privé les Geel

Ontdek talentvolle privé leraars in Geel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars voor bijles Geel

Priveles in Geel (2440) - Ralph
Ralph
Geel
4.98/5 (57 reviews)
Ik ben Masterstudent Informatiemanagement aan de KULeuven. Wiskunde kent voor mij geen geheimen meer. Dit was in het middelbaar echter anders. Ik heb in het middelbaar ook bijles gevolgd voor wiskunde en met resultaat. Tegenwoordig geef ik mijn medestudenten aan de universiteit bijles wiskunde en met succes.
Priveles in Geel (2440) - Omar
Omar
Geel
4.5/5 (10 reviews)
Ik spreek zeer goed Arabisch. Ik ben tweetalig Nederlands en Arabisch. Ik geef graag bijlessen zowel taalvakken als wetenschappelijke vakken. Groeten
Caroline is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Priveles in Mol (2400) - Caroline
Caroline
Mol
5/5 (5 reviews)
Hallo, ik ben Caroline en heb een passie voor talen. Ik heb voor Frans een Delf B2 diploma en deed ook een deel van mijn studie in het Frans. Daarnaast heb ik een zeer goede kennis van de Engelse taal. Verder is Nederlands mijn moedertaal en heb ik een basis kennis van het Spaans. Contacteer mij gerust.
Priveles in Varendonk (2431) - Nathalie
Nathalie
Varendonk
5/5 (5 reviews)
Ik heb de dubbele nationaliteit (Belgisch-Frans), ben perfect tweetalig en heb 15 jaar ervaring als leerkracht Frans aan Nederlandstalige jongeren en volwassenen. Wil u zelf Frans leren? Of heeft uw kind nood aan ondersteuning voor dit vak? Neem dan zeker contact op met mij. Ik ben geduldig, kan de leerstof goed uitleggen en voorzie de nodige oefeningen op maat. Graag tot binnenkort!
Priveles in Oevel (2260) - Alexander
Alexander
Oevel
5/5 (3 reviews)
Als Ex-profrenner ben ik goed op de hoogte voor het geven van allerlei oefeningen. Dit gaande van de stabiliteit oefeningen die nodig zijn tot het opbouwen van een basis conditie voor een sporter
Priveles in Kasterlee (2460) - Carlien
Carlien
Kasterlee
5/5 (3 reviews)
Ik ben momenteel student Office Management Talen & Vertalen in het tweede jaar. Dit wil zeggen dat ik de laatste twee jaren ben ondergedompeld in Engels, Frans, Nederlands en Spaans, en het vertalen van deze vakken. Ik leerde niet alleen deze talen te gebruiken, maar ook de theorie die erachter zit.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan priveles

Priveles in Kasterlee (2460) - Christopher
Christopher
Kasterlee
5/5 (3 reviews)
Ik ben burgerlijk ingenieur van opleiding en ben aan de slag als opto-mechanisch ingenieur. Ik gaf tijdens mijn studies bijles als bijverdienste en dit beviel me enorm. Ik vind het leuk om mensen aan het denken te zetten en hun op weg te helpen om zelf tot oplossingen te komen. Dat is de enige manier om dingen echt door te laten dringen. Studiebegeleiding van wiskunde tot chemie! Ik help graag.
Priveles in Mol (2400) - Frederik
Frederik Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mol
5/5 (1 reviews)
Ik ben Frederik en ik heb al enkele jaren ervaring met bijles geven in wiskunde en wetenschappen zowel in het middelbaar als het hoger onderwijs. Ondertussen heb ik al meer dan 30 leerlingen succesvol geholpen met hun examens, studiemethode of het ingangsexamen geneeskunde.
Priveles in Mol (2400) - Maribel
Maribel
Mol
5/5 (1 reviews)
Een Spaanse cursus die specifiek aansluit op het niveau, het leertempo, de leerstijl en interesses en behoeften van de cursist. Als lerares help ik je om resultaat te bereiken en jouw doelen waar te maken, een cursus op jouw eigen tempo, niveau en interesses en behoeften, samen houden van praktische en leuke activiteiten en oefeningen die aansluiten op je behoeften en interesses
Priveles in Herentals (2200) - Silke
Silke
Herentals
5/5 (1 reviews)
Indien uw kinderen hulp nodig hebben voor Engels of Nederlands, kan ik u hier sterk in begeleiden. Ook in het aspect van 'leren leren' (bv. schematiseren, overzichten) kan ik uw kind bijstaan. Samen met uw kind kan ik op zoek gaan naar de studiewijze die hem of haar het beste ligt.
Priveles in Olen (2250) - Elena
Elena
Olen
5/5 (1 reviews)
Als lerares Engels, Spaans, Russisch heb ik al jaren gewerkt met kinderen en volwassenen van verschillende leeftijd. Ik gebruik de combinatie van didactische methoden en maak leuke opdrachten. Ik hou ervan als mijn leerlingen blij zijn met hun studies en resultaten.
Priveles in Geel (2440) - Natalie
Natalie
Geel
5/5 (1 reviews)
Ik heb 9 jaar ervaring als leerkracht wiskunde in de eerste en tweed graad middelbaar. Als leerkracht miste ik vaak de mogelijkheid om leerlingen voldoende individuele aandacht en begeleiding te geven. Daarom richt ik mij graag op het geven van bijles en vertrek ik vanuit de persoonlijke situatie. Dankzij mijn ervaring beschik ik over een ruim aanbod van extra hulpmiddelen en oefeningen.
Priveles in Olen (2250) - Jente
Jente
Olen
5/5 (1 reviews)
Frans - Nederlands, Engels - Nederlands of het schrijven van Nederlandstalige teksten zijn diensten die ik kan aanbieden. Mijn vriendin is Franstalig, ik spreek dus dagelijks de Franse taal en op heel regelmatige basis ook Engels vanwege mijn job als circusartiest.
Priveles in Kasterlee (2460) - Emma
Emma
Kasterlee
5/5 (1 reviews)
Gevoel voor talen is een van mijn capaciteiten. Op de middelbare school had ik altijd hoge punten voor de taal vakken. Ik ben ook geboeid door de verschillende talen en heb de ambitie om het aantal talen die ik spreek uit te breiden. Frans ** Engels *** Nederlands ***
Priveles in Laakdal (2430) - Emily
Emily
Laakdal
5/5 (1 reviews)
Ik ben van kleins af aan al goed in wiskunde en wil andere mensen hier zeker mee helpen. De leeftijden die ik kan helpen is van 6/7 jaar (1ste leerjaar) tot 14/15 jaar (3de middelbaar)
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Privé les Geel: geëvalueerd met 4.97 door 97 klanten

Populaire dienstaanvragen

privé leraar thuisonderwijs Geel, privé leerkracht Geel, prive lessen Geel, bijles aan huis Geel, privé onderwijs Geel,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie lessen in Geel

Bijles Frans - Help krigen voor mijn stagelogboek - Bijles NL - Bijles wiskunde - Bijles wiskunde - Bijles statica, fysica, (énergie) - Bijles Wiskunde 2e middelbaar - Bijles wiskunde - Opzoek naar een vertaler Spaans-Nederlands - transformaties - de delen van een zin - Bijles Wiskunde - STEM zwaartekracht en druk - rekenregels van machten extra oefeningen - 1h per week gitaarles / elektrisch - 6 pagina's onderzoeks project - Pianolessen - Bijles wiskunde 3de middelbaar - taak onderzoeksmethoden 1e Bach handelswetenschap - Wiskunde bijles 5 wiskunde wetenschappen (6) - Wiskunde bijles 5 wiskunde wetenschappen (5) - Ik zoek een prof Nederlands voor universiteit taak - Wiskunde bijles 5 wiskunde wetenschappen (4) - Bijles wiskunde 2 kinderen lagere school - Wiskunde bijles 5 wiskunde wetenschappen (3) - bijles 1ste bachelor handelswetenschappen - Wiskunde bijles 5 wiskunde wetenschappen (2) - Wiskunde bijles 5 wiskunde wetenschappen - Bijles Duits (2) - Bijles wiskunde - Bijles Duits - Privaatproccesrecht - Bijles rekenen en lezen 1ste leerjaar - Bijles Wiskunde - Wiskunde bijles - Bijles Wiskunde - Wiskunde bijles (17) - Wiskunde bijles (16) - Wiskunde bijles (15) - Wiskunde bijles (14) - Wiskunde bijles (13) - Wiskunde bijles (12) - Wiskunde bijles (11) - Wiskunde bijles (10) - Wiskunde bijles (9) - Wiskunde bijles (8) - Wiskunde bijles (7) - Nederlands leren - Wiskunde bijles (6) - Bijles wiskunde - Wiskunde bijles (5) - Wiskunde bijles (4) - Bijles wiskunde - Wiskunde bijles (3) - Wiskunde bijles (2) - Wiskunde bijles - Student biotechnologie 1ste jaar op zoek naar bijles natuurkunde - Prive pianolessen voor kind 8 jaar - Bijles - Wiskunde 5e middelbaar - Wiskunde - Dringend hulp Fysica - Bijles wiskunde nodig - Bijles wiskunde 6de middelbaar wet-wisk 7 uur (4) - BIJLES REKENEN EN TAAL VOOR HET 3DE LEERJAAR - Nederlandse les - Bijles wiskunde 6de middelbaar wet-wisk 7 uur (3) - Bijles wiskunde 6de middelbaar wet-wisk 7 uur (2) - pianoles prive - Bijles wiskunde 6de middelbaar wet-wisk 7 uur (2) - Bijles wiskunde 6de middelbaar wet-wisk 7 uur - Bijles rekenen - Franse les - Frans leren - Calculus industrieel ingenieur - Bijles wiskunde - Bijles Chemie (onderdeel van het vak anatomie) - Bijles wiskunde - Pianoles voor absolute beginners - Bijles voor mijn zoon - Hilde Wijns - Wiskunde - Bij les wiskunde - verhuur vakantiewoning - Bijles wiskunde - Muziekles in Geel (2440)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden