tuinman Brugge

Tuinman Brugge gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Tuinman Brugge: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Tuinman in Brugge (8000) - Cedric
Cedric
Brugge
5/5 (9 reviews)
Mijn ervaring met tuinwerk heb ik te danken dat mijn familie en vrienden mij sinds jonge leeftijd vragen om hun tuin in orde te doen, misschien is een betere referentie dat ik dat ook deed in Tenerife; waarna dit uitgroeide tot een bedrijf met 2 vaste werknemers
Tuinman in Brugge (8000) - Hector
Hector Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brugge
5/5 (5 reviews)
Wekelijkse maaibeurten en opkuisbeurten zijn dagelijkse kost voor mij, dit doe ik al 3 jaar en kan mijn werk ook wel mijn hobby noemen. Ik kan u plezieren met een heel net onderhouden tuin en u mij met een mooi zakcentje en leuke bezigheid. Hopelijk tot snel want de laatste maaibeurten en herfstbladeren komen er aan!
Tuinman in Brugge (8000) - Khonsari
Khonsari
Brugge
5/5 (3 reviews)
Ik heb vroeger veel gras gemaaid. Ik help nog altijd aan mijn broer en nonkel voor tuin op te ruimen gras maaien en andere dingen. Ik ben ook jong en kan veel helpen.
Tuinman in Brugge (8000) - Pieter
Pieter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brugge
5/5 (2 reviews)
Ik werk graag buiten en hou ervan om bomen en heggen te snoeien, bladeren in de herfst te ruimen en het gazon te maaien. Ook met het verwijderen van buxus heb ik heel wat ervaring. Alles wat de tuin betreft is bespreekbaar. Ik heb ook het nodige materiaal ter beschikking.
Tuinman in Brugge (8000) - Ivan
Ivan
Brugge
5/5 (2 reviews)
Ik heb zelf mijn vijver en tuin aangelegd en heb dus wel wat ervaring. Gras maaien, hagen scheren of opkuisen kan allemaal. Het groenafval kan ik zelf afvoeren naar het containerpark.
Tuinman in Brugge (8000) - Sven
Sven
Brugge
Nieuw
zorgvuldige tuinier, ik hou er van om in de tuin bezig te zijn en zou je tuin behandelen zoals het mijn tuin is, ik heb groene vingers en hou er va om me bezig te houden in de tuin, verlang al om in een tuin te kunnen beginnen
Tuinman in Brugge (8000) - Jorn
Jorn
Brugge
Nieuw
Ik onderhoud al lang tuinen. Doorheen de jaren ben ik hier zeer vaardig in geworden Ondertussen help ik dan ook al veel mensen met het maaien van het gras en het snoeien van de haag. Ook het wieden van de tuin het onderhouden van planten en dergelijke zijn iets wat mij zeer goed ligt. Ik heb oog voor detail en respect voor uw tuin. Een mooie tuin is waar ik het voor doe.
Tuinman in Brugge (8000) - Jorden
Jorden
Brugge
Nieuw
Hallo! Ik ben een student industrieel ingenieur die graag de handen uit de mouwen steekt. Ik werk graag in de tuin en zou graag wat bijverdienen door hier bij te klussen. Groetjes, Jorden
Tuinman in Brugge (8000) - Karine
Karine
Brugge
Nieuw
Bonjour, je m'occuperai avec plaisir de votre jardin comme si c'était le mien ! toute petite j'aidais déjà mes parents dans le jardin et maintenant je travaille dans différents jardins régulièrement... je suis disponible l'après-midi !
Tuinman in Brugge (8000) - Rudi
Rudi
Brugge
Nieuw
Onderhoud van tuin, geen aanleg van tuinen. Machines in bezit van opdrachtgever. Opkuis en vullen zakken, samen binden van snoeisel, onkruid verwijderen,...
Tuinman in Brugge (8000) - Emiel
Emiel
Brugge
Nieuw
Zorgvuldige tuinman, ik zou jullie tuin behandelen alsof het mijn tuin was, veel mensen zijn blij als ze mij in de tuin zien en vragen af en toe om eens te komen helpen. Ik heb al redelijk veel ervaring. Ik zal het: Gras afmaaien, bladeren oprapen, onkruid uitrekken, terras vegen als het nodig is. Geïnteresseerd? Laat me iets weten! Emiel
Tuinman in Brugge (8000) - Hicham
Hicham
Brugge
Nieuw
dit zijn dingen die ik als kleine kind thuis al moest doen en nog steeds doe en dat zijn dingen die je ook niet verleerd. ik ben graag bezig in de tuin ik vind er mijn rust en kan me erin amuseren.
Tuinman in Brugge (8000) - Danny
Danny Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brugge
Nieuw
MeMetselwerk terassen opritten plate daken bv met roofing opritten muren gevels herstellen tuin onderhoud bv plaatjes leggen voorstellen plaatsen voegen uitsleipen enz
Tuinman in Brugge (8000) - John
John
Brugge
Nieuw
Mensen die een tuin hebben maar de moed of de tijd niet hebben; of gewoon niet meer kunnen; kan ik helpen met hun tuin onderhouden; kleinschalig uiteraard; het is niet de bedoeling dat ik een tuinman zijn werk afpak; daarom kleinschalige hulp voor mensen die het nodig hebben.
Tuinman in Brugge (8000) - Rein
Rein
Brugge
Nieuw
Heb zowel ervaring in tuinonderhoud en aanleg, als in boomverzorging. Focus op ecologische aspecten en holistisch ontwerp. Daarnaast heb ik veel praktische ervaring opgedaan in de landbouw en plantenkweek.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik kreeg direct antwoord op mijn vragen. Je hebt zelf de keuze om iemand te kiezen die voldoet aan jouw verwachtingen en budget. ”
Noël
“ Voor een eerste gebruik van Ring Twice was het even zoeken maar finaal is alles OK. ”
Jelle
“ Très bon fonctionnement du système, on a une bonne idée du profil des gens qui se proposent. ”
Sébastien
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Brugge: geëvalueerd met 5.0 door 21 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Brugge, betaalbare tuinman Brugge, tuinman gezocht Brugge, gras maaien Brugge, haag snoeien Brugge,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen tuinman in Brugge

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden