privé les Kortrijk

Ontdek talentvolle privé leraars in Kortrijk

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars voor bijles Kortrijk

Priveles in Lendelede (8860) - Jonathan
Jonathan
Lendelede
4.92/5 (12 reviews)
Ik ben Jonathan, 26 jaar en beoefen al een aantal jaren het wielrennen. Daarnaast heb ik ook heel wat kennis van andere sporten waar ik in kan coachen. Sport is voor mij in het algemeen een passie en help hiervoor graag andere mensen om een gezond en fit lichaam te krijgen.
Mustafa is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Priveles in Zwevegem (8550) - Mustafa
Mustafa
Zwevegem
5/5 (12 reviews)
ik kan vertalen van NL en naar Ar en van Ar naar NL ..................................................................................................
Priveles in Harelbeke (8530) - Veerle
Veerle
Harelbeke
5/5 (10 reviews)
Hallo, ik ben lerares Lichamelijke Opvoeding van opleiding, en heb altijd graag getennist. Momenteel, doe ik het met mijn dochter van 18j. Ik wil dus heel graag actief zijn op deze manier, ook als begeleidster voor iemand met tennisambitie. Ik ben heel geduldig en no stress : rustig opbouwen van nul kan zeker, en met veel plezier !
Priveles in Harelbeke (8530) - Jochen
Jochen
Harelbeke
5/5 (4 reviews)
Onder begeleiding pieken naar een fiets- en/of wielerwedstrijd? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik begeleid momenteel al jonge atleten doorheen hun carrière. Zelf beschik ik al over 12j wielerkennis. Samen bouwen we aan een trainingsschema? Trainingsadvies en sportvoeding zijn een rode draad doorheen het proces.
Priveles in Kuurne (8520) - Loïc
Loïc
Kuurne
5/5 (3 reviews)
Als doctoraatsstudent in fysica, met een Master in Chemie, heb ik een brede kennis van wetenschap, wiskunde en statistiek. Wetenschappen geef ik daardoor op alle niveau's. Wiskunde en statistiek geef ik aan lager, middelbaar en 1e jaar universiteit/hogeschool.
Priveles in Harelbeke (8530) - Ingrid
Ingrid
Harelbeke
5/5 (2 reviews)
Ik heb jaren les wiskunde en informatica gegeven in hoger middelbaar en aan volwassenen. Nog steeds begeleid ik studenten die tekorten vertonen, moeilijkheden hebben of gewoon gecoacht willen worden. Ik ben heel geduldig en heb enorm veel ervaring. Ik kan de leerstof op verschillende manieren uitleggen afhankelijk van het niveau van kennis van de persoon.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan priveles

Priveles in Wevelgem (8560) - Maaike
Maaike Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wevelgem
5/5 (2 reviews)
Ik begeleid kindjes uit het Lager en het middelbaar onderwijs. Ze komen naar mij voor Bijles, leren plannen, leren leren, vingerblind leren typen. ----------------------------------------------------------------
Priveles in Bissegem (8501) - Adam
Adam
Bissegem
5/5 (2 reviews)
Heb altijd graag gesport zelf doe ik ook aan kickboxen wat een heel fysieke sport is af en toe geef ik ook zelf les dus weet wel hoe je van 0 ervaring en conditie naar een goede conditie kan gaan en dat is natuurlijk wat we willen. Dus aarzel niet en contacteer mij.
Priveles in Wevelgem (8560) - Mila
Mila Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wevelgem
5/5 (1 reviews)
Ik doe vertalingen en help u met uw opstel eindejaarswerk, proef of master werk. Ik heb zelf doctoraat talen en pedagogiek gestudeerd, ik heb reeds ervaring in studiebegeleiding
Priveles in Harelbeke (8530) - Jolien
Jolien
Harelbeke
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik heb een grote passie voor de Engelse taal en heb een bachelordiploma leerkracht Engels. Dit komt natuurlijk goed van pas. Verder ben ik zeer geduldig, ook al begrijpt iemand het 6 keer niet, de zevende keer lukt het dan misschien wel. Ik leg graag dingen zo goed mogelijk uit en dit op verschillende manieren.
Priveles in Kortrijk (8500) - Mathieu
Mathieu Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kortrijk
5/5 (1 reviews)
Piano, beleef muziek hoe en waneer je wil. Zelf ben ik een beoefend pianist die onder verschillende concertpianisten opleiding heeft genoten. Pianoles aangepast aan jou visie en stijl, kies zelf wat voor jou het belangrijkst is en waarop je je wil toeleggen, klassiek of pop, eerder muzikaal, technisch of een beetje vanalles. We werken samen om jou doelstellingen en repertoire te verwezenlijken.
Priveles in Kuurne (8520) - Jonas
Jonas
Kuurne
5/5 (1 reviews)
Als leerkracht Nederlands heb ik de afgelopen jaren veel ervaring opgebouwd. Ook tijdens mijn studie journalistiek ben ik uiteraard heel veel met taal aan de slag gegaan.
Priveles in Zwevegem (8550) - Jan
Jan
Zwevegem
4.0/5 (1 reviews)
Nederlands is mijn moedertaal. Voor Frans, Engels en Duits heb ik na mijn humaniora nog twee jaar van een intensieve opleiding mogen genieten tijdens mijn studies als Management Assistant. Door veel in Spanje te verblijven voor het werk en gedurende mijn vrije tijd kan ik ook wel wat Spaans spreken maar dat is de mindere taal die ik beheers.
Priveles in Kortrijk (8500) - Bram
Bram
Kortrijk
5/5 (1 reviews)
Zelf ben ik op jonge leeftijd in contact gekomen met diverse racketsporten waardoor mijn techniek hier wel goed zit. Ook heb ik hier en daar al vrienden en familie geholpen met het bijschaven van bepaalde technieken en bied ik bijgevolg graag mijn diensten aan als begeleider voor een les op maat in regio Kortrijk! Verder kan ik ook helpen met fitnessen; krachttraining-voedingsadvies
Priveles in Lendelede (8860) - Tamara
Tamara
Lendelede
5/5 (1 reviews)
Als leerkracht secundair onderwijs zie ik de nood van de leerlingen vanuit het juiste perspectief. Reeds +5 jaar actief in het onderwijs en +10 jaar actief in het geven van bijlessen. Ik ben er van overtuigd dat met de juiste uitleg en het juiste geduld, we samen kunnen streven naar een A-attest. Zeker voor boekhouden moet er een juiste klik gemaakt worden, hiervoor kan ik zorgen!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel privé leraars in Kortrijk

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Privé les Kortrijk: geëvalueerd met 4.93 door 54 klanten

Populaire dienstaanvragen

privé leraar thuisonderwijs Kortrijk, privé leerkracht Kortrijk, prive lessen Kortrijk, bijles aan huis Kortrijk, privé onderwijs Kortrijk,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden