tuinman Geel

Tuinman Geel gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Tuinman Geel: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Tuinman in Geel (2440) - Yannick
Yannick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Geel
5/5 (18 reviews)
Daar ik ben begonnen als tuinman met mijn zelfstandige bijberoep ,beschik ik over professioneel materiaal zodat de werken vlot vooruit gaan en u als klant de minimum kosten hebt .
Tuinman in Geel (2440) - Paul
Paul
Geel
5/5 (8 reviews)
Ik werk in het groenonderhoud al 15 jaar. Gras maaien , hagen scheren perkjes onderhouden bomen snoeien kettingzaagwerk onkruid verwijder enz. heb zelf een grote biologische moestuin . Snoeien leibomen linde ,plataan enz Ik heb een elektrische professionele snoeischaar op batterij van Pelenc
Tuinman in Geel (2440) - Stijn
Stijn
Geel
5/5 (7 reviews)
Een mooie tuin is altijd leuk en gezellig om in te vertoeven, graag help ik hierin mee om jou dit te realiseren, ikzelf heb oog voor detail en netheid, juist wat nodig is om jou tuin strak te krijgen.
Tuinman in Geel (2440) - Dante
Dante
Geel
4.75/5 (4 reviews)
Hey ik ben een echte doorzetter en stop niet voor de klus geklaard is des te verwilderd de tuin des te meer uitdaging en plezier ik er uit haal. Bij men ma hadden we vroeger altijd een gigantische tuin met heel veel heggen en onkruid al doende leert men zeggen ze toch
Tuinman in Geel (2440) - Simon
Simon
Geel
5/5 (1 reviews)
Tuinonderhoud met passie. Ik sta heel graag in de buitenlucht en beschik over heel veel materiaal waaronder graafmachines, frezen, kettingzagen, hakselaars,...
Tuinman in Geel (2440) - Michaël
Michaël
Geel
5/5 (1 reviews)
Men vader zei vroeger:'ah je wil naar de cinéma ? Doe dan maar' t gras af. :) 'als jonge kerel moest ik altijd al in de tuin helpen en eerlijk gezegt is het nog eens tof om te doen ook. :)
Tuinman in Geel (2440) - Branco
Branco
Geel
5/5 (1 reviews)
Een tuin is een plek die je ziet veranderen en tot leven komen als je er aan bezig bent De haag strak gesnoeid, een mooi onderhouden groen gazon en de gevel van je huis met een blinkende dakgoot alles samen in zijn geheel en u kunt gerust de zomer in gaan Dat is wat u van mij kan verwachten tegen een een niet al te hoge vergoeding
Tuinman in Geel (2440) - Nick
Nick
Geel
Nieuw
Voor grote werken of kleine tuinwerken mag u ons zeker bellen wij doen zowat alla tuinwerken en komen ook eerst langs zodat we de werken grondig kunnen bespreken zo wij hier ook een eerlijke offerte voor kunnen opstellen
Tuinman in Geel (2440) - Vincent
Vincent
Geel
Nieuw
Klusjesman voor al uw werken,dagelijkse ervaring.Op mijn werk als onderhoudstechnieker doe ik dagelijkse klussen.Alle werken,is geen probleem,ben zeer betrouwbaar,heb een vertrouwensjob,Heb zelf eigen materiaal.
Tuinman in Geel (2440) - Wesley
Wesley
Geel
Nieuw
Met precisie altijd een mooi onderhouden tuin, bij mij aan het juiste adres. Dankzij mijn zin voor orde en perfectie krijgt u altijd het perfecte resultaat dat u zo begeert.
Tuinman in Geel (2440) - Koen
Koen
Geel
Nieuw
Gedurende het laatste jaar legde ik mijn ganse tuin eigenhandig aan. Hierbij kuiste ik de ganse boel op, legde gras aan, plaatste omheining, klinkerde mijn oprit. Plantte deze aan met vele bloemen. Kortom, resultaat is zeer mooi... Ik ben vaak door de week beschikbaar.
Tuinman in Geel (2440) - Stijn
Stijn Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Geel
Nieuw
Hallo, ik ben Stijn en lever een snelle en correcte service. Polyvalent georiënteerd en dus te bereiken voor allerhande grote en kleine klussen in en rond het huis. Contacteer me laat me u overtuigen :) Stijn
Tuinman in Geel (2440) - Susan
Susan
Geel
Nieuw
Thuis al vaak gedaan Groene vingers. Vraag maar raak. Ben wil zaal in Geel centrum. Flexibel bereikbaar. Kan me verplaatsen per fiets en bus. Tuinier graag
Tuinman in Geel (2440) - Chakir
Chakir
Geel
Nieuw
Onderhoud tuin: Dit kan echt alles zijn. Opknappen, bladeren opruimen, snoeien, gras afrijden, oprit schoonmaken, enz .. ik ben zeker en vast niet vies om in de tuin te werken.
Tuinman in Geel (2440) - Nick
Nick
Geel
Nieuw
Mijn humaniora heb ik tuinaanleg/onderhoud gedaan, Coovi te Anderlecht. Ook nog 2 jaar tuinarchitectuur gevold nadien .. Om nog een 3 jaar durende opleiding te volgen, zodat ik ook erkende florist ben. Dat laatste heb ik dan ook meer dan 10 jaar met passie gedaan, eigen winkel.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Vlotte hulp, goed dat we zelf keuze tss mensen kunnen maken, door evaluatie zien we wie goed werk levert ”
Jochen
“ leuk om zo'n mogelijkheid te hebben - als het nodig is. bedankt dat jullie bestaan - dat is altijd handig :-) en geef het door aan vrienden. ”
Ken
“ Een fijne eerste ervaring. Wij kenden de website nog niet. Goede informatie, overzichtelijk, veilige manier van betalen. ”
Geert
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Geel: geëvalueerd met 4.96 door 40 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Geel, betaalbare tuinman Geel, tuinman gezocht Geel, gras maaien Geel, haag snoeien Geel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Tuinman Geel: welke werkzaamheden?

Het takenpakket van een tuinman in Geel is heel divers. Kort samengevat zijn er drie hoofdtaken voor een tuinman in Geel namelijk tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies.

Tuinaanleg Geel

Een tuinman in Geel zal jouw tuin gelijktrekken, zal planten, struiken en bomen planten. Je hebt geen gras? De tuinman kan deze perfect plaatsen. Maar een tuinman kan ook zorgen voor de tuinverlichting om het nog gezelliger te maken. Waarom jouw tuin laten aanleggen door een tuinman in Geel? Zo ben je verzekerd van het mooiste resultaat. De tuinman in Geel zal jouw gras niet enkel perfect leggen, maar de tuinman zal er ook voor zorgen dat de bomen op de ideale plaats geplant worden.

Tuinonderhoud Geel

In het takenpakket van een tuinman Geel is er natuurlijk ook de tuinonderhoud. Denk maar aan boomverzorging, het gras maaien, het gazon bemesten en planten genoeg water geven. De tuinman in Geel zorgt ervoor dat jouw tuin zo gezond mogelijk is zodat je er het hele jaar door van kan genieten. Het is essentieel om jouw tuin goed te onderhouden zodat de levensduur van jouw tuin wordt verlengd. Hoe beter jouw tuin onderhouden is, hoe langer jouw tuin meegaat.

Tuinadvies Geel

En een laatste taak is het geven van raad. Je hebt een tuin, maar je weet niet goed hoe je het moet aanpakken? Welke planten zijn het meest passend voor buiten? In de zon of uit de zon? Vraag een persoonlijk tuinadvies aan een tuinman in Geel. Het tuinadvies kan ook gaan over het al dan niet renoveren van de tuin, over een tuinontwerp en natuurlijk over het tuinonderhoud. De tuinmannen Geel helpen je graag verder.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een tuinman Geel?

Je wil jouw tuin zelf aanleggen? Het klinkt eenvoudig, maar dat is het allesbehalve. Er komt heel veel bij kijken. Het is meer dan gras zaaien en wat bomen planten. Het is slim om een tuinman in Geel in te schakelen. Een tuinman Geel is specialist in het gebied van tuin. Samen met de tuinman kan je de tuin van jouw dromen waarmaken.

Een tuinman inschakelen heeft tal van voordelen. Dit zijn de voornaamste op een rijtje:

Wat kost een tuinman in Geel?

Een tuinman in Geel is natuurlijk niet kosteloos. Het is steeds aangeraden om meerdere prijsoffertes bij verschillende tuinmannen in Geel aan te vragen. Zo heb je een idee van hoeveel het jou ongeveer zou kunnen kosten. Bij Ring Twice werken onze tuinmannen op basis van een uurtarief. Hieronder vind je hun gemiddelde prijzen. Het uurtarief van een tuinman in Geel ligt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinman Geel prijs
Tuinman Geeltussen € 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Zoals hierboven vermeld, kan je een tuinman inschakelen voor verschillende diensten. Naargelang de gevraagde diensten, zullen de kosten wat anders zijn. Je kan hieronder een overzicht vinden van de veelgevraagde diensten aan onze tuinmannen in Geel en hun gemiddelde vraagprijzen. Voor een meer specifieke prijsofferte kan je steeds de dienst aanvragen. Zo ontvang je verschillende voorstellen op maat!
DienstenGemiddelde prijzen in Geel
Bladeren oprapen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Fruit rapen in tuin€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Gazon afmaaien€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Tuin onderhouden€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Haag uitdunnen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Boom afhakken€ 23/uur - € 35/uurDeze dienst aanvragen

Tuinman Geel gezocht? Enkele tips!

Op zoek naar een goedkope, maar gepaste tuinman in Geel? Het is niet altijd gemakkelijk om de juiste tuinman in Geel te vinden. Hieronder enkele tips. Zo weet je waar je op moet letten bij het zoeken naar de geschikte tuinman:

Hoe kan je offertes voor tuinman Geel vergelijken?

Je wil graag jouw tuin verzorgen of opnieuw aanleggen. Je hebt beslist om een tuinman in Geel te zoeken. Het is altijd slim om verschillende tuinmannen in Geel met elkaar te vergelijken. Jouw gras afmaaien? De bomen snoeien? Niets is te moeilijk voor de tuinmannen in Geel! Ze zullen jou een offerte doorsturen op basis van hun kundigheid en van de tuinwerken die gedaan moeten worden. Op Ring Twice geven wij een prijsklasse aan. Al vanaf € 15/uur kan je een gepaste en bekwame tuinman in Geel vinden.

Bij Ring Twice, kan je aan de tuinman Geel een prijsofferte vragen. Aan de hand van de verschillende offertes van de verschillende tuinmannen kan je naargelang jouw budget een tuinman in Geel selecteren. Een dienst aanvragen

De laatste aanvragen in de categorie tuinman in Geel

Onderhoud tuin (26) - Onderhoud tuin (25) - Onderhoud tuin (24) - Onderhoud tuin (23) - Onderhoud tuin (22) - tuinman - tuinman - Onderhoud tuin (21) - Gras maaien (2) - Onderhoud tuin (20) - Snoeien beuken haag en conifere - Onderhoud tuin (19) - Onderhoud haag - Haag moet gesnoeid worden - Onderhoud tuin (18) - Onderhoud tuin (17) - Onderhoud tuin (16) - Onderhoud tuin (15) - Onderhoud tuin (14) - Onderhoud tuin (13) - hagen snoeien e.d. - Gras maaien - Onderhoud tuin (12) - Onderhoud tuin (11) - Onderhoud tuin (10) - Tuinman gezocht - Onderhoud tuin (9) - Onderhoud tuin (8) - onderhoud tuin - op zoek naar tuinman - Onderhoud tuin (7) - Onkruid uittrekken, verdelger bespuiten, opruimenn - Onderhoud tuin (6) - Allerlei tuinwerk - Onderhoud tuin (5) - Onderhoud tuin (4) - Onderhoud tuin (3) - Snoeien haag - Onderhoud tuin (2) - Tuinman - Lange haag scheren , mss gras mosvrij proberen - Regelmatig tuinonderhoud - Onderhoud tuin - Tuinman voor wekelijks onderhoud - Tuinonderhoud, snoien,verticuteren, gazononderhoud - Allerlei tuin- en kleine kluswerkjes - Tuin mooi maken - onderhoud tuin gras maaien, onkruid wieden - Regelmatig onderhouden van onze tuin - onkruid verwijderen en diep verticuteren - tuinman - Onderhoud tuin - snoeiwerken en aanleg gazonneke - Snoeien hagen en afrijden gras - volledig onderhoud - Tuinman regio geel - winterklaar maken tuin - Hagen snoeien - Algemeen onderhoud - Allerlei tuin- en opknapwerken (5) - Allerlei tuin- en opknapwerken (4) - Allerlei tuin- en opknapwerken (3) - Allerlei tuin- en opknapwerken (2) - Allerlei tuin- en opknapwerken - Coniferenhaag snoeien 10m lengte - Algemeen tuinonderhoud - Tuinonderhoud gevraagd - Onderhoud tuin - Onderhoud tuin - Nieuwe lavendel planten 1m op 3m - Tuinonderhoud (2) - Tuinonderhoud - Beukenhaag snoeien - Snoeien van klimop (storend voor de buren) - Snoeien van klimop en andere hagen - tuinman- klimop verwijderen en afvoeren - Vijf hagen scheren - ik zoek tuinman voor grote tuin - tweewekelijks onderhoud, met snoeiwerk - Hagen scheren - Hulp bij het onderhoud van de tuin - Snoeien van klimop (storend voor de buren) - Grasmaaien - Tuin klaarmaken voor winter - tuinman - Tuin onderhoud & aanplanting - Haag snoeien en opruimen - Schoonmaken en nakijken dakgoot - Beukenhaag en buxus snoeien - Algemeen onderhoud tuin - tuinman - Gras maaien - Ligusterhaag snoeien - Onkruid wieden - Snoeien en proper zetten - haag scheren geel - Ik zoek werk als in tuiman - Tuinman gezocht - aanleg grasmat - dakgoot van garage leegmaken,tuin onderhoud,woon op app.
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden