privé les Deinze

Ontdek talentvolle privé leraars in Deinze

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars voor bijles Deinze

Priveles in Deinze (9800) - Nele
Nele
Deinze
4.94/5 (18 reviews)
Als dochter van een burgerlijk ingenieur en biologe ben ik van jongs af aan geboeid door wiskunde. In mijn hogere studies en mijn huidige job is wiskundig denken echter van weinig toepassing en dat is jammer. Graag zou ik dit gemis willen invullen door anderen te helpen met wiskundige problemen. Op die manier kan ik de wiskundekriebel misschien wel overbrengen!
Priveles in Deinze (9800) - John
John Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deinze
4.75/5 (4 reviews)
Ik heb veel ervaring in het geven van bijlessen wiskunde aan studenten in alle graden en richtingen van het secundair onderwijs. Daardoor is mijn kennis heel uitgebreid. Ik hecht veel belang aan het begrijpen van de leerstof en het maken van oefeningen. Ik ben zeer goed in het leggen van verbanden tussen onderdelen van de leerstof, wat tot inzicht leidt.
Priveles in Deinze (9800) - Elisa
Elisa
Deinze
5/5 (4 reviews)
Wil u begeleiding voor wetenschappen/ chemie/ Duits/ muziekles dan kan u bij mij terecht. Van nature ben ik rustig en geduldig. In mijn job zijn planning nauwkeurig correct en stapsgewijs werken heel belangrijk, op deze manier wil ik graag helpen.
Priveles in Deinze (9800) - Arsène
Arsène
Deinze
5/5 (2 reviews)
Door mijn studies, mijn jaren ervaring in de privé sector, en mijn passie voor wetenschappen ben ik in staat om leerlingen bij te staan en hun verder te helpen met hun studies. De lessen kunnen aan huis of via het Internet. Tijdsstip is overeen te komen.
Priveles in Deinze (9800) - Els
Els
Deinze
5/5 (2 reviews)
Nood aan extra studiebegeleiding voor wiskunde. Als bio-ingenieur help ik je graag vooruit. Ik ben een geduldig iemand die graag de tijd neemt om de zaken grondig uit te leggen.
Priveles in Deinze (9800) - Nadine
Nadine
Deinze
5/5 (2 reviews)
Ik heb ervaring als leerkracht (wetenschappen) en help graag kinderen en jongeren met leerproblemen voor wetenschapsvakken en wiskunde. Met begeleid studeren werk ik samen met de leerling naar het gewenst resultaat.
Priveles in Deinze (9800) - Elly
Elly
Deinze
Nieuw
Hallo, ik wil u graag verder helpen met het geven van bijlessen. Mijn goede wiskundige en economische kennis wil ik graag doorgeven aan andere mensen.
Priveles in Deinze (9800) - Pieter
Pieter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deinze
Nieuw
Leerkracht met een duidelijke passie voor economische vakken. Ook voor voor andere algemene vakken (tot 4de middelbaar) kan je bij mij terrecht. Zit je met een studieprobleem neem dan gewoon contact op zodat we kunnen kijken hoe ik je kan helpen. Groeten Pieter
Priveles in Deinze (9800) - Arno
Arno
Deinze
Nieuw
Ik volgde de opleiding lichamelijke opvoeding. Ik kan u helpen bij het juist toepassen of opstellen van een sportschema of technische aspecten. Voor het begeleiden, ondersteunen bij het sporten kan je ook bij mij terecht.
Priveles in Deinze (9800) - Ariane
Ariane
Deinze
Nieuw
Zelf volg ik de studie Journalistiek, dus schrijven (en vertalen) is een echte passie van mij! Nederlands is mijn moedertaal, maar Engels is echt mijn lievelingstaal! Naast mijn studie Journalistiek volgde ik ook al 2 jaar een lerarenopleiding voor het vak Engels. Bij mij kan je dus terecht voor een creatieve tekst (of vertaling), die daarnaast ook correct is!
Priveles in Deinze (9800) - Cynthia
Cynthia
Deinze
Nieuw
Ik ben reeds 25 jaar leerkracht in het secundair onderwijs. De vakken die ik geef zijn elektriciteit, elektronica en fysica in het 5de en 6de secundair.
Priveles in Deinze (9800) - Jaan
Jaan
Deinze
Nieuw
Ik leer sinds mijn 8ste piano in een muziekacademie in Gent. Vanaf mijn 14de heb ik klassieke piano gestudeerd aan het MUDA kunstencentrum in Evergem, Gent. Nu studeer ik muziekproductie in Londen. Ik heb al eerder in piano les geven, en doe het heel graag. Uit ervaring weet ik dat met kinderen, lessen van een halfuur beter gaan dan een vol uur. Ik heb ook 2 jongere zussen.
Priveles in Deinze (9800) - Herman
Herman
Deinze
Nieuw
15 jaar ervaring als lector in het hoger onderwijs. ( ondernemerschap, startups, economie, basis boekhouden) 20 jaar gewerkt in bank - en verzekeringen
Priveles in Deinze (9800) - Marie-laure
Marie-laure
Deinze
Nieuw
Tijdens mijn studies gaf ik bijlessen en huiswerkbegeleiding aan leerlingen van de middelbare school. Verder ben ik een geduldig iemand die de tijd neemt om de leerstof op een rustige en grondige manier uit te leggen. Ik geef dan ook met passie studiebegeleiding en zie graag de vooruitgang bij de leerling.
Priveles in Deinze (9800) - Margot
Margot
Deinze
Nieuw
Ik heb mijn cursus aspirant initiator atletiek en cursus initiator atletiek reeds gedaan. Ik geef nu al 5 jaar training bij Ac Deinze dus heb reeds ervaring. Zelf doe ik al 15 jaar atletiek en 4 jaar voetbal.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel privé leraars in Deinze

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Via dit platform uitstekende hulp gevonden voor bijlessen wiskunde! Voorlopig zeer tevreden van deze dienst! ”
Gerrit
“ Gebruiksvriendelijk. Veel reactie. Profiel, reviews, zichzelf voorstellen, afstand woonplaats is interessant. Goede communicatie. Aandacht voor veiligheid. Betaalbaar. ”
Lander
“ Positief, ik heb eindelijk iemand gevonden voor mijn dochter te helpen dankzij jullie website. ”
Liesbet
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Privé les Deinze: geëvalueerd met 4.95 door 32 klanten

Populaire dienstaanvragen

privé leraar thuisonderwijs Deinze, privé leerkracht Deinze, prive lessen Deinze, bijles aan huis Deinze, privé onderwijs Deinze,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden