privé les Geel

Ontdek talentvolle privé leraars in Geel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars voor bijles Geel

Priveles in Geel (2440) - Ralph
Ralph
Geel
4.98/5 (57 reviews)
Ik ben Masterstudent Informatiemanagement aan de KULeuven. Wiskunde kent voor mij geen geheimen meer. Dit was in het middelbaar echter anders. Ik heb in het middelbaar ook bijles gevolgd voor wiskunde en met resultaat. Tegenwoordig geef ik mijn medestudenten aan de universiteit bijles wiskunde en met succes.
Priveles in Geel (2440) - Omar
Omar
Geel
4.5/5 (10 reviews)
Ik spreek zeer goed Arabisch. Ik ben tweetalig Nederlands en Arabisch. Ik geef graag bijlessen zowel taalvakken als wetenschappelijke vakken. Groeten
Priveles in Geel (2440) - Natalie
Natalie
Geel
5/5 (1 reviews)
Ik heb 9 jaar ervaring als leerkracht wiskunde in de eerste en tweed graad middelbaar. Als leerkracht miste ik vaak de mogelijkheid om leerlingen voldoende individuele aandacht en begeleiding te geven. Daarom richt ik mij graag op het geven van bijles en vertrek ik vanuit de persoonlijke situatie. Dankzij mijn ervaring beschik ik over een ruim aanbod van extra hulpmiddelen en oefeningen.
Priveles in Olen (2250) - Jente
Jente
Olen
5/5 (1 reviews)
Frans - Nederlands, Engels - Nederlands of het schrijven van Nederlandstalige teksten zijn diensten die ik kan aanbieden. Mijn vriendin is Franstalig, ik spreek dus dagelijks de Franse taal en op heel regelmatige basis ook Engels vanwege mijn job als circusartiest.
Priveles in Geel (2440) - Aysan
Aysan
Geel
5/5 (1 reviews)
Ik heb jaren geleden voor mijn kinderen ook bijles Wiskunde in hun geval laten geven. Wat nuttig is geweest. Ik ben goed in Engels omdat ik het ook dagelijks gebruik voor mijn werk. Dus ik wil kinderen hiermee verder helpen.
Priveles in Mol (2400) - Greet
Greet
Mol
Nieuw
Niveau: lagere school en 1ste graad ASO Ik heb 14 jaar ervaring en heb daardoor een grote kennis van de leerstof en de aanpak van leerlingen. Geheugensteuntjes, verantwoorde trucjes en ezelsbruggetjes, gevarieerd lesmateriaal
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan priveles

Priveles in Geel (2440) - Wesley
Wesley
Geel
Nieuw
Sportief aangelegd is hier wel het juiste woord. Wil je dit ook bereiken? Door middel van aangepaste schema's kan ik u daarbij helpen om de conditie terug te winnen alsook kracht en uithouding te verbeteren.
Priveles in Geel (2440) - Susan
Susan
Geel
Nieuw
Priveles in Geel (2440) - Kris
Kris
Geel
Nieuw
Nederlands is mijn moedertaal. Ik hou er van om mij te verdiepen in de Franse en de Engelse taal. Heeft u vertalingen nodig naar het Nederlands, laat het mij dan weten. Ik help u daarmee graag verder.
Priveles in Mol (2400) - Jesús
Jesús
Mol
Nieuw
20 jaar hoogleraar in openbare centra voor voortgezet onderwijs in Spanje. Mijn grootste ervaring is met studenten van 12 tot 18 jaar oud, maar ik heb privélessen gegeven aan volwassenen.
Priveles in Geel (2440) - Jade
Jade
Geel
Nieuw
Voor mij is Engels bijna gelijk aan mijn moedertaal (Nederlands). Ik heb na mijn middelbaar gestudeerd om leerkracht in het middelbaar te worden met als vakken Engels en Nederlands.
Priveles in Geel (2440) - Ken
Ken Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Geel
Nieuw
Als leerkracht lager onderwijs heb ik een aantal jaren in het buitengewoon onderwijs gewerkt met kinderen die leermoeilijkheden hadden. Ik kan jouw kind zowel bijstaan bij alle lessen uit de lagere school alsook vaardigheden die het leren leren betreffen. Ook de vakken uit de eerste graad van de middelbare school vormen geen enkel probleem!
Priveles in Geel (2440) - Linde
Linde
Geel
Nieuw
Muziek is mijn leven en passie. Zelf ben ik fluitiste en voor 16 jaar heb ik gewerkt in sociale-orkestale programas in Ecuador met kinderen en jongeren, zowel in lessen dwarsfluit, als in fluit ensembles, orkestworkshops en kinderkoor. Muziek is voor mij veel meer dan een prachtige discipline, ook een manier om jezelf uit te drukken en het leven vanuit veel andere perspectieven te kunnen meemaken.
Priveles in Geel (2440) - Sousa da costa
Sousa da costa
Geel
Nieuw
Mijn moedertaal is Portguees, als je geïnteresseerd bent in het leren of oefenen van je Portugees, dan ik hier om je te helpen. Dit kan heel leuk zijn, want ik hou van praten!!!
Priveles in Geel (2440) - Anton
Anton
Geel
Nieuw
Als masterstudent Rechten aan de KU Leuven en als liefhebber van de Nederlandse taal ben ik gemotiveerd om anderen te ondersteunen bij hun leerproces doorheen het Nederlands.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Privé les Geel: geëvalueerd met 4.9 door 70 klanten

Populaire dienstaanvragen

privé leraar thuisonderwijs Geel, privé leerkracht Geel, prive lessen Geel, bijles aan huis Geel, privé onderwijs Geel,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie lessen in Geel

Bijles Wiskunde tweede graad voor 14 jarige dochtr - Bijles Wiskunde ( eventueel Fysica ) - Bijles wiskunde - Les wiskunde - Bijlessen chemie voor dochter Celine - Bijles wiskunde bewerking. - Bijlessen beweging 6de leerjaar - bijlessen wiskunde - Bijles NL (4) - Bijles NL (3) - Bijles NL (2) - Bijles tweede leerjaar - Tennisles Geel/Kasterlee - kookcursussen voor jongeren - Bijles Frans - Help krigen voor mijn stagelogboek - Bijles NL - Bijles wiskunde - Bijles wiskunde - Bijles statica, fysica, (énergie) - Bijles Wiskunde 2e middelbaar - Bijles wiskunde - Opzoek naar een vertaler Spaans-Nederlands - transformaties - de delen van een zin - Bijles Wiskunde - STEM zwaartekracht en druk - rekenregels van machten extra oefeningen - 1h per week gitaarles / elektrisch - 6 pagina's onderzoeks project - Pianolessen - Bijles wiskunde 3de middelbaar - taak onderzoeksmethoden 1e Bach handelswetenschap - Wiskunde bijles 5 wiskunde wetenschappen (6) - Wiskunde bijles 5 wiskunde wetenschappen (5) - Ik zoek een prof Nederlands voor universiteit taak - Wiskunde bijles 5 wiskunde wetenschappen (4) - Bijles wiskunde 2 kinderen lagere school - Wiskunde bijles 5 wiskunde wetenschappen (3) - bijles 1ste bachelor handelswetenschappen - Wiskunde bijles 5 wiskunde wetenschappen (2) - Wiskunde bijles 5 wiskunde wetenschappen - Bijles Duits (2) - Bijles wiskunde - Bijles Duits - Privaatproccesrecht - Bijles rekenen en lezen 1ste leerjaar - Bijles Wiskunde - Wiskunde bijles - Bijles Wiskunde
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden