Verdien geld bij door jouw diensten aan te bieden

 • Werk wanneer je zelf wil
 • Kies vrij jouw prijs
 • Verdien per jaar tot €7 460 bij*
Sluit je gratis aan
Door op 'inschrijven' te klikken, verklaar je ouder te zijn dan 16 jaar en aanvaard je onze algemene voorwaarden.
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die jou interesseren. De beschikbare jobs krijg je toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies jouw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang jouw vergoeding rechtstreeks op jouw bankrekening.
Word lid van onze gemeenschap van dienstverleners!
Knoop de eindjes aan elkaar op het einde van de maand door jouw buren te helpen.
Sluit je gratis aan
Onze ambassadeurs getuigen
Word lid en ontmoet onze community van 36.000.
Clio
Clio, leerkracht uit Wondelgem
« Ik heb al leuke jobs kunnen uitvoeren en fijne mensen in mijn buurt leren kennen! »
Clio
Clio
Wondelgem
Evaluaties (22)
Ambassadeur
Wie ben je?
Ik ben Clio, 29 jaar en ik geef les aan het 6de leerjaar. Ik hou van fietsen, crosstraining, lezen en relaxen met Netflix.
Hoe ben je bij Ring Twice terecht gekomen?
Ik heb vorig jaar een huis gekocht en besefte dat een bijverdienste me wel kon helpen om het huis af te betalen. Maar ik wou het natuurlijk wel legaal doen. In een folder van Stad Gent kwam ik toevallig een lijst tegen met initiatieven in de deeleconomie. En Ring Twice stond daartussen.
De website en het concept spraken met meteen aan. Sinds januari ben ik aan de slag als dienstverlener via Ring Twice.
Waarom hou je ervan om via Ring Twice te werken?
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en Ring Twice houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Daarnaast is het ook leuk dat je als dienstverlener een ervaringsniveau hebt, waardoor je kan opklimmen op de ladder. Ik ben een beetje competitief ingesteld.
Het is ook heel handig dat Ring Twice alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
En ik heb al leuke jobs kunnen uitvoeren en fijne mensen in mijn buurt leren kennen! Ik heb bovendien echt het gevoel dat je mensen vooruit kan helpen. Ik geef bijles, en je ziet echt dat je studenten vooruitgang maken. Dat geeft voldoening!
Stefan
Stefan, klusjesman uit Antwerpen
« Het is een enorm voordeel dat je de jobs legaal en verzekerd uitvoert »
Stefan
Stefan
Antwerpen
Evaluaties (24)
Ervaren
Wie ben je?
Ik ben Stefan, 49 jaar. Ik werk in mechanisch-technische sector (machinebouw) en woon in Antwerpen.
Hoe ben je bij Ring Twice terecht gekomen?
Wel, ik was eigenlijk op zoek naar iemand die voor mij een job zou kunnen uitvoeren. Dus ik ben even op internet gaan zoeken. Zo kwam ik Ring Twice tegen. Ik zag dat je je ook als dienstverlener kon inschrijven. Daar was ik dus niet naar op zoek, maar het sprak me toch heel erg aan.
Ik heb me dan ook snel erna ingeschreven als dienstverlener. Het was dus niet mijn intentie, maar ik vond (en vind het nog steeds) zo een mooi concept, dat ik het wilde uitproberen. Ik voelde dat Ring Twice mensen dichter bij elkaar brengt. Dat soms professionele hulp niet aangewezen is bij kleine klussen, en dat dit platform daar eigenlijk een oplossing voor biedt.
Waarom hou je ervan om via Ring Twice te werken?
Ik werk via Ring Twice omdat ik het echt graag doe. Ik help mensen die de job niet kunnen, het materiaal niet hebben of de tijd er niet voor vinden. Ik verdien er ook iets mee, maar dat is eigenlijk bijzaak voor mij. Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Bijvoorbeeld, als je geen boormachine hebt maar enkele kaders wil ophangen, dan ga je daar natuurlijk geen bedrijf voor bellen. Dan is het toch ideaal dat een handige harry met wat materiaal even kan langskomen! Ik gebruik trouwens veel van wat ik via Ring Twice verdien, om te investeren in nieuw materiaal. En zo kan ik weer meer mensen helpen.
Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn. En natuurlijk is het een groot voordeel dat je de jobs legaal en verzekerd uitvoert.
Kalil
Kalil, klusjeman uit Deurne
« Na 4 maanden had ik het maximum te verdienen bedrag bereikt en besefte ik dat ik toch klaar was om zelfstandige te worden. »
Kalil
Kalil
Deurne
Evaluaties (129)
Expert
Wie ben je?
Ik ben Kalil uit Deurne. Ik ben 34 jaar, heb een geweldige vrouw en twee schattige kindjes. Naast klussen, zijn mijn passies gitaar spelen en zwemmen.
Hoe ben je bij Ring Twice terecht gekomen?
Een vriendin had me erover verteld. Ik werkte in dienstverband maar dat beviel me niet zo. En al meteen de sprong maken naar een statuut als zelfstandige, zag ik ook niet zitten. Dus het was ideaal om via Ring Twice klusjes te doen.
Ik heb me eind 2017 ingeschreven als dienstverlener en de jobs verliepen meteen heel vlot. Zo vlot, dat ik al na 4 maanden het maximum te verdienen bedrag bereikt had. En toen besefte ik dat ik klaar was om zelfstandige te worden. Dat had ik nog niet voor ogen toen ik begon via Ring Twice, maar omdat ik het leuk vond en het vlot verliep, ben ik ervoor gegaan! En ik heb er geen spijt van. Ik blijf via Ring Twice werken als zelfstandige. Zo kom ik op een makkelijke manier in contact met klanten die mijn hulp kunnen gebruiken.
Waarom hou je ervan om via Ring Twice te werken?
Voor mij is de flexibiliteit het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik communiceer duidelijk naar mijn klanten wanneer we kunnen afspreken. Zo is iedereen tevreden.
Wat ik daarnaast nog heel leuk vind aan werken via Ring Twice, is dat je niet op 1 vaste plek werkt. Ik heb nu al 128 jobs uitgevoerd. Dat wil zeggen dat ik al op zó veel plekken ben geweest! Ik heb al heel veel mensen ontmoet! Winkelbedienden, piloten, leekrachten, verplegers, … in Antwerpen en omstreken. Die variatie en die ontmoetingen zijn heel boeiend.
Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe. Het is ook duidelijk van in het begin: je bent transparant naar de klanten over je prijs en je voorwaarden, en zij kiezen of ze daar mee akkoord gaan of niet. En de klanten zijn achteraf altijd heel tevreden met mijn werk en met Ring Twice! En ik ben zelf ook heel tevreden als Ring Twice-dienstverlener.
Marino
Marino, tuinman uit Gentbrugge
« De jobs gingen zo vlot dat ik heel snel zelfstandige in bijberoep ben geworden »
Marino
Marino
Gentbrugge
Evaluaties (57)
Ambassadeur
Wie ben je?
Ik ben Marino, woon in Overmere en ben papa van 3 kindjes. Ik werk 4/5de voor een natuurorganisatie. Anderhalf jaar geleden begon ik te voelen dat ik te veel aan mijn bureau zat en meer buiten wilde zijn. Met mijn handen werken, wat mijn passie is!
Hoe ben je bij Ring Twice terecht gekomen?
Veel mensen in mijn omgeving vroegen me of ik wat klusjes in hun tuin wilde doen. Ik wou dat natuurlijk, want dat is wat ik het liefste doe. Maar het probleem was dat het dan niet legaal kon. En dat wilde ik niet. Dus heb ik wat online gezocht en me op enkele platformen ingeschreven. Het was snel duidelijk dat Ring Twice het beste werkt en dat daar de meeste jobs op staan.
Toen ik me inschreef als dienstverlener, was ik particulier. Maar de jobs gingen zo vlot en de klanten waren heel tevreden. Dus ben ik redelijk snel zelfstandige in bijberoep geworden. Het was handig om dus eerst via Ring Twice te ondervinden of het zou werken als zelfstandige, in plaats van meteen je statuut te moeten wijzigen.
Ik blijf wel via Ring Twice werken. Het is makkelijk om gewoon de jobs te kunnen selecteren en het is betrouwbaar.
Waarom hou je ervan om via Ring Twice te werken?
Er komen heel veel jobs online. Je hebt dus een ruime keuze als dienstverlener. En de klant ook. Dus beide partijen hebben de vrijheid om te kunnen kiezen met wie ze willen samenwerken.
Het is een gebruiksvriendelijk platform. Voor mij als zelfstandige is het ook handig dat Ring Twice zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie.
Ik denk dat voor zelfstandigen in hoofdberoep het ook handig is om lege gaten in hun agenda makkelijk met een klus te kunnen opvullen.
En je komt makkelijk met klanten in contact. Veel van mijn klanten willen bovendien opnieuw met mij samenwerken, dus je kan een klantenbestand opbouwen via Ring Twice.
Ring Twice, het eerste erkende platform door de Belgische overheid

Wie kan zich inschrijven en werken via Ring Twice? Iedereen!

Zich inschrijven als particulier
Werknemer, student, werkzoekende, gepensioneerd, zelfstandige (in bijberoep)*.
 • Verzekerd door AXA
 • Automatische aangifte van de inkomsten
 • Verdien tot €7 460 per jaar
 • Voordelig belastingtarief (10,7%) (Meer weten)
 • Gratis inschrijving
 • Een contactpersoon voor een persoonlijke opvolging
* Buiten het uitoefenen van een beroepswerkzaamheid
Of
Zich inschrijven als zelfstandige
Iedere zelfstandige die binnen het uitoefenen van zijn beroepswerkzaamheid wilt werken.
 • Ongelimiteerd in inkomsten
 • Automatische facturatie van jouw inkomsten
 • Opvolging van betalingen van jouw klanten
 • Gratis inschrijving
 • Een contactpersoon voor een persoonlijke opvolging
Doe zoals onze 36.000 dienstverleners!
Sluit je gratis aan
Sluit je gratis aan
Door op 'inschrijven' te klikken, verklaar je ouder te zijn dan 16 jaar en aanvaard je onze algemene voorwaarden.
Wil je dit zeggen ?