Vind de beste tuinman van Brugge

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Tuinman in Brugge (8000) - Cedric
Cedric
5/5 · 9 reviews
8000 Brugge
Mijn ervaring met tuinwerk heb ik te danken dat mijn familie en vrienden mij sinds jonge leeftijd vragen om hun tuin in orde te doen, misschien is een betere referentie dat ik dat ook deed in Tenerife; waarna dit uitgroeide tot een bedrijf met 2 vaste werknemers
Tuinman in Brugge (8000) - Thijs
Thijs
5/5 · 7 reviews
8000 Brugge
Nette tuinier die beschikt over eigen materiaal (wanneer materiaal ter beschikking verlaagt de gevraagde uurprijs, uiteraard) gaande van grasplijn maaien tot boordwerk en van grote hagen tot kleine sierstruiken. Dakgoten reinigen behoord ook tot de mogelijkheden
Tuinman in Brugge (8000) - Joris
Joris
5/5 · 5 reviews
8000 Brugge
Zelf beschik ik niet over een grasmachine maar wil gerust uw gras komen afrijden, bladeren en ander afval kan gerust mee in de aanhangwagen. Geen schrik om in de dakgoot te kruipen.
Tuinman in Brugge (8000) - Hector
Hector Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 5 reviews
8000 Brugge
Wekelijkse maaibeurten en opkuisbeurten zijn dagelijkse kost voor mij, dit doe ik al 3 jaar en kan mijn werk ook wel mijn hobby noemen. Ik kan u plezieren met een heel net onderhouden tuin en u mij met een mooi zakcentje en leuke bezigheid. Hopelijk tot snel want de laatste maaibeurten en herfstbladeren komen er aan!
Tuinman in Brugge (8000) - Khonsari
Khonsari
5/5 · 3 reviews
8000 Brugge
Ik heb vroeger veel gras gemaaid. Ik help nog altijd aan mijn broer en nonkel voor tuin op te ruimen gras maaien en andere dingen. Ik ben ook jong en kan veel helpen.
Tuinman in Brugge (8000) - Pieter
Pieter Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 2 reviews
8000 Brugge
Ik werk graag buiten en hou ervan om bomen en heggen te snoeien, bladeren in de herfst te ruimen en het gazon te maaien. Ook met het verwijderen van buxus heb ik heel wat ervaring. Alles wat de tuin betreft is bespreekbaar. Ik heb ook het nodige materiaal ter beschikking.
Tuinman in Brugge (8000) - Ivan
Ivan
5/5 · 2 reviews
8000 Brugge
Ik heb zelf mijn vijver en tuin aangelegd en heb dus wel wat ervaring. Gras maaien, hagen scheren of opkuisen kan allemaal. Het groenafval kan ik zelf afvoeren naar het containerpark.
Tuinman in Brugge (8000) - Sven
Sven
Nieuw
8000 Brugge
zorgvuldige tuinier, ik hou er van om in de tuin bezig te zijn en zou je tuin behandelen zoals het mijn tuin is, ik heb groene vingers en hou er va om me bezig te houden in de tuin, verlang al om in een tuin te kunnen beginnen
Tuinman in Brugge (8000) - Jorn
Jorn
Nieuw
8000 Brugge
Ik onderhoud al lang tuinen. Doorheen de jaren ben ik hier zeer vaardig in geworden Ondertussen help ik dan ook al veel mensen met het maaien van het gras en het snoeien van de haag. Ook het wieden van de tuin het onderhouden van planten en dergelijke zijn iets wat mij zeer goed ligt. Ik heb oog voor detail en respect voor uw tuin. Een mooie tuin is waar ik het voor doe.
Tuinman in Brugge (8000) - Jorden
Jorden
Nieuw
8000 Brugge
Hallo! Ik ben een student industrieel ingenieur die graag de handen uit de mouwen steekt. Ik werk graag in de tuin en zou graag wat bijverdienen door hier bij te klussen. Groetjes, Jorden
Tuinman in Brugge (8000) - Karine
Karine
Nieuw
8000 Brugge
Bonjour, je m'occuperai avec plaisir de votre jardin comme si c'était le mien ! toute petite j'aidais déjà mes parents dans le jardin et maintenant je travaille dans différents jardins régulièrement... je suis disponible l'après-midi !
Tuinman in Brugge (8000) - Rudi
Rudi
Nieuw
8000 Brugge
Onderhoud van tuin, geen aanleg van tuinen. Machines in bezit van opdrachtgever. Opkuis en vullen zakken, samen binden van snoeisel, onkruid verwijderen,...
Tuinman in Brugge (8000) - Emiel
Emiel
Nieuw
8000 Brugge
Zorgvuldige tuinman, ik zou jullie tuin behandelen alsof het mijn tuin was, veel mensen zijn blij als ze mij in de tuin zien en vragen af en toe om eens te komen helpen. Ik heb al redelijk veel ervaring. Ik zal het: Gras afmaaien, bladeren oprapen, onkruid uitrekken, terras vegen als het nodig is. Geïnteresseerd? Laat me iets weten! Emiel
Tuinman in Brugge (8000) - Ruben
Ruben
Nieuw
8000 Brugge
Tuinieren is een hobby, ik heb nog wat vrije tijd en wil graag op regelmatige basis bij u langskomen voor de klassieke onderhoudswerken. Ik ben in het bezit van een Tuinbouw diploma. Ik kom (indien gewenst) eerst vrijblijvend langs om de situatie te bekijken. Liefst hebt u apparatuur zoals grasmachine e.d.m. ter plaatse staan en in de regio Groot Brugge. Voor mij is het een hobby dus laag tarief.
Tuinman in Brugge (8000) - Hicham
Hicham
Nieuw
8000 Brugge
dit zijn dingen die ik als kleine kind thuis al moest doen en nog steeds doe en dat zijn dingen die je ook niet verleerd. ik ben graag bezig in de tuin ik vind er mijn rust en kan me erin amuseren.

Tuinman Brugge: geëvalueerd met 5.0 door 33 klanten

Populaire dienstaanvragen: tuinman Brugge, betaalbare tuinman Brugge, tuinman gezocht Brugge, gras maaien Brugge, haag snoeien Brugge,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel aanbiedingen gekregen op mijn aanvraag. Afspraken met tuinman verliepen vlot. Betaling via listminut is handig. ”
Hulp bij tuin terug netjes maken
Thomas raadt Luc aan Luc
“ zeer snel hulp voor allerlei kleine klusjes, mensen die graag werken of wat willen bijverdienen . Voor 2 verschillende aanvragen de dag zelf al reactie van de dienstverleners. ”
Tuintje effen maken en grasmatten leggen
Frans raadt Enver aan Enver
“ Dankzij ListMinut vonden wij een geschikt persoon voor het onderhoud van onze tuin. ”
Onderhoud tuin
Lisa raadt Toon aan Toon
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Tuinman Brugge: welke werkzaamheden?

Het takenpakket van een tuinman in Brugge is heel divers. Kort samengevat zijn er drie hoofdtaken voor een tuinman in Brugge namelijk tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies.

Tuinaanleg Brugge

Een tuinman in Brugge zal uw tuin gelijktrekken, zal planten, struiken en bomen planten. U hebt geen grasveld? De tuinman kan deze perfect plaatsen. Maar een tuinman kan ook zorgen voor de tuinverlichting om het nog aangenamer te maken. Waarom uw tuin laten aanleggen door een tuinman in Brugge? Zo bent u verzekerd van het meest geweldige resultaat. De tuinman in Brugge zal uw gras niet enkel perfect leggen, maar de tuinman zal er ook voor zorgen dat de bomen op de ideale plaats geplant worden.

Tuinonderhoud Brugge

In het takenpakket van een tuinman Brugge is er natuurlijk ook de tuinonderhoud. Denk maar aan boomverzorging, het gras maaien, het gazon bemesten en planten voldoende water geven. De hovenier in Brugge zorgt ervoor dat uw tuin zo gezond mogelijk is zodat u er het hele jaar door van kan genieten. Het is belangrijk om uw tuin goed te onderhouden zodat de levensduur van uw tuin wordt verlengd. Hoe beter uw tuin onderhouden is, hoe langer uw tuin meegaat.

Tuinadvies Brugge

En een laatste taak is het geven van advies. U hebt een tuin, maar u weet niet goed hoe u het moet aanpakken? Welke planten zijn het meest geschikt voor buiten? In de zon of uit de zon? Vraag een persoonlijk tuinadvies aan een tuinman in Brugge. Het tuinadvies kan ook gaan over het al dan niet renoveren van de tuin, over een tuinontwerp en natuurlijk over het tuinonderhoud. De tuinmannen Brugge helpen u graag verder.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een tuinman Brugge?

U wilt uw tuin zelf aanleggen? Het klinkt makkelijk, maar dat is het allesbehalve. Er komt heel veel bij kijken. Het is meer dan gras zaaien en wat bomen planten. Het is verstandig om een tuinman in Brugge in te schakelen. Een tuinman Brugge is deskundige in het gebied van tuin. Samen met de hovenier kunt u de tuin van uw dromen waarmaken.

Een tuinman inschakelen heeft tal van voordelen. Dit zijn de belangrijkste op een rijtje:

Wat kost een tuinman in Brugge?

Een tuinman in Brugge is natuurlijk niet kosteloos. Het is steeds aangeraden om meerdere prijsoffertes bij verschillende tuinmannen in Brugge aan te vragen. Zo hebt u een idee van hoeveel het u ongeveer zou kunnen kosten. Bij Ring Twice werken onze tuinmannen op basis van een uurtarief. Hieronder vindt u hun gemiddelde prijzen. Het uurtarief van een tuinman in Brugge ligt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinman Brugge prijs
Tuinman Bruggetussen € 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Zoals hierboven vermeld, kunt u een tuinman inschakelen voor diverse diensten. Naargelang de gevraagde diensten, zullen de kosten wat anders zijn. U kunt hieronder een overzicht vinden van de veelgevraagde diensten aan onze tuinmannen in Brugge en hun gemiddelde vraagprijzen. Voor een meer specifieke prijsofferte kunt u steeds de dienst aanvragen. Zo ontvangt u diverse voorstellen op maat!
DienstenGemiddelde prijzen in Brugge
Bladeren oprapen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Fruit rapen in tuin€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Gazon afrijden€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Tuin opfrissen€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Haag scheren€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Boom afhakken€ 23/uur - € 35/uurDeze dienst aanvragen

Tuinman Brugge gezocht? Enkele tips!

Op zoek naar een goedkope, maar gepaste tuinman in Brugge? Het is niet altijd simpel om de juiste tuinman in Brugge te vinden. Hieronder enkele tips. Zo weet u wat u in uw achterhoofd moet houden bij het zoeken naar de geschikte tuinman:

Hoe kan je offertes voor tuinman Brugge vergelijken?

U wilt graag uw tuin onderhouden of opnieuw aanleggen. U hebt beslist om een hovenier in Brugge te zoeken. Het is altijd verstandig om verschillende tuinmannen in Brugge met elkaar te vergelijken. Uw grasveld afrijden? De bomen snoeien? Niets is te gek voor de tuinmannen in Brugge! Ze zullen u een prijsofferte doorsturen op basis van hun vaardigheid en van de tuinwerken die gedaan moeten worden. Op Ring Twice geven wij een prijsklasse aan. Al vanaf € 15/uur kunt u een gepaste en betrouwbare tuinman in Brugge vinden.

Bij Ring Twice, kan u aan de tuinman Brugge een prijsofferte vragen. Aan de hand van de verschillende offertes van de verschillende tuinmannen kunt u naargelang uw budget een tuinman in Brugge selecteren. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen tuinman in Brugge

contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden