Ring Twice

Ontdek talentvolle tuinmannen in Geel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie tuinmannen in de buurt van Geel

Tuinman in Geel (2440) - Yannick
Yannick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Geel
5/5 (18 reviews)
Daar ik ben begonnen als tuinman met mijn zelfstandige bijberoep ,beschik ik over professioneel materiaal zodat de werken vlot vooruit gaan en u als klant de minimum kosten hebt .
Tuinman in Geel (2440) - Polle
Polle
Geel
5/5 (8 reviews)
Ik werk in het groenonderhoud al 15 jaar. Gras maaien , hagen scheren perkjes onderhouden bomen snoeien kettingzaagwerk onkruid verwijder enz. heb zelf een grote biologische moestuin . Snoeien leibomen linde ,plataan enz Ik heb een elektrische professionele snoeischaar op batterij van Pelenc
Tuinman in Geel (2440) - Dante
Dante
Geel
4.75/5 (4 reviews)
Hey ik ben een echte doorzetter en stop niet voor de klus geklaard is des te verwilderd de tuin des te meer uitdaging en plezier ik er uit haal. Bij men ma hadden we vroeger altijd een gigantische tuin met heel veel heggen en onkruid al doende leert men zeggen ze toch
Tuinman in Geel (2440) - Stijn
Stijn
Geel
5/5 (3 reviews)
Een mooie tuin is altijd leuk en gezellig om in te vertoeven, graag help ik hierin mee om jou dit te realiseren, ikzelf heb oog voor detail en netheid, juist wat nodig is om jou tuin strak te krijgen.
Tuinman in Geel (2440) - Simon
Simon
Geel
5/5 (1 reviews)
Tuinonderhoud met passie. Ik sta heel graag in de buitenlucht en beschik over heel veel materiaal waaronder graafmachines, frezen, kettingzagen, hakselaars,...
Tuinman in Geel (2440) - Michaël
Michaël
Geel
5/5 (1 reviews)
Men vader zei vroeger:'ah je wil naar de cinéma ? Doe dan maar' t gras af. :) 'als jonge kerel moest ik altijd al in de tuin helpen en eerlijk gezegt is het nog eens tof om te doen ook. :)
Tuinman in Geel (2440) - Nick
Nick
Geel
Nieuw
Voor grote werken of kleine tuinwerken mag u ons zeker bellen wij doen zowat alla tuinwerken en komen ook eerst langs zodat we de werken grondig kunnen bespreken zo wij hier ook een eerlijke offerte voor kunnen opstellen
Tuinman in Geel (2440) - Vincent
Vincent
Geel
Nieuw
Klusjesman voor al uw werken,dagelijkse ervaring.Op mijn werk als onderhoudstechnieker doe ik dagelijkse klussen.Alle werken,is geen probleem,ben zeer betrouwbaar,heb een vertrouwensjob,Heb zelf eigen materiaal.
Tuinman in Geel (2440) - Wesley
Wesley
Geel
Nieuw
Met precisie altijd een mooi onderhouden tuin, bij mij aan het juiste adres. Dankzij mijn zin voor orde en perfectie krijgt u altijd het perfecte resultaat dat u zo begeert.
Tuinman in Geel (2440) - Koen
Koen
Geel
Nieuw
Gedurende het laatste jaar legde ik mijn ganse tuin eigenhandig aan. Hierbij kuiste ik de ganse boel op, legde gras aan, plaatste omheining, klinkerde mijn oprit. Plantte deze aan met vele bloemen. Kortom, resultaat is zeer mooi... Ik ben vaak door de week beschikbaar.
Tuinman in Geel (2440) - Stijn
Stijn Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Geel
Nieuw
Hallo, ik ben Stijn en lever een snelle en correcte service. Polyvalent georiënteerd en dus te bereiken voor allerhande grote en kleine klussen in en rond het huis. Contacteer me laat me u overtuigen :) Stijn
Tuinman in Geel (2440) - Susan
Susan
Geel
Nieuw
Thuis al vaak gedaan Groene vingers. Vraag maar raak. Ben wil zaal in Geel centrum. Flexibel bereikbaar. Kan me verplaatsen per fiets en bus. Tuinier graag
Tuinman in Geel (2440) - Chakir
Chakir
Geel
Nieuw
Onderhoud tuin: Dit kan echt alles zijn. Opknappen, bladeren opruimen, snoeien, gras afrijden, oprit schoonmaken, enz .. ik ben zeker en vast niet vies om in de tuin te werken.
Tuinman in Geel (2440) - Nick
Nick
Geel
Nieuw
Mijn humaniora heb ik tuinaanleg/onderhoud gedaan, Coovi te Anderlecht. Ook nog 2 jaar tuinarchitectuur gevold nadien .. Om nog een 3 jaar durende opleiding te volgen, zodat ik ook erkende florist ben. Dat laatste heb ik dan ook meer dan 10 jaar met passie gedaan, eigen winkel.
Tuinman in Geel (2440) - Ben
Ben Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Geel
Nieuw
Een goed onderhouden tuin is een vereiste om het hele jaar te genieten van een prachtige tuin. Tuinonderhoud moet niet duur zijn maar wel kwalitatief! Contacteer mij gerust voor een vrijblijvende offerte op maat.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel goed initiatief. Je kunt iemand vragen voor hulp en zelf het aantal uren bepalen. ”
Cedric
“ heel gemakkelijk,je maakt uw keuze en de betaling gebeurd ook heel makkelijk. ”
Sacha
“ De eerste keer dat ik met dit platform werk en zeker voor herhaling vatbaar! ”
Constantin
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Geel: geëvalueerd met 4.96 door 35 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Geel, betaalbare tuinman Geel, tuinman gezocht Geel, gras maaien Geel, haag snoeien Geel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Tuinman Geel: welke werkzaamheden?

Het takenpakket van een tuinman in Geel is heel divers. Kort samengevat zijn er drie hoofdtaken voor een tuinman in Geel namelijk tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies.

Tuinaanleg Geel

Een tuinman in Geel zal jouw tuin egaliseren, zal planten, struiken en bomen planten. Je hebt geen gras? De tuinman kan deze perfect plaatsen. Maar een tuinman kan ook zorgen voor de tuinverlichting om het nog gezelliger te maken. Waarom jouw tuin laten aanleggen door een tuinman in Geel? Zo ben je verzekerd van het mooiste resultaat. De tuinman in Geel zal jouw gras niet enkel perfect leggen, maar de tuinman zal er ook voor zorgen dat de bomen op de juiste plaats geplant worden.

Tuinonderhoud Geel

In het takenpakket van een tuinman Geel is er natuurlijk ook de tuinonderhoud. Denk maar aan boomverzorging, het gras maaien, het gazon bemesten en planten genoeg water geven. De tuinman in Geel zorgt ervoor dat jouw tuin zo gezond mogelijk is zodat je er het hele jaar door van kan genieten. Het is belangrijk om jouw tuin goed te onderhouden zodat de levensduur van jouw tuin wordt verlengd. Hoe beter jouw tuin onderhouden is, hoe langer jouw tuin meegaat.

Tuinadvies Geel

En een laatste taak is het geven van raad. Je hebt een tuin, maar je weet niet goed hoe je het moet aanpakken? Welke planten zijn het meest toepasselijk voor buiten? In de zon of uit de zon? Vraag een persoonlijk tuinadvies aan een tuinman in Geel. Het tuinadvies kan ook gaan over het al dan niet renoveren van de tuin, over een tuinontwerp en natuurlijk over het tuinonderhoud. De tuinmannen Geel helpen je graag verder.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een tuinman Geel?

Je wil jouw tuin zelf aanleggen? Het klinkt als kinderspel, maar dat is het allesbehalve. Er komt heel veel bij kijken. Het is meer dan gras zaaien en wat bomen planten. Het is zinvol om een tuinman in Geel in te schakelen. Een tuinman Geel is deskundige in het gebied van tuin. Samen met de tuinman kan je de tuin van jouw dromen waarmaken.

Een tuinman inschakelen heeft tal van voordelen. Dit zijn de voornaamste op een rijtje:

Wat kost een tuinman in Geel?

Een tuinman in Geel is natuurlijk niet kosteloos. Het is steeds aangeraden om meerdere prijsoffertes bij verschillende tuinmannen in Geel aan te vragen. Zo heb je een idee van hoeveel het jou ongeveer zou kunnen kosten. Bij Ring Twice werken onze tuinmannen op basis van een uurtarief. Hieronder vind je hun gemiddelde prijzen. Het uurtarief van een tuinman in Geel ligt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinman Geel prijs
Tuinman Geeltussen € 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Zoals hierboven vermeld, kan je een tuinman inschakelen voor meerdere diensten. Naargelang de gevraagde diensten, zullen de kosten wat anders zijn. Je kan hieronder een overzicht vinden van de meest gevraagde diensten aan onze tuinmannen in Geel en hun gemiddelde vraagprijzen. Voor een meer specifieke prijsofferte kan je steeds de dienst aanvragen. Zo ontvang je meerdere voorstellen op maat!
DienstenGemiddelde prijzen in Geel
Bladeren opruimen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Fruit oogsten in tuin€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Gazon afrijden€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Tuin opfrissen€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Haag uitdunnen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Boom omhakken€ 23/uur - € 35/uurDeze dienst aanvragen

Tuinman Geel gezocht? Enkele tips!

Op zoek naar een goedkope, maar goede tuinman in Geel? Het is niet altijd simpel om de juiste tuinman in Geel te vinden. Hieronder enkele tips. Zo weet je waar je op moet letten bij het zoeken naar de geschikte tuinman:

Hoe kan je offertes voor tuinman Geel vergelijken?

Je wil graag jouw tuin onderhouden of opnieuw aanleggen. Je hebt beslist om een tuinman in Geel te zoeken. Het is altijd zinvol om verschillende tuinmannen in Geel met elkaar te vergelijken. Jouw gras afrijden? De bomen snoeien? Niets is te gek voor de tuinmannen in Geel! Ze zullen jou een offerte doorsturen op basis van hun ervaring en van de tuinwerken die gedaan moeten worden. Op Ring Twice geven wij een prijsklasse aan. Al vanaf € 15/uur kan je een goede en bekwame tuinman in Geel vinden.

Bij Ring Twice, kan je aan de tuinman Geel een prijsofferte vragen. Aan de hand van de verschillende offertes van de verschillende tuinmannen kan je naargelang jouw budget een tuinman in Geel selecteren. Een dienst aanvragen
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden