Vind de beste privé leraars van Elsene

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Priveles in Elsene (1050) - Bjorn
Bjorn
5/5 · 8 reviews
1050 Elsene
Ik heb ondertussen meer dan 250 studenten voorbereid op hun examens en/of hen geholpen bij de data-analyse van hun thesis (Lineaire/logistische regressie, anova, t-testen, principale componentenanalyse, repeated measures, mixed models, time series, panelanalyses, fixed en random effect modellen, survival analyse, SEM,...).
Priveles in Elsene (1050) - Cormac
Cormac
5/5 · 2 reviews
1050 Elsene
Priveles in Elsene (1050) - Steven
Steven
5/5 · 2 reviews
1050 Elsene
N'hesitez pas à me demander la description en français. Met Frans en Nederlands als moedertalen kan ik moeiteloos teksten van de ene taal naar de andere vertalen. Daarnaast bezit ik ook een correct niveau Engels. Ik heb een aantal studentenjobs achter de rug die deze vaardigheden vroegen en heb hiervan steeds positieve feedback over gekregen. Extra vragen, stel ze gerust! PS: Rijbewijs/Permis B + Vervoer
Priveles in Elsene (1050) - Isabel
Isabel Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
1050 Elsene
Van dikke brochures tot geestige tweets, je kan het zo gek niet bedenken of ik heb ze al geschreven tijdens mijn loopbaan als communicatiemedewerker en copywriter (zie cv op www.isabelwagemans.com). Nu wil ik heel graag websites maken voor particulieren en verenigingen (zie bv. www.solidairmethonduras.be).
Priveles in Elsene (1050) - Floriane
Floriane
5/5 · 1 reviews
1050 Elsene
Ik heb een diploma Rechten behaald aan de ULB en KUL. Ik ben perfect tweetalig en spreek vlot Engels (IELTS 8). Ik ben ook van plan om een bijkomende Educatieve Master te volgen aan de KUL. Ik heb reeds taalles gegeven aan kinderen en jongeren en verzorgde al dikwijls de dagbesteding in een kinderopvang te Brussel. Hopelijk tot snel!
Priveles in Elsene (1050) - Emmeline
Emmeline
Nieuw
1050 Elsene
Hallo, Ik ben Emmeline, 23 jaar en pas afgestudeerd in master TEW en marketing (Manama). Naast mijn studies in Economie (en zowat alles errond) ben ik steeds actief scoutsleiding geweest en leerkracht op franse taalkampen. Ik hecht veel belang aan een goede studiemethode/structuur en het goed begrijpen 'waarom'. Groetjes, Emmeline
Priveles in Elsene (1050) - Margot
Margot
Nieuw
1050 Elsene
Being foreigner but working professionally in English, I can help your kid doing homework. I have lots of experience with primary school kids, teaching is not new for me. If you're interested, I'm available to negotiate.
Priveles in Elsene (1050) - Bilal
Bilal
Nieuw
1050 Elsene
Als professioneel voetballer heb ik recent in de tweede divisie van Zwitserland gespeeld. Ook doe ik aan hardlopen en andere fitnessoefening (buiten). Voetballen is mijn passie, en ik zou hier graag iemand mee helpen, jong of oud. Zelf ben ik ook vader van een zoontje van 1 maand, maar daar kan ik helaas nog niet samen mee voetballen.
Priveles in Elsene (1050) - Alicia
Alicia
Nieuw
1050 Elsene
Met een master in bedrijfscommunicatie in het Nederlands en Engels beschik ik over de juiste knowhow om je teksten te vertalen. Met 5 jaar ervaring in marketing, kun je zeker zijn dat deze met de nodige commerciële instelling (indien gewenst) opgesteld worden.
Priveles in Elsene (1050) - Celien
Celien
Nieuw
1050 Elsene
Tijdens mijn Master in Chemische en Milieutechnologie aan KU Leuven, begeleidde ik twee jaar de oefensessies wiskunde voor studenten uit burgerlijk ingenieur. Toch vind ik het fijner om op individueel niveau aan een parcours te bouwen met een leerling. Naast wiskunde, is chemie m'n voornaamste kennisgebied. Op dit moment volg ik een Master in de Culturele Studies. Liefst Nederlands of Engels.
Priveles in Elsene (1050) - Yous
Yous
Nieuw
1050 Elsene
Ik hou van talen. Met meer het lezen van poëzie en filosofische werken. Ik ben afgestudeerd aan de Haspengouwse academie in woordkunst/welsprekendheid, poëzie, toneel en voordacht, hogere graad, 2006-‘13. Ik ken meerdere ervaringen in het geven van bijles. Hopelijk tot snel!
Priveles in Elsene (1050) - Sophie
Sophie
Nieuw
1050 Elsene
Hallo, ik ben Sophie. Moet je dringend een tekst, document of brochure versturen en wil je dat deze zonder taalfouten is geschreven? Wil je dat iemand je tekst naleest en corrigeert in het Nederlands, Frans, Engels of Duits? Ik ben flexibel en help je graag verder.
Priveles in Elsene (1050) - Katrien
Katrien
Nieuw
1050 Elsene
Ik spreek en schrijf vloeiend Nederlands, Frans en Engels dus ik ik help graag een handje indien U iets moet vertalen of niet goed begrijpt, ook voor eenvoudige bijles kan U steeds een beroep op me doen.
Priveles in Elsene (1050) - Fabrizio
Fabrizio
Nieuw
1050 Elsene
Zelf heb ik mijn klein broer, zus en kennissen bijles gegeven en hun verder geholpen met hun wiskunde. Ik vond wiskunde een van de leukste vakken op school. Eens je het begrijpt, dan gaat het vlot. Ik ben geduldig en probeer altijd mijn best te doen om het zo eenvoudig mogelijk uit te leggen.

Privé les Elsene: geëvalueerd met 5.0 door 14 klanten

Populaire dienstaanvragen: privé leraar thuisonderwijs Elsene, privé leerkracht Elsene, prive lessen Elsene, bijles aan huis Elsene, privé onderwijs Elsene,...

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Gitaarlessen
Thomas raadt Ben aan Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
bijles statica -sterkteleer
Frans raadt Sébastien aan Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
bijles wiskunde 2e graad/4e Latijn-wetenschappen
Lisa raadt Karel aan Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie lessen in Elsene

Regelmatig Spaans les - Private singing coach - Notities uitschrijven Nederlands - French online lessons intermediate - Conversation et écrit - Bijles Chemie - Cours particuliers en math - Bijles toelatingsexamen geneeskunde - Frans conversatie - Tennisles Elsene - Bijles Wiskunde 1X per week dochter 5e Leerjaar NL - Bijles biologie en scheikunde voor 6de leerjaar - Bijles biologie en scheikunde voor 6de leerjaar - Bijles biologie en scheikunde voor 6de leerjaar - Les scheikunde voor mijn zoon (5de leerjaar KA Etterbeek) OOK OP AFSTAND (13) - Les scheikunde voor mijn zoon (5de leerjaar KA Etterbeek) OOK OP AFSTAND (13) - Les scheikunde voor mijn zoon (5de leerjaar KA Etterbeek) OOK OP AFSTAND (13) - Les scheikunde voor mijn zoon (5de leerjaar KA Etterbeek) OOK OP AFSTAND (12) - Les scheikunde voor mijn zoon (5de leerjaar KA Etterbeek) OOK OP AFSTAND (11) - Les scheikunde voor mijn zoon (5de leerjaar KA Etterbeek) OOK OP AFSTAND (10) - Les scheikunde voor mijn zoon (5de leerjaar KA Etterbeek) OOK OP AFSTAND (9) - Les scheikunde voor mijn zoon (5de leerjaar KA Etterbeek) OOK OP AFSTAND (8) - Les scheikunde voor mijn zoon (5de leerjaar KA Etterbeek) OOK OP AFSTAND (7) - Les scheikunde voor mijn zoon (5de leerjaar KA Etterbeek) OOK OP AFSTAND (6) - Les scheikunde voor mijn zoon (5de leerjaar KA Etterbeek) OOK OP AFSTAND (5) - Les scheikunde voor mijn zoon (5de leerjaar KA Etterbeek) OOK OP AFSTAND (4) - Les scheikunde voor mijn zoon (5de leerjaar KA Etterbeek) OOK OP AFSTAND (3) - Les scheikunde voor mijn zoon (5de leerjaar KA Etterbeek) OOK OP AFSTAND (2) - Les scheikunde voor mijn zoon (5de leerjaar KA Etterbeek) OOK OP AFSTAND - Bijles chemie, fysica en wiskunde (prio chemie en fysica) - Bijles statistiek 2e Bac Crimi VUB - Bijles latijn door leraar of lerares latijn - Wiskunde bijles secundair (5de) - Eenvoudige vertaling nl - fr . - Vertaling Nederlands naar Frans - Zangles - Begeleiding wiskunde voor eindexamen Atheneum - Bijles voor eindexamen atheneum - Bijles Statistiek - Bijles Fysica - Bijles wetenschappen in Elsene (1050) - Spaans converseren - Op zoek naar een Vlaming student om te discuteren.
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden