Vind de beste tuinman van Roeselare

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Tuinman in Ardooie (8850) - Freddy
Freddy
4.5/5 · 16 reviews
8850 Ardooie
Tuinman in Roeselare (8800) - Bruno
Bruno
4.79/5 · 14 reviews
8800 Roeselare
Ik heb professioneel en goed materiaal om alle tuin karweien te doen. Van gras afrijden tot bomen snoeien tot 9 meter hoog. Van bladblazer tot heggenschaar. Als het doenbaar is, kan het gedaan worden. Laat maar weten. Bijna ieder weekend ben ik vrij.
Tuinman in Roeselare (8800) - Fabian
Fabian
5/5 · 3 reviews
8800 Roeselare
Dingen dat ik zelf graag doe en thuis doe. Waarom niet iemand anders hierbij helpen? Ik heb mijn eigen grasmaaier moest het van pas komen. Een helpende hand kan altijd leuk zijn. Tot binnenkort. Groetjes Fabian
Tuinman in Roeselare (8800) - Sebastiaan
Sebastiaan
5/5 · 2 reviews
8800 Roeselare
Tuin = buiten = natuur , beste plaats om te zijn, het ruiken voelen zien van alles in bloei en groen of alles donker en kil, je handen vuilmaken een tak vasthebben is de natuur voelen.
Tuinman in Roeselare (8800) - Manuel
Manuel
5/5 · 1 reviews
8800 Roeselare
Ik help graag mensen die de zin of tijd niet hebben om hun tuin te verzorgen en onderhouden.. Il werk graag proper zodat men kan genieten van een mooie tuin.
Tuinman in Brugge (8000) - Sven
Sven
Nieuw
8000 Brugge
zorgvuldige tuinier, ik hou er van om in de tuin bezig te zijn en zou je tuin behandelen zoals het mijn tuin is, ik heb groene vingers en hou er va om me bezig te houden in de tuin, verlang al om in een tuin te kunnen beginnen
Tuinman in Roeselare (8800) - Chantal
Chantal
Nieuw
8800 Roeselare
Ik beschik over een grasmachine die het gras opraapt en een toestel om rond bomen en langs boorden te maaien. Kan me vrij maken op vrijdag en zaterdag, maar laat het wel even op voorhand weten.
Tuinman in Beveren-Leie (8791) - Kenneth
Kenneth
Nieuw
8791 Beveren-Leie
Ik hou van de natuur en hou van in de tuin werken. Heb zelf en grote tuin met hagen en grasperk en ben daar graag in bezig zoals een moestuin onderhouden, fruitbomen snoeien etc...
Tuinman in Roeselare (8800) - Korneel
Korneel
Nieuw
8800 Roeselare
Al sinds ik een jaar of 7 was hielp ik mee in het onderhoud van de tuin. Of het nu ging over het gras maaien, de haag snoeien of gewoon bladeren in de herfst wegdoen. Zowat alles heb ik al heel regelmatig gedaan de voorbije 20 jaar.
Tuinman in Roeselare (8800) - Liesa
Liesa
Nieuw
8800 Roeselare
Hallo, Van jongs af aan help ik al in de tuin. Ik ben als het ware buiten opgegroeid. Eén van mijn favoriete bezigheden is dan ook het snoeien van buxushagen (zowel hagen, als bollen, piramides...). Ik hou van perfectie en zorg dan ook voor een mooi resultaat! Verder help ik ook graag met kleine tuin werkjes als onkruid wieden, kleine snoeiwerken...
Tuinman in Roeselare (8800) - Carl-philippe
Carl-philippe
Nieuw
8800 Roeselare
Tuinman met een hart voor de natuur. Ik beschik over het nodige materiaal om elke onderhoudsbeurt tot een goed einde te brengen. Ik werk proper en correct en hou ervan om alles perfect achter te laten.
Tuinman in Beveren-Leie (8791) - Peter
Peter
Nieuw
8791 Beveren-Leie
Ik heb mijn eigen materiaal, kettingzaag, haagschaar, bosmaaier. Reeds al enkele jaren gewoon om een haag te scheren, bomen te knotten en dergelijke. Van het aanplanten tot het snoeien, bij de meeste klussen kan ik u van dienst zijn. Ik let er ook steeds op dat de werkzaamheden nadien proper opgekuist worden en de plaats dus net achterblijft.
Tuinman in Roeselare (8800) - Steven
Steven
Nieuw
8800 Roeselare
Ik werk graag in de tuin, voornamelijk gras maaien of grove snoeiwerken. Ik heb op dit moment weinig eigen materiaal en daarvoor is het handig om materiaal ter beschikking te hebben bij de klant.
Tuinman in Roeselare (8800) - Jordy
Jordy
Nieuw
8800 Roeselare
Mijn vader was heel slechter been waardoor hij niet meer capabel meer was om zijn tuin te onderhouden, dus ik deed dit voor hem, bosmaaier, gras maaien, haag snoeien, onkruid van tussen de tegels halen etc...
Tuinman in Oekene (8800) - Pieterjan
Pieterjan
Nieuw
8800 Oekene
Gras maaien zorgt voor rust bij mezelf. Ik maai graag het gras af. Zelf heb ik geen materiaal om mee te nemen. Door mijn onregelmatige diensten op het werk kan ik tijdens de dag gerust lang komen.

Tuinman Roeselare: geëvalueerd met 4.86 door 36 klanten

Populaire dienstaanvragen: tuinman Roeselare, betaalbare tuinman Roeselare, tuinman gezocht Roeselare, gras maaien Roeselare, haag snoeien Roeselare,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel aanbiedingen gekregen op mijn aanvraag. Afspraken met tuinman verliepen vlot. Betaling via listminut is handig. ” - Geplaatst sinds 6 dagen
Hulp bij tuin terug netjes maken
Thomas raadt Luc aan Luc
“ zeer snel hulp voor allerlei kleine klusjes, mensen die graag werken of wat willen bijverdienen . Voor 2 verschillende aanvragen de dag zelf al reactie van de dienstverleners. ”
Tuintje effen maken en grasmatten leggen
Frans raadt Enver aan Enver
“ Dankzij ListMinut vonden wij een geschikt persoon voor het onderhoud van onze tuin. ”
Onderhoud tuin
Lisa raadt Toon aan Toon
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Tuinman Roeselare: welke werkzaamheden?

Het takenpakket van een tuinman in Roeselare is heel divers. Kort samengevat zijn er drie hoofdtaken voor een tuinman in Roeselare namelijk tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies.

Tuinaanleg Roeselare

Een tuinman in Roeselare zal uw tuin gelijktrekken, zal planten, struiken en bomen planten. U hebt geen gras? De tuinman kan deze perfect plaatsen. Maar een tuinman kan ook zorgen voor de tuinverlichting om het nog gezelliger te maken. Waarom uw tuin laten aanleggen door een tuinman in Roeselare? Zo bent u verzekerd van het mooiste resultaat. De tuinman in Roeselare zal uw gras niet enkel perfect leggen, maar de tuinman zal er ook voor zorgen dat de bomen op de correcte plaats geplant worden.

Tuinonderhoud Roeselare

In het takenpakket van een tuinman Roeselare is er natuurlijk ook de tuinonderhoud. Denk maar aan boomverzorging, het gras maaien, het gazon bemesten en planten voldoende water geven. De hovenier in Roeselare zorgt ervoor dat uw tuin zo gezond mogelijk is zodat u er het hele jaar door van kan genieten. Het is belangrijk om uw tuin goed te onderhouden zodat de levensduur van uw tuin wordt verlengd. Hoe beter uw tuin onderhouden is, hoe langer uw tuin meegaat.

Tuinadvies Roeselare

En een laatste taak is het geven van advies. U hebt een tuin, maar u weet niet goed hoe u het moet aanpakken? Welke planten zijn het meest geschikt voor buiten? In de zon of uit de zon? Vraag een persoonlijk tuinadvies aan een tuinman in Roeselare. Het tuinadvies kan ook gaan over het al dan niet renoveren van de tuin, over een tuinontwerp en natuurlijk over het tuinonderhoud. De tuinmannen Roeselare helpen u graag verder.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een tuinman Roeselare?

U wilt uw tuin zelf aanleggen? Het klinkt makkelijk, maar dat is het allesbehalve. Er komt heel veel bij kijken. Het is meer dan gras zaaien en wat bomen planten. Het is intelligent om een tuinman in Roeselare in te schakelen. Een tuinman Roeselare is expert in het gebied van tuin. Samen met de hovenier kunt u de tuin van uw dromen realiseren.

Een tuinman inschakelen heeft tal van voordelen. Dit zijn de belangrijkste op een rijtje:

Wat kost een tuinman in Roeselare?

Een tuinman in Roeselare is natuurlijk niet kosteloos. Het is steeds aangeraden om meerdere prijsoffertes bij verschillende tuinmannen in Roeselare aan te vragen. Zo hebt u een idee van hoeveel het u ongeveer zou kunnen kosten. Bij Ring Twice werken onze tuinmannen op basis van een uurtarief. Hieronder vindt u hun gemiddelde prijzen. Het uurtarief van een tuinman in Roeselare ligt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinman Roeselare prijs
Tuinman Roeselaretussen € 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Zoals hierboven vermeld, kunt u een tuinman inschakelen voor meerdere diensten. Naargelang de gevraagde diensten, zullen de kosten wat anders zijn. U kunt hieronder een overzicht vinden van de meest gevraagde diensten aan onze tuinmannen in Roeselare en hun gemiddelde vraagprijzen. Voor een meer specifieke prijsofferte kunt u steeds de dienst aanvragen. Zo ontvangt u meerdere voorstellen op maat!
DienstenGemiddelde prijzen in Roeselare
Bladeren opruimen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Fruit oogsten in tuin€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Gazon afmaaien€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Tuin opfrissen€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Haag uitdunnen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Boom omhakken€ 23/uur - € 35/uurDeze dienst aanvragen

Tuinman Roeselare gezocht? Enkele tips!

Op zoek naar een betaalbare, maar ervaren tuinman in Roeselare? Het is niet altijd simpel om de juiste tuinman in Roeselare te vinden. Hieronder enkele tips. Zo weet u wat u in uw achterhoofd moet houden bij het zoeken naar de geschikte tuinman:

Hoe kan je offertes voor tuinman Roeselare vergelijken?

U wilt graag uw tuin verzorgen of opnieuw aanleggen. U hebt beslist om een hovenier in Roeselare te zoeken. Het is altijd intelligent om verschillende tuinmannen in Roeselare met elkaar te vergelijken. Uw gras afmaaien? De bomen snoeien? Niets is te ingewikkeld voor de tuinmannen in Roeselare! Ze zullen u een prijsvoorstel doorsturen op basis van hun vaardigheid en van de tuinwerken die gedaan moeten worden. Op Ring Twice geven wij een prijsklasse aan. Al vanaf € 15/uur kunt u een ervaren en degelijke tuinman in Roeselare vinden.

Bij Ring Twice, kan u aan de tuinman Roeselare een prijsofferte vragen. Aan de hand van de verschillende offertes van de verschillende tuinmannen kunt u naargelang uw budget een tuinman in Roeselare selecteren. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden