privé les Deinze

Ontdek talentvolle privé leraars in Deinze

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars voor bijles Deinze

Sofie is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Priveles in Deurle (9831) - Sofie
Sofie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurle
4.79/5 (53 reviews)
Door mijn affiniteit met talen en mijn professionele achtergrond, heb ik zeker genoeg bagage om van uw vertaalopdrachten (NL-FR-EN) een succes te maken.
Priveles in Kruishoutem (9770) - Naomi
Naomi
Kruishoutem
5/5 (24 reviews)
Afgestudeerd als opvoedster met als specialisatie en verdieping om het kunnen werken met mensen met een beperking. Ik ben sociaal, spontaan en hulpvaardig.
Priveles in Deinze (9800) - Nele
Nele
Deinze
4.94/5 (18 reviews)
Als dochter van een burgerlijk ingenieur en biologe ben ik van jongs af aan geboeid door wiskunde. In mijn hogere studies en mijn huidige job is wiskundig denken echter van weinig toepassing en dat is jammer. Graag zou ik dit gemis willen invullen door anderen te helpen met wiskundige problemen. Op die manier kan ik de wiskundekriebel misschien wel overbrengen!
Priveles in Sint-martens-latem (9830) - Lukas
Lukas
Sint-martens-latem
5/5 (5 reviews)
Ik zit in mijn laatste jaar van het middelbaar en geef af en toe wel eens bijlessen. Ik studeer Latijn Wiskunde en als uw kind bijles nodig heeft voor wiskunde, Latijn, Nederlands of Plastische opvoeding, dan ben ik daar de geschikte persoon voor ;) (Wel enkel kinderen van 12 t.e.m. 15 jaar.)
Priveles in Deinze (9800) - Elisa
Elisa
Deinze
5/5 (4 reviews)
Wil u begeleiding voor wetenschappen/ chemie/ Duits/ muziekles dan kan u bij mij terecht. Van nature ben ik rustig en geduldig. In mijn job zijn planning nauwkeurig correct en stapsgewijs werken heel belangrijk, op deze manier wil ik graag helpen.
Priveles in Nazareth (9810) - Gaétan
Gaétan
Nazareth
5/5 (4 reviews)
Ik heb een passie voor talen en heb een uitstekende kennis van Engels en Spaans. Engels gebruik ik dagdagelijks voor mijn job als doctoraatsstudent aan de UGent. Ik heb ook een jaar in Spanje doorgebracht voor mijn studies, waar ik de gehele periode bijna uitsluitend Spaans heb gebruikt.
Priveles in Aarsele (8700) - Nele
Nele
Aarsele
5/5 (4 reviews)
Meer dan 10 jaar ervaring zwemles geven aan leeftijd vanaf 4.5-5 jaar. Aanleren van schoolslag, maar ook basis van rugslag en crawl. Ook les aan volwassenen.
Priveles in Deinze (9800) - John
John Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deinze
5/5 (3 reviews)
Ik heb veel ervaring in het geven van bijlessen wiskunde aan studenten in alle graden en richtingen van het secundair onderwijs. Daardoor is mijn kennis heel uitgebreid. Ik hecht veel belang aan het begrijpen van de leerstof en het maken van oefeningen. Ik ben zeer goed in het leggen van verbanden tussen onderdelen van de leerstof, wat tot inzicht leidt.
Priveles in Dentergem (8720) - Jorick
Jorick
Dentergem
5/5 (2 reviews)
En temps qu'officier étudiant à l'Ecole royale militaire, je constate chaque jour les avantages de parler néerlandais et français en Belgique. Avec le néerlandais comme langue maternelle, je serais ravi de vous aider à comprendre, parler ou améliorer votre néerlandais ! Met het Nederlands als moedertaal help ik u graag bij het aanleren en bijbrengen van de basisbeginselen van het Nederlands.
Priveles in Deinze (9800) - Arsène
Arsène
Deinze
5/5 (2 reviews)
Door mijn studies, mijn jaren ervaring in de privé sector, en mijn passie voor wetenschappen ben ik in staat om leerlingen bij te staan en hun verder te helpen met hun studies. De lessen kunnen aan huis of via het Internet. Tijdsstip is overeen te komen.
Priveles in Deurle (9831) - Charlotte
Charlotte
Deurle
5/5 (2 reviews)
Ik speel ondertussen bijna 10 jaar tennis. Tijdens de zomer speel ik weleens een wedstrijdje, puur voor de fun. Ik kan kleinere kinderen laten kennismaken met deze wondermooie sport. Niet voor competitie training, hier raad ik een professionele trainer aan!
Priveles in Deinze (9800) - Els
Els
Deinze
5/5 (2 reviews)
Nood aan extra studiebegeleiding voor wiskunde. Als bio-ingenieur help ik je graag vooruit. Ik ben een geduldig iemand die graag de tijd neemt om de zaken grondig uit te leggen.
Priveles in Astene (9800) - Filip
Filip
Astene
5/5 (1 reviews)
Ik ben industrieel ingenieur en geef al enkele jaren bijles om mijn kennis te delen. Ik geef fysica, mechanica (statica en dynamica), sterkteleer en basiselektriciteit. Steeds op maat van de student. Hebt u hulp nodig in de vorm van bijles... Contacteer me gerust.
Priveles in Deurle (9831) - Thymen
Thymen
Deurle
5/5 (1 reviews)
Ik zit in de eerste master Burgerlijk Ingenieur:Elektrische Energietechniek aan de Universiteit van Gent. Wetenschap, wiskunde en techniek zijn dingen die mij mateloos interesseren. Ik hoop met mijn enthousiasme en kennis u of uw kinderen te kunnen helpen waar nodig!
Priveles in Sint-martens-latem (9830) - Emilie
Emilie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-martens-latem
5/5 (1 reviews)
Master opleiding in de rechten (tweetalig) Ik luister steeds naar de student en heb geduld met ieder zijn niveau en leersnelheid. Ik ben perfect tweetalig.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel privé leraars in Deinze

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Privé les Deinze: geëvalueerd met 4.99 door 138 klanten

Populaire dienstaanvragen

privé leraar thuisonderwijs Deinze, privé leerkracht Deinze, prive lessen Deinze, bijles aan huis Deinze, privé onderwijs Deinze,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden