privé les Kortrijk

Ontdek talentvolle privé leraars in Kortrijk

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars voor bijles Kortrijk

Priveles in Lendelede (8860) - Jonathan
Jonathan
Lendelede
4.92/5 (12 reviews)
Ik ben Jonathan, 26 jaar en beoefen al een aantal jaren het wielrennen. Daarnaast heb ik ook heel wat kennis van andere sporten waar ik in kan coachen. Sport is voor mij in het algemeen een passie en help hiervoor graag andere mensen om een gezond en fit lichaam te krijgen.
Priveles in Kortrijk (8500) - Emmanuelle
Emmanuelle
Kortrijk
5/5 (10 reviews)
Hallo! Ik ben leerkracht Frans, geef al drie jaar les in de volledige eerste graad. Ik heb veel geduld en ga graag om met jeugd. Ik vind het belangrijk dat leerlingen hun leerstof goed begrijpen, zodat ze er na een tijdje ook plezier in vinden. Ik ben didactisch verantwoordelijke geweest op Roelandkamp (hoog aangeschreven taalkampen) en heb een hart voor taal en jeugd. Hopelijk kan ik u helpen!
Priveles in Harelbeke (8530) - Veerle
Veerle
Harelbeke
5/5 (10 reviews)
Ik ben alleenstaande mama, 54j, en werk reeds 10 jaar in een multinationaal bedrijf in Frankrijk. Mijn interesse voor talen was altijd groot, vooral voor Frans en Engels en ik ben ook Nederlandstalig. Al deze talen, gebruik ik dagelijks, geschreven en gesproken op mijn werk, en soms daarbuiten. Ik heb een onderwijsdiploma en ben geduldig om iets aan te leren.
Priveles in Harelbeke (8530) - Jochen
Jochen
Harelbeke
5/5 (4 reviews)
Onder begeleiding pieken naar een fiets- en/of wielerwedstrijd? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik begeleid momenteel al jonge atleten doorheen hun carrière. Zelf beschik ik al over 12j wielerkennis. Samen bouwen we aan een trainingsschema? Trainingsadvies en sportvoeding zijn een rode draad doorheen het proces.
Priveles in Kuurne (8520) - Loïc
Loïc
Kuurne
5/5 (3 reviews)
Als doctoraatsstudent in fysica, met een Master in Chemie, heb ik een brede kennis van wetenschap, wiskunde en statistiek. Wetenschappen geef ik daardoor op alle niveau's. Wiskunde en statistiek geef ik aan lager, middelbaar en 1e jaar universiteit/hogeschool.
Priveles in Harelbeke (8530) - Ingrid
Ingrid
Harelbeke
5/5 (2 reviews)
Ik heb jaren les wiskunde en informatica gegeven in hoger middelbaar en aan volwassenen. Nog steeds begeleid ik studenten die tekorten vertonen, moeilijkheden hebben of gewoon gecoacht willen worden. Ik ben heel geduldig en heb enorm veel ervaring. Ik kan de leerstof op verschillende manieren uitleggen afhankelijk van het niveau van kennis van de persoon.
Priveles in Wevelgem (8560) - Maaike
Maaike Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wevelgem
5/5 (2 reviews)
Ik begeleid kindjes uit het Lager en het middelbaar onderwijs. Ze komen naar mij voor Bijles, leren plannen, leren leren, vingerblind leren typen. ----------------------------------------------------------------
Priveles in Bissegem (8501) - Adam
Adam
Bissegem
5/5 (2 reviews)
Heb altijd graag gesport zelf doe ik ook aan kickboxen wat een heel fysieke sport is af en toe geef ik ook zelf les dus weet wel hoe je van 0 ervaring en conditie naar een goede conditie kan gaan en dat is natuurlijk wat we willen. Dus aarzel niet en contacteer mij.
Priveles in Kuurne (8520) - Luna
Luna
Kuurne
5/5 (2 reviews)
Ik ben burgerlijk ingenieur, doorheen mijn jaren als student gaf ik vaak bijles en extra uitleg aan mede studenten op een rustige en geduldige manier. Mijn sterktes bevinden zich bij wiskunde en wetenschappen en dit tot en met het 6de middelbaar.
Priveles in Harelbeke (8530) - Jolien
Jolien
Harelbeke
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik heb een bachelordiploma als leerkracht economie. Zelf heb ik in het middelbaar ook altijd een economische richting gedaan. Ik ken de inhouden goed en zal mijn uiterste best doen deze op een zo goed mogelijke manier over te brengen.
Priveles in Kortrijk (8500) - Mathieu
Mathieu Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kortrijk
5/5 (1 reviews)
Piano, beleef muziek hoe en waneer je wil. Zelf ben ik een beoefend pianist die onder verschillende concertpianisten opleiding heeft genoten. Pianoles aangepast aan jou visie en stijl, kies zelf wat voor jou het belangrijkst is en waarop je je wil toeleggen, klassiek of pop, eerder muzikaal, technisch of een beetje vanalles. We werken samen om jou doelstellingen en repertoire te verwezenlijken.
Priveles in Kuurne (8520) - Jonas
Jonas
Kuurne
5/5 (1 reviews)
Als leerkracht Nederlands heb ik de afgelopen jaren veel ervaring opgebouwd. Ook tijdens mijn studie journalistiek ben ik uiteraard heel veel met taal aan de slag gegaan.
Priveles in Kortrijk (8500) - Bram
Bram
Kortrijk
5/5 (1 reviews)
Zelf ben ik op jonge leeftijd in contact gekomen met diverse racketsporten waardoor mijn techniek hier wel goed zit. Ook heb ik hier en daar al vrienden en familie geholpen met het bijschaven van bepaalde technieken en bied ik bijgevolg graag mijn diensten aan als instructeur padel voor een les op maat in regio Kortrijk!
Priveles in Lendelede (8860) - Tamara
Tamara
Lendelede
5/5 (1 reviews)
Als leerkracht secundair onderwijs zie ik de nood van de leerlingen vanuit het juiste perspectief. Reeds +5 jaar actief in het onderwijs en +10 jaar actief in het geven van bijlessen. Ik ben er van overtuigd dat met de juiste uitleg en het juiste geduld, we samen kunnen streven naar een A-attest. Zeker voor boekhouden moet er een juiste klik gemaakt worden, hiervoor kan ik zorgen!
Priveles in Menen (8930) - Pieter
Pieter
Menen
Nieuw
1ste graad, 2de graad middelbaar. Wiskunde, mechanica, elektriciteit,... . Geef zelf les in mechanica en elektriciteit. Eventueel savonds of overdag op woensdag of zaterdag.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel privé leraars in Kortrijk

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Via dit platform uitstekende hulp gevonden voor bijlessen wiskunde! Voorlopig zeer tevreden van deze dienst! ”
Gerrit
“ Gebruiksvriendelijk. Veel reactie. Profiel, reviews, zichzelf voorstellen, afstand woonplaats is interessant. Goede communicatie. Aandacht voor veiligheid. Betaalbaar. ”
Lander
“ Positief, ik heb eindelijk iemand gevonden voor mijn dochter te helpen dankzij jullie website. ”
Liesbet
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Privé les Kortrijk: geëvalueerd met 4.99 door 42 klanten

Populaire dienstaanvragen

privé leraar thuisonderwijs Kortrijk, privé leerkracht Kortrijk, prive lessen Kortrijk, bijles aan huis Kortrijk, privé onderwijs Kortrijk,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden