tuinman Geel

Tuinman Geel gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Tuinman Geel: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Tuinman in Olen (2250) - Andy
Andy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Olen
5/5 (30 reviews)
Beste mensen, ik ben Andy. Ik ben 45 en werk voltijds in 2 ploegen. Voor of na mijn shift heb ik nog tijd over, die ik graag doorbreng in de tuin. Gras afrijden, snoeiwerk, ..., kortom alle werken in uw tuin kan ik doen. Op regelmatige basis of slechts een paar keer per jaar. Alles kan. Ik bezit alle nodige materialen en machines en ook een stelling om in de hoogte te kunnen werken.
Tuinman in Geel (2440) - Yannick
Yannick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Geel
5/5 (18 reviews)
Daar ik ben begonnen als tuinman met mijn zelfstandige bijberoep ,beschik ik over professioneel materiaal zodat de werken vlot vooruit gaan en u als klant de minimum kosten hebt .
Tuinman in Mol (2400) - Michaël
Michaël
Mol
5/5 (9 reviews)
Werken in de tuin is mijn favoriete hobby. Zo heb ik ervaring met de aanleg van nieuwe gazons en onderhoud van de tuin. Ook het vellen van bomen doe ik graag. Ik beschik over al het nodige materiaal.
Tuinman in Geel (2440) - Stijn
Stijn
Geel
5/5 (9 reviews)
Een mooie tuin is altijd leuk en gezellig om in te vertoeven, graag help ik hierin mee om jou dit te realiseren, ikzelf heb oog voor detail en netheid, juist wat nodig is om jou tuin strak te krijgen.
Tuinman in Geel (2440) - Paul
Paul
Geel
5/5 (8 reviews)
Ik werk in het groenonderhoud al 15 jaar. Gras maaien , hagen scheren perkjes onderhouden bomen snoeien kettingzaagwerk onkruid verwijder enz. heb zelf een grote biologische moestuin . Snoeien leibomen linde ,plataan enz Ik heb een elektrische professionele snoeischaar op batterij van Pelenc
Tuinman in Geel (2440) - Greg
Greg Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Geel
5/5 (6 reviews)
Ik ben graag bezig in de tuin of wei. waar door ik u graag help mee Maaien,snoeien en grond werken en alle ander dingen in u tuin of wei. Ik kom altijd graag langs voor het te bespreken.
Tuinman in Geel (2440) - Simon
Simon
Geel
5/5 (1 reviews)
Tuinonderhoud met passie. Ik sta heel graag in de buitenlucht en beschik over heel veel materiaal waaronder graafmachines, frezen, kettingzagen, hakselaars,...
Tuinman in Olen (2250) - Jente
Jente
Olen
5/5 (1 reviews)
Ik kan verschillende klussen zoals het snoeien van hagen, gras afmaaien, planten verplanten , bladeren vegen, noem maar op, ik heb veel energie en ben gemotiveerd om uw tuin mooi netjes te krijgen.
Tuinman in Geel (2440) - Michaël
Michaël
Geel
5/5 (1 reviews)
Men vader zei vroeger:'ah je wil naar de cinéma ? Doe dan maar' t gras af. :) 'als jonge kerel moest ik altijd al in de tuin helpen en eerlijk gezegt is het nog eens tof om te doen ook. :)
Tuinman in Geel (2440) - Branco
Branco
Geel
5/5 (1 reviews)
Een tuin is een plek die je ziet veranderen en tot leven komen als je er aan bezig bent De haag strak gesnoeid, een mooi onderhouden groen gazon en de gevel van je huis met een blinkende dakgoot alles samen in zijn geheel en u kunt gerust de zomer in gaan Dat is wat u van mij kan verwachten tegen een een niet al te hoge vergoeding
Tuinman in Geel (2440) - Nick
Nick
Geel
Nieuw
Voor grote werken of kleine tuinwerken mag u ons zeker bellen wij doen zowat alla tuinwerken en komen ook eerst langs zodat we de werken grondig kunnen bespreken zo wij hier ook een eerlijke offerte voor kunnen opstellen
Tuinman in Geel (2440) - Wesley
Wesley
Geel
Nieuw
Met precisie altijd een mooi onderhouden tuin, bij mij aan het juiste adres. Dankzij mijn zin voor orde en perfectie krijgt u altijd het perfecte resultaat dat u zo begeert.
Tuinman in Geel (2440) - Koen
Koen
Geel
Nieuw
Gedurende het laatste jaar legde ik mijn ganse tuin eigenhandig aan. Hierbij kuiste ik de ganse boel op, legde gras aan, plaatste omheining, klinkerde mijn oprit. Plantte deze aan met vele bloemen. Kortom, resultaat is zeer mooi... Ik ben vaak door de week beschikbaar.
Tuinman in Geel (2440) - Stijn
Stijn Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Geel
Nieuw
Hallo, ik ben Stijn en lever een snelle en correcte service. Polyvalent georiënteerd en dus te bereiken voor allerhande grote en kleine klussen in en rond het huis. Contacteer me laat me u overtuigen :) Stijn
Tuinman in Beernem (8730) - Koen
Koen
Beernem
Nieuw
Zelf gepassioneerd met onze tuin bezig, kan ik uren door planten boeken bladeren of op zoek gaan bij gespecialiseerde kweker naar de juiste plant. Een tuin moet voor niet enkel genieten zijn, door erin te werken geniet ik er ook van.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tuinmannen in Geel

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik maakte voor de eerste keer gebruik van ring twice. Ben zeker van plan dit meer te doen. ”
Rik
“ Heel snelle feedback van mogelijkse job uitvoerders. Geen verdere aanvragen na aanvaarding job. Vriendelijke open contacten tot nu toe. ”
Kathy
“ Jullie heten Ring Twice maar de betaling moet gebeuren op ListMinut, sorry dit is verwarrend en schept geen vertrouwen. Hopelijk staat er op het bankvermelding : RingTwice om het ons toch duidelijk te maken. ”
Mathias
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Geel: geëvalueerd met 5.0 door 84 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Geel, betaalbare tuinman Geel, tuinman gezocht Geel, gras maaien Geel, haag snoeien Geel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan tuinman in Geel

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden