privé les Dendermonde

Ontdek talentvolle privé leraars in Dendermonde

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars voor bijles Dendermonde

Ive is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Priveles in Dendermonde (9200) - Ive
Ive
Dendermonde
4.94/5 (101 reviews)
Reeds 20 jaar begeleid ik studenten als wetenschapsleerkracht(master in de fysica), GON-begeleider(leerstoornissen) en bijlesgever. Indien u ondersteuning nodig heeft voor wetenschappen of wiskunde kan ik u wellicht helpen.
Priveles in Dendermonde (9200) - Sabine
Sabine
Dendermonde
5/5 (14 reviews)
23 jaar kleuterjuf. wiskundige initiatie (rekenboom ontworpen), body map en kleuter turnen en dit op een ludieke manier. Ervaring met eerste leerjaar.
Priveles in Dendermonde (9200) - Joris
Joris
Dendermonde
5/5 (5 reviews)
Ik ben een leerkracht met al 7 jaar ervaring. Als studies heb ik aardrijkskunde en geschiedenis gedaan. Maar tijdens mijn loopbaar heb ik verschillende andere vakken gegeven aan alle leeftijden. In volgende vakken heb ik ervaring: PAV en MAVO (1ste tot 3de graad BSO), Nederlands (1ste en 2de graad BSO), informatica (1ste en 2de graad ASO) en cultuur en gedragswetenschappen (hum wet ASO).
Priveles in Dendermonde (9200) - Bart
Bart
Dendermonde
4.67/5 (3 reviews)
Als senior consultant accountancy fiscaliteit ben ik wel onderlegd in het economische deel van deze wereld. Dus iemand die wat extra hulp nodig heeft bij economie, boekhouding, fiscaliteit is altijd welkom.
Priveles in Dendermonde (9200) - Tessa
Tessa Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Dendermonde
5/5 (2 reviews)
Dag, Ik ben Tessa, 34 jaar en werk in het volwassenonderwijs. Ik geef vooral bijles aan kinderen van de lagere school en 1e graad middelbaar. Dit kan taalles zijn, maar ook algemene studiebegeleiding.
Priveles in Dendermonde (9200) - Caroline
Caroline
Dendermonde
4.0/5 (1 reviews)
Ik sta reeds 25 jaar in het basisonderwijs en gaf daarvan 15 jaar zorg met nadruk op wiskunde. Ik heb een groot analytisch vermogen waardoor het voor mij eenvoudig is om te ontdekken waar uw kind mee worstelt.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan priveles

Priveles in Dendermonde (9200) - Glenn
Glenn
Dendermonde
5/5 (1 reviews)
Niet elke persoon is dezelfde. Merk ik dat mijn aanpak niet werkt, ben ik bereid het over een andere boeg te gooien. Zo bekomen we samen de beste manier om tot het gewenste resultaat te komen. Ik focus me vooral op jouw knelpunten, hiervoor is een stevige basis nodig. Merk ik dat deze toch nog ontbreekt bij jou, focussen we eerst hierop en gaan we later over op de knelpunten.
Priveles in Dendermonde (9200) - Paulien
Paulien
Dendermonde
5/5 (1 reviews)
In het middelbaar heb ik gekozen voor de richting wetenschappen-wiskunde en aan de Universiteit bevindt mijn richting (Geografie en Geomatica) zich in de Faculteit Wetenschappen. Ik ben geduldig en bereid om zaken meermaals uit te leggen. Ik kan dit doen voor kinderen van lager en middelbaar onderwijs. Ook W.O. of aardrijkskunde behoren tot mijn lesaanbod.
Priveles in Dendermonde (9200) - Gaëlle
Gaëlle
Dendermonde
Nieuw
Je suis trilingue Je parle francais, neerlandais, anglais Je pourrai etre utile pour aider des enfants avec leurs devoirs de langues. Et les aider et leurs apporter un soutien dans la comprehension.
Priveles in Dendermonde (9200) - Luc
Luc
Dendermonde
Nieuw
Als 38 jarige jongeman heb ik reeds ongeveer 15 jaar onderwijservaring, steeds met passie en enthousiasme. Specialisaties: economie, boekhouden, bedrijfsbeheer, management, marketing, thesisbegeleiding. Tevens mogelijk: wiskunde en Excel. Steeds voortbouwend op de talenten van de leerling en op zijn / haar studievoorkeur. Behalve lesgever op scholen, jarenlange ervaring met succesvolle bijlessen.
Priveles in Dendermonde (9200) - Tineke
Tineke
Dendermonde
Nieuw
Afgestudeerd als journaliste, maar al enkele jaren aan het werk als vertaalster. Ik kan dus Franse en Engelse teksten naar het Nederlands vertalen, maar Nederlandse teksten nalezen en verbeteren doe ik net zo graag!
Priveles in Dendermonde (9200) - Karolien
Karolien
Dendermonde
Nieuw
Ik heb Engels / Nederlands / Russisch gestudeerd (Master in de Meertalige Communicatie) en ik geef graag bijles Engels aan scholieren en studenten. Ik haal er plezier uit om iemand te zien vooruitgaan! Ik focus op alle vaardigheden maar kan ook werken aan één specifiek aspect op basis van de leerling.
Priveles in Dendermonde (9200) - Cédric
Cédric
Dendermonde
Nieuw
Ik ben leerkracht lager onderwijs maar heb een taalkamp gevolgd in Nice om zelf mijn Frans bij te schaven. Dit was een enorme ervaring met een zéér positief vervolg. Geef me gerust een seintje als je bijles Nederland of Frans wenst voor uw kind.
Priveles in Dendermonde (9200) - Fien
Fien
Dendermonde
Nieuw
Ik ben gepassioneerd door alles wat met taal te maken heeft. Ik leg graag anderen uit wat ze niet goed begrijpen. Niet iedereen heeft dezelfde moeilijkheden, ik vind het daarom ook erg belangrijk om elk probleem individueel en persoonlijk aan te pakken.
Priveles in Dendermonde (9200) - Elias
Elias
Dendermonde
Nieuw
Sinds ‘13 actief in de fitnesswereld en in het bezit van verschillende certificaten. De meeste van mijn kennis heb ik echter uit de praktijk. Ik ben een voltijdse coach van beroep maar aangezien de fitnesscentra gesloten zijn zou ik graag bekijken hoe ik mensen kan helpen die thuis aan hun gezondheid willen werken. Trainingsessies buiten op locatie zijn geen probleem want ik heb alle nodige tool
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel privé leraars in Dendermonde

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Privé les Dendermonde: geëvalueerd met 4.83 door 128 klanten

Populaire dienstaanvragen

privé leraar thuisonderwijs Dendermonde, privé leerkracht Dendermonde, prive lessen Dendermonde, bijles aan huis Dendermonde, privé onderwijs Dendermonde,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden