Vind de beste privé leraars van Deinze

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Priveles in Deinze (9800) - Elisa
Elisa
5/5 · 4 reviews
9800 Deinze
Wil u begeleiding voor wetenschappen/ chemie/ Duits/ muziekles dan kan u bij mij terecht. Van nature ben ik rustig en geduldig. In mijn job zijn planning nauwkeurig correct en stapsgewijs werken heel belangrijk, op deze manier wil ik graag helpen.
Priveles in Deinze (9800) - Arsène
Arsène
5/5 · 2 reviews
9800 Deinze
Door mijn studies, mijn jaren ervaring in de privé sector, en mijn passie voor wetenschappen ben ik in staat om leerlingen bij te staan en hun verder te helpen met hun studies. De lessen kunnen aan huis of via het Internet. Tijdsstip is overeen te komen.
Priveles in Astene (9800) - Rita
Rita
5/5 · 2 reviews
9800 Astene
Ik heb jarenlange ervaring, eerst in het secundair onderwijs en later in het volwassenenonderwijs. Ik heb een zesde zintuig voor het aanvoelen waar de problemen zitten en ben zeer goed in het "leren leren". Mijn voorkeur gaat uit naar Spaans van niveau A1 tot en met B2. Ik heb gevoel voor humor en een engelengeduld
Priveles in Astene (9800) - Filip
Filip
5/5 · 1 reviews
9800 Astene
Ik ben industrieel ingenieur en geef al enkele jaren bijles om mijn kennis te delen. Ik geef fysica, mechanica (statica en dynamica), sterkteleer en basiselektriciteit. Steeds op maat van de student. Hebt u hulp nodig in de vorm van bijles... Contacteer me gerust.
Priveles in Nevele (9850) - Thibaut
Thibaut Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
9850 Nevele
Na 30 jaar met vreemde talen bezig te zijn, weet ik als geen ander wat de struikelblokken zijn. Ik bezit het talent, denk ik, om mensen/jongeren zaken aan te leren, door van nul te starten, heel eenvoudig, en dan beetje bij beetje op te bouwen. Stappen overslaan heeft weinig zin. Ik volg zelf nog les op dinsdagavond, maar voor de rest ben ik in principe elke avond beschikbaar.
Priveles in Nevele (9850) - Jennifer
Jennifer
5/5 · 1 reviews
9850 Nevele
Ik ben verpleegkundige, dus zou wel graag wat bijscholing geven indien nodig over biologie en wetenschappen. Zelf boeit dit mij heel hard dus als ik kinderen/ studenten kan helpen om gemakkelijker te studeren, wil ik hun hier graag mee helpen!
Priveles in Zulte (9870) - Lander
Lander
Nieuw
9870 Zulte
Als tweedejaars student Industrieel Ingenieur ben ik gebeten door wiskunde en wetenschappen en deel ik graag deze passie. Ik probeer de materie zo eenvoudig mogelijk compleet uit te leggen.
Priveles in Nevele (9850) - Klara
Klara
Nieuw
9850 Nevele
Slagen voor een examen.... soms is dit een grotere stress voor de ouders dan voor de kinderen. Heeft je kind een extra motivatie nodig om te willen studeren voor wiskunde (of wetenschappen, bouwkunde,..’’)? Soms kan een korte inhaalles of samen studeren, oplossing bieden.
Priveles in Deinze (9800) - Elly
Elly
Nieuw
9800 Deinze
Hallo, ik wil u graag verder helpen met het geven van bijlessen. Mijn goede wiskundige en economische kennis wil ik graag doorgeven aan andere mensen.
Priveles in Meigem (9800) - Amadou
Amadou
Nieuw
9800 Meigem
Dag allemaal, mijn naam is Amadou. Ik doe momenteel een doctoraat in de geneeskunde. Mijn moedertaal is Frans maar spreek verschillende talen. Naast Frans beheers ik ook het Nederlands & Engels. Mijn vriendin haar moedertaal is Nederlands. Ook zij is meerstalig en beheerst naast het Nederlands ook Frans & Engels. Beiden kunnen wij jullie helpen met vertalingen in het Frans, Nederlands en Engels.
Priveles in Deinze (9800) - Pieter
Pieter Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
9800 Deinze
Ben je nog op zoek naar zwemles of watergewenning voor jouw zoon of dochter dan ben je bij mij aan het juist adres. Ik begeleid jonge kinderen met hun eerste stappen n het zwembad toot ze volwaardig en alleen kunnen zwemmen.
Priveles in Deinze (9800) - Arno
Arno
Nieuw
9800 Deinze
Ik volgde de opleiding lichamelijke opvoeding. Ik kan u helpen bij het juist toepassen of opstellen van een sportschema of technische aspecten. Voor het begeleiden, ondersteunen bij het sporten kan je ook bij mij terecht.
Priveles in Deinze (9800) - Ariane
Ariane
Nieuw
9800 Deinze
Zelf volg ik de studie Journalistiek, dus schrijven (en vertalen) is een echte passie van mij! Nederlands is mijn moedertaal, maar Engels is echt mijn lievelingstaal! Naast mijn studie Journalistiek volgde ik ook al 2 jaar een lerarenopleiding voor het vak Engels. Bij mij kan je dus terecht voor een creatieve tekst (of vertaling), die daarnaast ook correct is!
Priveles in Deinze (9800) - Jan
Jan Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
9800 Deinze
Ik ben burgerlijk ingenieur van opleiding. Is wiskunde een probleem? Is het moeilijk om inzicht in de leerstof te verwerven? Ik kan u helpen om de gewenste positieve resultaten te behalen. Ik heb ervaring met het geven van bijles wiskunde aan studenten van alle studiejaren en van alle studierichtingen in het middelbaar onderwijs. Ik geef ook bijles wiskunde aan leerlingen van het lager onderwijs.
Priveles in Deinze (9800) - Cynthia
Cynthia
Nieuw
9800 Deinze
Ik ben reeds 25 jaar leerkracht in het secundair onderwijs. De vakken die ik geef zijn elektriciteit, elektronica en fysica in het 5de en 6de secundair.

Privé les Deinze: geëvalueerd met 5.0 door 11 klanten

Populaire dienstaanvragen: privé leraar thuisonderwijs Deinze, privé leerkracht Deinze, prive lessen Deinze, bijles aan huis Deinze, privé onderwijs Deinze,...

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Gitaarlessen
Thomas raadt Ben aan Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
bijles statica -sterkteleer
Frans raadt Sébastien aan Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
bijles wiskunde 2e graad/4e Latijn-wetenschappen
Lisa raadt Karel aan Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden