privé les Sint-niklaas

Ontdek talentvolle privé leraars in Sint-niklaas

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars voor bijles Sint-niklaas

Priveles in Sint-niklaas (9100) - Saar
Saar
Sint-niklaas
4.89/5 (18 reviews)
Ik ben een regent wiskunde en geef bijles over de leerstof eerste en tweede graad ASO/TSO/KSO. Leerlingen BSO t.e.m. 7de jaar kunnen ook bij terecht I.v.m. Wiskunde PAV
Priveles in Sint-niklaas (9100) - Dirk
Dirk
Sint-niklaas
4.89/5 (9 reviews)
bijles VOERTUIG TECHNOLOGIE, geef ondertussen 20j les in autotechniek op tso/bso niveau en ook in het volwassen onderwijs. Diverse bijscholingen en 11 jaar praktische ervaring.
Priveles in Sinaai-waas (9112) - Steff
Steff
Sinaai-waas
5/5 (7 reviews)
Zelf ben ik student elektronica aan Odisee hogeschool. Uit mijn vooropleiding industriële wetenschappen en daarop volgend industrieel ingenieur, heb ik dus zeker en vast voldoende kennis van wiskunde, wetenschap en fysica. Wil je wat extra hulp / ondersteuning? Aarzel niet om mij te contacteren.
Priveles in Belsele (9111) - Arno
Arno
Belsele
5/5 (4 reviews)
Ik ben zelf al 2 jaar chef kok, Ik sta al sinds mijn 13e in de keuken el heb het van thuis uit ook altijd meegekregen van mijn moeder, Ik zou graag mensen inspireren om zelf meer te koken en hier passie voor opwekken
Priveles in Nieuwkerken-waas (9100) - Marc
Marc
Nieuwkerken-waas
5/5 (4 reviews)
Frans en Nederlands zijn mijn moeder- en vadertaal. Ik beheers beiden evengoed en kan deze talen graag aanleren en bijleren. Spelling en spraakkunst, begrijpend lezen, teksten analyseren, leren schrijven.
Priveles in Sint-niklaas (9100) - Athal melchior
Athal melchior
Sint-niklaas
5/5 (1 reviews)
Opgegroeid in een internationaal muzikale familie ben ik van jongs af aan in aanraking gekomen met muziek. Ik heb mij dan ook al vroeg gefocust op de natuurlijke stem, het authentieke stemgebruik. Ik heb lessen opgezocht van Nederland tot Frankrijk voor zoveel mogelijk te leren, en dit door te kunnen geven aan anderen. Ik geloof dat iedereen kan zingen en dat iedereen kan leren hoe goed te zingen.
Priveles in Nieuwkerken-waas (9100) - Julie
Julie
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Ik ben als student bezig aan mijn 1ste jaar bio-ingenieurswetenschappen. Daarvoor heb ik Latijn-wiskunde (8 uur) gedaan. Ik ben bereid om de leerstof goed uit te leggen zodat men alles begrijpt.
Priveles in Nieuwkerken-waas (9100) - Filip
Filip
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Ik leer je graag Nederlands of Engels naargelang ik beide vlot kan spreken en schrijven. .
Priveles in Nieuwkerken-waas (9100) - Liesl
Liesl
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Ik beheers de leerstof van het lager onderwijsniveau goed. Ik sta zelf in het 6de leerjaar. Voor wiskunde beschik ik dus over genoeg ervaring om voldoende te kunnen helpen.
Priveles in Nieuwkerken-waas (9100) - Dimitri
Dimitri
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Hou ervan mijn talen met anderen te oefenen. Spreek vloeiend Engels en vlot Spaans en Frans. Half jaar in Granada op Erasmus geweest, en daarna een jaar gebackpacked in Zuid-Amerika (waar ik altijd Spaans en Engels sprak).
Priveles in Belsele (9111) - Kylie
Kylie
Belsele
5/5 (1 reviews)
Ik ben zelf een student Latijn-wetenschappen-wiskunde en zit in mijn laatste jaar. Ik haal erg goede punten op Frans en Latijn en zou het dan ook erg leuk vinden om bijles te geven in deze vakken.
Priveles in Hasselt (3500) - Nele
Nele
Hasselt
Nieuw
Priveles in Sinaai-waas (9112) - Manja
Manja
Sinaai-waas
Nieuw
Ik ben afgestudeerd in een talenrichting en ben zelf erg taalgevoelig. Ik onderhoud mijn talenkennis zelf ook door anderstalige boeken en werkstukken te lezen en vertalen. Tijdens eerdere Ik heb eerder al opdrachten en taken verbeterd van jonge studenten die niet erg zeker waren over de schrijfstijl, spelling, grammatica, enz.
Priveles in Belsele (9111) - Fran
Fran
Belsele
Nieuw
Student, 2e jaar bouw. Hiervoor heb ik al 1 jaar industrieel ingenieur gedaan. Ben graag bezig met wiskunde, dus ik kan altijd helpen, waar nodig. Verdiep er graag even in, zodat ik deftig bijles kan geven.
Priveles in Belsele (9111) - Timothy
Timothy
Belsele
Nieuw
Ik heb afgelopen jaar mijn TEFL certificaat behaald. dit stelt mij in staat om bijles Engels te geven aan alle leeftijdscategorieen. Indien een van uw kinderen of uzelf wat hulp nodig heeft met Engels, contacteer mij gerust! Ik ben een leerkracht met veel geduld en begrip.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Privé les Sint-niklaas: geëvalueerd met 4.98 door 48 klanten

Populaire dienstaanvragen

privé leraar thuisonderwijs Sint-niklaas, privé leerkracht Sint-niklaas, prive lessen Sint-niklaas, bijles aan huis Sint-niklaas, privé onderwijs Sint-niklaas,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie lessen in Sint-niklaas

Bijles wiskunde (bewerkingen) - Bijles rekenen 6de leerjaar (lager onderwijs) - Bijles wiskunde - Bijles Nederlands in Sint-niklaas (9100) - Bijles Engels in Sint-niklaas (9100) - Bijles Frans in Sint-niklaas (9100) - Taalles in Sint-niklaas (9100)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden