tuinman Genk

Tuinman Genk gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Tuinman Genk: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Tuinman in Genk (3600) - Raf
Raf
Genk
5/5 (10 reviews)
Ik bezit geen gereedschap. Maar ben opgegroeid in een grote tuin. Hier hielp ik mijn ouders steeds met de tuin te onderhouden of her aan te leggen. Ik kan het gras afrijden, bladeren bijeenvegen of met de bladblazer werken. Ik kan met de kettingzaag werken om een haag te snoeien. Ik kan bomen omzagen (mits niet te groot, 4m max) en ontwortelen. Ik heb contacten met prsnl van plantencentrum Genk.
Tuinman in Genk (3600) - Kenneth
Kenneth Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Genk
5/5 (8 reviews)
wij zijn een jong en sterk Team dat geen uitdaging uit de weg gaat . Hopelijk kunnen wij u helpen met uw klussen en opdrachten en u zo van dienst zijn.
Tuinman in Diepenbeek (3590) - Noémie
Noémie
Diepenbeek
5/5 (4 reviews)
J'ai aidé mon copain qui a sa propre société de jardinage, donc j'ai des connaissances et expériences en jardinage. Si besoin, dans des cas necéssaires, je peux toujours faire appel à son expérience. Rammasage de feuilles, tonte, coupe de plantes, plantation de vegétation,.. tout est discutable.
Tuinman in Zutendaal (3690) - Pieter
Pieter
Zutendaal
5/5 (4 reviews)
Door mijn kennis als tuinman breng ik u tuin inorde volgens u wensen. Dit van grasmaaien, snoeien van hagen tot plaatsen van tegels of klinkers als omheiningen.
Tuinman in Genk (3600) - Christof
Christof
Genk
5/5 (2 reviews)
Zelf ben ik in het bezit van het nodige materiaal om klein onderhoud te verrichten, indien nodig heb ik ook mijn eigen grasmachine. Alles is bespreekbaar dus aarzel niet om contact met mij op te nemen. Ik werk ook steeds correct en ruim na de job altijd alles netjes op.
Tuinman in Genk (3600) - Mehmet
Mehmet Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Genk
5/5 (2 reviews)
Tuinonderhoud: snoeien, scheren, maaien, verticuteren, beplantingen,onkruid wieden, inzaaien van gras of veldbloemen, terras reinigen en herstellings werken.
Tuinman in Genk (3600) - Jens
Jens
Genk
5/5 (2 reviews)
Mijn vrije tijd spendeer ik het liefst buiten. Tuinieren is voor mij eerder een vorm van ontspannen dan inspannen. Ik breng mijn eigen tuinmateriaal mee en laat alles netjes achter door het groenafval zelf naar het containerpark te brengen.
Tuinman in Genk (3600) - Glenn
Glenn
Genk
5/5 (1 reviews)
Samen met mijn vader heb ik allerlei tuinen onder handen genomen. Van onderkomen tot afgelijnde. Ik beschik niet over eigen materiaal maar weet er wel raad mee.
Tuinman in Genk (3600) - Maico
Maico
Genk
1.0/5 (1 reviews)
Vroeger met de papa altijd meegeholpen in de tuin , begonnen met bladeren opruimen , onkruid uittrekken enzovoort, naarmate ouder worden gras maaien, mee helpen planten , later dan ook snoeien en kappen. Houten terras aanleggen, klinkers leggen , chap leggen. Ik vond dit als kind altijd al heel fijn, en help zo ook graag mensen die het niet zelf kunnen
Tuinman in Genk (3600) - Dave
Dave
Genk
Nieuw
Hallo. Ik ben Dave. Hierbij bied ik mijn hulp aan in en rond het huis. Heb mijn eigen huis volledig verbouwd en heb ervaringen met tuinaanleg. Beetje van alle markten thuis dus Heeft u extra hulp nodig contacteer mij gerust. Bezig camionette en remork
Tuinman in Genk (3600) - Michael
Michael
Genk
Nieuw
Ik ben 25 jaar heb reeds mijn badkamer zelf betegeld leiding in her aangelegd stroom voorzien en eigenlijk feitelijk heb ik gewoon geen opleiding meer voor gehad en is dit allemaal ze net door de veiligheidsinspectie van het appartement toch goed gekeurd toch netjes niet voor iemand zonder ervaring dus ik denk dat ik mezelf een klusjesman loodgieter mag noemen Daar buiten ben ik ook nog altijd handig in andere klusjes karweitje
Tuinman in Genk (3600) - Rudi
Rudi
Genk
Nieuw
graag zit ik nogal graag in de tuin, hou van bloemen en deze mooi onderhouden, zodat ze mooi in de bloei komen te staan, en dat de tuin er mooi en opgeruimd bij staat
Tuinman in Genk (3600) - Jaak
Jaak
Genk
Nieuw
Ik heb zelf een grote tuin die ik met plezier verzorg.Zal bij iemand anders dit met evenveel plezier doen.Kan dit iedere week in onderlinge afspraak regelen.
Tuinman in Genk (3600) - Bilgin
Bilgin Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Genk
Nieuw
Tuin is een soort hobby voor mij ik doe dat graag daar bij wil ik ook iets bij verdinnen als tuinieren heb veel kennis van zo als grasmatten heb al verschillende keer geplaatst daar bij snoeien,voeden,spotted. ........
Tuinman in Genk (3600) - Daniël
Daniël
Genk
Nieuw
Ik doe al uw tuinklusjes: knippen, maaien, snoeien, sproeien! Ik ruim alles mooi op en kan alle snoeiafval meenemen. Ik heb zelf al het nodige gereedschap.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tuinmannen in Genk

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eerste keer deze dienst gebruikt en het is duidelijk en goed georganiseerd. De hulp die wij gekregen hebben heeft heel goed gewerkt . Heel positieve ervaring. ”
Hans
“ gebruiksvriendelijk, snel gepaste persoon gevonden om opdracht uit te voeren. ”
Gefan
“ Ik heb via RingTwice snel iemand gevonden die mij heeft geholpen met een tuinklus. ”
Victor
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Genk: geëvalueerd met 4.56 door 34 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Genk, betaalbare tuinman Genk, tuinman gezocht Genk, gras maaien Genk, haag snoeien Genk,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden