tuinman Brugge

Tuinman Brugge gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Tuinman Brugge: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Tuinman in Assebroek (8310) - Michael
Michael
Assebroek
5/5 (47 reviews)
Hallo. Ik kom met plezier klussen bij jou in de tuin! Buiten zijn, in de tuin werken, dat zijn dingen waar ik echt van geniet! Daarom heb ik dan ook gekozen voor een job binnen een organisatie die elke dag in't groen bezig is. Ik werk voltijds maar vind zeker een moment 's avonds of in het weekend dat ons allebei past. Tot snel!
Kenneth is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinman in Assebroek (8310) - Kenneth
Kenneth
Assebroek
5/5 (24 reviews)
Ik ben nu al enige tijd bezig bij eenatal mensen thuis in hun tuin aan het werken en ze zijn zeer tevreden over wat ik bij hun al heb gedaan de mensen zeggen wel eerst wat er moet gedaan worden zoals: Gras afrijden Bomen en planten snoeien Bloemen verplaatsen/verplanten Onkruid uitdoen
Tuinman in Assebroek (8310) - Bart
Bart Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Assebroek
5/5 (11 reviews)
Gras maaien, hagen scheren, alle snoeiwerk, onkruid verwijderen, heraanleg en aanplanting, inzaaien, groenafval wordt in samenspraak al dan niet meegenomen.
Tuinman in Brugge (8000) - Cedric
Cedric
Brugge
5/5 (9 reviews)
Mijn ervaring met tuinwerk heb ik te danken dat mijn familie en vrienden mij sinds jonge leeftijd vragen om hun tuin in orde te doen, misschien is een betere referentie dat ik dat ook deed in Tenerife; waarna dit uitgroeide tot een bedrijf met 2 vaste werknemers
Tuinman in Damme (8340) - Emiel
Emiel
Damme
4.89/5 (9 reviews)
Ik werk deeltijds op een wijngaard en heb meer dan voldoende all round ervaring in tuinieren. Of het nu gaat om het snoeien van de haag, het verwijderen van onkruid of het onderhouden van uw tuin gedurende het hele seizoen, ik ben er om u te helpen. Als u op zoek bent naar een betrouwbare & goedlachse professional met ervaring binnen het werkveld, dan ben ik de juiste persoon voor de job!
Tuinman in Brugge (8000) - Hector
Hector Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brugge
5/5 (5 reviews)
Wekelijkse maaibeurten en opkuisbeurten zijn dagelijkse kost voor mij, dit doe ik al 3 jaar en kan mijn werk ook wel mijn hobby noemen. Ik kan u plezieren met een heel net onderhouden tuin en u mij met een mooi zakcentje en leuke bezigheid. Hopelijk tot snel want de laatste maaibeurten en herfstbladeren komen er aan!
Tuinman in Dudzele (8380) - Bram
Bram
Dudzele
5/5 (5 reviews)
Hallo, heb wat tijd wegens werken in ploegsysteem. Regelmatig beschikbaar en ik kan verplaatsen. Vooral beschikbaar tijdens schooluren. C rijbewijs in bezit aanhangwagen beschikbaar. Bedankt om dit profiel te bekijken.
Tuinman in Sint-kruis (8310) - Guy
Guy
Sint-kruis
4.75/5 (4 reviews)
Heb reeds heel wat ervaring opgedaan zowel privé als professioneel. Ik sta voor elk voorstel open. Stuur mij een mail en ik beantwoord uw vraag binnen het uur. Tot binnenkort
Tuinman in Assebroek (8310) - Jeroen
Jeroen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Assebroek
5/5 (3 reviews)
Door ervaring bij een tuinaannemer kan ik uw tuintaken en onderhoudswerken met oog voor detail tot een goed einde brengen. In samenspraak maken we van uw tuin een leuke plek om te vertoeven.
Tuinman in Brugge (8000) - Ivan
Ivan
Brugge
5/5 (3 reviews)
Ik heb zelf mijn vijver en tuin aangelegd en heb dus wel wat ervaring. Gras maaien, hagen scheren of opkuisen kan allemaal. Het groenafval kan ik zelf afvoeren naar het containerpark.
Tuinman in Brugge (8000) - Khonsari
Khonsari
Brugge
5/5 (3 reviews)
Ik heb vroeger veel gras gemaaid. Ik help nog altijd aan mijn broer en nonkel voor tuin op te ruimen gras maaien en andere dingen. Ik ben ook jong en kan veel helpen.
Tuinman in Assebroek (8310) - Gianni
Gianni
Assebroek
4.33/5 (3 reviews)
Ik heb alle paar jaar ervaring als tuinman. En jonge motiveerde werker De meeste tuinmaterialen heb ik ter beschikking. En als nodig is kan het groenafval meedoen.
Tuinman in Brugge (8000) - Pieter
Pieter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brugge
5/5 (2 reviews)
Ik werk graag buiten en hou ervan om bomen en heggen te snoeien, bladeren in de herfst te ruimen en het gazon te maaien. Ook met het verwijderen van buxus heb ik heel wat ervaring. Alles wat de tuin betreft is bespreekbaar. Ik heb ook het nodige materiaal ter beschikking.
Tuinman in Aalst (9300) - Houzvicka
Houzvicka
Aalst
Nieuw
Graag werk ik in het buitenlucht. Ik heb een grasmachine, haagschaar , ladders en andere tuin gerief ter beschikking. Moet uw hout gezaagd of gekliefd worden?.....laat het me maar weten Heeft u graag uw weide geseisd? Ik heb een zeis en kan u aanleren hoe te zeisen. Met een bosmaaier en zitmaaier kan ik ook overweg.
Tuinman in Brugge (8000) - Jorn
Jorn
Brugge
Nieuw
Ik onderhoud al lang tuinen. Doorheen de jaren ben ik hier zeer vaardig in geworden Ondertussen help ik dan ook al veel mensen met het maaien van het gras en het snoeien van de haag. Ook het wieden van de tuin het onderhouden van planten en dergelijke zijn iets wat mij zeer goed ligt. Ik heb oog voor detail en respect voor uw tuin. Een mooie tuin is waar ik het voor doe.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tuinmannen in Brugge

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel snelle feedback van mogelijkse job uitvoerders. Geen verdere aanvragen na aanvaarding job. Vriendelijke open contacten tot nu toe. ”
Kathy
“ Jullie heten Ring Twice maar de betaling moet gebeuren op ListMinut, sorry dit is verwarrend en schept geen vertrouwen. Hopelijk staat er op het bankvermelding : RingTwice om het ons toch duidelijk te maken. ”
Mathias
“ In elk geval wordt je voldoende geïnformeerd met emails. Duidelijke uitleg op de website. Voldoende aanbod van tuinmannen. Goed dat je voor veel categorieën beroep kan doen op Ring Twice. ”
Jürgen
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Brugge: geëvalueerd met 4.93 door 123 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Brugge, betaalbare tuinman Brugge, tuinman gezocht Brugge, gras maaien Brugge, haag snoeien Brugge,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden