tuinman Kapellen

Tuinman Kapellen gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Tuinman Kapellen: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Ronny is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinman in Kapellen (2950) - Ronny
Ronny
Kapellen
4.96/5 (114 reviews)
Hallo ik ben Ronny, na klusjes binnen en buiten ben ik ook bereid om je tuin op te kuisen ( geen snoeiwerk) wel opruimen bladeren en takken, verwijderen van struiken, zuiver maken van dakgoten ea. (Ladders en aanhangwagen niet ter beschikking) Zie mijn evaluaties van afgewerkte klussen!
Tuinman in Kapellen (2950) - Benjamin
Benjamin
Kapellen
4.95/5 (38 reviews)
Zeer ruime ervaring in allerhande tuinwerken zoals gras maaien, snoeien, onkruid verwijderen, bladeren verwijderen, plantenverzorging, aanplantingen, ... Ik heb zelf ook een lichte vrachtwagen om alle tuinafval weg te brengen naar het containerpark.
Tuinman in Kapellen (2950) - Chantal
Chantal
Kapellen
4.97/5 (31 reviews)
Tuinieren is mijn Zen moment, het geeft mij rust. Ik heb groene vingers en vind het super leuk om buiten te werken. Hebt u een tuinklusje voor mij te doen, laat het maar weten. Mijn huidige klanten zijn zeer tevreden over mij.
Tuinman in Kapellen (2950) - Sven
Sven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kapellen
5/5 (12 reviews)
Ik ben al 16 jaar gepassioneerd tuinman. Wij doen alles van onderhoud en aanleg. Ik geniet altijd van de eer dat je krijgt als je alles proper hebt gemaakt en dat de klant content is. Wij zijn in het bezit van al het materiaal dat nodig is voor tuinonderhoud, renovatie en aanleg te doen.
Tuinman in Kapellen (2950) - Hans
Hans Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kapellen
5/5 (10 reviews)
Hoi, ik ben Hans, een 30-jarige bio-ingenieur met een passie voor planten. Daarom dat ik zelfstandig tuinontwerper en -aannemer ben geworden. Je kan bij mij terecht voor alle werken in uw tuin, van klein tot groot. Ook voor advies of de (her)aanleg van uw tuin kan je op mij rekenen, ik zorg voor alles van ontwerp, tot grondwerken en aanleg. Kortom, uw tuin is bij mij in goede handen!
Tuinman in Kapellen (2950) - Wim
Wim
Kapellen
5/5 (8 reviews)
Ik onderhoud de tuin van mijn moeder alsook die van mij , kleine herstel werken bij loodgieterij doe ik ook zelf, fiets herstellen is ook geen probleem voor mij en algemene werken aan een huis doe ik ook. Ben niet bang om te werken en vuil te maken, ben ik gewoon op mijn werk.
Tuinman in Kapellen (2950) - Bart
Bart
Kapellen
5/5 (6 reviews)
Ik kan alle tuinkussens uitvoeren. Het groenafval kan ik meenemen naar het containerpark. Veel werkmateriaal heb ik zelf. Reeds ervaring in verschillende tuinen.
Tuinman in Kapellen (2950) - Kevin
Kevin
Kapellen
5/5 (4 reviews)
Ik verzorg uw tuin alsof het mijn eigen tuin zou zijn. Gereedschap is geen probleem, van takkenschaar tot haagschaar en kantenmaaier. Ook het afvoeren van tuinafval neem ik voor mijn rekening met mijn aanhangwagen.
Tuinman in Kapellen (2950) - Ionatan
Ionatan
Kapellen
5/5 (3 reviews)
Onze familie is gespecialiseerd in tuinaanleggen , tuinonderhoud . We kunnen uw tuin proper maken , ofwel renovatie , advies of aanleggen doen . We hebben alle gereedschappen om uw tuin in order te brengen . Grasmatten plaatsen of inzaaien, gazon herstellen , en nog meer ...
Tuinman in Kapellen (2950) - Rudy
Rudy
Kapellen
5/5 (3 reviews)
Ik heb een harde werker en kan de centen momenteel goed gebruiken heb wel wat ervaring heb zelf een grote tuin ik kan elke avond in de week of op zaterdag
Tuinman in Kapellen (2950) - Caro
Caro
Kapellen
5/5 (1 reviews)
Ervaren hovenier die kan voor uw alle worden werk uitvoeren . Grasmaten plaatsen,grond bewerken of nivelleren ,inzaaien , grasmaaien , verticuteren en nog andere werk kan ik voor u uitvoeren.
Tuinman in Kapellen (2950) - Mathieu
Mathieu
Kapellen
Nieuw
Heeft u geen tijd of zin om uw tuin te onderhouden? Vrees dan niet. ik kom graag langs om uw tuin te onderhouden. Ik heb zelf ook een goed onderhouden tuin en vindt in de tuin werken leuk.
Tuinman in Kapellen (2950) - Steven
Steven
Kapellen
Nieuw
Ik ben sowieso een buitenmens , en beschik ook zelf over een tuin waar ik me graag uitbleef, dus groene vingers heb ik alvast. Dus voor onderhoud aan uw tuin ben je aan het juiste adres.
Tuinman in Kapellen (2950) - Maxim
Maxim
Kapellen
Nieuw
Gras afrijden, haag snoeien, kleine tuinwerken. Kleine verfwerken. Werken worden correct en nauwkeurig uitgevoerd.
Tuinman in Kapellen (2950) - Kris
Kris
Kapellen
Nieuw
Ik onderhoud zelf een grote tuin (2.000 meter) in een bosrijke omgeving (veel bladeren), met hagen, een grasperk dat intensief moet onderhouden worden, vaste planten. Daarnaast heb ik ook nog een aparte moestuin, met tomaatjes, courgettes, pompoen, broccoli... Als huisman ben ik vrij flexibel qua werkuren en kan ik ook in de week komen werken.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Vlotte hulp, goed dat we zelf keuze tss mensen kunnen maken, door evaluatie zien we wie goed werk levert ”
Jochen
“ leuk om zo'n mogelijkheid te hebben - als het nodig is. bedankt dat jullie bestaan - dat is altijd handig :-) en geef het door aan vrienden. ”
Ken
“ Een fijne eerste ervaring. Wij kenden de website nog niet. Goede informatie, overzichtelijk, veilige manier van betalen. ”
Geert
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Kapellen: geëvalueerd met 4.99 door 230 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Kapellen, betaalbare tuinman Kapellen, tuinman gezocht Kapellen, gras maaien Kapellen, haag snoeien Kapellen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Tuinman Kapellen: welke werkzaamheden?

Het takenpakket van een tuinman in Kapellen is heel divers. Kort samengevat zijn er drie hoofdtaken voor een tuinman in Kapellen namelijk tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies.

Tuinaanleg Kapellen

Een tuinman in Kapellen zal jouw tuin nivelleren, zal planten, struiken en bomen planten. Je hebt geen grasmat? De tuinman kan deze perfect plaatsen. Maar een tuinman kan ook zorgen voor de tuinverlichting om het nog gezelliger te maken. Waarom jouw tuin laten aanleggen door een tuinman in Kapellen? Zo ben je verzekerd van het mooiste resultaat. De tuinman in Kapellen zal jouw gras niet enkel perfect leggen, maar de tuinman zal er ook voor zorgen dat de bomen op de correcte plaats geplant worden.

Tuinonderhoud Kapellen

In het takenpakket van een tuinman Kapellen is er natuurlijk ook de tuinonderhoud. Denk maar aan boomverzorging, het gras maaien, het gazon bemesten en planten genoeg water geven. De tuinman in Kapellen zorgt ervoor dat jouw tuin zo gezond mogelijk is zodat je er het hele jaar door van kan genieten. Het is belangrijk om jouw tuin goed te onderhouden zodat de levensduur van jouw tuin wordt verlengd. Hoe beter jouw tuin onderhouden is, hoe langer jouw tuin meegaat.

Tuinadvies Kapellen

En een laatste taak is het geven van tips. Je hebt een tuin, maar je weet niet goed hoe je het moet aanpakken? Welke planten zijn het meest toepasselijk voor buiten? In de zon of uit de zon? Vraag een gepersonaliseerd tuinadvies aan een tuinman in Kapellen. Het tuinadvies kan ook gaan over het al dan niet renoveren van de tuin, over een tuinontwerp en natuurlijk over het tuinonderhoud. De tuinmannen Kapellen helpen je graag verder.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een tuinman Kapellen?

Je wil jouw tuin zelf aanleggen? Het klinkt makkelijk, maar dat is het allesbehalve. Er komt heel veel bij kijken. Het is meer dan gras zaaien en wat bomen planten. Het is zinvol om een tuinman in Kapellen in te schakelen. Een tuinman Kapellen is specialist in het gebied van tuin. Samen met de tuinman kan je de tuin van jouw dromen realiseren.

Een tuinman inschakelen heeft tal van voordelen. Dit zijn de voornaamste op een rijtje:

Wat kost een tuinman in Kapellen?

Een tuinman in Kapellen is natuurlijk niet kosteloos. Het is steeds aangeraden om meerdere prijsoffertes bij verschillende tuinmannen in Kapellen aan te vragen. Zo heb je een idee van hoeveel het jou ongeveer zou kunnen kosten. Bij Ring Twice werken onze tuinmannen op basis van een uurtarief. Hieronder vind je hun gemiddelde prijzen. Het uurtarief van een tuinman in Kapellen ligt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinman Kapellen prijs
Tuinman Kapellentussen € 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Zoals hierboven vermeld, kan je een tuinman inschakelen voor diverse diensten. Afhankelijk van de gevraagde diensten, zullen de kosten wat anders zijn. Je kan hieronder een overzicht vinden van de meest populaire diensten aan onze tuinmannen in Kapellen en hun gemiddelde vraagprijzen. Voor een meer specifieke prijsofferte kan je steeds de dienst aanvragen. Zo ontvang je diverse voorstellen op maat!
DienstenGemiddelde prijzen in Kapellen
Bladeren opruimen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Fruit plukken in tuin€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Gras afmaaien€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Tuin opfrissen€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Haag uitdunnen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Boom omhakken€ 23/uur - € 35/uurDeze dienst aanvragen

Tuinman Kapellen gezocht? Enkele tips!

Op zoek naar een betaalbare, maar geoefende tuinman in Kapellen? Het is niet altijd simpel om de juiste tuinman in Kapellen te vinden. Hieronder enkele tips. Zo weet je wat je in jouw achterhoofd moet houden bij het zoeken naar de geschikte tuinman:

Hoe kan je offertes voor tuinman Kapellen vergelijken?

Je wil graag jouw tuin verzorgen of opnieuw aanleggen. Je hebt beslist om een tuinman in Kapellen te zoeken. Het is altijd zinvol om verschillende tuinmannen in Kapellen met elkaar te vergelijken. Jouw grasmat afmaaien? De bomen snoeien? Niets is te ingewikkeld voor de tuinmannen in Kapellen! Ze zullen jou een prijsofferte doorsturen op basis van hun vaardigheid en van de tuinwerken die gedaan moeten worden. Op Ring Twice geven wij een prijsklasse aan. Al vanaf € 15/uur kan je een geoefende en bekwame tuinman in Kapellen vinden.

Bij Ring Twice, kan je aan de tuinman Kapellen een prijsofferte vragen. Aan de hand van de verschillende offertes van de verschillende tuinmannen kan je naargelang jouw budget een tuinman in Kapellen selecteren. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen tuinman in Kapellen

De laatste aanvragen in de categorie tuinman in Kapellen

Gras maaien (12) - Gras maaien (11) - Gras maaien (10) - Tuinonderhoud (3) - Gras maaien (9) - Tuinieren - Tuinman : Haag snoeien, Bladeren oprapen - Gras maaien (8) - Gras maaien (7) - Snoeien, maaien en onkruid - Periodiek onderhoud tuin 300m2 - Tuinonderhoud (2) - Tuinwerk - Tuinonderhoud - Gras maaien (6) - licht tuinwerk maandelijks - Gras maaien (5) - Leeg maken bakken 100x80 port laurier - Gras maaien (4) - Gras maaien (3) - Netjes maken rondom tuinhuis - Tuinvrouw op poetsvrouw - grasmatten - Tuinman - Tuinman onderhoud (2) - Onderhoud van de grote tuin - Tuinman - Tuinman - Opkuisen voortuin - Tuinonderhoud - Tuinman - Tuinonderhoud - Tuinman - Tuinman - Een tuinman nodig - Gras maaien (2) - Opkuisen voortuin - Wekelijks onderhoud - Tuin - Tuin onderhouden, vooral hagen snoeien - Snoei hagen - Beukenhaag snoeien - Tuinman onderhoud - Haag snoeien - Tuinman - Gras maaien - Tuinieren - Tuinman : Gras maaien, Bladeren oprapen, Dakgoot schoonmaken - Tuinonderhoud - Haag snoeien - Tuin onderhoud - Tuin heraanleggen. 2000m2 indien nodig omploegen en opnieuw beplanten - tuinhulp gevraagd (2) - tuinhulp gevraagd - Tuin verticuteren - onkruidvrij houden - Tuinonderhoud - aanpassen beplanting en onderhoud/opfrissen gras - snoeien beukenhaag - Tuinman gezocht voor tuinonderhoud in Kapellen - Snoeien en rooien - Bladeren verwijderen uit tuin en van plat dak - Fruitbomen snoeien laagstam - Tuin snoeien advies en uitvoeren - Snoeien van 4m hoge bomen - Tuinman nodig - Aanplantingen en onderhoud appartementstuin - haag snoeien - tuinman voor gewoon onderhoud - Haag snoeien (5) - Tuinieren - Tuinman : Andere - Hoge haag snoeien + klimop kortzetten - tuinklussen - Onderhoud tuin - haag snoeien - Haag snoeien - Tuin omploegen - We zoeken een tuinman voor periodiek onderhoud (3) - Tuinonderhoud - We zoeken een tuinman voor periodiek onderhoud (2) - Tuinman - We zoeken een tuinman voor periodiek onderhoud - Tuin op orde brengen - tuinhulp - Tuinman gevraagd - Haag snoeien - Tuin zomerklaar maken - onderhoud van hagen, bladeren oprapen ,onkruid . - TUIN ! - tuinhulp (wekelijks) - Haag snoeien - Bomen zagen heg verplaatsen snoeien (2) - onderhoud tuin - Tuinman gezocht. Omgeving Stabroek, Kapellen - Verwijderen van sparren en plaatsen van houten panelen. - Bomen zagen heg verplaatsen snoeien - Bloemenperkjes onkruidvrij en onderhoudsarm maken (3) - regelmatig onderhoud - Enkele dagen hulp gezocht om tuin op te kuisen - tuinaanleg - Kleine boom 3meter weghalen - Tuinman
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden