privé les Sint-gillis-waas

Ontdek talentvolle privé leraars in Sint-gillis-waas

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars voor bijles Sint-gillis-waas

Priveles in Sint-niklaas (9100) - Saar
Saar
Sint-niklaas
4.89/5 (18 reviews)
Ik ben een regent wiskunde en geef bijles over de leerstof eerste en tweede graad ASO/TSO/KSO. Leerlingen BSO t.e.m. 7de jaar kunnen ook bij terecht I.v.m. Wiskunde PAV
Priveles in Nieuwkerken-waas (9100) - Ann
Ann
Nieuwkerken-waas
4.91/5 (11 reviews)
Hallo! Bent u op zoek naar hulp bij een bepaald onderwerp, een bepaalde les, ... Ik kan u helpen! De bijles kan eenmalig gebeuren of op regelmatige basis. Ik heb 20 jaar ervaring binnen het onderwijs. Ikzelf volgde Latijn in het middelbaar. Dus leerstof van het lager en leerstof van de eerste twee jaren middelbaar kan ik zeker geven! Alles volgens overeenkomst.
Priveles in Nieuwkerken-waas (9100) - Frederique
Frederique
Nieuwkerken-waas
5/5 (11 reviews)
Leerkracht middelbaar economie met Master Handelswetenschappen. Ook 10 jaar ervaring in bedrijven FMCG in privé. Veel geduld en ervaring met alle leeftijden.
Priveles in De klinge (9170) - Kim
Kim
De klinge
5/5 (10 reviews)
Als kind werd ik tweetalig (NL/ENG) opgevoed doordat we met het gezin in het buitenland woonden. Nadat we terug in België kwamen wonen, heb ik mijn Engels altijd proberen onderhouden. Ik praat nog steeds Engels met familie en vrienden. In mijn vrije tijd studeer ik Japans (zelfstandig én avondschool) dus wil ik mijn kennis hiervan ook graag delen met anderen!
Priveles in Beveren-waas (9120) - Wim
Wim
Beveren-waas
5/5 (9 reviews)
Hallo, ik ben Wim, 49 jaar. Leerkracht wiskunde in het 4/5/6e jaar van het secundair onderwijs ASO/TSO/KSO sinds 1998. De leerstof wiskunde in de laatste jaren van het secundair onderwijs heeft geen geheimen voor mij .
Priveles in Sint-niklaas (9100) - Dirk
Dirk
Sint-niklaas
4.89/5 (9 reviews)
bijles VOERTUIG TECHNOLOGIE, geef ondertussen 20j les in autotechniek op tso/bso niveau en ook in het volwassen onderwijs. Diverse bijscholingen en 11 jaar praktische ervaring.
Priveles in Sinaai-waas (9112) - Steff
Steff
Sinaai-waas
5/5 (7 reviews)
Zelf ben ik student elektronica geweest aan de Odisee hogeschool. Uit mijn vooropleiding industriële wetenschappen en daarop volgend industrieel ingenieur elektronica, heb ik dus zeker en vast voldoende kennis van wiskunde, wetenschap en fysica. Wil je wat extra hulp / ondersteuning? Aarzel niet om mij te contacteren.
Marc is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Priveles in Nieuwkerken-waas (9100) - Marc
Marc
Nieuwkerken-waas
5/5 (7 reviews)
Frans en Nederlands zijn mijn moeder- en vadertaal. Ik beheers beiden evengoed en kan deze talen graag aanleren en bijleren. Spelling en spraakkunst, begrijpend lezen, teksten analyseren, leren schrijven.
Priveles in Sint-gillis-waas (9170) - Linde
Linde
Sint-gillis-waas
5/5 (6 reviews)
Ik ben een student, die wiskunde studeert op de universiteit van Antwerpen. Ik heb veel geduld om iets moeilijk op verschillende manieren uit te leggen zodat de leerling het toch begrijpt. Wiskunde is een vak dat ik met passie volg en enthousiast wil verduidelijken.
Priveles in Nieuwkerken-waas (9100) - Rania
Rania
Nieuwkerken-waas
5/5 (6 reviews)
Hoi! Ik heb ondertussen een paar jaar ervaring in de horecasector en hierdoor bezit ik de kennis over de keuken. Ik verdiep me liefst in vleesgerechten, zuiderse gerechten en nagerechten!
Priveles in Belsele (9111) - Arno
Arno
Belsele
5/5 (4 reviews)
Ik ben zelf al 2 jaar chef kok, Ik sta al sinds mijn 13e in de keuken el heb het van thuis uit ook altijd meegekregen van mijn moeder, Ik zou graag mensen inspireren om zelf meer te koken en hier passie voor opwekken
Priveles in Sint-gillis-waas (9170) - Xavier
Xavier
Sint-gillis-waas
5/5 (3 reviews)
Doorheen mijn carrière als student was ik alreeds student assistent, waar ik studenten hielp met hun vragen rond Econometrie. Daarnaast gaf ik ook bijles in talen en andere vakken zoals wiskunde, economie, fysica.
Priveles in Beveren-waas (9120) - Sylvie
Sylvie
Beveren-waas
5/5 (2 reviews)
Ik heb een diploma als ingenieur, en ben momenteel leerkracht wiskunde in het secundair onderwijs, zowel voor sterk wiskundige leerlingen (met 8u wiskunde per week) als voor leerlingen die meer moeite hebben met wiskunde (die slechts 2u wiskunde per week hebben).
Priveles in Belsele (9111) - Annabel
Annabel
Belsele
5/5 (2 reviews)
Ik heb een super grote passie voor Engeland en alles dat er mee te maken heeft, inclusief de taal. Hiervan bezit ik uitstekende kennis die ik graag deel met anderen
Priveles in Sint-niklaas (9100) - Athal melchior
Athal melchior
Sint-niklaas
5/5 (1 reviews)
Opgegroeid in een internationaal muzikale familie ben ik van jongs af aan in aanraking gekomen met muziek. Ik heb mij dan ook al vroeg gefocust op de natuurlijke stem, het authentieke stemgebruik. Ik heb lessen opgezocht van Nederland tot Frankrijk voor zoveel mogelijk te leren, en dit door te kunnen geven aan anderen. Ik geloof dat iedereen kan zingen en dat iedereen kan leren hoe goed te zingen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel privé leraars in Sint-gillis-waas

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Via dit platform uitstekende hulp gevonden voor bijlessen wiskunde! Voorlopig zeer tevreden van deze dienst! ”
Gerrit
“ Gebruiksvriendelijk. Veel reactie. Profiel, reviews, zichzelf voorstellen, afstand woonplaats is interessant. Goede communicatie. Aandacht voor veiligheid. Betaalbaar. ”
Lander
“ Positief, ik heb eindelijk iemand gevonden voor mijn dochter te helpen dankzij jullie website. ”
Liesbet
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Privé les Sint-gillis-waas: geëvalueerd met 4.83 door 116 klanten

Populaire dienstaanvragen

privé leraar thuisonderwijs Sint-gillis-waas, privé leerkracht Sint-gillis-waas, prive lessen Sint-gillis-waas, bijles aan huis Sint-gillis-waas, privé onderwijs Sint-gillis-waas,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden