privé les Vilvoorde

Ontdek talentvolle privé leraars in Vilvoorde

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars voor bijles Vilvoorde

Priveles in Vilvoorde (1800) - Luna
Luna
Vilvoorde
5/5 (7 reviews)
Dankzij mijn diploma Latijn-moderne talen hebben deze talen geen geheim voor me. Van kleuter tot secundair kan ik helpen om de taal beter te beheersen. Beschikbaar op woensdagen en in het weekend.
Priveles in Vilvoorde (1800) - Bruno
Bruno
Vilvoorde
5/5 (5 reviews)
Als student vond ik taallessen altijd interessant en fijn om te volgen. Ik ben zelf geen leraar van opleiding maar met mijn passie en enthousiasme voor Frans en Nederlands help ik graag kinderen en jongeren die ermee worstelen: algemene studiebegeleiding, leren studeren, grammatica, woordenschat, enz. Geef me maar een seintje.
Priveles in Vilvoorde (1800) - Silke
Silke Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Vilvoorde
5/5 (4 reviews)
Ik ben enorm gebeten door wiskunde en wetenschap en geef hier reeds enkele jaren bijles in. Ook met studie- en huiswerkbegeleiding weet ik me wel raad. Ik werk zeer punctueel, overzichtelijk en planmatig. Hiernaast werk ik op maat van de leerlingen en ga graag met hen opzoek naar een bij hen passende studiemethode.
Priveles in Vilvoorde (1800) - Matias
Matias
Vilvoorde
5/5 (1 reviews)
Bonjour je m'appele Matias et je parle plusieurs langues. Le francais, le néerlandais, l'anglais et l'espagnolle. Je peux vous former ou bien pratiquer avec vous.
Priveles in Vilvoorde (1800) - Birthe
Birthe
Vilvoorde
5/5 (1 reviews)
Ik geef aan enkele kinderen bijles wiskunde. Ik heb zowel ervaring met kleuters (rekentaal en rekenbegrippen); maar ik heb ook leerlingen van het 2e leerjaar, 6de leerjaar etc
Priveles in Vilvoorde (1800) - Julie
Julie
Vilvoorde
5/5 (1 reviews)
Ik zit in het 5de jaar in de richting wiskunde. Op school leg ik soms zaken uit aan mijn klasgenoten/ jaargenoten. Ik stop niet tot ze het door hebben.
Priveles in Vilvoorde (1800) - Sarah
Sarah
Vilvoorde
5/5 (1 reviews)
Als leerkracht lager onderwijs heb ik ervaring in sportlessen. Ik ben zelf heel sportief, samen met kinderen opzoek gaan naar het leuke aan sporten zal mijn doel zijn!
Priveles in Vilvoorde (1800) - Kristel
Kristel
Vilvoorde
Nieuw
Hallo, ik ben een 40'tiger uit Vilvoorde die een centje wil bijverdienen. Ik heb een diploma Communicatiewetenschappen op zak, ben goed met dieren en organisatorisch heel sterk. Ik heb katten en honden en spreek 5 talen: Nederlands en Frans zijn m'n moedertalen, Engels is zeer goed. Als au-pair in Parijs & London heb ik bijna 2 j. voor jonge kinderen gezorgd. Tot binnenkort!
Priveles in Vilvoorde (1800) - Filip
Filip Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Vilvoorde
Nieuw
Afgestudeerd als socioloog (vub), gespecialiseerde in communicatiewetenschapper (kul), en een manama in het sociaal recht (vub). Daarnaast ook wel cursussen informatica gevolgd in avondonderwijs...
Priveles in Vilvoorde (1800) - Sarah
Sarah
Vilvoorde
Nieuw
Als opleiding heb ik Psychologie gevolgd aan de VUB. Indien u bijles Nederlands of Frans nodig heeft kan u altijd bij mij terecht. Franstalig opgevoed en naar een Nederlandstalige school geweest.
Priveles in Vilvoorde (1800) - Maja
Maja
Vilvoorde
Nieuw
Ik ben een BA2 studente aan de VUB die Toegepaste Taalkunde studeert. Mijn moedertaal is Pools, maar ik spreek ook vlot Nederlands, Frans en Engels aangezien ik met deze talen in contact kwam sinds mijn jeugd. Verder studeer ik ook Duits en kan in deze taal communiceren. Voor vertalingen, bijlessen of opstellen en recensies ben ik de juiste persoon! Ik beloof u dat ik u niet zal teleurstellen.
Priveles in Vilvoorde (1800) - Ilse
Ilse
Vilvoorde
Nieuw
Ik ben leerkracht Frans en Nederlands en dit al 16 jaar. Lesgeven is mijn grootste passie. Het geeft mij heel veel voldoening om kinderen en jongvolwassenen te helpen bij het begrijpen en leren voor school en in het dagelijks leven.
Priveles in Vilvoorde (1800) - Serge
Serge
Vilvoorde
Nieuw
Dag allemaal, ik ben Serge, 48 jaar oud. Via listminut ben ik op zoek naar buiten en binnen werkzaamheden zoals tuinieren, schilderen,... Ik ben voornamelijk beschikbaar in het weekend in een straal van 20 km rond eppegem
Priveles in Vilvoorde (1800) - Charlotte
Charlotte
Vilvoorde
Nieuw
Ik ben studente Latijn-Wiskunde in het 5de jaar en heb 2jaar overgeslaan.Ik heb daarom al veel ervaring met zelfstudie en kan aan u of uw kind al mijn kennis doorgeven
Priveles in Vilvoorde (1800) - Gabriel
Gabriel
Vilvoorde
Nieuw
Door mijn sportief verleden als keeper bij OHL,USG en Anderlecht heb ik een heel mooie ervaring achter de rug in verband met conditie, voeding,...enz Momenteel doe ik aan MMA of kooivechten dus ik kan je altijd meer leren in de kunt van het zelf bescherming. Ik stel schemas samen op met jouw en gegarandeerd dat er vooruitgang geboekt word.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel privé leraars in Vilvoorde

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Privé les Vilvoorde: geëvalueerd met 5.0 door 20 klanten

Populaire dienstaanvragen

privé leraar thuisonderwijs Vilvoorde, privé leerkracht Vilvoorde, prive lessen Vilvoorde, bijles aan huis Vilvoorde, privé onderwijs Vilvoorde,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden