tuinman Ukkel

Tuinman Ukkel gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Tuinman Ukkel: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Diego is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinman in Ukkel (1180) - Diego
Diego
Ukkel
4.9/5 (48 reviews)
Jardinier passionné par le jardinage depuis toujours, je maitrise totalement presque tous les aspects du jardin: sol, plantes, biodiversité, esthétique, entretien, compostage... Je possède de tout matériel professionnel requis (taille haie courte et téléscopique, bèches, cisailles, tondeuse...) cependant, je ne reprends jamais de déchets verts avec moi! à composter chez vous de préférence!
Tuinman in Elsene (1050) - Ahmed
Ahmed
Elsene
5/5 (12 reviews)
ik staa klaar om tuinen te reinigen en te transformeren en te laten stralen . met mijn inzet en toewijding kan ik groene oases creeren die vreugde en rust brengen .
Tuinman in Beersel (1650) - Thibo
Thibo
Beersel
5/5 (5 reviews)
Ikzelf werk al enkele jaren in de tuinbouw sector tot op de dag van vandaag en heb ook een opleiding achter de rug voor tuinaannemer & groenbeheerder. Met al de ervaring die ik ondertussen al heb (& de tot op heden bijkomende ervaring) sta ik u graag te hulp. Hopelijk tot binnenkort!
Tuinman in Beersel (1650) - Bart
Bart
Beersel
5/5 (4 reviews)
Ik heb zelf geen materiaal, maar werk geregeld in de tuin. Heb je eenvoudig tuinonderhoud nodig of algemene klusjes, dan kan ik je zeker helpen. Heb mijn eigen huis verbouwd en tuin onderhouden.
Arthur is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinman in Sint-Genesius-Rode (1640) - Arthur
Arthur Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-Genesius-Rode
5/5 (3 reviews)
J’obtiens le matériel de base pour entretenir un jardin normal. J’ai une camionnette avec laquelle je peux évacuer les déchets. Je suis énergétique et je ne laisse pas traîner le travail.
Tuinman in Brussel (1000) - Ingmar
Ingmar
Brussel
5/5 (2 reviews)
Vanaf jonge leeftijd werkte ik al in de tuin samen met mijn broer die tuinaanemer is. Zowel kleine werken als snoeien en gras maaien, als grotere werken als planten en ontwortelen kan ik prima doen.
Tuinman in Ukkel (1180) - Nicolas
Nicolas
Ukkel
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben een 34-jarige jongeman afkomstig uit Brugge en woonachtig in Ukkel, Brussel. Ik werk al een aantal jaren voor een financiële instelling. Tijdens mijn weekends vertoef ik graag in de natuur en via deze weg hoop ik mijn groene vingers te kunnen bovenhalen! Ik ben viertalig (NL-FR-EN-ES) en kan mij tijdens de weekends vrijmaken.
Tuinman in Beersel (1650) - Loïc
Loïc
Beersel
5/5 (1 reviews)
Als bioloog ben ik graag in de tuin, en ik heb ervaring dankzij de vele klusjes dat ik als (vrienden)dienst heb volbracht in de tuinen van vrienden en buren. Ik ben vaak vrij in het weekend maar ook tijdens de week.
Tuinman in Etterbeek (1040) - Tim
Tim
Etterbeek
Nieuw
- Ervaring met werken in tuinen: onkruid wegnemen, gras maaien, hagen, ... - Basis cursus tuinieren - Vanuit studies als bio-ingenieur: kennis bodemkunde, plantkunde,... Twijfel niet me te contacteren bij vragen!
Tuinman in Watermaal-bosvoorde (1170) - Jeroen
Jeroen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Watermaal-bosvoorde
Nieuw
Ik doe mijn werk snel en efficiënt. Tot nu toe zijn al mijn klanten tevreden en vragen mij dan ook terug. Ik heb twee grasmaaiers, 9 Stihl machines en het benodigde kleine gerief. Ook heb ik een grote aanhanger (rijbewijs BE).
Tuinman in Vorst (1190) - Daan
Daan
Vorst
Nieuw
Ik heb als student aan de universiteit op wekelijks basis bij een tuinman gewerkt in de streek rond Leuven. Op deze manier heb ik al heel dat ervaring met dit soort werk.
Tuinman in Elsene (1050) - Bilal
Bilal
Elsene
Nieuw
Ruim vijf jaren heb ik in de agrarische sector gewerkt. Biologische land en veeteelt hebben mijn interesse. Ik werk graag buiten en tuinonderhoud is iets wat ik goed kan.
Tuinman in Beersel (1650) - Malysia
Malysia
Beersel
Nieuw
Hallo, ik zou met alle plezier uw tuin willen onderhouden. Ik vind het super om mijn tijd te besteden in de tuin in de frisse lucht. Ik doe een beetje alle soorten werken in de tuin
Tuinman in Vorst (1190) - Pieter
Pieter
Vorst
Nieuw
Zorgvuldige tuinier met geduld en passie voor groen. Ik kan bij u gras komen aanleggen of maaien, snoeien en (her)planten, vijver of groendak onderhouden. Verder kan ik ook verhardingen en afsluitingen aanleggen. Ik ben relatief gemakkelijk beschikbaar.
Tuinman in Alsemberg (1652) - Marleen
Marleen
Alsemberg
Nieuw
Heb zelf grote tuin die regelmatig onderhoud vraagt, gaande v gras maaien, bomen zagen, hagen snoeien, gras aanleggen, bloemen planten en onderhouden, fruitbomen, ...
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tuinmannen in Ukkel

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eerste keer deze dienst gebruikt en het is duidelijk en goed georganiseerd. De hulp die wij gekregen hebben heeft heel goed gewerkt . Heel positieve ervaring. ”
Hans
“ gebruiksvriendelijk, snel gepaste persoon gevonden om opdracht uit te voeren. ”
Gefan
“ Ik heb via RingTwice snel iemand gevonden die mij heeft geholpen met een tuinklus. ”
Victor
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Ukkel: geëvalueerd met 4.99 door 76 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Ukkel, betaalbare tuinman Ukkel, tuinman gezocht Ukkel, gras maaien Ukkel, haag snoeien Ukkel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan tuinman in Ukkel

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden