Vind de beste tuinman van Geel

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Tuinman in Geel (2440) - Yannick
Yannick Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 18 reviews
2440 Geel
Daar ik ben begonnen als tuinman met mijn zelfstandige bijberoep ,beschik ik over professioneel materiaal zodat de werken vlot vooruit gaan en u als klant de minimum kosten hebt .
Tuinman in Geel (2440) - Polle
Polle
5/5 · 8 reviews
2440 Geel
Ik werk in het groenonderhoud al 15 jaar. Gras maaien , hagen scheren perkjes onderhouden bomen snoeien kettingzaagwerk onkruid verwijder enz. heb zelf een grote moestuin.
Tuinman in Geel (2440) - Dante
Dante
4.75/5 · 4 reviews
2440 Geel
Hey ik ben een echte doorzetter en stop niet voor de klus geklaard is des te verwilderd de tuin des te meer uitdaging en plezier ik er uit haal. Bij men ma hadden we vroeger altijd een gigantische tuin met heel veel heggen en onkruid al doende leert men zeggen ze toch
Tuinman in Geel (2440) - Stijn
Stijn
5/5 · 3 reviews
2440 Geel
Een mooie tuin is altijd leuk en gezellig om in te vertoeven, graag help ik hierin mee om jou dit te realiseren, ikzelf heb oog voor detail en netheid, juist wat nodig is om jou tuin strak te krijgen.
Tuinman in Geel (2440) - Michaël
Michaël
5/5 · 1 reviews
2440 Geel
Men vader zei vroeger:'ah je wil naar de cinéma ? Doe dan maar' t gras af. :) 'als jonge kerel moest ik altijd al in de tuin helpen en eerlijk gezegt is het nog eens tof om te doen ook. :)
Tuinman in Geel (2440) - Nick
Nick
Nieuw
2440 Geel
Voor grote werken of kleine tuinwerken mag u ons zeker bellen wij doen zowat alla tuinwerken en komen ook eerst langs zodat we de werken grondig kunnen bespreken zo wij hier ook een eerlijke offerte voor kunnen opstellen
Tuinman in Geel (2440) - Vincent
Vincent
Nieuw
2440 Geel
Klusjesman voor al uw werken,dagelijkse ervaring.Op mijn werk als onderhoudstechnieker doe ik dagelijkse klussen.Alle werken,is geen probleem,ben zeer betrouwbaar,heb een vertrouwensjob,Heb zelf eigen materiaal.
Tuinman in Geel (2440) - Wesley
Wesley
Nieuw
2440 Geel
Met precisie altijd een mooi onderhouden tuin, bij mij aan het juiste adres. Dankzij mijn zin voor orde en perfectie krijgt u altijd het perfecte resultaat dat u zo begeert.
Tuinman in Geel (2440) - Koen
Koen
Nieuw
2440 Geel
Gedurende het laatste jaar legde ik mijn ganse tuin eigenhandig aan. Hierbij kuiste ik de ganse boel op, legde gras aan, plaatste omheining, klinkerde mijn oprit. Plantte deze aan met vele bloemen. Kortom, resultaat is zeer mooi... Ik ben vaak door de week beschikbaar.
Tuinman in Geel (2440) - Stijn
Stijn Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
2440 Geel
Hallo, ik ben Stijn en lever een snelle en correcte service. Polyvalent georiënteerd en dus te bereiken voor allerhande grote en kleine klussen in en rond het huis. Contacteer me laat me u overtuigen :) Stijn
Tuinman in Geel (2440) - Susan
Susan
Nieuw
2440 Geel
Thuis al vaak gedaan Groene vingers. Vraag maar raak. Ben wil zaal in Geel centrum. Flexibel bereikbaar. Kan me verplaatsen per fiets en bus. Tuinier graag
Tuinman in Geel (2440) - Chakir
Chakir
Nieuw
2440 Geel
Onderhoud tuin: Dit kan echt alles zijn. Opknappen, bladeren opruimen, snoeien, gras afrijden, oprit schoonmaken, enz .. ik ben zeker en vast niet vies om in de tuin te werken.
Tuinman in Geel (2440) - Nick
Nick
Nieuw
2440 Geel
Mijn humaniora heb ik tuinaanleg/onderhoud gedaan, Coovi te Anderlecht. Ook nog 2 jaar tuinarchitectuur gevold nadien .. Om nog een 3 jaar durende opleiding te volgen, zodat ik ook erkende florist ben. Dat laatste heb ik dan ook meer dan 10 jaar met passie gedaan, eigen winkel.
Tuinman in Geel (2440) - Ben
Ben Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
2440 Geel
Een goed onderhouden tuin is een vereiste om het hele jaar te genieten van een prachtige tuin. Tuinonderhoud moet niet duur zijn maar wel kwalitatief! Contacteer mij gerust voor een vrijblijvende offerte op maat.
Tuinman in Geel (2440) - Margot
Margot
Nieuw
2440 Geel
Ik heb het geluk te zijn opgegroeid in een grote tuin en in vind het gewoon geweldig om mijn koptelefoon even op te zetten en rustig een dagje in de tuin te werken. Ik doe elk jaar ook de jaarlijkse snoei en zal in de bomen kruipen als er hier en daar een tak af zou moeten. Met andere woorden, stuur iets, niets moet alles kan! :)

Tuinman Geel: geëvalueerd met 4.95 door 34 klanten

Populaire dienstaanvragen: tuinman Geel, betaalbare tuinman Geel, tuinman gezocht Geel, gras maaien Geel, haag snoeien Geel,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel aanbiedingen gekregen op mijn aanvraag. Afspraken met tuinman verliepen vlot. Betaling via listminut is handig. ”
Hulp bij tuin terug netjes maken
Thomas raadt Luc aan Luc
“ zeer snel hulp voor allerlei kleine klusjes, mensen die graag werken of wat willen bijverdienen . Voor 2 verschillende aanvragen de dag zelf al reactie van de dienstverleners. ”
Tuintje effen maken en grasmatten leggen
Frans raadt Enver aan Enver
“ Dankzij ListMinut vonden wij een geschikt persoon voor het onderhoud van onze tuin. ”
Onderhoud tuin
Lisa raadt Toon aan Toon
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Tuinman Geel: welke werkzaamheden?

Het takenpakket van een tuinman in Geel is heel divers. Kort samengevat zijn er drie hoofdtaken voor een tuinman in Geel namelijk tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies.

Tuinaanleg Geel

Een tuinman in Geel zal uw tuin gelijktrekken, zal planten, struiken en bomen planten. U hebt geen gras? De tuinman kan deze perfect plaatsen. Maar een tuinman kan ook zorgen voor de tuinverlichting om het nog aangenamer te maken. Waarom uw tuin laten aanleggen door een tuinman in Geel? Zo bent u verzekerd van het aantrekkelijkste resultaat. De tuinman in Geel zal uw gras niet enkel perfect leggen, maar de tuinman zal er ook voor zorgen dat de bomen op de juiste plaats geplant worden.

Tuinonderhoud Geel

In het takenpakket van een tuinman Geel is er natuurlijk ook de tuinonderhoud. Denk maar aan boomverzorging, het gras maaien, het gazon bemesten en planten genoeg water geven. De hovenier in Geel zorgt ervoor dat uw tuin zo gezond mogelijk is zodat u er het hele jaar door van kan genieten. Het is belangrijk om uw tuin goed te onderhouden zodat de levensduur van uw tuin wordt verlengd. Hoe beter uw tuin onderhouden is, hoe langer uw tuin meegaat.

Tuinadvies Geel

En een laatste taak is het geven van raad. U hebt een tuin, maar u weet niet goed hoe u het moet aanpakken? Welke planten zijn het meest toepasselijk voor buiten? In de zon of uit de zon? Vraag een gepersonaliseerd tuinadvies aan een tuinman in Geel. Het tuinadvies kan ook gaan over het al dan niet vernieuwen van de tuin, over een tuinontwerp en natuurlijk over het tuinonderhoud. De tuinmannen Geel helpen u graag verder.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een tuinman Geel?

U wilt uw tuin zelf aanleggen? Het klinkt eenvoudig, maar dat is het allesbehalve. Er komt heel veel bij kijken. Het is meer dan gras zaaien en wat bomen planten. Het is zinvol om een tuinman in Geel in te schakelen. Een tuinman Geel is kenner in het gebied van tuin. Samen met de hovenier kunt u de tuin van uw dromen waarmaken.

Een tuinman inschakelen heeft tal van voordelen. Dit zijn de meest essentiële op een rijtje:

Wat kost een tuinman in Geel?

Een tuinman in Geel is natuurlijk niet kosteloos. Het is steeds aangeraden om meerdere prijsoffertes bij verschillende tuinmannen in Geel aan te vragen. Zo hebt u een idee van hoeveel het u ongeveer zou kunnen kosten. Bij Ring Twice werken onze tuinmannen op basis van een uurtarief. Hieronder vindt u hun gemiddelde prijzen. Het uurtarief van een tuinman in Geel ligt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinman Geel prijs
Tuinman Geeltussen € 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Zoals hierboven vermeld, kunt u een tuinman inschakelen voor verscheidene diensten. Afhankelijk van de gevraagde diensten, zullen de kosten wat anders zijn. U kunt hieronder een overzicht vinden van de meest populaire diensten aan onze tuinmannen in Geel en hun gemiddelde vraagprijzen. Voor een meer specifieke prijsofferte kunt u steeds de dienst aanvragen. Zo ontvangt u verscheidene voorstellen op maat!
DienstenGemiddelde prijzen in Geel
Bladeren oprapen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Fruit rapen in tuin€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Grasperk afrijden€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Tuin opfrissen€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Haag uitdunnen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Boom afhakken€ 23/uur - € 35/uurDeze dienst aanvragen

Tuinman Geel gezocht? Enkele tips!

Op zoek naar een goedkope, maar geschikte tuinman in Geel? Het is niet altijd simpel om de juiste tuinman in Geel te vinden. Hieronder enkele tips. Zo weet u waar u op moet letten bij het zoeken naar de geschikte tuinman:

Hoe kan je offertes voor tuinman Geel vergelijken?

U wilt graag uw tuin verzorgen of opnieuw aanleggen. U hebt beslist om een hovenier in Geel te zoeken. Het is altijd zinvol om verschillende tuinmannen in Geel met elkaar te vergelijken. Uw gras afrijden? De bomen snoeien? Niets is te gek voor de tuinmannen in Geel! Ze zullen u een offerte doorsturen op basis van hun ervaring en van de tuinwerken die gedaan moeten worden. Op Ring Twice geven wij een prijsklasse aan. Al vanaf € 15/uur kunt u een geschikte en degelijke tuinman in Geel vinden.

Bij Ring Twice, kan u aan de tuinman Geel een prijsofferte vragen. Aan de hand van de verschillende offertes van de verschillende tuinmannen kunt u naargelang uw budget een tuinman in Geel selecteren. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen tuinman in Geel

contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden