tuinman Roeselare

Tuinman Roeselare gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Tuinman Roeselare: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Tuinman in Roeselare (8800) - Bruno
Bruno
Roeselare
4.79/5 (14 reviews)
Ik heb professioneel en goed materiaal om alle tuin karweien te doen. Van gras afrijden tot bomen snoeien tot 9 meter hoog. Van bladblazer tot heggenschaar. Als het doenbaar is, kan het gedaan worden. Laat maar weten. Bijna ieder weekend ben ik vrij.
Tuinman in Roeselare (8800) - Fabian
Fabian
Roeselare
5/5 (4 reviews)
Dingen dat ik zelf graag doe en thuis doe. Waarom niet iemand anders hierbij helpen? Ik heb mijn eigen grasmaaier moest het van pas komen. Een helpende hand kan altijd leuk zijn. Tot binnenkort. Groetjes Fabian
Tuinman in Roeselare (8800) - Jody
Jody
Roeselare
5/5 (4 reviews)
Ik hou van tuinieren. Ik kan het onderhoud van je tuin verzorgen. Maar ik heb ook een ruime plantenkennis en kan je bijstaan om een stuk tuin opnieuw aan te planten. Ook snoeien is geen probleem
Tuinman in Roeselare (8800) - Sebastiaan
Sebastiaan
Roeselare
5/5 (2 reviews)
Tuin = buiten = natuur , beste plaats om te zijn, het ruiken voelen zien van alles in bloei en groen of alles donker en kil, je handen vuilmaken een tak vasthebben is de natuur voelen.
Tuinman in Roeselare (8800) - Manuel
Manuel
Roeselare
5/5 (1 reviews)
Ik help graag mensen die de zin of tijd niet hebben om hun tuin te verzorgen en onderhouden.. Il werk graag proper zodat men kan genieten van een mooie tuin.
Tuinman in Roeselare (8800) - Korneel
Korneel
Roeselare
Nieuw
Al sinds ik een jaar of 7 was hielp ik mee in het onderhoud van de tuin. Of het nu ging over het gras maaien, de haag snoeien of gewoon bladeren in de herfst wegdoen. Zowat alles heb ik al heel regelmatig gedaan de voorbije 20 jaar.
Tuinman in Roeselare (8800) - Liesa
Liesa
Roeselare
Nieuw
Hallo, Van jongs af aan help ik al in de tuin. Ik ben als het ware buiten opgegroeid. Eén van mijn favoriete bezigheden is dan ook het snoeien van buxushagen (zowel hagen, als bollen, piramides...). Ik hou van perfectie en zorg dan ook voor een mooi resultaat! Verder help ik ook graag met kleine tuin werkjes als onkruid wieden, kleine snoeiwerken...
Tuinman in Roeselare (8800) - Carl-philippe
Carl-philippe
Roeselare
Nieuw
Tuinman met een hart voor de natuur. Ik beschik over het nodige materiaal om elke onderhoudsbeurt tot een goed einde te brengen. Ik werk proper en correct en hou ervan om alles perfect achter te laten.
Tuinman in Roeselare (8800) - Steven
Steven
Roeselare
Nieuw
Ik werk graag in de tuin, voornamelijk gras maaien of grove snoeiwerken. Ik heb op dit moment weinig eigen materiaal en daarvoor is het handig om materiaal ter beschikking te hebben bij de klant.
Tuinman in Roeselare (8800) - Jordy
Jordy
Roeselare
Nieuw
Mijn vader was heel slechter been waardoor hij niet meer capabel meer was om zijn tuin te onderhouden, dus ik deed dit voor hem, bosmaaier, gras maaien, haag snoeien, onkruid van tussen de tegels halen etc...
Tuinman in Roeselare (8800) - Dominiek
Dominiek
Roeselare
Nieuw
In de tuin werken geeft mij een zalig gevoel. Door mijn recente scheiding woon ik op een duplex appartement in het centrum van Roeselare en beschik ikzelf niet meer over een tuin. Daar dit voor mij een groot gemis is wil ik mijn diensten aanbieden om gras af te rijden, bladeren rapen, etc... Let wel, ik ben geen professionele tuinman, dus voor uw snoeiwerk zoekt u best een ervaren tuinman
Tuinman in Roeselare (8800) - Mohammad reza
Mohammad reza
Roeselare
Nieuw
Omdat ik jong ben , ben een vertrouwde persoon . Tijdens het werk werk ik alles nauwkeurig af en doe zeer goed mijn best . Het belangrijkste in deze job is eerlijk zijn.
Tuinman in Roeselare (8800) - Thijs
Thijs
Roeselare
Nieuw
Voor simpele klussen in de tuin, mag men mij altijd contacteren. Ik heb geen ervaring als tuinman an sich, maar wie kan nu geen haag snoeien of het gras af rijden. :)
Tuinman in Roeselare (8800) - Christoph
Christoph
Roeselare
Nieuw
ik hen altijd graag gras gemaaid en tuin gesnoeid enz maar ik heb nu ggen tuin meer daar ik terras heb en door dat dan bij andere mensen te kunnen doen zou leuk zijn
Tuinman in Roeselare (8800) - Mauro
Mauro
Roeselare
Nieuw
Ik heb ervaring binnen deze sector, ik studeer zelf nog en volg de opleiding tuinbouw in Roeselare. Zelf ben ik nog maar 17 en heb geen auto voor vervoer van tuinafval. Ik kan kleine klusjes doen in de tuin met materiaal van de klant tenzij u zelf ander materiaal heeft zoals een hageschaar of grasmaaier
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een groot aanbod van diverse activiteiten. Vlug antwoord bij vraag om hulp. ”
Diederik
“ Vlot platform Ring Twice, valabele kandidaten en de apo werkt zeer eenvoudig. ”
Thomas
“ Is zeker een goed initiatief waarbij iedereen van deze dienst gebruik kan maken op een geregistreerde manier. ”
Dirk
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Roeselare: geëvalueerd met 4.96 door 25 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Roeselare, betaalbare tuinman Roeselare, tuinman gezocht Roeselare, gras maaien Roeselare, haag snoeien Roeselare,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Tuinman Roeselare: welke werkzaamheden?

Het takenpakket van een tuinman in Roeselare is heel divers. Kort samengevat zijn er drie hoofdtaken voor een tuinman in Roeselare namelijk tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies.

Tuinaanleg Roeselare

Een tuinman in Roeselare zal jouw tuin nivelleren, zal planten, struiken en bomen planten. Je hebt geen gras? De tuinman kan deze perfect plaatsen. Maar een tuinman kan ook zorgen voor de tuinverlichting om het nog gezelliger te maken. Waarom jouw tuin laten aanleggen door een tuinman in Roeselare? Zo ben je verzekerd van het beste resultaat. De tuinman in Roeselare zal jouw gras niet enkel perfect leggen, maar de tuinman zal er ook voor zorgen dat de bomen op de juiste plaats geplant worden.

Tuinonderhoud Roeselare

In het takenpakket van een tuinman Roeselare is er natuurlijk ook de tuinonderhoud. Denk maar aan boomverzorging, het gras maaien, het gazon bemesten en planten voldoende water geven. De hovenier in Roeselare zorgt ervoor dat jouw tuin zo gezond mogelijk is zodat je er het hele jaar door van kan genieten. Het is belangrijk om jouw tuin goed te onderhouden zodat de levensduur van jouw tuin wordt verlengd. Hoe beter jouw tuin onderhouden is, hoe langer jouw tuin meegaat.

Tuinadvies Roeselare

En een laatste taak is het geven van advies. Je hebt een tuin, maar je weet niet goed hoe je het moet aanpakken? Welke planten zijn het meest toepasselijk voor buiten? In de zon of uit de zon? Vraag een gepersonaliseerd tuinadvies aan een tuinman in Roeselare. Het tuinadvies kan ook gaan over het al dan niet opknappen van de tuin, over een tuinontwerp en natuurlijk over het tuinonderhoud. De tuinmannen Roeselare helpen je graag verder.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een tuinman Roeselare?

Je wil jouw tuin zelf aanleggen? Het klinkt simpel, maar dat is het allesbehalve. Er komt heel veel bij kijken. Het is meer dan gras zaaien en wat bomen planten. Het is zinvol om een tuinman in Roeselare in te schakelen. Een tuinman Roeselare is expert in het gebied van tuin. Samen met de hovenier kan je de tuin van jouw dromen verwezenlijken.

Een tuinman inschakelen heeft tal van voordelen. Dit zijn de belangrijkste op een rijtje:

Wat kost een tuinman in Roeselare?

Een tuinman in Roeselare is natuurlijk niet kosteloos. Het is steeds aangeraden om meerdere prijsoffertes bij verschillende tuinmannen in Roeselare aan te vragen. Zo heb je een idee van hoeveel het jou ongeveer zou kunnen kosten. Bij Ring Twice werken onze tuinmannen op basis van een uurtarief. Hieronder vind je hun gemiddelde prijzen. Het uurtarief van een tuinman in Roeselare ligt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinman Roeselare prijs
Tuinman Roeselaretussen € 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Zoals hierboven vermeld, kan je een tuinman inschakelen voor diverse diensten. Afhankelijk van de gevraagde diensten, zullen de kosten wat anders zijn. Je kan hieronder een overzicht vinden van de meest gevraagde diensten aan onze tuinmannen in Roeselare en hun gemiddelde vraagprijzen. Voor een meer specifieke prijsofferte kan je steeds de dienst aanvragen. Zo ontvang je diverse voorstellen op maat!
DienstenGemiddelde prijzen in Roeselare
Bladeren opruimen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Fruit rapen in tuin€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Grasperk afrijden€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Tuin opfrissen€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Haag snoeien€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Boom afhakken€ 23/uur - € 35/uurDeze dienst aanvragen

Tuinman Roeselare gezocht? Enkele tips!

Op zoek naar een betaalbare, maar goede tuinman in Roeselare? Het is niet altijd gemakkelijk om de juiste tuinman in Roeselare te vinden. Hieronder enkele tips. Zo weet je waar je op moet letten bij het zoeken naar de geschikte tuinman:

Hoe kan je offertes voor tuinman Roeselare vergelijken?

Je wil graag jouw tuin verzorgen of opnieuw aanleggen. Je hebt beslist om een hovenier in Roeselare te zoeken. Het is altijd zinvol om verschillende tuinmannen in Roeselare met elkaar te vergelijken. Jouw gras afrijden? De bomen snoeien? Niets is te gek voor de tuinmannen in Roeselare! Ze zullen jou een offerte doorsturen op basis van hun vaardigheid en van de tuinwerken die gedaan moeten worden. Op Ring Twice geven wij een prijsklasse aan. Al vanaf € 15/uur kan je een goede en betrouwbare tuinman in Roeselare vinden.

Bij Ring Twice, kan je aan de tuinman Roeselare een prijsofferte vragen. Aan de hand van de verschillende offertes van de verschillende tuinmannen kan je naargelang jouw budget een tuinman in Roeselare selecteren. Een dienst aanvragen

De laatste aanvragen in de categorie tuinman in Roeselare

Gras maaien - Hagen scheren - onderhoud tuin (2) - onderhoud tuin - werken in de tuin in het voorjaar - Tuinman - Gras maaien in Roeselare (8800) - Tuinman - Haag snoeien in Roeselare (8800) - Tuinman in Roeselare (8800) - Tuinman - Haag snoeien in Roeselare (8800) - Tuinman - Haag snoeien in Roeselare (8800) - onderhoud gazon - Tuinonderhoud/haag Snoeien - Tuin in orde zetten! - onderhoud gazon
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden