diensten, zullen de kosten wat anders zijn. Je kan hieronder een overzicht vinden van de veelgevraagde diensten aan onze tuinmannen in Sint-agatha-berchem en hun gemiddelde vraagprijzen. Voor een meer specifieke prijsofferte kan je steeds de dienst aanvragen. Zo ontvang je diverse voorstellen op maat!
DienstenGemiddelde prijzen in Sint-agatha-berchem
Bladeren oprapen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Fruit rapen in tuin€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Gras afmaaien€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Tuin opfrissen€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Haag scheren€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Boom omhakken€ 23/uur - € 35/uurDeze dienst aanvragen

Tuinman Sint-agatha-berchem gezocht? Enkele tips!

Op zoek naar een betaalbare, maar geschikte tuinman in Sint-agatha-berchem? Het is niet altijd eenvoudig om de juiste tuinman in Sint-agatha-berchem te vinden. Hieronder enkele tips. Zo weet je waar je op moet letten bij het zoeken naar de geschikte tuinman:

Hoe kan je offertes voor tuinman Sint-agatha-berchem vergelijken?

Je wil graag jouw tuin verzorgen of opnieuw aanleggen. Je hebt beslist om een hovenier in Sint-agatha-berchem te zoeken. Het is altijd intelligent om verschillende tuinmannen in Sint-agatha-berchem met elkaar te vergelijken. Jouw grasveld afmaaien? De bomen snoeien? Niets is te moeilijk voor de tuinmannen in Sint-agatha-berchem! Ze zullen jou een prijsofferte doorsturen op basis van hun ervaring en van de tuinwerken die gedaan moeten worden. Op Ring Twice geven wij een prijsklasse aan. Al vanaf € 15/uur kan je een geschikte en degelijke tuinman in Sint-agatha-berchem vinden.

Bij Ring Twice, kan je aan de tuinman Sint-agatha-berchem een prijsofferte vragen. Aan de hand van de verschillende offertes van de verschillende tuinmannen kan je naargelang jouw budget een tuinman in Sint-agatha-berchem selecteren. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen tuinman in Sint-agatha-berchem

De laatste aanvragen in de categorie tuinman in Sint-agatha-berchem

tuinonderhoud - onderhoudsvriendelijke tuin her aanleggen - Wandelpad vrijmaken op verwoekerd terrein - Haag snoeien - Gras zaaien kleine oppervlakte/Semer la pelouse petite surface - tuin renoveren - tuin renoveren - Tuinklus - tuinman - Tuinman in Sint-agatha-berchem (1082) - Tuinman - Gras maaien in Sint-agatha-berchem (1082) - Tuinman - Gras maaien in Berchem-sainte-agathe (1082)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden