tuinman Sint-truiden

Tuinman Sint-truiden gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Tuinman Sint-truiden: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Tuinman in Brustem (3800) - Yves
Yves
Brustem
4.99/5 (136 reviews)
Ik doe mijn jobs alsof ik voor mezelf werk, met veel plezier en genot van de buitenlucht. uiteraard probeer ik proper en een zo goed mogelijk werk af te leveren. Tot op heden heb ik al vele klanten en heel goede evaluaties wat mij nog meer aanzet om hierin verder te gaan. Mijn uurloon is 17€/uur Mvg Yves
Tuinman in Wilderen (3803) - André
André
Wilderen
4.9/5 (20 reviews)
Heb reeds jarenlange ervaring met snoeien van hagen, en heb daarvoor aangepast materiaal gekocht zoals heggenschaar op steel, bladblazer enz. Ben verschillende dagen per week beschikbaar.
Tuinman in Brustem (3800) - Gunther
Gunther
Brustem
5/5 (20 reviews)
Tuinieren is mijn hobby. Ik heb zelf een klein tuintje waar ik sier- en moestuin combineer en dit met aandacht voor het milieu en biodiversiteit. Ik ben via dit platform vooral op zoek naar kleine tuinklussen.
Tuinman in Sint-truiden (3800) - Jose
Jose
Sint-truiden
5/5 (6 reviews)
Ik ben een tuinliefhebber en houd ervan de tuin op orde te houden. Ik heb echte groene vingers en ken wel wat van planten. Ik heb bij mijn schoonfamilie altijd het gras gemaaid van hun tuin 1 hectare en zij waren altijd blij met mijn zorgvuldigheid hierbij. U kunt erop vertrouwen dat ik uw onderhoud met veel zorg op mij neem.
Tuinman in Brustem (3800) - Steve
Steve
Brustem
5/5 (3 reviews)
Gras maaien en kanten afdoen. Als ook verwijderen van onkruid. Algemeen onderhoud van de tuin. Ook indien er andere klussen zijn in de tuin is dit steeds bespreekbaar.
Tuinman in Brustem (3800) - Bonaventure
Bonaventure Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brustem
5/5 (2 reviews)
U heeft de handen vol en niet meer de tijd of zin om na een drukke werkdag in de tuin te werken? Ik kom u met veel enthousiasme een handje helpen! Na een gedegen opleiding in de tuinaanleg en onderhoud en reeds opgedane praktijk ervaring, ben ik de geschikte persoon. Met eerlijkheid, vertrouwen en respect als sleutelwoorden, klaar ik de klus met eigen materiaal! Tot snel!
Tuinman in Brustem (3800) - Emiel
Emiel
Brustem
5/5 (1 reviews)
Ik ben Emiel , ik doe heel graag tuinonderhoud ik onderhoud thuis ook mijn tuin en beschik over kleinmateriaal zoals heggeschaar,grasmaaier,tuinders....ik zal met plezier uw tuin onderhouden.
Tuinman in Engelmanshoven (3800) - Roland
Roland
Engelmanshoven
Nieuw
Bij de klanten waar ik nu werk zijn die alle maal te vreden,en willen mij zelfs niet kwijt ,hen vorig jaar wel enkele klanten afgezegd om dat die te ver woonwen
Tuinman in Brustem (3800) - Pieter
Pieter
Brustem
Nieuw
Hallo, ik werk al meerdere jaren in de tuin. Graag wil ik mensen verder helpen met onderhoud van hun tuin bv. oudere mensen of iemand die gewoonweg geen tijd heeft ervoor. De bedoeling is dat ik op zaterdag langskom en zo ,zorgen voor het wekelijks onderhoud. Ik zeg er wel bij dat het werkmateriaal aanwezig moet zijn. We spreken verder over de te verrichte werken en de loonprijs bij kennismaking.
Tuinman in Brustem (3800) - Bashar
Bashar
Brustem
Nieuw
Omdat ik al heel lang werk. hij heeft ervaring van een lange tijd was ik met mijn familie in een transplantatie als ik was het planten van een bezoek en een zingen
Tuinman in Brustem (3800) - Toon
Toon
Brustem
Nieuw
Ik ben een vlot persoon die graag buiten bezig is zowel alleen als een extra paar handen. Dus heb je wat mankracht te kort hoor ik het graag! Tot dan
Tuinman in Brustem (3800) - Reners
Reners Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brustem
Nieuw
Diverse toestellen ter beschikking voor tuinwerken en alle snoeiwerken. We ruimen ook alles op en nemen snoeiafval en dergelijke mee. steeds tot uw dienst en alles volledig bespreekbaar
Tuinman in Brustem (3800) - Jacobs
Jacobs
Brustem
Nieuw
Je tuin onderhouden, snoeien van hagen en struiken klein of groot. Geen probleem dan kom ik het voor u doen. Door mijn ervaring in de tuinbouwsector wil ik hierbij mijn diensten en kennis aanbieden. Ik beschik over de nodige materialen (heggenschaar, stelling, aanhangwagen) opruimen van tuin en zagen van bomen, rooien van hagen voor aanleg mogelijk. Ik kom graag langs voor expertise.
Tuinman in Brustem (3800) - Lorenzo
Lorenzo
Brustem
Nieuw
ben van kinds af aan opgegroeit in een familie met grote tuinen , het tuinieren en verzorgen van de tuin zit er dan ook van kindq af aan al in , gras maaien,de hagen scharen en bladeren opruimen is geen probleem , ook kleinere bomen afdoen etc is zeker geen probleem als het juiste gerief aanwezig is
Tuinman in Brustem (3800) - Casper
Casper
Brustem
Nieuw
Ik doe sinds mijn 16 jaar de tuin bij ons thuis. Dit was voornamelijk gras afrijden en verticuteren, klimop bijknippen, en onkruid verwijderen. Gelijkaardige opdrachten mogen steeds worden voorgesteld.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tuinmannen in Sint-truiden

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eerste keer deze dienst gebruikt en het is duidelijk en goed georganiseerd. De hulp die wij gekregen hebben heeft heel goed gewerkt . Heel positieve ervaring. ”
Hans
“ gebruiksvriendelijk, snel gepaste persoon gevonden om opdracht uit te voeren. ”
Gefan
“ Ik heb via RingTwice snel iemand gevonden die mij heeft geholpen met een tuinklus. ”
Victor
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Sint-truiden: geëvalueerd met 4.98 door 187 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Sint-truiden, betaalbare tuinman Sint-truiden, tuinman gezocht Sint-truiden, gras maaien Sint-truiden, haag snoeien Sint-truiden,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan tuinman in Sint-truiden

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden