privé les Lot

Ontdek talentvolle privé leraars in Lot

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars voor bijles Lot

Priveles in Dworp (1653) - Erick
Erick
Dworp
5/5 (9 reviews)
Om op te groeien in een sportfamilie is het een normale gang van zake om meerdere sporten te beoefenen. Voetbal, atletiek, zwemmen tot badminton en wielrennen. Een gedreven sportfanaat met doel een gezonde levenstijl te behouden. Zin om meer te sporten of wil je meer motivatie om in gang te schieten? Aarzel niet om mij te contacteren.
Priveles in Alsemberg (1652) - Katia
Katia
Alsemberg
5/5 (5 reviews)
Ik eet en kook bijzonder graag en heb nutritherapie gestudeerd en probeer het gezonde aan het lekkere te koppelen. Ik geef ook demo's met de Thermomix. Geeft u een stel vrienden die een clubje willen vormen, dan kan ik u kookles geven. Tot gauw!
Priveles in Huizingen (1654) - Kayleigh
Kayleigh
Huizingen
5/5 (4 reviews)
Tweetalig opgevoed Nederlands en Engels. Kan vlot vertalen in beide richtingen zowel schriftelijk als mondeling. Hulp bij het opmaken van opstellen en grammaticacontrole is mijn specialiteit. Bilingual English Dutch. Can translate in both directions in written and spoken language. I can help creating essays and correcting them on grammar and general spelling.
Priveles in Alle (5550) - Nele
Nele
Alle
5/5 (3 reviews)
Ik vind het geweldig om kinderen te helpen waarmee ze het moeilijk hebben. Het motiveert me om de kinderen te zien evolueren door alle inspanningen die we leveren. Neem gerust contact me op!
Priveles in Sint-pieters-leeuw (1600) - Heidi
Heidi
Sint-pieters-leeuw
5/5 (3 reviews)
Als gediplomeerde leerkracht zou ik graag bijles geven aan kinderen van de lagere school alsook Nederlands voor anderstaligen. Ik kan deze lessen bij mij thuis geven of ik kom tot bij het gezin, alles is bespreekbaar.
Priveles in Lot (1651) - Jolan
Jolan
Lot
4.0/5 (2 reviews)
Teksten en verslagen schrijven/verbeteren op een correcte, gestructureerde en foutloze manier is mijn stokpaardje. Ik neem graag de tijd om uw schoolverslagen, opstellen, brieven, officiële documenten(...) na te lezen en te corrigeren om een optimale zinsbouw en correcte taal te garanderen. Bovendien kan ik ook voor u een geschreven tekst vertalen naar het Engels en vice versa.
Priveles in Anderlecht (1070) - Nesrin
Nesrin
Anderlecht
5/5 (2 reviews)
Ik ben Nederlandstalig en heb een volledig Engelstalige masteropleiding (architectural engineering) gevolgd aan de universiteit. Hierdoor heb ik ook ervaring met Engelstalige wetenschappelijke termen.
Priveles in Sint-Genesius-Rode (1640) - Marina
Marina
Sint-Genesius-Rode
5/5 (2 reviews)
Hallo, ik ben docente chemie met 36 jaar werkervaring in het hoger/universitair onderwijs (diploma doctoraat wetenschappen/chemie). Je kan bij mij terecht voor bijles chemie secundair - hoger - universitair onderwijs. Begeleiding vindt (bij voorkeur) plaats bij mij thuis, tijdstip in onderling overleg af te spreken.
Priveles in Ruisbroek (1601) - Maxine
Maxine
Ruisbroek
5/5 (1 reviews)
Bijles aan kinderen van de lagere school. En Nederlands aan anderstaligen. Ik ben studente leraar lager onderwijs. Ik hou zeer veel van kinderen.
Priveles in Beersel (1650) - Loïc
Loïc
Beersel
5/5 (1 reviews)
Mijn vader is Franstalig en mijn moeder Nederlandstalig waardoor ik beide talen perfect beheers. Ik heb ervaring met het vertalen van lange teksten en met het schrijven van Engelse (wetenschappelijke) teksten. Daarbij gaf ik recent in Brazilië al lessen Engels als bijverdienste.
Priveles in Ruisbroek (1601) - Auriane
Auriane
Ruisbroek
5/5 (1 reviews)
Student, ik heb grafische ontwerper afgestudeerd maar heb eerst wetenschappen gestudeerd ik kan bijles geven van wiskunde voor alles wat in het lager gegeven wordt dat heb ik namelijk al gedaan ik kan ook wel is na bespreking met u zien voor leerstof van het middelbaar. Ik ben fan van natuurwetenschappen.
Priveles in Halle (Brabant) (1500) - Marie-claire
Marie-claire
Halle (Brabant)
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben jong gepensioneerd en meertalig. Ik hou van contact met allochtonen en heb nog enkele dagen vrij voor taalcoaching NL-FR-EN. Ik kijk vooral uit naar gemotiveerde personen die er net als ik voor gaan.
Priveles in Vlezenbeek (1602) - Vera
Vera
Vlezenbeek
5/5 (1 reviews)
Hallo, Ik ben Vera. Ik ben thuis meertalig opgegroeid en spreek vloeiend Nederlands, Engels, Duits, Fins en Frans. Ik heb in het secundair onderwijs Latijn-Moderne talen gestudeerd waardoor ik de theorie van talen ook goed beheers. Hopelijk kan ik je binnenkort helpen!
Priveles in Halle (Brabant) (1500) - Audrey
Audrey
Halle (Brabant)
5/5 (1 reviews)
Als lezen, zowel technisch als begrijpend, spreken, luisteren en schrijven goed ingeoefend worden, helpen deze vaardigheden ook bij het begrijpen en studeren van de andere vakken op school. Deze ondersteuning kan ik bieden aan jonge kinderen, alsook aan tieners en volwassenen die de taal actief willen kunnen gebruiken.
Priveles in Alsemberg (1652) - Axelle
Axelle
Alsemberg
5/5 (1 reviews)
Ik heb heel lang in Spanje gewoond waardoor mijn Spaans zo goed als mijn tweede moedertaal is geworden. Heb een aantal keren bijles gegeven aan kinderen en tieners. Geef gerust een seintje met wat ik je kan helpen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel privé leraars in Lot

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Privé les Lot: geëvalueerd met 4.94 door 39 klanten

Populaire dienstaanvragen

privé leraar thuisonderwijs Lot, privé leerkracht Lot, prive lessen Lot, bijles aan huis Lot, privé onderwijs Lot,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden