privé les Deinze

Ontdek talentvolle privé leraars in Deinze

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars voor bijles Deinze

Priveles in Astene (9800) - Rita
Rita
Astene
5/5 (6 reviews)
Ik heb jarenlange ervaring, eerst in het secundair onderwijs en later in het volwassenenonderwijs. Ik heb een zesde zintuig voor het aanvoelen waar de problemen zitten en ben zeer goed in het "leren leren". Mijn voorkeur gaat uit naar Spaans van niveau A1 tot en met B2. Ik heb gevoel voor humor en een engelengeduld
Priveles in Deinze (9800) - Elisa
Elisa
Deinze
5/5 (4 reviews)
Wil u begeleiding voor wetenschappen/ chemie/ Duits/ muziekles dan kan u bij mij terecht. Van nature ben ik rustig en geduldig. In mijn job zijn planning nauwkeurig correct en stapsgewijs werken heel belangrijk, op deze manier wil ik graag helpen.
Priveles in Deinze (9800) - John
John Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deinze
5/5 (3 reviews)
Ik heb veel ervaring in het geven van bijlessen wiskunde aan studenten in alle graden en richtingen van het secundair onderwijs. Daardoor is mijn kennis heel uitgebreid. Ik hecht veel belang aan het begrijpen van de leerstof en het maken van oefeningen. Ik ben zeer goed in het leggen van verbanden tussen onderdelen van de leerstof, wat tot inzicht leidt.
Priveles in Deinze (9800) - Arsène
Arsène
Deinze
5/5 (2 reviews)
Door mijn studies, mijn jaren ervaring in de privé sector, en mijn passie voor wetenschappen ben ik in staat om leerlingen bij te staan en hun verder te helpen met hun studies. De lessen kunnen aan huis of via het Internet. Tijdsstip is overeen te komen.
Priveles in Deinze (9800) - Els
Els
Deinze
5/5 (1 reviews)
Nood aan extra studiebegeleiding voor wiskunde. Als bio-ingenieur help ik je graag vooruit. Ik ben een geduldig iemand die graag de tijd neemt om de zaken grondig uit te leggen.
Priveles in Deinze (9800) - Nadine
Nadine
Deinze
5/5 (1 reviews)
Ik heb ervaring als leerkracht (wetenschappen) en help graag kinderen en jongeren met leerproblemen voor wetenschapsvakken en wiskunde. Met begeleid studeren werk ik samen met de leerling naar het gewenst resultaat.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan priveles

Priveles in Deinze (9800) - Elly
Elly
Deinze
Nieuw
Hallo, ik wil u graag verder helpen met het geven van bijlessen. Mijn goede wiskundige en economische kennis wil ik graag doorgeven aan andere mensen.
Priveles in Meigem (9800) - Amadou
Amadou
Meigem
Nieuw
Dag allemaal, mijn naam is Amadou. Ik doe momenteel een doctoraat in de geneeskunde. Mijn moedertaal is Frans maar spreek verschillende talen. Naast Frans beheers ik ook het Nederlands & Engels. Mijn vriendin haar moedertaal is Nederlands. Ook zij is meerstalig en beheerst naast het Nederlands ook Frans & Engels. Beiden kunnen wij jullie helpen met vertalingen in het Frans, Nederlands en Engels.
Priveles in Deinze (9800) - Pieter
Pieter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deinze
Nieuw
Ben je nog op zoek naar zwemles of watergewenning voor jouw zoon of dochter dan ben je bij mij aan het juist adres. Ik begeleid jonge kinderen met hun eerste stappen n het zwembad toot ze volwaardig en alleen kunnen zwemmen.
Priveles in Deinze (9800) - Arno
Arno
Deinze
Nieuw
Ik volgde de opleiding lichamelijke opvoeding. Ik kan u helpen bij het juist toepassen of opstellen van een sportschema of technische aspecten. Voor het begeleiden, ondersteunen bij het sporten kan je ook bij mij terecht.
Priveles in Deinze (9800) - Ariane
Ariane
Deinze
Nieuw
Zelf volg ik de studie Journalistiek, dus schrijven (en vertalen) is een echte passie van mij! Nederlands is mijn moedertaal, maar Engels is echt mijn lievelingstaal! Naast mijn studie Journalistiek volgde ik ook al 2 jaar een lerarenopleiding voor het vak Engels. Bij mij kan je dus terecht voor een creatieve tekst (of vertaling), die daarnaast ook correct is!
Priveles in Deinze (9800) - Cynthia
Cynthia
Deinze
Nieuw
Ik ben reeds 25 jaar leerkracht in het secundair onderwijs. De vakken die ik geef zijn elektriciteit, elektronica en fysica in het 5de en 6de secundair.
Priveles in Deinze (9800) - Marie-laure
Marie-laure
Deinze
Nieuw
Tijdens mijn studies gaf ik bijlessen en huiswerkbegeleiding aan leerlingen van de middelbare school. Verder ben ik een geduldig iemand die de tijd neemt om de leerstof op een rustige en grondige manier uit te leggen. Ik geef dan ook met passie studiebegeleiding en zie graag de vooruitgang bij de leerling.
Priveles in Deinze (9800) - Margot
Margot
Deinze
Nieuw
Ik heb mijn cursus aspirant initiator atletiek en cursus initiator atletiek reeds gedaan. Ik geef nu al 5 jaar training bij Ac Deinze dus heb reeds ervaring. Zelf doe ik al 15 jaar atletiek en 4 jaar voetbal.
Priveles in Zulte (9870) - Evi
Evi
Zulte
Nieuw
Rekenen in het lager onderwijs heeft soms nood aan visuele ondersteuning. Extra uitleg, rekenproblemen op een andere manier benaderen helpt om iets beter te begrijpen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel privé leraars in Deinze

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Privé les Deinze: geëvalueerd met 5.0 door 17 klanten

Populaire dienstaanvragen

privé leraar thuisonderwijs Deinze, privé leerkracht Deinze, prive lessen Deinze, bijles aan huis Deinze, privé onderwijs Deinze,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden