Vind de beste privé leraars van Mechelen

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Priveles in Mechelen (2800) - Gerrit
Gerrit
5/5 · 22 reviews
2800 Mechelen
Ik ben meer 22 jaar leraar wiskunde en heb les gegeven in alle graden en onderwijsvormen. Na mijn lerarenopleiding bachelor-diploma (leraar wiskunde-biologie-economie) behaalde ik ook een master. Bijlessen vinden steeds plaats bij mij thuis, in het centrum van Mechelen of online. Ik heb verschillende handboeken van verschillende graden thuis liggen en kan oefeningen meegeven indien gewenst.
Priveles in Mechelen (2800) - Yoeri
Yoeri
4.88/5 · 17 reviews
2800 Mechelen
Ik ben gediplomeerd om Frans te geven in het lager onderwijs (diploma leerkracht lager onderwijs) en heb daardoor dan ook de nodige pedagogische vaardigheden. Bovendien communiceer ik op zéér regelmatige basis in het Frans en heb ik als vertaler (Frans-Nederlands) gewerkt.
Priveles in Mechelen (2800) - Godelieve
Godelieve
5/5 · 14 reviews
2800 Mechelen
Ik heb gedurende bijna 40 jaar les gegeven. Latijn en Grieks blijven mijn passie. Hebt u een les gemist of is er iets niet helemaal duidelijk, ik help u graag verder.
Priveles in Mechelen (2800) - Inge
Inge
4.88/5 · 8 reviews
2800 Mechelen
Ik wil teksten vertalen vanuit het Engels naar het Nederlands. Ik kan ook helpen bij het schrijven van teksten en nalezen op fouten: opstellen van een CV of sollicitatiebrief, teksten voor een website.
Priveles in Mechelen (2800) - Georges
Georges
5/5 · 1 reviews
2800 Mechelen
Ik heb vroeger 5 jaar in Latijns Amerika gewerkt als vertaler en als journalist. Ook heb ik als instructeur talen bij de VDAB gewerkt. Ik heb meerdere jaren huiswerkbegeleiding gedaan bij anderstalige kinderen.
Priveles in Mechelen (2800) - Sabine
Sabine
Nieuw
2800 Mechelen
Door mijn studies in Vlaanderen heb ik Nederlands geleerd. Sinds 4 jaar geef ik bijles Nederlands aan Waalse leerlingen vanuit het middelbaar die moeilijkheden ervaren en geen motivatie hebben. Ik ben sinds kort verhuisd naar Mechelen en zou nu graag anderstaligen helpen door hen Nederlands te leren op een intuitieve en creatieve manier! Ik ben enthousiast en geduldig !
Priveles in Mechelen (2800) - Ann
Ann
Nieuw
2800 Mechelen
Zonder vertaler te zijn, heb ik een grondige kennis van het Frans en Engels. In combinatie met mijn juridische opleiding, kan ik u helpen bij het voeren van een zakelijke communicatie en dit met de nodige discretie.
Priveles in Mechelen (2800) - Bart
Bart
Nieuw
2800 Mechelen
Priveles in Mechelen (2800) - Myrte
Myrte
Nieuw
2800 Mechelen
Hallo! Ik ben Myrte, 2O jaar en woon in Mechelen. Ik werk als vrijwilliger in 'Open School' te Mechelen waar ik allochtone volwassene de taal Nederlands leer spreken en schrijven. Als opleiding volg ik lerarenopleiding secundair: plastische opvoeding en Kunst Projectvakken.
Priveles in Mechelen (2800) - Mathias
Mathias
Nieuw
2800 Mechelen
Ik schrijf graag en heb een zeer vlotte pen. Structureren van teksten en het overbrengen van een duidelijke boodschap zijn mijn sterktes. Nederlands is mijn moedertaal en heb onder meer dankzij buitenlandse ervaring en mijn studies een C2-niveau in Engels. Vertalen vanuit het Frans is ook geen probleem.
Priveles in Mechelen (2800) - Nick
Nick
Nieuw
2800 Mechelen
Ervaring als personal trainer. Sporten op maat van de klant, aan huis of op verplaatsing. Ik begeleid mensen die hun grenzen willen verleggen en persoonlijke doelen willen realiseren.
Priveles in Mechelen (2800) - Abdell
Abdell
Nieuw
2800 Mechelen
Ik ben bereid bijlessen te geven voor alle vakken. Zelf ben ik afgestudeerd in een richting met veel economie en talen. Bijlessen zijn dan ook geschikt voor alle leeftijdscategorieën.
Priveles in Mechelen (2800) - Chiara
Chiara
Nieuw
2800 Mechelen
Ik ben in het middelbaal afgestudeert in aso humane wetenschappen en studeer nu reeds enkele jaren biologie aan de universiteit van Brussel.
Priveles in Mechelen (2800) - Bart
Bart
Nieuw
2800 Mechelen
Bachelor in office management, met een heel zware component talen (NL + FR + EN). Reeds verschillende jaren actief als bijleraar, vooral voor Engels en Frans. Door met de leerling veel te oefenen en te proberen de taal naar zijn of haar interesses open te trekken, zie ik telkens weer grote vorderingen in de juiste richting.
Priveles in Mechelen (2800) - Emma
Emma
Nieuw
2800 Mechelen
Ik ben zelf tweetalig opgevoed dus ik kan perfect frans en nederlands. Op school geef ik ook bijles aan kinderen van het eerste middelbaar. Nederlands kan ik ook aangezien dit mijn eerste moedertaal is.

Privé les Mechelen: geëvalueerd met 4.95 door 62 klanten

Populaire dienstaanvragen: privé leraar thuisonderwijs Mechelen, privé leerkracht Mechelen, prive lessen Mechelen, bijles aan huis Mechelen, privé onderwijs Mechelen,...

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Gitaarlessen
Thomas raadt Ben aan Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
bijles statica -sterkteleer
Frans raadt Sébastien aan Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
bijles wiskunde 2e graad/4e Latijn-wetenschappen
Lisa raadt Karel aan Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie lessen in Mechelen

Spreken en luisteren - Extra lessen - Engels Lessen - Nederlands leren lezen en schrijven - Bijles wiskunde laatste jaar secundaire onderwijs (6de middelbaar) - Bijles wiskunde - Bijles Latijn - Zoontje van 4 jaar heeft thuis extra lessen nodig - bijlessen Frans - Bijles wiskunde bouwkunde - Nederlands lessen - Nederlands bijles - Keyboard leren spelen - Bijles frans - Bijles wiskunde in Mechelen (2800) - Muziekles in Mechelen (2800) - Bijles wiskunde in Mechelen (2800) - Bijles wiskunde in Mechelen (2800) - Ik zoek bijlessen wiskunde
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden