privé les Evergem

Ontdek talentvolle privé leraars in Evergem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars voor bijles Evergem

Priveles in Oostakker (9041) - Eline
Eline Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Oostakker
5/5 (6 reviews)
Ik ben afgestudeerd als bachelor in de farmaceutische en biologische laboratoriumtechnologie en gaf jaren lang les als vrijwilliger. Ik hielp ook regelmatig mijn vriend die het iets moeilijker had met het verwerken van de leerstof.
Priveles in Ertvelde (9940) - Hanne
Hanne
Ertvelde
5/5 (4 reviews)
Hey! Zoek je iemand om jou of je kind te ondersteunen bij een wetenschapsvak of wiskunde? Neem gerust contact met me op. Ik heb al meerdere ervaringen met het geven van individuele begeleiding en ik heb ook al voor de klas gestaan. Ik begin nu aan mijn laatste jaar in de educatieve master chemie. Ik ga steeds voor een persoonlijke aanpak.
Priveles in Ertvelde (9940) - Jan
Jan
Ertvelde
5/5 (2 reviews)
Ik ben reeds 6 jaar aan de slag als fulltime leerkracht wiskunde, fysica en informatica in het middelbaar onderwijs. Deze ervaring wil ik graag ter beschikking stellen om uw zoon of dochter bijles te geven.
Priveles in Wondelgem (9032) - Amelie
Amelie
Wondelgem
5/5 (1 reviews)
Ben altijd al gepassioneerd geweest door wiskunde en geef mijn zussen ook vaak bijles wiskunde en biologie. Bijles voor talen gelijk nederlands en frans ben je bij mij ook aan het juiste adres. Ben tweetalig opgevoed geweest.
Priveles in Evergem (9940) - Jolien
Jolien
Evergem
5/5 (1 reviews)
Ik geef ondertussen al 9 jaar zwemles in clubverband bij de zwemclub waar ik zelf heb leren zwemmen. Jaarlijks help ik heel wat kinderen bij het aanleren van de juiste zwemslag en techniek. Ik vind het belangrijk dat kinderen kunnen zwemmen en er ook plezier aan beleven.
Priveles in Grotenberge (9620) - Gieljan
Gieljan
Grotenberge
Nieuw
Ik heb een auto waarmee ik kleine hoeveelheden materiaal ik kan vervoeren. Indien nodig kan ik de aanhangwagen oppikken en grotere hoeveelheden vervoeren. Geen verhuis, wel grofvuil. Ik werk in en rond Zottegem en Evergem
Priveles in Evergem (9940) - Lynn
Lynn
Evergem
Nieuw
Ik ben een student diergeneeskunde en heb in mijn secundair ook een wetenschappelijke richting gevolgd. Graag geef ik een woordje uitleg, samen met wat oefeningen aan uw zoon of dochter. Ik ben een sociaal geval en zal altijd op een enthousiaste, maar leerzame manier de nodige uitleg geven.
Priveles in Evergem (9940) - Lisa
Lisa
Evergem
Nieuw
Hallo! Ik ben Lisa en ben 18 jaar. Ik heb tot het vijfde jaar Economie Moderne Talen gestudeerd. Het is dus wel logisch dat ik goed ben in economie en talen. Ik beschik over de kennis die nodig is in Zo, maar ook TSO en BSO. Ik sta ook altijd open voor nieuwe uitdagingen waaraan ik zelf kan leren! Ik help u of uw kind heel graag! Hopelijk tot snel!
Priveles in Ertvelde (9940) - Roger
Roger
Ertvelde
Nieuw
Hey, ik ben een gepensioneerde electromechanieker en weekendpiloot, ik vlieg veel met mijn eigen vliegtuig en heb in mijn job als preventieadviseur bij het grootste staalbedrijf meer dan 20 jaar les gegeven oa. in het Engels. Ik heb ook een ELP graad niveau 6 (dat is het niveau van lesgever in de pilotenopleiding). Zie https://mobilit.belgium.be/sites/default/files/DGLV/bcaa_pm_lhttps://mob
Priveles in Wondelgem (9032) - Robin
Robin
Wondelgem
Nieuw
Student Burgerlijk Ingenieur in Gent. Ik hou van bijleren en anderen iets bijleren. Ik ben er dan ook rotsvast van overtuigd dat leren ook iets leuks kan zijn.
Priveles in Oostakker (9041) - Chiara
Chiara
Oostakker
Nieuw
Ik heb een half jaar industrieel ingenieur aan de universiteit van Gent achter de rug. Mijn kennis van wiskunde en fysica zijn door deze en mijn voorgaande studie vrij goed. Bovendien heb ik al een beetje ervaring in bijles geven.
Priveles in Oostakker (9041) - Emily
Emily
Oostakker
Nieuw
Ik ben zelf leerkracht Nederlands, waardoor ik met veel gemak deze taak op mij kan nemen. Het lesgeven mis ik tijdens de zomermaanden, dus het zou mij veel plezier doen om anderen hiermee te helpen.
Priveles in Evergem (9940) - Matthias
Matthias
Evergem
Nieuw
Ik heb een Bachelor Elektromechanica & heb dus een goeie kennis van Elektriciteit, Mechanica & Wiskunde. Voor studenten van het middelbaar onderwijs is mijn kennis meer dan sterk genoeg om bijles te komen geven!
Priveles in Bassevelde (9968) - Lieselotte
Lieselotte
Bassevelde
Nieuw
Ik studeer geneeskunde aan de universiteit van Gent. Graag deel ik graag mijn kennis met zij die problemen ondervinden met chemie, fysica en biologie in het secundair onderwijs.
Priveles in Evergem (9940) - Bjarne
Bjarne
Evergem
Nieuw
Ik ben net klaar met mijn secundair onderwijs en beheers de meeste wiskunde over het hele middelbaar gegeven redelijk goed, begrijp deze en kan deze begrijpelijk over brengen en aanleren aan andere mensen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Privé les Evergem: geëvalueerd met 5.0 door 13 klanten

Populaire dienstaanvragen

privé leraar thuisonderwijs Evergem, privé leerkracht Evergem, prive lessen Evergem, bijles aan huis Evergem, privé onderwijs Evergem,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden