tuinman Kapellen

Tuinman Kapellen gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Tuinman Kapellen: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Ronny is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinman in Kapellen (2950) - Ronny
Ronny
Kapellen
4.96/5 (136 reviews)
Hallo ik ben Ronny, na klusjes binnen en buiten ben ik ook bereid om je tuin op te kuisen ( geen snoeiwerk) wel opruimen bladeren en takken, verwijderen van struiken, zuiver maken van dakgoten ea. (Ladders en aanhangwagen niet ter beschikking) Zie mijn evaluaties van afgewerkte klussen!
Chantal is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinman in Kapellen (2950) - Chantal
Chantal
Kapellen
4.97/5 (34 reviews)
Tuinieren is mijn Zen moment, het geeft mij rust. Ik heb groene vingers en vind het super leuk om buiten te werken. Hebt u een tuinklusje voor mij te doen, laat het maar weten. Mijn huidige klanten zijn zeer tevreden over mij.
Tuinman in Kapellen (2950) - Sven
Sven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kapellen
5/5 (15 reviews)
Ik ben al 16 jaar gepassioneerd tuinman. Wij doen alles van onderhoud en aanleg. Ik geniet altijd van de eer dat je krijgt als je alles proper hebt gemaakt en dat de klant content is. Wij zijn in het bezit van al het materiaal dat nodig is voor tuinonderhoud, renovatie en aanleg te doen.
Tuinman in Kapellen (2950) - Wim
Wim
Kapellen
5/5 (14 reviews)
Ik onderhoud de tuin van mijn moeder alsook die van mij , kleine herstel werken bij loodgieterij doe ik ook zelf, fiets herstellen is ook geen probleem voor mij en algemene werken aan een huis doe ik ook. Ben niet bang om te werken en vuil te maken, ben ik gewoon op mijn werk.
Tuinman in Kapellen (2950) - Hans
Hans Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kapellen
5/5 (10 reviews)
Hoi, ik ben Hans, een 30-jarige bio-ingenieur met een passie voor planten. Daarom dat ik zelfstandig tuinontwerper en -aannemer ben geworden. Je kan bij mij terecht voor alle werken in uw tuin, van klein tot groot. Ook voor advies of de (her)aanleg van uw tuin kan je op mij rekenen, ik zorg voor alles van ontwerp, tot grondwerken en aanleg. Kortom, uw tuin is bij mij in goede handen!
Tuinman in Kapellen (2950) - Bart
Bart
Kapellen
5/5 (6 reviews)
Ik kan alle tuinkussens uitvoeren. Het groenafval kan ik meenemen naar het containerpark. Veel werkmateriaal heb ik zelf. Reeds ervaring in verschillende tuinen.
Tuinman in Kapellen (2950) - Kevin
Kevin
Kapellen
5/5 (4 reviews)
Ik verzorg uw tuin alsof het mijn eigen tuin zou zijn. Gereedschap is geen probleem, van takkenschaar tot haagschaar en kantenmaaier. Ook het afvoeren van tuinafval neem ik voor mijn rekening met mijn aanhangwagen.
Tuinman in Kapellen (2950) - Ionatan
Ionatan
Kapellen
5/5 (3 reviews)
Onze familie is gespecialiseerd in tuinaanleggen , tuinonderhoud . We kunnen uw tuin proper maken , ofwel renovatie , advies of aanleggen doen . We hebben alle gereedschappen om uw tuin in order te brengen . Grasmatten plaatsen of inzaaien, gazon herstellen , en nog meer ...
Tuinman in Kapellen (2950) - Rudy
Rudy
Kapellen
5/5 (3 reviews)
Ik heb een harde werker en kan de centen momenteel goed gebruiken heb wel wat ervaring heb zelf een grote tuin ik kan elke avond in de week of op zaterdag
Tuinman in Kapellen (2950) - Caro
Caro
Kapellen
5/5 (1 reviews)
Ervaren hovenier die kan voor uw alle worden werk uitvoeren . Grasmaten plaatsen,grond bewerken of nivelleren ,inzaaien , grasmaaien , verticuteren en nog andere werk kan ik voor u uitvoeren.
Tuinman in Kapellen (2950) - Mathieu
Mathieu
Kapellen
Nieuw
Heeft u geen tijd of zin om uw tuin te onderhouden? Vrees dan niet. ik kom graag langs om uw tuin te onderhouden. Ik heb zelf ook een goed onderhouden tuin en vindt in de tuin werken leuk.
Tuinman in Kapellen (2950) - Steven
Steven
Kapellen
Nieuw
Ik ben sowieso een buitenmens , en beschik ook zelf over een tuin waar ik me graag uitbleef, dus groene vingers heb ik alvast. Dus voor onderhoud aan uw tuin ben je aan het juiste adres.
Tuinman in Kapellen (2950) - Maxim
Maxim
Kapellen
Nieuw
Gras afrijden, haag snoeien, kleine tuinwerken. Kleine verfwerken. Werken worden correct en nauwkeurig uitgevoerd.
Tuinman in Kapellen (2950) - Kris
Kris
Kapellen
Nieuw
Ik onderhoud zelf een grote tuin (2.000 meter) in een bosrijke omgeving (veel bladeren), met hagen, een grasperk dat intensief moet onderhouden worden, vaste planten. Daarnaast heb ik ook nog een aparte moestuin, met tomaatjes, courgettes, pompoen, broccoli... Als huisman ben ik vrij flexibel qua werkuren en kan ik ook in de week komen werken.
Tuinman in Kapellen (2950) - Maarten
Maarten
Kapellen
Nieuw
Altijd onze eigen tuin onderhoud en aangepast, daarnaast tuinbouw Ghyoot geassisteerd en met kleinere projecten een handje bijgestaan. Dit bestond uit zowel volledig nieuwe tuinen aanleggen als bestaande hagen en planten onderhouden als ook slijtage oplossen en reguliere onderhoud zoals dakgoten kuisen onkruid wieden en verdere.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik kreeg direct antwoord op mijn vragen. Je hebt zelf de keuze om iemand te kiezen die voldoet aan jouw verwachtingen en budget. ”
Noël
“ Voor een eerste gebruik van Ring Twice was het even zoeken maar finaal is alles OK. ”
Jelle
“ Très bon fonctionnement du système, on a une bonne idée du profil des gens qui se proposent. ”
Sébastien
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Kapellen: geëvalueerd met 4.99 door 226 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Kapellen, betaalbare tuinman Kapellen, tuinman gezocht Kapellen, gras maaien Kapellen, haag snoeien Kapellen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen tuinman in Kapellen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden