privé les Aarschot

Ontdek talentvolle privé leraars in Aarschot

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars voor bijles Aarschot

Priveles in Herselt (2230) - Lucas
Lucas Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Herselt
4.93/5 (15 reviews)
De liefde voor het koken erfde ik van mijn vader. Daarom volgde ik hotelschool en werkte ik jarenlang in de horeca. Nu ben ik ook thuis de kok van dienst. Door mijn jarenlange ervaring als trainer/coach in het bedrijfsleven heb ik ook de vaardigheid, het geduld en de voorliefde om mensen iets bij te brengen. Dat kan gaan van de vaardigheid om groenten te snijden tot... u bepaalt het zelf!
Priveles in Rillaar (3202) - Lore
Lore
Rillaar
5/5 (2 reviews)
Zelf ben ik juf in het derde en vierde leerjaar, lagere schoolvakken zijn dus mijn specialiteit. Ook voor huiswerkbegeleiding kan je bij mij terecht.
Priveles in Aarschot (3200) - Patrick
Patrick
Aarschot
5/5 (1 reviews)
Ik ben in beide landstalen ( NL - FR) opgevoed en ben in Brussel geboren en getogen. Mijn vader is Nederlandstalig en moeder Franstalig. Voor mijn werk heb ik veel contact met Franstalige klanten in België, Zwitserland,Canada en Frankrijk. Ik bendan ook verantwoordelijk binnen mijn organisatie voor deze landen. Cursussen geven en vertalen van technische handleidingen behoren tot mijn takenpakket.
Priveles in Begijnendijk (3130) - Daphne
Daphne
Begijnendijk
5/5 (1 reviews)
Het Engels is mijn tweede taal. Thuis spreek ik zowel Nederlands als Engels. Graag zou ik mijn kennis doorgeven aan beginners Nederlands en/of Engels. Wil je graag Nederlands leren als anderstalige, maar weet je niet waar te beginnen? We zoeken samen uit welke methode het best bij jou past.
Priveles in Rillaar (3202) - Fiona
Fiona Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Rillaar
5/5 (1 reviews)
Ik ben opgeleid in een van de beste docentenopleidingen in Brussel, LTTB, Cambridge Universiteit gekwalificeerd. Ik werk regelmatig bij SYNTRA-AB en CLL Language Centre Brussel. Ik kan heel snel het niveau, de knelpunten en doelen van mensen achterhalen en de specifieke hulp bieden die ze nodig hebben. Ik geniet van het leren van talen en vind altijd interesse en plezier daarin mee te delen.
Priveles in Aarschot (3200) - Gert
Gert
Aarschot
5/5 (1 reviews)
Docent Nederlands niveau lager onderwijs en middelbaar onderwijs hulp bij vaardigheden en spreekwoorden en grammatica alle leeftijden ook voor andere nationaliteiten
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan priveles

Priveles in Langdorp (3201) - Julie
Julie
Langdorp
5/5 (1 reviews)
Ik heb 15 jaar lesgegeven in het lager onderwijs en kan bijles geven voor alle vakken van de lagere school. Wiskunde is 1 van mijn lievelingsvakken, zodus..
Priveles in Rillaar (3202) - Dirk
Dirk
Rillaar
Nieuw
Ik ben van opleiding licentiaat Germaanse talen en geef de laatste 14 jaar Nederlands aan anderstalige volwassen en lessen Duits in een secretariaatsopleiding. Ik heb ook vroeger al regelmatig bijlessen gegeven, altijd met plezier.
Priveles in Langdorp (3201) - Thomas
Thomas
Langdorp
Nieuw
Als industieel ingenieur heb ik een uitgebreide basiskennis van wetenschappen en wiskunde. Door mijn jaren lange ervaring als leider bij de Chiro weet ik goed hoe ik met kinderen/jong volwassenen moet omgaan.
Priveles in Aarschot (3200) - Eefje
Eefje
Aarschot
Nieuw
Juf in het lager onderwijs. Bijles in leren leren, huiswerkbegeleiding, voorbereiding op toetsen. Wiskunde, taal, spelling, wo... Heeft je kind een duwtje in de rug nodig? Laat me hen dan mee begeleiden.
Priveles in Aarschot (3200) - Thomas
Thomas
Aarschot
Nieuw
Als industrieel ingenieur heb ik een brede kennis van de wetenschapsvakken. Ik geef les aan alle jaren tot het 6de middelbaar. Ik heb al verschillende studenten verder kunnen helpen door een interactieve aanpak. Door samen de oefeningen te maken wordt de theorie veel duidelijker. Ik geef volgende vakken, Wiskunde, Mechanica, Elektriciteit, Fysica, ...
Priveles in Aarschot (3200) - Hans
Hans
Aarschot
Nieuw
Dressuur: Opleidingen & Trainingen, Cursuspaketten, Projecten & Keuringen, Wedstrijd begeleiden e-Aanpak - Skala der Ausbildung:   - Arthur Kottas-Heldenberg   - Johann Hinnemann   - Lammert Haanstra   - Gustav Steinbrecht Verkoop van Paarden
Priveles in Rillaar (3202) - Kelly
Kelly
Rillaar
Nieuw
Hallo 😀 Ik ben Kelly. Je kan bij mij terecht voor Franse/ Nederlandse taalles. Thuis ben ik 2 talig opgevoed en op school heb ik Economie- moderne talen gevolgd, ik beheers dus beide talen goed.
Priveles in Langdorp (3201) - Evy
Evy
Langdorp
Nieuw
Ik geef al een aantal jaren vocal coaching gericht op pop, rock en metal zang. Ik werk volgens het universal voice systeem en complete vocal technique, daarnaast heb ik zelf meer dan 20 jaar podium ervaring
Priveles in Aarschot (3200) - Anke
Anke
Aarschot
Nieuw
Ik ben zorgjuf geweest in het kleuter en lager onderwijs. Ik heb hierdoor dus ervaring. Ik kan je kind ook helpen met plannen en organiseren. Helpen met Frans of Engels is minder mijn ding.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel privé leraars in Aarschot

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Privé les Aarschot: geëvalueerd met 4.99 door 22 klanten

Populaire dienstaanvragen

privé leraar thuisonderwijs Aarschot, privé leerkracht Aarschot, prive lessen Aarschot, bijles aan huis Aarschot, privé onderwijs Aarschot,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden