privé les Vilvoorde

Ontdek talentvolle privé leraars in Vilvoorde

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars voor bijles Vilvoorde

Gerrit is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Priveles in Steenokkerzeel (1820) - Gerrit
Gerrit
Steenokkerzeel
4.9/5 (109 reviews)
Ik ben leerkracht wiskunde, chemie en fysica met meer dan 20 jaar ervaring. Van Pythagoras, tweedegraadsvergelijkingen, exponentiële en logaritmische functies tot afgeleiden en integralen, alles is mogelijk! Ik geef bijles in de eerder genoemde vakken bij mij thuis te Melsbroek of online via Zoom. Referenties zijn beschikbaar.
Priveles in Grimbergen (1850) - Michel
Michel
Grimbergen
5/5 (21 reviews)
Vaak leg je iets uit, jouw kind begrijpt het niet en je legt het opnieuw op dezelfde manier uit. De kans is groot dat je kind het opnieuw niet begrijpt. Lesgeven is op zoek gaan naar nieuwe manieren om kennis over te dragen
Priveles in Vilvoorde (1800) - Luna
Luna
Vilvoorde
5/5 (8 reviews)
Dankzij mijn diploma Latijn-moderne talen hebben deze talen geen geheim voor me. Van kleuter tot secundair kan ik helpen om de taal beter te beheersen. Beschikbaar op woensdagen en in het weekend.
Priveles in Humbeek (1851) - Merel
Merel
Humbeek
5/5 (7 reviews)
Ik zit in mijn 2e bachelor handelsingenieur. Wiskunde en economie zijn dus belangrijke onderdelen van mijn opleiding. Doordat ik zelf nog een studente ben sta ik zeer dicht bij u. Naast het helpen met het begrijpen van de leerstof, stel ik ook graag een planning met jou op.
Priveles in Vilvoorde (1800) - Bruno
Bruno
Vilvoorde
5/5 (5 reviews)
Als student vond ik taallessen altijd interessant en fijn om te volgen. Ik ben zelf geen leraar van opleiding maar met mijn passie en enthousiasme voor Frans en Nederlands help ik graag kinderen en jongeren die ermee worstelen: algemene studiebegeleiding, leren studeren, grammatica, woordenschat, enz. Geef me maar een seintje.
Priveles in Vilvoorde (1800) - Silke
Silke Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Vilvoorde
5/5 (4 reviews)
Ik ben enorm gebeten door wiskunde en wetenschap en geef hier reeds enkele jaren bijles in. Ook met studie- en huiswerkbegeleiding weet ik me wel raad. Ik werk zeer punctueel, overzichtelijk en planmatig. Hiernaast werk ik op maat van de leerlingen en ga graag met hen opzoek naar een bij hen passende studiemethode.
Priveles in Grimbergen (1850) - Joffrey
Joffrey
Grimbergen
5/5 (4 reviews)
Door 13 jaar in de sales en retail te werken heb ik wel veel taal en communicatie vaardigheden verworven. Ook in het specifiek les geven heb ik ervaring omwille van mijn huidige full time job.
Priveles in Perk (1820) - Hans
Hans
Perk
3.33/5 (3 reviews)
Ik heb ruime ervaring met het schrijven, corrigeren, aanpassen en vertalen van diverse soorten teksten: interviews, user stories, handleidingen, teksten voor websites en dergelijke. Referenties op aanvraag mogelijk. Ook vertalingen vanuit het Engels of Frans naar het Nederlands.
Antoine is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Priveles in Machelen (1830) - Antoine
Antoine Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Machelen
5/5 (3 reviews)
Ik heb al aan meerdere leerlingen bijles gegeven, zowel bij leerlingen die iets minder goede punten hadden als bij leerlingen die zonder hulp niet geslaagd zouden zijn. De lessen die ik vanuit mijn opleiding geef zijn voornamelijk wiskunde, mechanica, elektriciteit, fysica, ...
Priveles in Eppegem (1980) - Francis
Francis
Eppegem
5/5 (2 reviews)
Als professioneel violist met jarenlange ervaring help ik amateurviolisten zodat zij meer plezier kunnen beleven aan hun hobby. Ook wie vragen heeft over muziektheorie (algemene muzikale vorming), kan bij mij terecht. Zelf ben ik geen pianist. Wie met piano wil starten, kan wel al via eenvoudige klassieke stukjes een eindje op weg geholpen worden.
Priveles in Grimbergen (1850) - Kennith
Kennith
Grimbergen
5/5 (2 reviews)
Heeft u graag iemand om samen mee te gaan lopen en zo dat duwtje in de rug te krijgen? Ik pas mij aan naar uw kunnen en we maken er een leuke ervaring van! Als militair weet ik hoe fijn het kan zijn om uw grenzen te verleggen. Welliswaar op het tempo dat u verkiest.
Priveles in Evere (1140) - Dirk
Dirk
Evere
5/5 (1 reviews)
Lesgeven is een passie voor mij. Ik heb de vereiste diploma's en extra's maar belangrijker is mijn ervaring als leerkracht en als mens. Ik geef al 7 jaar Nederlandse les aan een zeer uiteenlopend publiek.
Priveles in Vilvoorde (1800) - Birthe
Birthe
Vilvoorde
5/5 (1 reviews)
Ik geef aan enkele kinderen bijles wiskunde. Ik heb zowel ervaring met kleuters (rekentaal en rekenbegrippen); maar ik heb ook leerlingen van het 2e leerjaar, 6de leerjaar etc
Priveles in Vilvoorde (1800) - Julie
Julie
Vilvoorde
5/5 (1 reviews)
Ik zit in het 5de jaar in de richting wiskunde. Op school leg ik soms zaken uit aan mijn klasgenoten/ jaargenoten. Ik stop niet tot ze het door hebben.
Priveles in Peutie (1800) - Loïc
Loïc
Peutie
5/5 (1 reviews)
Ik ben 17 jaar en zeer sportief. Ik heb momenteel als hobby voetbal en basket. Ik ben aan het studeren om sport leerkracht te worden. Ik ben zelf ook al trainer op de voetbal voor kinderen van acht tot negen jaar oud. Ik ben zeer actief en altijd vol energie.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel privé leraars in Vilvoorde

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Privé les Vilvoorde: geëvalueerd met 4.91 door 176 klanten

Populaire dienstaanvragen

privé leraar thuisonderwijs Vilvoorde, privé leerkracht Vilvoorde, prive lessen Vilvoorde, bijles aan huis Vilvoorde, privé onderwijs Vilvoorde,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden