privé les Dendermonde

Ontdek talentvolle privé leraars in Dendermonde

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars voor bijles Dendermonde

Priveles in Dendermonde (9200) - Ive
Ive
Dendermonde
4.94/5 (108 reviews)
Reeds 20 jaar begeleid ik studenten als wetenschapsleerkracht(master in de fysica), GON-begeleider(leerstoornissen) en bijlesgever. Indien u ondersteuning nodig heeft voor wetenschappen of wiskunde kan ik u wellicht helpen.
Priveles in Dendermonde (9200) - Sabine
Sabine
Dendermonde
5/5 (14 reviews)
23 jaar kleuterjuf. wiskundige initiatie (rekenboom ontworpen), body map en kleuter turnen en dit op een ludieke manier. Ervaring met eerste leerjaar.
Priveles in Appels (9200) - Valerie
Valerie
Appels
5/5 (8 reviews)
Ik ben in 2013 afgestudeerd als leerkracht wiskunde en economie. Nadien behaalde ik een Master in Handelswetenschappen. Sindsdien werk ik in de privé en geef ik in mijn vrije tijd bijlessen wiskunde en economie aan leerlingen van de 1ste en 2de graad middelbaar. Na een intakesessie om de noden te definiëren gaan we voornamelijk praktisch aan de slag door veel oefeningen te maken.
Priveles in Dendermonde (9200) - Joris
Joris
Dendermonde
5/5 (5 reviews)
Ik ben een leerkracht met al 12 jaar ervaring. Als studies heb ik aardrijkskunde en geschiedenis gedaan. Maar tijdens mijn loopbaar heb ik verschillende andere vakken gegeven aan alle leeftijden. In volgende vakken heb ik ervaring: PAV en MAVO, Nederlands (1ste en 2de graad BSO), informatica (1ste en 2de graad ASO), natuurwetenschappen en cultuur en gedragswetenschappen (hum wet ASO).
Priveles in Lebbeke (9280) - Lien
Lien
Lebbeke
5/5 (4 reviews)
Mijn lessen zijn bedoeld voor leerlingen uit het lager en middelbaar onderwijs. Op basis van mijn huidige studies (geneeskunde) en mijn studies uit het middelbaar (wetenschappen met 8 uur wiskunde) geef ik bijles voor volgende vakken: biologie, wiskunde, chemie en natuurwetenschappen. Ook geef ik graag een beetje extra uitleg aan de leerlingen uit het lager onderwijs.
Priveles in Dendermonde (9200) - Tessa
Tessa Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Dendermonde
5/5 (2 reviews)
Dag, Ik ben Tessa, 34 jaar en werk in het volwassenonderwijs. Ik geef vooral bijles aan kinderen van de lagere school en 1e graad middelbaar. Dit kan taalles zijn, maar ook algemene studiebegeleiding.
Priveles in Appels (9200) - Iris
Iris Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Appels
5/5 (2 reviews)
Ik heb een postgraduaat Vakdidactizk Nederlands aan anderstaligen. Ik geef zowel face to face als online les. Ik gebruik filmpjes, actua, geheel op maat van de student.
Priveles in Grembergen (9200) - Shuangyan
Shuangyan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Grembergen
5/5 (2 reviews)
Ik was zelf een tolk in China voor Chinese, Engels. Na ik naar België verhuisd heb,heb ik een jaar Nederlands geleerd, ik leer snel en gebruik ook heel veel van mijn taal,in mijn werk en ook met mijn Belgische familie. Ik houd van taal,en sociaal zijn,daarom leer ik snel. Ik heb 3 jaar voltijds en 2 jaar deeltijds gewekt in Brussel als masseuse, daardoor heb ik ook basis Frans geleerd.
Priveles in Dendermonde (9200) - Caroline
Caroline
Dendermonde
4.0/5 (1 reviews)
Ik sta reeds 25 jaar in het basisonderwijs en gaf daarvan 15 jaar zorg met nadruk op wiskunde. Ik heb een groot analytisch vermogen waardoor het voor mij eenvoudig is om te ontdekken waar uw kind mee worstelt.
Priveles in Appels (9200) - Parastou
Parastou
Appels
5/5 (1 reviews)
Ik heb vertaalwerk gedaan in Engels en Nederlands voor gemeentehuis en politicus in Verenigd Koninkrijk. Mijn Engels is vloeiend. Meer informatie kan je vinden op mijn LinkedIn.
Priveles in Dendermonde (9200) - Glenn
Glenn
Dendermonde
5/5 (1 reviews)
Niet elke persoon is dezelfde. Merk ik dat mijn aanpak niet werkt, ben ik bereid het over een andere boeg te gooien. Zo bekomen we samen de beste manier om tot het gewenste resultaat te komen. Ik focus me vooral op jouw knelpunten, hiervoor is een stevige basis nodig. Merk ik dat deze toch nog ontbreekt bij jou, focussen we eerst hierop en gaan we later over op de knelpunten.
Priveles in Dendermonde (9200) - Paulien
Paulien
Dendermonde
5/5 (1 reviews)
In het middelbaar heb ik gekozen voor de richting wetenschappen-wiskunde en aan de Universiteit bevindt mijn richting (Geografie en Geomatica) zich in de Faculteit Wetenschappen. Ik ben geduldig en bereid om zaken meermaals uit te leggen. Ik kan dit doen voor kinderen van lager en middelbaar onderwijs. Ook W.O. of aardrijkskunde behoren tot mijn lesaanbod.
Priveles in Dendermonde (9200) - Luc
Luc
Dendermonde
Nieuw
Als 38 jarige jongeman heb ik reeds ongeveer 15 jaar onderwijservaring, steeds met passie en enthousiasme. Specialisaties: economie, boekhouden, bedrijfsbeheer, management, marketing, thesisbegeleiding. Tevens mogelijk: wiskunde en Excel. Steeds voortbouwend op de talenten van de leerling en op zijn / haar studievoorkeur. Behalve lesgever op scholen, jarenlange ervaring met succesvolle bijlessen.
Priveles in Dendermonde (9200) - Karolien
Karolien
Dendermonde
Nieuw
Ik heb Engels / Nederlands / Russisch gestudeerd (Master in de Meertalige Communicatie) en ik geef graag bijles Engels aan scholieren en studenten. Ik haal er plezier uit om iemand te zien vooruitgaan! Ik focus op alle vaardigheden maar kan ook werken aan één specifiek aspect op basis van de leerling.
Priveles in Appels (9200) - Frauke
Frauke
Appels
Nieuw
In mijn job zie ik van dichtbij hoe wetgeving tot stand komt en adviseer ik de overheid op vlak van beleid. Dit geeft me een heel goede voorkennis van het recht (o.a. Europees recht, administratief en publiekrecht, mediarecht en auteursrecht), waardoor ik de moeilijke theoretische vakken met praktijkvoorbeelden en casussen behapbaar kan maken voor studenten die op zoek zijn naar bijles.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel privé leraars in Dendermonde

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Via dit platform uitstekende hulp gevonden voor bijlessen wiskunde! Voorlopig zeer tevreden van deze dienst! ”
Gerrit
“ Gebruiksvriendelijk. Veel reactie. Profiel, reviews, zichzelf voorstellen, afstand woonplaats is interessant. Goede communicatie. Aandacht voor veiligheid. Betaalbaar. ”
Lander
“ Positief, ik heb eindelijk iemand gevonden voor mijn dochter te helpen dankzij jullie website. ”
Liesbet
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Privé les Dendermonde: geëvalueerd met 4.91 door 148 klanten

Populaire dienstaanvragen

privé leraar thuisonderwijs Dendermonde, privé leerkracht Dendermonde, prive lessen Dendermonde, bijles aan huis Dendermonde, privé onderwijs Dendermonde,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden