privé les Kortrijk

Ontdek talentvolle privé leraars in Kortrijk

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars voor bijles Kortrijk

Priveles in Lendelede (8860) - Jonathan
Jonathan
Lendelede
4.92/5 (12 reviews)
Ik ben Jonathan, 26 jaar en beoefen al een aantal jaren het wielrennen. Daarnaast heb ik ook heel wat kennis van andere sporten waar ik in kan coachen. Sport is voor mij in het algemeen een passie en help hiervoor graag andere mensen om een gezond en fit lichaam te krijgen.
Priveles in Harelbeke (8530) - Veerle
Veerle
Harelbeke
5/5 (10 reviews)
Hallo, ik ben lerares Lichamelijke Opvoeding van opleiding, en heb altijd graag getennist. Momenteel, doe ik het met mijn dochter van 18j. Ik wil dus heel graag actief zijn op deze manier, ook als begeleidster voor iemand met tennisambitie. Ik ben heel geduldig en no stress : rustig opbouwen van nul kan zeker, en met veel plezier !
Priveles in Harelbeke (8530) - Jochen
Jochen
Harelbeke
5/5 (4 reviews)
Onder begeleiding pieken naar een fiets- en/of wielerwedstrijd? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik begeleid momenteel al jonge atleten doorheen hun carrière. Zelf beschik ik al over 12j wielerkennis. Samen bouwen we aan een trainingsschema? Trainingsadvies en sportvoeding zijn een rode draad doorheen het proces.
Priveles in Harelbeke (8530) - Ingrid
Ingrid
Harelbeke
5/5 (2 reviews)
Ik heb jaren les wiskunde en informatica gegeven in hoger middelbaar en aan volwassenen. Nog steeds begeleid ik studenten die tekorten vertonen, moeilijkheden hebben of gewoon gecoacht willen worden. Ik ben heel geduldig en heb enorm veel ervaring. Ik kan de leerstof op verschillende manieren uitleggen afhankelijk van het niveau van kennis van de persoon.
Priveles in Wevelgem (8560) - Maaike
Maaike Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wevelgem
5/5 (2 reviews)
Ik begeleid kindjes uit het Lager en het middelbaar onderwijs. Ze komen naar mij voor Bijles, leren plannen, leren leren, vingerblind leren typen. ----------------------------------------------------------------
Priveles in Bissegem (8501) - Adam
Adam
Bissegem
5/5 (2 reviews)
Heb altijd graag gesport zelf doe ik ook aan kickboxen wat een heel fysieke sport is af en toe geef ik ook zelf les dus weet wel hoe je van 0 ervaring en conditie naar een goede conditie kan gaan en dat is natuurlijk wat we willen. Dus aarzel niet en contacteer mij.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan priveles

Priveles in Kuurne (8520) - Loïc
Loïc
Kuurne
5/5 (2 reviews)
Als doctoraatsstudent in fysica, met een Master in Chemie, heb ik een brede kennis van wetenschap, wiskunde en statistiek. Wetenschappen geef ik daardoor op alle niveau's. Wiskunde en statistiek geef ik aan lager, middelbaar en 1e jaar universiteit/hogeschool.
Priveles in Kortrijk (8500) - Jolien
Jolien
Kortrijk
5/5 (2 reviews)
Ik ben iemand die heel graag schrijft en goed op de hoogte is van de spellings- en grammaticaregels. Ik kan vlot in het Nederlands en het Frans schrijven.
Priveles in Wevelgem (8560) - Mila
Mila Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wevelgem
5/5 (1 reviews)
Ik doe vertalingen en help u met uw opstel eindejaarswerk, proef of master werk. Ik heb zelf doctoraat talen en pedagogiek gestudeerd, ik heb reeds ervaring in studiebegeleiding
Priveles in Harelbeke (8530) - Jolien
Jolien
Harelbeke
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik heb een grote passie voor de Engelse taal en heb een bachelordiploma leerkracht Engels. Dit komt natuurlijk goed van pas. Verder ben ik zeer geduldig, ook al begrijpt iemand het 6 keer niet, de zevende keer lukt het dan misschien wel. Ik leg graag dingen zo goed mogelijk uit en dit op verschillende manieren.
Priveles in Kuurne (8520) - Jonas
Jonas
Kuurne
5/5 (1 reviews)
Als leerkracht Nederlands heb ik de afgelopen jaren veel ervaring opgebouwd. Ook tijdens mijn studie journalistiek ben ik uiteraard heel veel met taal aan de slag gegaan.
Priveles in Menen (8930) - Pieter
Pieter
Menen
Nieuw
1ste graad, 2de graad middelbaar. Wiskunde, mechanica, elektriciteit,... . Geef zelf les in mechanica en elektriciteit. Eventueel savonds of overdag op woensdag of zaterdag.
Priveles in Kuurne (8520) - Emma
Emma
Kuurne
Nieuw
Student, 1e master rechten KUL. Ik heb reeds aan 1e jaars bijles gegeven. Het is bij rechten vooral belangrijk dat je direct goede studeermethode aanneemt en met de codex leert werken.
Priveles in Aalbeke (8511) - Jorn
Jorn
Aalbeke
Nieuw
Als industrieel ingenieur heb ik altijd al een grote passie gehad voor wiskunde en techniek en later nog meer specifiek een passie voor de bouw. Ik zou graag die passie willen overdragen of ten minste helpen deze vakken meer onder de knie te krijgen. Bij familie heb ik reeds een aantal keer kunnen bijspringen wanneer broer, neef of nicht problemen had voor wis, fysica of chemie.
Priveles in Lendelede (8860) - Ann sofie
Ann sofie
Lendelede
Nieuw
Veel ervaring met schrijfdidactiek zowel in het Nederlands als in andere vreemde talen. Cruciaal is het aanleren en toepassen van schrijfstrategieen..
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel privé leraars in Kortrijk

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Privé les Kortrijk: geëvalueerd met 4.99 door 39 klanten

Populaire dienstaanvragen

privé leraar thuisonderwijs Kortrijk, privé leerkracht Kortrijk, prive lessen Kortrijk, bijles aan huis Kortrijk, privé onderwijs Kortrijk,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden