Vind de beste tuinman van Kapellen

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Tuinman in Kapellen (2950) - Ronny
Ronny
4.96/5 · 67 reviews
2950 Kapellen
Hallo ik ben Ronny, na klusjes binnen en buiten ben ik ook bereid om je tuin op te kuisen ( geen snoeiwerk) wel opruimen bladeren en takken, verwijderen van struiken, zuiver maken van dakgoten ea. (Ladders en aanhangwagen niet ter beschikking) Zie mijn evaluaties van afgewerkte klussen!
Tuinman in Kapellen (2950) - Benjamin
Benjamin
4.95/5 · 38 reviews
2950 Kapellen
Zeer ruime ervaring in allerhande tuinwerken zoals gras maaien, snoeien, onkruid verwijderen, bladeren verwijderen, plantenverzorging, aanplantingen, ... Ik heb zelf ook een lichte vrachtwagen om alle tuinafval weg te brengen naar het containerpark.
Tuinman in Kapellen (2950) - Chantal
Chantal
4.97/5 · 29 reviews
2950 Kapellen
Tuinieren is mijn Zen moment, het geeft mij rust. Ik heb groene vingers en vind het super leuk om buiten te werken. Hebt u een tuinklusje voor mij te doen, laat het maar weten. Mijn huidige klanten zijn zeer tevreden over mij.
Tuinman in Kapellen (2950) - Hans
Hans Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 10 reviews
2950 Kapellen
Hoi, ik ben Hans, een 30-jarige bio-ingenieur met een passie voor planten. Daarom dat ik zelfstandig tuinontwerper en -aannemer ben geworden. Je kan bij mij terecht voor alle werken in uw tuin, van klein tot groot. Ook voor advies of de (her)aanleg van uw tuin kan je op mij rekenen, ik zorg voor alles van ontwerp, tot grondwerken en aanleg. Kortom, uw tuin is bij mij in goede handen!
Tuinman in Kapellen (2950) - Sven
Sven Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 9 reviews
2950 Kapellen
Ik ben al 15 jaar gepassioneerd tuinman. Wij doen alles van onderhoud en aanleg. Ik geniet altijd van de eer dat je krijgt als je alles proper hebt gemaakt en dat de klant content is. Wij zijn in het bezit van al het materiaal dat nodig is voor tuinonderhoud, renovatie en aanleg te doen.
Tuinman in Kapellen (2950) - Kevin
Kevin
5/5 · 4 reviews
2950 Kapellen
Ik verzorg uw tuin alsof het mijn eigen tuin zou zijn. Gereedschap is geen probleem, van takkenschaar tot haagschaar en kantenmaaier. Ook het afvoeren van tuinafval neem ik voor mijn rekening met mijn aanhangwagen.
Tuinman in Kapellen (2950) - Rudy
Rudy
5/5 · 2 reviews
2950 Kapellen
Ik heb een harde werker en kan de centen momenteel goed gebruiken heb wel wat ervaring heb zelf een grote tuin ik kan elke avond in de week of op zaterdag
Tuinman in Kapellen (2950) - David
David
5/5 · 1 reviews
2950 Kapellen
Onze familie is gespecialiseerd in tuinaanleggen , tuinonderhoud . We kunnen uw tuin proper maken , ofwel renovatie , advies of aanleggen doen . We hebben alle gereedschappen om uw tuin in order te brengen . Grasmatten plaatsen of inzaaien, gazon herstellen , en nog meer ...
Tuinman in Kapellen (2950) - Caro
Caro
5/5 · 1 reviews
2950 Kapellen
Ervaren hovenier die kan voor uw alle worden werk uitvoeren . Grasmaten plaatsen,grond bewerken of nivelleren ,inzaaien , grasmaaien , verticuteren en nog andere werk kan ik voor u uitvoeren.
Tuinman in Kapellen (2950) - Mathieu
Mathieu
Nieuw
2950 Kapellen
Heeft u geen tijd of zin om uw tuin te onderhouden? Vrees dan niet. ik kom graag langs om uw tuin te onderhouden. Ik heb zelf ook een goed onderhouden tuin en vindt in de tuin werken leuk.
Tuinman in Kapellen (2950) - Steven
Steven
Nieuw
2950 Kapellen
Ik ben sowieso een buitenmens , en beschik ook zelf over een tuin waar ik me graag uitbleef, dus groene vingers heb ik alvast. Dus voor onderhoud aan uw tuin ben je aan het juiste adres.
Tuinman in Kapellen (2950) - Maxim
Maxim
Nieuw
2950 Kapellen
Gras afrijden, haag snoeien, kleine tuinwerken. Kleine verfwerken. Werken worden correct en nauwkeurig uitgevoerd.
Tuinman in Kapellen (2950) - Kris
Kris
Nieuw
2950 Kapellen
Ik onderhoud zelf een grote tuin (2.000 meter) in een bosrijke omgeving (veel bladeren), met hagen, een grasperk dat intensief moet onderhouden worden, vaste planten. Daarnaast heb ik ook nog een aparte moestuin, met tomaatjes, courgettes, pompoen, broccoli... Als huisman ben ik vrij flexibel qua werkuren en kan ik ook in de week komen werken.
Tuinman in Kapellen (2950) - Maarten
Maarten
Nieuw
2950 Kapellen
Altijd onze eigen tuin onderhoud en aangepast, daarnaast tuinbouw Ghyoot geassisteerd en met kleinere projecten een handje bijgestaan. Dit bestond uit zowel volledig nieuwe tuinen aanleggen als bestaande hagen en planten onderhouden als ook slijtage oplossen en reguliere onderhoud zoals dakgoten kuisen onkruid wieden en verdere.
Tuinman in Kapellen (2950) - Thessa
Thessa
Nieuw
2950 Kapellen
maaien wieden grassen snoeien haagjes snoeien bladruimen. Geen eigen materiaal maar als u graag een extra helpende hand nodig heeft sta ik zeker klaar. Ook zelfstandig en alleen werken is geen enkel probleem. Hoopelijk tot snel

Tuinman Kapellen: geëvalueerd met 4.99 door 161 klanten

Populaire dienstaanvragen: tuinman Kapellen, betaalbare tuinman Kapellen, tuinman gezocht Kapellen, gras maaien Kapellen, haag snoeien Kapellen,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel aanbiedingen gekregen op mijn aanvraag. Afspraken met tuinman verliepen vlot. Betaling via listminut is handig. ”
Hulp bij tuin terug netjes maken
Thomas raadt Luc aan Luc
“ zeer snel hulp voor allerlei kleine klusjes, mensen die graag werken of wat willen bijverdienen . Voor 2 verschillende aanvragen de dag zelf al reactie van de dienstverleners. ”
Tuintje effen maken en grasmatten leggen
Frans raadt Enver aan Enver
“ Dankzij ListMinut vonden wij een geschikt persoon voor het onderhoud van onze tuin. ”
Onderhoud tuin
Lisa raadt Toon aan Toon
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Tuinman Kapellen: welke werkzaamheden?

Het takenpakket van een tuinman in Kapellen is heel divers. Kort samengevat zijn er drie hoofdtaken voor een tuinman in Kapellen namelijk tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies.

Tuinaanleg Kapellen

Een tuinman in Kapellen zal uw tuin gelijktrekken, zal planten, struiken en bomen planten. U hebt geen grasveld? De tuinman kan deze perfect plaatsen. Maar een tuinman kan ook zorgen voor de tuinverlichting om het nog aangenamer te maken. Waarom uw tuin laten aanleggen door een tuinman in Kapellen? Zo bent u verzekerd van het aantrekkelijkste resultaat. De tuinman in Kapellen zal uw gras niet enkel perfect leggen, maar de tuinman zal er ook voor zorgen dat de bomen op de correcte plaats geplant worden.

Tuinonderhoud Kapellen

In het takenpakket van een tuinman Kapellen is er natuurlijk ook de tuinonderhoud. Denk maar aan boomverzorging, het gras maaien, het gazon bemesten en planten voldoende water geven. De hovenier in Kapellen zorgt ervoor dat uw tuin zo gezond mogelijk is zodat u er het hele jaar door van kan genieten. Het is essentieel om uw tuin goed te onderhouden zodat de levensduur van uw tuin wordt verlengd. Hoe beter uw tuin onderhouden is, hoe langer uw tuin meegaat.

Tuinadvies Kapellen

En een laatste taak is het geven van advies. U hebt een tuin, maar u weet niet goed hoe u het moet aanpakken? Welke planten zijn het meest passend voor buiten? In de zon of uit de zon? Vraag een persoonlijk tuinadvies aan een tuinman in Kapellen. Het tuinadvies kan ook gaan over het al dan niet opknappen van de tuin, over een tuinontwerp en natuurlijk over het tuinonderhoud. De tuinmannen Kapellen helpen u graag verder.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een tuinman Kapellen?

U wilt uw tuin zelf aanleggen? Het klinkt als kinderspel, maar dat is het allesbehalve. Er komt heel veel bij kijken. Het is meer dan gras zaaien en wat bomen planten. Het is intelligent om een tuinman in Kapellen in te schakelen. Een tuinman Kapellen is deskundige in het gebied van tuin. Samen met de hovenier kunt u de tuin van uw dromen realiseren.

Een tuinman inschakelen heeft tal van voordelen. Dit zijn de meest essentiële op een rijtje:

Wat kost een tuinman in Kapellen?

Een tuinman in Kapellen is natuurlijk niet kosteloos. Het is steeds aangeraden om meerdere prijsoffertes bij verschillende tuinmannen in Kapellen aan te vragen. Zo hebt u een idee van hoeveel het u ongeveer zou kunnen kosten. Bij Ring Twice werken onze tuinmannen op basis van een uurtarief. Hieronder vindt u hun gemiddelde prijzen. Het uurtarief van een tuinman in Kapellen ligt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinman Kapellen prijs
Tuinman Kapellentussen € 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Zoals hierboven vermeld, kunt u een tuinman inschakelen voor diverse diensten. Afhankelijk van de gevraagde diensten, zullen de kosten wat anders zijn. U kunt hieronder een overzicht vinden van de veelgevraagde diensten aan onze tuinmannen in Kapellen en hun gemiddelde vraagprijzen. Voor een meer specifieke prijsofferte kunt u steeds de dienst aanvragen. Zo ontvangt u diverse voorstellen op maat!
DienstenGemiddelde prijzen in Kapellen
Bladeren oprapen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Fruit oogsten in tuin€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Gazon afmaaien€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Tuin onderhouden€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Haag snoeien€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Boom afhakken€ 23/uur - € 35/uurDeze dienst aanvragen

Tuinman Kapellen gezocht? Enkele tips!

Op zoek naar een goedkope, maar gepaste tuinman in Kapellen? Het is niet altijd gemakkelijk om de juiste tuinman in Kapellen te vinden. Hieronder enkele tips. Zo weet u wat u in uw achterhoofd moet houden bij het zoeken naar de geschikte tuinman:

Hoe kan je offertes voor tuinman Kapellen vergelijken?

U wilt graag uw tuin onderhouden of opnieuw aanleggen. U hebt beslist om een hovenier in Kapellen te zoeken. Het is altijd intelligent om verschillende tuinmannen in Kapellen met elkaar te vergelijken. Uw grasveld afmaaien? De bomen snoeien? Niets is te gek voor de tuinmannen in Kapellen! Ze zullen u een prijsofferte doorsturen op basis van hun vaardigheid en van de tuinwerken die gedaan moeten worden. Op Ring Twice geven wij een prijsklasse aan. Al vanaf € 15/uur kunt u een gepaste en degelijke tuinman in Kapellen vinden.

Bij Ring Twice, kan u aan de tuinman Kapellen een prijsofferte vragen. Aan de hand van de verschillende offertes van de verschillende tuinmannen kunt u naargelang uw budget een tuinman in Kapellen selecteren. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen tuinman in Kapellen

De laatste aanvragen in de categorie tuinman in Kapellen

tuinman gevraagd - Snoeien klimop - Tuinman - Haag snoeien in Kapellen (2950) - Tuinman in Kapellen (2950)
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden