Vind de beste privé leraars van Geel

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Priveles in Geel (2440) - Ralph
Ralph
4.98/5 · 56 reviews
2440 Geel
Ik ben Masterstudent Informatiemanagement aan de KULeuven. Wiskunde kent voor mij geen geheimen meer. Dit was in het middelbaar echter anders. Ik heb in het middelbaar ook bijles gevolgd voor wiskunde en met resultaat. Tegenwoordig geef ik mijn medestudenten aan de universiteit bijles wiskunde en met succes.
Priveles in Oevel (2260) - Alexander
Alexander
5/5 · 3 reviews
2260 Oevel
Als Ex-profrenner ben ik goed op de hoogte voor het geven van allerlei oefeningen. Dit gaande van de stabiliteit oefeningen die nodig zijn tot het opbouwen van een basis conditie voor een sporter
Priveles in Kasterlee (2460) - Carlien
Carlien
5/5 · 3 reviews
2460 Kasterlee
Ik ben momenteel student Office Management Talen & Vertalen in het tweede jaar. Dit wil zeggen dat ik de laatste twee jaren ben ondergedompeld in Engels, Frans, Nederlands en Spaans, en het vertalen van deze vakken. Ik leerde niet alleen deze talen te gebruiken, maar ook de theorie die erachter zit.
Priveles in Kasterlee (2460) - Christopher
Christopher
5/5 · 3 reviews
2460 Kasterlee
Ik ben burgerlijk ingenieur van opleiding en ben aan de slag als opto-mechanisch ingenieur. Ik gaf tijdens mijn studies bijles als bijverdienste en dit beviel me enorm. Ik vind het leuk om mensen aan het denken te zetten en hun op weg te helpen om zelf tot oplossingen te komen. Dat is de enige manier om dingen echt door te laten dringen. Studiebegeleiding van wiskunde tot chemie! Ik help graag.
Priveles in Mol (2400) - Frederik
Frederik Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
2400 Mol
Ik ben Frederik en ik heb al enkele jaren ervaring met bijles geven in wiskunde en wetenschappen zowel in het middelbaar als het hoger onderwijs. Ondertussen heb ik al meer dan 30 leerlingen succesvol geholpen met hun examens, studiemethode of het ingangsexamen geneeskunde.
Priveles in Mol (2400) - Maribel
Maribel
5/5 · 1 reviews
2400 Mol
Een Spaanse cursus die specifiek aansluit op het niveau, het leertempo, de leerstijl en interesses en behoeften van de cursist. Als lerares help ik je om resultaat te bereiken en jouw doelen waar te maken, een cursus op jouw eigen tempo, niveau en interesses en behoeften, samen houden van praktische en leuke activiteiten en oefeningen die aansluiten op je behoeften en interesses
Priveles in Herentals (2200) - Silke
Silke
5/5 · 1 reviews
2200 Herentals
Indien uw kinderen hulp nodig hebben voor Engels of Nederlands, kan ik u hier sterk in begeleiden. Ook in het aspect van 'leren leren' (bv. schematiseren, overzichten) kan ik uw kind bijstaan. Samen met uw kind kan ik op zoek gaan naar de studiewijze die hem of haar het beste ligt.
Priveles in Olen (2250) - Elena
Elena
5/5 · 1 reviews
2250 Olen
Als lerares Engels, Spaans, Russisch heb ik al jaren gewerkt met kinderen en volwassenen van verschillende leeftijd. Ik gebruik de combinatie van didactische methoden en maak leuke opdrachten. Ik hou ervan als mijn leerlingen blij zijn met hun studies en resultaten.
Priveles in Mol (2400) - Caroline
Caroline
5/5 · 1 reviews
2400 Mol
Hallo, ik ben Caroline en heb een passie voor talen. Ik heb voor Frans een Delf B2 diploma en deed ook een deel van mijn studie in het Frans. Daarnaast heb ik een zeer goede kennis van de Engelse taal. Verder is Nederlands mijn moedertaal en heb ik een basis kennis van het Spaans. Contacteer mij gerust.
Priveles in Geel (2440) - Natalie
Natalie
5/5 · 1 reviews
2440 Geel
Ik heb 9 jaar ervaring als leerkracht wiskunde in de eerste en tweed graad middelbaar. Als leerkracht miste ik vaak de mogelijkheid om leerlingen voldoende individuele aandacht en begeleiding te geven. Daarom richt ik mij graag op het geven van bijles en vertrek ik vanuit de persoonlijke situatie. Dankzij mijn ervaring beschik ik over een ruim aanbod van extra hulpmiddelen en oefeningen.
Priveles in Olen (2250) - Jente
Jente
5/5 · 1 reviews
2250 Olen
Frans - Nederlands, Engels - Nederlands of het schrijven van Nederlandstalige teksten zijn diensten die ik kan aanbieden. Mijn vriendin is Franstalig, ik spreek dus dagelijks de Franse taal en op heel regelmatige basis ook Engels vanwege mijn job als circusartiest.
Priveles in Geel (2440) - Rayyan
Rayyan
5/5 · 1 reviews
2440 Geel
Ik ben een studente Agogische wetenschappen aan de vrije universiteit Brussel. Ik heb lerarenopleiding secundair onderwijs gestudeerd. Ik heb ervaring met taalles te geven zowel aan jongeren als aan volwassenen. Ik geef ook bijles geschiedenis
Priveles in Laakdal (2430) - Emily
Emily
5/5 · 1 reviews
2430 Laakdal
Ik ben van kleins af aan al goed in wiskunde en wil andere mensen hier zeker mee helpen. De leeftijden die ik kan helpen is van 6/7 jaar (1ste leerjaar) tot 14/15 jaar (3de middelbaar)
Priveles in Westerlo (2260) - Liesbet
Liesbet
5/5 · 1 reviews
2260 Westerlo
Ik ben een "krak" in het aanleren van "dt". In maximum 3 lessen heeft "dt" geen geheimen meer voor jou ! In 1 les kan ik je tevens het gebruik van jou/jouw en u/uw uitleggen.
Priveles in Westerlo (2260) - Jade
Jade
Nieuw
2260 Westerlo
Mijn talen zijn goed. Reeds ervaring in bijles Frans, maar ook Nederlands en Engels zijn een mogelijkheid. Ik werk op maat van de leerling, dus ik bekijk wat zijn/haar noden zijn.

Privé les Geel: geëvalueerd met 5.0 door 75 klanten

Populaire dienstaanvragen: privé leraar thuisonderwijs Geel, privé leerkracht Geel, prive lessen Geel, bijles aan huis Geel, privé onderwijs Geel,...

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Gitaarlessen
Thomas raadt Ben aan Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
bijles statica -sterkteleer
Frans raadt Sébastien aan Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
bijles wiskunde 2e graad/4e Latijn-wetenschappen
Lisa raadt Karel aan Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie lessen in Geel

Lessen praktijk rijbewijs B - 1h per week gitaarles / elektrisch - 6 pagina's onderzoeks project - Pianolessen - Bijles wiskunde 3de middelbaar - taak onderzoeksmethoden 1e Bach handelswetenschap - Wiskunde bijles 5 wiskunde wetenschappen (6) - Wiskunde bijles 5 wiskunde wetenschappen (5) - Ik zoek een prof Nederlands voor universiteit taak - Wiskunde bijles 5 wiskunde wetenschappen (4) - Bijles wiskunde 2 kinderen lagere school - Wiskunde bijles 5 wiskunde wetenschappen (3) - bijles 1ste bachelor handelswetenschappen - Wiskunde bijles 5 wiskunde wetenschappen (2) - Wiskunde bijles 5 wiskunde wetenschappen - Bijles Duits (2) - Bijles wiskunde - Bijles Duits - Privaatproccesrecht - Bijles rekenen en lezen 1ste leerjaar - Bijles Wiskunde - Wiskunde bijles - Bijles Wiskunde - Wiskunde bijles (17) - Wiskunde bijles (16) - Wiskunde bijles (15) - Wiskunde bijles (14) - Wiskunde bijles (13) - Wiskunde bijles (12) - Wiskunde bijles (11) - Wiskunde bijles (10) - Wiskunde bijles (9) - Wiskunde bijles (8) - Wiskunde bijles (7) - Nederlands leren - Wiskunde bijles (6) - Bijles wiskunde - Wiskunde bijles (5) - Wiskunde bijles (4) - Bijles wiskunde - Wiskunde bijles (3) - Wiskunde bijles (2) - Wiskunde bijles - Student biotechnologie 1ste jaar op zoek naar bijles natuurkunde - Prive pianolessen voor kind 8 jaar - Bijles - Wiskunde 5e middelbaar - Wiskunde - Dringend hulp Fysica - Bijles wiskunde nodig - Bijles wiskunde 6de middelbaar wet-wisk 7 uur (4) - BIJLES REKENEN EN TAAL VOOR HET 3DE LEERJAAR - Nederlandse les - Bijles wiskunde 6de middelbaar wet-wisk 7 uur (3)
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden