privé les Aarschot

Ontdek talentvolle privé leraars in Aarschot

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars voor bijles Aarschot

Priveles in Booischot (2221) - Pieter
Pieter
Booischot
4.95/5 (74 reviews)
Ik ben leerkracht wiskunde, chemie, fysica en natuurwetenschappen in de 2de en 3de graad van het secundair onderwijs. Verder geef ik ook remediëring wiskunde op onze school.
An is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Priveles in Tremelo (3120) - An
An
Tremelo
5/5 (73 reviews)
ik geef graag les en krijg goede commentaren van de leerlingen die ik tot nu toe geholpen heb. ik ben flexibel en vlot bereikbaar ik kan op verschillende niveaus helpen : variërend van lager onderwijs tot universitair niveau
Priveles in Baal (3128) - Elly
Elly
Baal
4.94/5 (54 reviews)
Ingenieur van opleiding en onderwijservaring ; ik sta ter beschikking voor hulp bij wiskunde en wetenschappen bij mij of bij u thuis. Zowel voor basis-, middelbaar- als voortgezet onderwijs. Tevens voorbereiding op examencommissie.
Priveles in Zichem (3271) - Ilse
Ilse
Zichem
5/5 (14 reviews)
Ik ben leerkracht in secundair onderwijs maar ik heb ook een diploma laborante. Vandaar mijn uitgebreide kennis van wetenschappen. Ik vind het leuk om jongeren de sleutel te kunnen geven waarmee ze de deur naar wetenschappelijke kennis kunnen openen. Soms ligt de oplossing in een klein hoekje en dit wil ik samen met de leerling zoeken.
Priveles in Rotselaar (3110) - Helena
Helena
Rotselaar
5/5 (9 reviews)
Hallo, ik ben Helena, 19 jaar en zit momenteel in mijn bachelor. In het middelbaar heb ik moderne talen- wetenschappen gevolgd via thuisonderwijs. Hierdoor kan ik vanuit een andere invalshoek dan de "schoolse" de materie uitleggen en verklaren, daarbij kan ik dit vanuit het standpunt van een leeftijdsgenoot overbrengen waardoor ik mij beter kan inbeelden in de moeilijkheden van de student
Priveles in Westerlo (2260) - Britta
Britta
Westerlo
5/5 (7 reviews)
Ik ben afgestudeerd als master in het Vertalen in 2009 en heb sindsdien sporadisch voor De Morgen vertaald naar het Engels. Verder heb ik ook voor Casa vertaald naar het Engels en het Spaans. Ik ben geen beëdigd vertaler, dus officiële documenten zijn niet rechtsgeldig als ik ze vertaal. Maar andere teksten vertaal ik heel graag voor u vanuit het Engels, Spaans of Deens.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan priveles

Priveles in Rotselaar (3110) - Anne-marie
Anne-marie
Rotselaar
5/5 (5 reviews)
Begeleidde mijn 2 jongste kinderen in thuisonderwijs, zowel voor lager als middelbaar onderwijs. Duidelijke uitspraak, correcte spelling, aandacht voor details in je taalgebruik vertelt de wereld wie je bent en hoe je in het leven staat. En daarbij wil ik je graag helpen.
Priveles in Holsbeek (3220) - Hilde
Hilde
Holsbeek
4.8/5 (5 reviews)
Ik heb superveel ervaring. Ben zeer goed in het motiveren. Ik ben best vriendelijk en ik lach graag. Wiskunde simpel maken, dat is mijn missie. Ik ben master in de wiskunde. Ik wil liefst op middelbaar niveau lesgeven. Aan jongeren en volwassenen. Bij u thuis. Ik kom met de fiets. We gebruiken het materiaal dat jij op school gebruikt. Samen geraken we er wel uit.
Priveles in Baal (3128) - Bart
Bart
Baal
5/5 (3 reviews)
Hoi, ik ben ervaren ingenieur, en heb een passie voor wiskunde en fysica. Ik heb nu wat meer tijd, en wil graag mijn kennis doorgeven. Ik wil maw graag bijles wiskunde (en fysica) geven aan kinderen lager en secundair onderwijs. Dat kan makkelijk bij mij thuis.
Priveles in Scherpenheuvel (3270) - Alex
Alex
Scherpenheuvel
5/5 (3 reviews)
Ik ben zelf geduldig persoon, gebruik de Franse, Engelse en in mindere mate de Duitse taal voor mijn werk , dit al meer dan 30 jaar. Schriftelijk zowel als mondeling.
Priveles in Aarschot (3200) - Ralph
Ralph
Aarschot
5/5 (3 reviews)
Ik heb tijdens mijn Masters in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten veel opstellen geschreven in het Engels. Heb voor mijn taalstudies in Berlijn en Parijs ook veel opstellen geschreven en ken de logica en technieken erachter dan ook zeer goed.
Priveles in Baal (3128) - Olivier
Olivier
Baal
5/5 (2 reviews)
Heb van een tweetalige opvoeding genoten. Aldus zeer goede kennis van de Franse taal. Ik gebruik dagelijks Engels als taal vermits ik een heel internationale omgeving werk. Zeer goede kennis van het Engels en ook het Nederlands dat eigenlijk mijn moedertaal is
Priveles in Booischot (2221) - Lorie
Lorie
Booischot
5/5 (2 reviews)
Hallo iedereen Ik ben Lorie en ik ben 21 jaar. Ik studeer meertalige communicatie(Nederlands, Duits) aan de KU Leuven. Momenteel zit ik in mijn Master. In mijn Bachelor (Toegepaste Taalkunde Nederlands, Duits, Spaans) ben ik ook op Erasmus in Duitsland geweest. Ik zou heel graag mensen die moeilijkheden hebben met hun talen willen helpen. Ik woon in Booischot en heb een auto.
Priveles in Tielt-Winge (3390) - Birgit
Birgit
Tielt-Winge
5/5 (2 reviews)
Ik ben in 2016 afgestudeerd als master Handelsingenieur in de Beleidsinformatica. Ik heb veel geduld bij het uitleggen van dingen, ik geef via mijn job regelmatig opleidingen aan collega's of klanten en vind het geweldig wanneer ik anderen iets kan bijleren en zie dat ze vooruitgang boeken.
Priveles in Baal (3128) - Wouter
Wouter
Baal
5/5 (2 reviews)
Ik gaf jarenlang les, in techniek, wetenschappen en wiskunde, en ga samen met jou op zoek naar de beste aanpak. Leren hoeft niet moeilijk te zijn! Soms ben ik meer coach, op andere momenten is kennis aanbrengen nuttig.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel privé leraars in Aarschot

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Privé les Aarschot: geëvalueerd met 4.99 door 269 klanten

Populaire dienstaanvragen

privé leraar thuisonderwijs Aarschot, privé leerkracht Aarschot, prive lessen Aarschot, bijles aan huis Aarschot, privé onderwijs Aarschot,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden