privé les Elsene

Ontdek talentvolle privé leraars in Elsene

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars voor bijles Elsene

Priveles in Elsene (1050) - Bjorn
Bjorn
Elsene
5/5 (8 reviews)
Ik heb ondertussen meer dan 250 studenten voorbereid op hun examens en/of hen geholpen bij de data-analyse van hun thesis (Lineaire/logistische regressie, anova, t-testen, principale componentenanalyse, repeated measures, mixed models, time series, panelanalyses, fixed en random effect modellen, survival analyse, SEM,...).
Priveles in Elsene (1050) - Cormac
Cormac
Elsene
5/5 (2 reviews)
Priveles in Elsene (1050) - Steven
Steven
Elsene
5/5 (2 reviews)
N'hesitez pas à me demander la description en français. Met Frans en Nederlands als moedertalen kan ik moeiteloos teksten van de ene taal naar de andere vertalen. Daarnaast bezit ik ook een correct niveau Engels. Ik heb een aantal studentenjobs achter de rug die deze vaardigheden vroegen en heb hiervan steeds positieve feedback over gekregen. Extra vragen, stel ze gerust! PS: Rijbewijs/Permis B + Vervoer
Priveles in Elsene (1050) - Isabel
Isabel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Elsene
5/5 (1 reviews)
Van dikke brochures tot geestige tweets, je kan het zo gek niet bedenken of ik heb ze al geschreven tijdens mijn loopbaan als communicatiemedewerker en copywriter (zie cv op www.isabelwagemans.com). Nu wil ik heel graag websites maken voor particulieren en verenigingen (zie bv. www.solidairmethonduras.be).
Priveles in Elsene (1050) - Floriane
Floriane
Elsene
5/5 (1 reviews)
Ik heb een diploma Rechten behaald aan de ULB en KUL. Ik ben perfect tweetalig en spreek vlot Engels (IELTS 8). Ik ben ook van plan om een bijkomende Educatieve Master te volgen aan de KUL. Ik heb reeds taalles gegeven aan kinderen en jongeren en verzorgde al dikwijls de dagbesteding in een kinderopvang te Brussel. Hopelijk tot snel!
Priveles in Elsene (1050) - Enada
Enada
Elsene
5/5 (1 reviews)
Van de 4 talen die ik spreek, is Engels altijd mijn favoriete geweest, de Engelse taal is naar mijn mening de mooiste taal van de wereld. Het is meest gebruikte taal in de wereld en de voertaal van twee mensen die niet dezelfde moedertaal spreken. Dus voor mij om mensen Engels te leren is het als een passie, ik zet mijn hele energie om les te geven.
Priveles in Elsene (1050) - Louise
Louise
Elsene
5/5 (1 reviews)
Ik speel volleybal op hoog niveau en ben dus redelijk sportief. Het is altijd al mijn passie geweest om te sporten en ik doe het oprecht graag, dus het zou perfect zijn als ik sportles zou kunnen geven!
Priveles in Elsene (1050) - Shannon
Shannon
Elsene
5/5 (1 reviews)
In mijn job als juriste is een goede kennis van het Nederlands en Engels vereist. Als jij hulp nodig hebt met één van deze (bv.: het schrijven van een paper) of beide talen (bv.: vertalingen), dan hoor ik dat graag!
Priveles in Elsene (1050) - Emmeline
Emmeline
Elsene
Nieuw
Hallo, Ik ben Emmeline, 23 jaar en pas afgestudeerd in master TEW en marketing (Manama). Naast mijn studies in Economie (en zowat alles errond) ben ik steeds actief scoutsleiding geweest en leerkracht op franse taalkampen. Ik hecht veel belang aan een goede studiemethode/structuur en het goed begrijpen 'waarom'. Groetjes, Emmeline
Priveles in Elsene (1050) - Margot
Margot
Elsene
Nieuw
Being foreigner but working professionally in English, I can help your kid doing homework. I have lots of experience with primary school kids, teaching is not new for me. If you're interested, I'm available to negotiate.
Priveles in Elsene (1050) - Bilal
Bilal
Elsene
Nieuw
Als professioneel voetballer heb ik recent in de tweede divisie van Zwitserland gespeeld. Ook doe ik aan hardlopen en andere fitnessoefening (buiten). Voetballen is mijn passie, en ik zou hier graag iemand mee helpen, jong of oud. Zelf ben ik ook vader van een zoontje van 1 maand, maar daar kan ik helaas nog niet samen mee voetballen.
Priveles in Elsene (1050) - Alicia
Alicia
Elsene
Nieuw
Met een master in bedrijfscommunicatie in het Nederlands en Engels beschik ik over de juiste knowhow om je teksten te vertalen. Met 5 jaar ervaring in marketing, kun je zeker zijn dat deze met de nodige commerciële instelling (indien gewenst) opgesteld worden.
Priveles in Elsene (1050) - Yous
Yous
Elsene
Nieuw
Ik hou van talen. Met meer het lezen van poëzie en filosofische werken. Ik ben afgestudeerd aan de Haspengouwse academie in woordkunst/welsprekendheid, poëzie, toneel en voordacht, hogere graad, 2006-‘13. Ik ken meerdere ervaringen in het geven van bijles. Hopelijk tot snel!
Priveles in Elsene (1050) - Sophie
Sophie
Elsene
Nieuw
Hallo, ik ben Sophie. Moet je dringend een tekst, document of brochure versturen en wil je dat deze zonder taalfouten is geschreven? Wil je dat iemand je tekst naleest en corrigeert in het Nederlands, Frans, Engels of Duits? Ik ben flexibel en help je graag verder.
Priveles in Elsene (1050) - Katrien
Katrien
Elsene
Nieuw
Ik spreek en schrijf vloeiend Nederlands, Frans en Engels dus ik ik help graag een handje indien U iets moet vertalen of niet goed begrijpt, ook voor eenvoudige bijles kan U steeds een beroep op me doen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Privé les Elsene: geëvalueerd met 5.0 door 17 klanten

Populaire dienstaanvragen

privé leraar thuisonderwijs Elsene, privé leerkracht Elsene, prive lessen Elsene, bijles aan huis Elsene, privé onderwijs Elsene,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie lessen in Elsene

Ik zoek een wiskunde Bijles - Request For Language Classes - Aide néerlandais 3ème secondaire - Bijles chemie, physika - Bijles statistiek VUB - Zoekt bijles Latijn - Regelmatig Spaans les - Private singing coach - Notities uitschrijven Nederlands - French online lessons intermediate - Conversation et écrit - Bijles Chemie - Cours particuliers en math - Bijles toelatingsexamen geneeskunde - Frans conversatie - Tennisles Elsene - Bijles Wiskunde 1X per week dochter 5e Leerjaar NL - Bijles biologie en scheikunde voor 6de leerjaar - Bijles biologie en scheikunde voor 6de leerjaar - Bijles biologie en scheikunde voor 6de leerjaar - Les scheikunde voor mijn zoon (5de leerjaar KA Etterbeek) OOK OP AFSTAND (13) - Les scheikunde voor mijn zoon (5de leerjaar KA Etterbeek) OOK OP AFSTAND (13) - Les scheikunde voor mijn zoon (5de leerjaar KA Etterbeek) OOK OP AFSTAND (13) - Les scheikunde voor mijn zoon (5de leerjaar KA Etterbeek) OOK OP AFSTAND (12) - Les scheikunde voor mijn zoon (5de leerjaar KA Etterbeek) OOK OP AFSTAND (11) - Les scheikunde voor mijn zoon (5de leerjaar KA Etterbeek) OOK OP AFSTAND (10) - Les scheikunde voor mijn zoon (5de leerjaar KA Etterbeek) OOK OP AFSTAND (9) - Les scheikunde voor mijn zoon (5de leerjaar KA Etterbeek) OOK OP AFSTAND (8) - Les scheikunde voor mijn zoon (5de leerjaar KA Etterbeek) OOK OP AFSTAND (7) - Les scheikunde voor mijn zoon (5de leerjaar KA Etterbeek) OOK OP AFSTAND (6) - Les scheikunde voor mijn zoon (5de leerjaar KA Etterbeek) OOK OP AFSTAND (5) - Les scheikunde voor mijn zoon (5de leerjaar KA Etterbeek) OOK OP AFSTAND (4) - Les scheikunde voor mijn zoon (5de leerjaar KA Etterbeek) OOK OP AFSTAND (3) - Les scheikunde voor mijn zoon (5de leerjaar KA Etterbeek) OOK OP AFSTAND (2) - Les scheikunde voor mijn zoon (5de leerjaar KA Etterbeek) OOK OP AFSTAND - Bijles chemie, fysica en wiskunde (prio chemie en fysica) - Bijles statistiek 2e Bac Crimi VUB - Bijles latijn door leraar of lerares latijn - Wiskunde bijles secundair (5de) - Eenvoudige vertaling nl - fr . - Vertaling Nederlands naar Frans - Zangles - Begeleiding wiskunde voor eindexamen Atheneum - Bijles voor eindexamen atheneum - Bijles Statistiek - Bijles Fysica - Spaans converseren - Op zoek naar een Vlaming student om te discuteren.
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden