tuinman Brugge

Tuinman Brugge gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Tuinman Brugge: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Tuinman in Brugge (8000) - Cedric
Cedric
Brugge
5/5 (9 reviews)
Mijn ervaring met tuinwerk heb ik te danken dat mijn familie en vrienden mij sinds jonge leeftijd vragen om hun tuin in orde te doen, misschien is een betere referentie dat ik dat ook deed in Tenerife; waarna dit uitgroeide tot een bedrijf met 2 vaste werknemers
Tuinman in Brugge (8000) - Joris
Joris
Brugge
5/5 (5 reviews)
Zelf beschik ik niet over een grasmachine maar wil gerust uw gras komen afrijden, bladeren en ander afval kan gerust mee in de aanhangwagen. Geen schrik om in de dakgoot te kruipen.
Tuinman in Brugge (8000) - Hector
Hector Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brugge
5/5 (5 reviews)
Wekelijkse maaibeurten en opkuisbeurten zijn dagelijkse kost voor mij, dit doe ik al 3 jaar en kan mijn werk ook wel mijn hobby noemen. Ik kan u plezieren met een heel net onderhouden tuin en u mij met een mooi zakcentje en leuke bezigheid. Hopelijk tot snel want de laatste maaibeurten en herfstbladeren komen er aan!
Tuinman in Brugge (8000) - Khonsari
Khonsari
Brugge
5/5 (3 reviews)
Ik heb vroeger veel gras gemaaid. Ik help nog altijd aan mijn broer en nonkel voor tuin op te ruimen gras maaien en andere dingen. Ik ben ook jong en kan veel helpen.
Tuinman in Brugge (8000) - Pieter
Pieter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brugge
5/5 (2 reviews)
Ik werk graag buiten en hou ervan om bomen en heggen te snoeien, bladeren in de herfst te ruimen en het gazon te maaien. Ook met het verwijderen van buxus heb ik heel wat ervaring. Alles wat de tuin betreft is bespreekbaar. Ik heb ook het nodige materiaal ter beschikking.
Tuinman in Brugge (8000) - Ivan
Ivan
Brugge
5/5 (2 reviews)
Ik heb zelf mijn vijver en tuin aangelegd en heb dus wel wat ervaring. Gras maaien, hagen scheren of opkuisen kan allemaal. Het groenafval kan ik zelf afvoeren naar het containerpark.
Tuinman in Brugge (8000) - Sven
Sven
Brugge
Nieuw
zorgvuldige tuinier, ik hou er van om in de tuin bezig te zijn en zou je tuin behandelen zoals het mijn tuin is, ik heb groene vingers en hou er va om me bezig te houden in de tuin, verlang al om in een tuin te kunnen beginnen
Tuinman in Brugge (8000) - Jorn
Jorn
Brugge
Nieuw
Ik onderhoud al lang tuinen. Doorheen de jaren ben ik hier zeer vaardig in geworden Ondertussen help ik dan ook al veel mensen met het maaien van het gras en het snoeien van de haag. Ook het wieden van de tuin het onderhouden van planten en dergelijke zijn iets wat mij zeer goed ligt. Ik heb oog voor detail en respect voor uw tuin. Een mooie tuin is waar ik het voor doe.
Tuinman in Brugge (8000) - Jorden
Jorden
Brugge
Nieuw
Hallo! Ik ben een student industrieel ingenieur die graag de handen uit de mouwen steekt. Ik werk graag in de tuin en zou graag wat bijverdienen door hier bij te klussen. Groetjes, Jorden
Tuinman in Brugge (8000) - Karine
Karine
Brugge
Nieuw
Bonjour, je m'occuperai avec plaisir de votre jardin comme si c'était le mien ! toute petite j'aidais déjà mes parents dans le jardin et maintenant je travaille dans différents jardins régulièrement... je suis disponible l'après-midi !
Tuinman in Brugge (8000) - Rudi
Rudi
Brugge
Nieuw
Onderhoud van tuin, geen aanleg van tuinen. Machines in bezit van opdrachtgever. Opkuis en vullen zakken, samen binden van snoeisel, onkruid verwijderen,...
Tuinman in Brugge (8000) - Emiel
Emiel
Brugge
Nieuw
Zorgvuldige tuinman, ik zou jullie tuin behandelen alsof het mijn tuin was, veel mensen zijn blij als ze mij in de tuin zien en vragen af en toe om eens te komen helpen. Ik heb al redelijk veel ervaring. Ik zal het: Gras afmaaien, bladeren oprapen, onkruid uitrekken, terras vegen als het nodig is. Geïnteresseerd? Laat me iets weten! Emiel
Tuinman in Brugge (8000) - Ruben
Ruben
Brugge
Nieuw
Tuinieren is een hobby, ik heb nog wat vrije tijd en wil graag op regelmatige basis bij u langskomen voor de klassieke onderhoudswerken. Ik ben in het bezit van een Tuinbouw diploma. Ik kom (indien gewenst) eerst vrijblijvend langs om de situatie te bekijken. Liefst hebt u apparatuur zoals grasmachine e.d.m. ter plaatse staan en in de regio Groot Brugge. Voor mij is het een hobby dus laag tarief.
Tuinman in Brugge (8000) - Hicham
Hicham
Brugge
Nieuw
dit zijn dingen die ik als kleine kind thuis al moest doen en nog steeds doe en dat zijn dingen die je ook niet verleerd. ik ben graag bezig in de tuin ik vind er mijn rust en kan me erin amuseren.
Tuinman in Brugge (8000) - Danny
Danny Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brugge
Nieuw
MeMetselwerk terassen opritten plate daken bv met roofing opritten muren gevels herstellen tuin onderhoud bv plaatjes leggen voorstellen plaatsen voegen uitsleipen enz
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Vlotte hulp, goed dat we zelf keuze tss mensen kunnen maken, door evaluatie zien we wie goed werk levert ”
Jochen
“ leuk om zo'n mogelijkheid te hebben - als het nodig is. bedankt dat jullie bestaan - dat is altijd handig :-) en geef het door aan vrienden. ”
Ken
“ Een fijne eerste ervaring. Wij kenden de website nog niet. Goede informatie, overzichtelijk, veilige manier van betalen. ”
Geert
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Brugge: geëvalueerd met 5.0 door 26 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Brugge, betaalbare tuinman Brugge, tuinman gezocht Brugge, gras maaien Brugge, haag snoeien Brugge,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Tuinman Brugge: welke werkzaamheden?

Het takenpakket van een tuinman in Brugge is heel divers. Kort samengevat zijn er drie hoofdtaken voor een tuinman in Brugge namelijk tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies.

Tuinaanleg Brugge

Een tuinman in Brugge zal jouw tuin gelijktrekken, zal planten, struiken en bomen planten. Je hebt geen grasveld? De tuinman kan deze perfect plaatsen. Maar een tuinman kan ook zorgen voor de tuinverlichting om het nog gezelliger te maken. Waarom jouw tuin laten aanleggen door een tuinman in Brugge? Zo ben je verzekerd van het meest geweldige resultaat. De tuinman in Brugge zal jouw gras niet enkel perfect leggen, maar de tuinman zal er ook voor zorgen dat de bomen op de correcte plaats geplant worden.

Tuinonderhoud Brugge

In het takenpakket van een tuinman Brugge is er natuurlijk ook de tuinonderhoud. Denk maar aan boomverzorging, het gras maaien, het gazon bemesten en planten voldoende water geven. De hovenier in Brugge zorgt ervoor dat jouw tuin zo gezond mogelijk is zodat je er het hele jaar door van kan genieten. Het is essentieel om jouw tuin goed te onderhouden zodat de levensduur van jouw tuin wordt verlengd. Hoe beter jouw tuin onderhouden is, hoe langer jouw tuin meegaat.

Tuinadvies Brugge

En een laatste taak is het geven van advies. Je hebt een tuin, maar je weet niet goed hoe je het moet aanpakken? Welke planten zijn het beste voor buiten? In de zon of uit de zon? Vraag een gepersonaliseerd tuinadvies aan een tuinman in Brugge. Het tuinadvies kan ook gaan over het al dan niet renoveren van de tuin, over een tuinontwerp en natuurlijk over het tuinonderhoud. De tuinmannen Brugge helpen je graag verder.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een tuinman Brugge?

Je wil jouw tuin zelf aanleggen? Het klinkt simpel, maar dat is het allesbehalve. Er komt heel veel bij kijken. Het is meer dan gras zaaien en wat bomen planten. Het is zinvol om een tuinman in Brugge in te schakelen. Een tuinman Brugge is deskundige in het gebied van tuin. Samen met de hovenier kan je de tuin van jouw dromen waarmaken.

Een tuinman inschakelen heeft tal van voordelen. Dit zijn de voornaamste op een rijtje:

Wat kost een tuinman in Brugge?

Een tuinman in Brugge is natuurlijk niet kosteloos. Het is steeds aangeraden om meerdere prijsoffertes bij verschillende tuinmannen in Brugge aan te vragen. Zo heb je een idee van hoeveel het jou ongeveer zou kunnen kosten. Bij Ring Twice werken onze tuinmannen op basis van een uurtarief. Hieronder vind je hun gemiddelde prijzen. Het uurtarief van een tuinman in Brugge ligt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinman Brugge prijs
Tuinman Bruggetussen € 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Zoals hierboven vermeld, kan je een tuinman inschakelen voor diverse diensten. Afhankelijk van de gevraagde diensten, zullen de kosten wat anders zijn. Je kan hieronder een overzicht vinden van de veelgevraagde diensten aan onze tuinmannen in Brugge en hun gemiddelde vraagprijzen. Voor een meer specifieke prijsofferte kan je steeds de dienst aanvragen. Zo ontvang je diverse voorstellen op maat!
DienstenGemiddelde prijzen in Brugge
Bladeren oprapen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Fruit oogsten in tuin€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Gazon afrijden€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Tuin opfrissen€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Haag snoeien€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Boom omhakken€ 23/uur - € 35/uurDeze dienst aanvragen

Tuinman Brugge gezocht? Enkele tips!

Op zoek naar een betaalbare, maar gepaste tuinman in Brugge? Het is niet altijd simpel om de juiste tuinman in Brugge te vinden. Hieronder enkele tips. Zo weet je waar je op moet letten bij het zoeken naar de geschikte tuinman:

Hoe kan je offertes voor tuinman Brugge vergelijken?

Je wil graag jouw tuin verzorgen of opnieuw aanleggen. Je hebt beslist om een hovenier in Brugge te zoeken. Het is altijd zinvol om verschillende tuinmannen in Brugge met elkaar te vergelijken. Jouw grasveld afrijden? De bomen snoeien? Niets is te laborieus voor de tuinmannen in Brugge! Ze zullen jou een offerte doorsturen op basis van hun kundigheid en van de tuinwerken die gedaan moeten worden. Op Ring Twice geven wij een prijsklasse aan. Al vanaf € 15/uur kan je een gepaste en bekwame tuinman in Brugge vinden.

Bij Ring Twice, kan je aan de tuinman Brugge een prijsofferte vragen. Aan de hand van de verschillende offertes van de verschillende tuinmannen kan je naargelang jouw budget een tuinman in Brugge selecteren. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen tuinman in Brugge

De laatste aanvragen in de categorie tuinman in Brugge

Tuinman gezocht voor tuin Brugge centrum - Hulp in de tuin gevraagd - Hulp voor tuinonderhoud - haag snoeien, - Tuinonderhoud - Tuinonderhoud - Tuinman - Andere in Brugge (8000) - Tuinman - Andere in Brugge (8000) - Paplaurier snoeien - onkruid wieden, kruidentuin klaarzetten - Gras afmaaien - grasafrijder - snoeiwerk - Gras afmaaien - Haag snoeien - Verwijderen haag - Hout (bomen) moet verzaagd worden en afgevoerd worden - Lente schoonmaak tuin
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden