Ring Twice

Ontdek talentvolle tuinmannen in Roeselare

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie tuinmannen in de buurt van Roeselare

Tuinman in Ardooie (8850) - Freddy
Freddy
Ardooie
4.5/5 (16 reviews)
Tuinman in Roeselare (8800) - Bruno
Bruno
Roeselare
4.79/5 (14 reviews)
Ik heb professioneel en goed materiaal om alle tuin karweien te doen. Van gras afrijden tot bomen snoeien tot 9 meter hoog. Van bladblazer tot heggenschaar. Als het doenbaar is, kan het gedaan worden. Laat maar weten. Bijna ieder weekend ben ik vrij.
Tuinman in Roeselare (8800) - Fabian
Fabian
Roeselare
5/5 (4 reviews)
Dingen dat ik zelf graag doe en thuis doe. Waarom niet iemand anders hierbij helpen? Ik heb mijn eigen grasmaaier moest het van pas komen. Een helpende hand kan altijd leuk zijn. Tot binnenkort. Groetjes Fabian
Tuinman in Roeselare (8800) - Sebastiaan
Sebastiaan
Roeselare
5/5 (2 reviews)
Tuin = buiten = natuur , beste plaats om te zijn, het ruiken voelen zien van alles in bloei en groen of alles donker en kil, je handen vuilmaken een tak vasthebben is de natuur voelen.
Tuinman in Roeselare (8800) - Manuel
Manuel
Roeselare
5/5 (1 reviews)
Ik help graag mensen die de zin of tijd niet hebben om hun tuin te verzorgen en onderhouden.. Il werk graag proper zodat men kan genieten van een mooie tuin.
Tuinman in Brugge (8000) - Sven
Sven
Brugge
Nieuw
zorgvuldige tuinier, ik hou er van om in de tuin bezig te zijn en zou je tuin behandelen zoals het mijn tuin is, ik heb groene vingers en hou er va om me bezig te houden in de tuin, verlang al om in een tuin te kunnen beginnen
Tuinman in Roeselare (8800) - Chantal
Chantal
Roeselare
Nieuw
Ik beschik over een grasmachine die het gras opraapt en een toestel om rond bomen en langs boorden te maaien. Kan me vrij maken op vrijdag en zaterdag, maar laat het wel even op voorhand weten.
Tuinman in Beveren-Leie (8791) - Kenneth
Kenneth
Beveren-Leie
Nieuw
Ik hou van de natuur en hou van in de tuin werken. Heb zelf en grote tuin met hagen en grasperk en ben daar graag in bezig zoals een moestuin onderhouden, fruitbomen snoeien etc...
Tuinman in Roeselare (8800) - Korneel
Korneel
Roeselare
Nieuw
Al sinds ik een jaar of 7 was hielp ik mee in het onderhoud van de tuin. Of het nu ging over het gras maaien, de haag snoeien of gewoon bladeren in de herfst wegdoen. Zowat alles heb ik al heel regelmatig gedaan de voorbije 20 jaar.
Tuinman in Roeselare (8800) - Liesa
Liesa
Roeselare
Nieuw
Hallo, Van jongs af aan help ik al in de tuin. Ik ben als het ware buiten opgegroeid. Eén van mijn favoriete bezigheden is dan ook het snoeien van buxushagen (zowel hagen, als bollen, piramides...). Ik hou van perfectie en zorg dan ook voor een mooi resultaat! Verder help ik ook graag met kleine tuin werkjes als onkruid wieden, kleine snoeiwerken...
Tuinman in Roeselare (8800) - Carl-philippe
Carl-philippe
Roeselare
Nieuw
Tuinman met een hart voor de natuur. Ik beschik over het nodige materiaal om elke onderhoudsbeurt tot een goed einde te brengen. Ik werk proper en correct en hou ervan om alles perfect achter te laten.
Tuinman in Beveren-Leie (8791) - Peter
Peter
Beveren-Leie
Nieuw
Ik heb mijn eigen materiaal, kettingzaag, haagschaar, bosmaaier. Reeds al enkele jaren gewoon om een haag te scheren, bomen te knotten en dergelijke. Van het aanplanten tot het snoeien, bij de meeste klussen kan ik u van dienst zijn. Ik let er ook steeds op dat de werkzaamheden nadien proper opgekuist worden en de plaats dus net achterblijft.
Tuinman in Roeselare (8800) - Steven
Steven
Roeselare
Nieuw
Ik werk graag in de tuin, voornamelijk gras maaien of grove snoeiwerken. Ik heb op dit moment weinig eigen materiaal en daarvoor is het handig om materiaal ter beschikking te hebben bij de klant.
Tuinman in Roeselare (8800) - Jordy
Jordy
Roeselare
Nieuw
Mijn vader was heel slechter been waardoor hij niet meer capabel meer was om zijn tuin te onderhouden, dus ik deed dit voor hem, bosmaaier, gras maaien, haag snoeien, onkruid van tussen de tegels halen etc...
Tuinman in Oekene (8800) - Pieterjan
Pieterjan
Oekene
Nieuw
Gras maaien zorgt voor rust bij mezelf. Ik maai graag het gras af. Zelf heb ik geen materiaal om mee te nemen. Door mijn onregelmatige diensten op het werk kan ik tijdens de dag gerust lang komen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel goed initiatief. Je kunt iemand vragen voor hulp en zelf het aantal uren bepalen. ”
Cedric
“ heel gemakkelijk,je maakt uw keuze en de betaling gebeurd ook heel makkelijk. ”
Sacha
“ De eerste keer dat ik met dit platform werk en zeker voor herhaling vatbaar! ”
Constantin
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Roeselare: geëvalueerd met 4.86 door 37 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Roeselare, betaalbare tuinman Roeselare, tuinman gezocht Roeselare, gras maaien Roeselare, haag snoeien Roeselare,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Tuinman Roeselare: welke werkzaamheden?

Het takenpakket van een tuinman in Roeselare is heel divers. Kort samengevat zijn er drie hoofdtaken voor een tuinman in Roeselare namelijk tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies.

Tuinaanleg Roeselare

Een tuinman in Roeselare zal jouw tuin gelijktrekken, zal planten, struiken en bomen planten. Je hebt geen grasveld? De tuinman kan deze perfect plaatsen. Maar een tuinman kan ook zorgen voor de tuinverlichting om het nog aangenamer te maken. Waarom jouw tuin laten aanleggen door een tuinman in Roeselare? Zo ben je verzekerd van het meest geweldige resultaat. De tuinman in Roeselare zal jouw gras niet enkel perfect leggen, maar de tuinman zal er ook voor zorgen dat de bomen op de perfecte plaats geplant worden.

Tuinonderhoud Roeselare

In het takenpakket van een tuinman Roeselare is er natuurlijk ook de tuinonderhoud. Denk maar aan boomverzorging, het gras maaien, het gazon bemesten en planten genoeg water geven. De tuinman in Roeselare zorgt ervoor dat jouw tuin zo gezond mogelijk is zodat je er het hele jaar door van kan genieten. Het is essentieel om jouw tuin goed te onderhouden zodat de levensduur van jouw tuin wordt verlengd. Hoe beter jouw tuin onderhouden is, hoe langer jouw tuin meegaat.

Tuinadvies Roeselare

En een laatste taak is het geven van raad. Je hebt een tuin, maar je weet niet goed hoe je het moet aanpakken? Welke planten zijn het meest toepasselijk voor buiten? In de zon of uit de zon? Vraag een persoonlijk tuinadvies aan een tuinman in Roeselare. Het tuinadvies kan ook gaan over het al dan niet renoveren van de tuin, over een tuinontwerp en natuurlijk over het tuinonderhoud. De tuinmannen Roeselare helpen je graag verder.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een tuinman Roeselare?

Je wil jouw tuin zelf aanleggen? Het klinkt makkelijk, maar dat is het allesbehalve. Er komt heel veel bij kijken. Het is meer dan gras zaaien en wat bomen planten. Het is verstandig om een tuinman in Roeselare in te schakelen. Een tuinman Roeselare is specialist in het gebied van tuin. Samen met de tuinman kan je de tuin van jouw dromen verwezenlijken.

Een tuinman inschakelen heeft tal van voordelen. Dit zijn de meest essentiële op een rijtje:

Wat kost een tuinman in Roeselare?

Een tuinman in Roeselare is natuurlijk niet kosteloos. Het is steeds aangeraden om meerdere prijsoffertes bij verschillende tuinmannen in Roeselare aan te vragen. Zo heb je een idee van hoeveel het jou ongeveer zou kunnen kosten. Bij Ring Twice werken onze tuinmannen op basis van een uurtarief. Hieronder vind je hun gemiddelde prijzen. Het uurtarief van een tuinman in Roeselare ligt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinman Roeselare prijs
Tuinman Roeselaretussen € 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Zoals hierboven vermeld, kan je een tuinman inschakelen voor meerdere diensten. Afhankelijk van de gevraagde diensten, zullen de kosten wat anders zijn. Je kan hieronder een overzicht vinden van de veelgevraagde diensten aan onze tuinmannen in Roeselare en hun gemiddelde vraagprijzen. Voor een meer specifieke prijsofferte kan je steeds de dienst aanvragen. Zo ontvang je meerdere voorstellen op maat!
DienstenGemiddelde prijzen in Roeselare
Bladeren oprapen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Fruit rapen in tuin€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Gras afrijden€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Tuin opfrissen€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Haag scheren€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Boom omhakken€ 23/uur - € 35/uurDeze dienst aanvragen

Tuinman Roeselare gezocht? Enkele tips!

Op zoek naar een betaalbare, maar ervaren tuinman in Roeselare? Het is niet altijd simpel om de juiste tuinman in Roeselare te vinden. Hieronder enkele tips. Zo weet je wat je in jouw achterhoofd moet houden bij het zoeken naar de geschikte tuinman:

Hoe kan je offertes voor tuinman Roeselare vergelijken?

Je wil graag jouw tuin onderhouden of opnieuw aanleggen. Je hebt beslist om een tuinman in Roeselare te zoeken. Het is altijd verstandig om verschillende tuinmannen in Roeselare met elkaar te vergelijken. Jouw grasveld afrijden? De bomen snoeien? Niets is te gek voor de tuinmannen in Roeselare! Ze zullen jou een prijsvoorstel doorsturen op basis van hun ervaring en van de tuinwerken die gedaan moeten worden. Op Ring Twice geven wij een prijsklasse aan. Al vanaf € 15/uur kan je een ervaren en betrouwbare tuinman in Roeselare vinden.

Bij Ring Twice, kan je aan de tuinman Roeselare een prijsofferte vragen. Aan de hand van de verschillende offertes van de verschillende tuinmannen kan je naargelang jouw budget een tuinman in Roeselare selecteren. Een dienst aanvragen
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden