privé les Mechelen

Ontdek talentvolle privé leraars in Mechelen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars voor bijles Mechelen

Priveles in Mechelen (2800) - Yoeri
Yoeri
Mechelen
4.93/5 (27 reviews)
Ik ben gediplomeerd om Frans te geven in het lager onderwijs (diploma leerkracht lager onderwijs) en heb daardoor dan ook de nodige pedagogische vaardigheden. Bovendien communiceer ik op zéér regelmatige basis in het Frans en heb ik als vertaler (Frans-Nederlands) gewerkt.
Gerrit is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Priveles in Mechelen (2800) - Gerrit
Gerrit
Mechelen
5/5 (26 reviews)
Ik ben meer 22 jaar leraar wiskunde en heb les gegeven in alle graden en onderwijsvormen. Na mijn lerarenopleiding bachelor-diploma (leraar wiskunde-biologie-economie) behaalde ik ook een master. Bijlessen vinden steeds plaats bij mij thuis, in het centrum van Mechelen of online. Ik heb verschillende handboeken van verschillende graden thuis liggen en kan oefeningen meegeven indien gewenst.
Priveles in Mechelen (2800) - Souhaila
Souhaila
Mechelen
4.86/5 (21 reviews)
Ik heb 15jaar in Spanja gewoond ik kan zeker het tal heel goed , ik kan dat leren ik heb echte passie op talen ik ben nu engels an het leren als u hulp nodig heeft laat maar weten .
Priveles in Mechelen (2800) - Godelieve
Godelieve
Mechelen
5/5 (16 reviews)
Ik heb gedurende bijna 40 jaar les gegeven. Latijn en Grieks blijven mijn passie. Hebt u een les gemist of is er iets niet helemaal duidelijk, ik help u graag verder.
Priveles in Mechelen (2800) - Stefaan
Stefaan
Mechelen
5/5 (11 reviews)
Door jaren actief te zijn in de judosport en op latere leeftijd in de boks Française Ken ik wel technieken die je voor zelfverdediging zou kunnen gebruiken
Priveles in Mechelen (2800) - Georges
Georges
Mechelen
5/5 (4 reviews)
Ik heb vroeger 5 jaar in Latijns Amerika gewerkt als vertaler en als journalist. Ook heb ik als instructeur talen bij de VDAB gewerkt. Ik heb meerdere jaren huiswerkbegeleiding gedaan bij anderstalige kinderen.
Priveles in Mechelen (2800) - Ghalid
Ghalid
Mechelen
5/5 (3 reviews)
-Momenteel geef ik al 7 jaar bijles in bijberoep. -Flexibel -Online als ter plaatse Jjwjwjxjxjxuuxiwisksksjjdjdjxjjdjdjxjxjxjjxjxjxjjdisikskdkdkdkdkdkdkdkkd
Priveles in Mechelen (2800) - Tijs
Tijs Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Ik gaf reeds bijles aan zo'n 15-tal Studenten, voornamelijk rond vakken zoals economie, wiskunde, Engels, recht en informatica. Dit van 14 tot 23 jaar. Afgestudeerd aan KU Leuven in algemene economie met hoge onderscheiding. Focus op enthousiasmerend leren, met voldoende interactie langs beide kanten.
Priveles in Mechelen (2800) - Sabine
Sabine
Mechelen
Nieuw
Door mijn studies in Vlaanderen heb ik Nederlands geleerd. Sinds 4 jaar geef ik bijles Nederlands aan Waalse leerlingen vanuit het middelbaar die moeilijkheden ervaren en geen motivatie hebben. Ik ben sinds kort verhuisd naar Mechelen en zou nu graag anderstaligen helpen door hen Nederlands te leren op een intuitieve en creatieve manier! Ik ben enthousiast en geduldig !
Priveles in Mechelen (2800) - Ann
Ann
Mechelen
Nieuw
Zonder vertaler te zijn, heb ik een grondige kennis van het Frans en Engels. In combinatie met mijn juridische opleiding, kan ik u helpen bij het voeren van een zakelijke communicatie en dit met de nodige discretie.
Priveles in Mechelen (2800) - Bart
Bart
Mechelen
Nieuw
Priveles in Mechelen (2800) - Myrte
Myrte
Mechelen
Nieuw
Hallo! Ik ben Myrte, 2O jaar en woon in Mechelen. Ik werk als vrijwilliger in 'Open School' te Mechelen waar ik allochtone volwassene de taal Nederlands leer spreken en schrijven. Als opleiding volg ik lerarenopleiding secundair: plastische opvoeding en Kunst Projectvakken.
Priveles in Mechelen (2800) - Mathias
Mathias
Mechelen
Nieuw
Ik schrijf graag en heb een zeer vlotte pen. Structureren van teksten en het overbrengen van een duidelijke boodschap zijn mijn sterktes. Nederlands is mijn moedertaal en heb onder meer dankzij buitenlandse ervaring en mijn studies een C2-niveau in Engels. Vertalen vanuit het Frans is ook geen probleem.
Priveles in Mechelen (2800) - Nick
Nick
Mechelen
Nieuw
Ervaring als personal trainer. Sporten op maat van de klant, aan huis of op verplaatsing. Ik begeleid mensen die hun grenzen willen verleggen en persoonlijke doelen willen realiseren.
Priveles in Mechelen (2800) - Abdell
Abdell
Mechelen
Nieuw
Ik ben bereid bijlessen te geven voor alle vakken. Zelf ben ik afgestudeerd in een richting met veel economie en talen. Bijlessen zijn dan ook geschikt voor alle leeftijdscategorieën.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Privé les Mechelen: geëvalueerd met 4.97 door 107 klanten

Populaire dienstaanvragen

privé leraar thuisonderwijs Mechelen, privé leerkracht Mechelen, prive lessen Mechelen, bijles aan huis Mechelen, privé onderwijs Mechelen,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie lessen in Mechelen

Studiebegeleiding 3e middelbaar - Privéleraar/lerares - Mijn pleegzoon heeft bijles nodig voor wiskunde (4) - Bijlessen in 2800 Mechelen - Wiskunde bijles - Mijn pleegzoon heeft bijles nodig voor wiskunde (3) - Mijn pleegzoon heeft bijles nodig voor wiskunde (2) - Leraar voor wiskunde - Wiskunde vierde middelbaar - Wiskunde 2de middelbaar ASO - Ik zou graag willen bijles straten met Frans - Op zoek naar Personal Trainer - Bijles Frans 1ste middelbaar - Mijn pleegzoon heeft bijles nodig voor wiskunde - Bijles Frans 5de en 6 leerjaar - Wiskunde - Bijles economie - Mijn mama droomt er van om een beetje piano te kunnen spelen. - Hey het is voor mijn dochter bijles te geven ,7 jr - Privéles voor mijn dochter van 7 jaar - engelse les - engelse bijles - engelse bijles - bijles frans en of engels - examentaak onderwijsverandering (4) - examentaak onderwijsverandering (3) - examentaak onderwijsverandering - Bachelorproef nakijken op taal - Beginnersles Ukelele - Spreken en luisteren - Extra lessen - Bijles wiskunde laatste jaar secundaire onderwijs (6de middelbaar) - Bijles wiskunde - Bijles Latijn - Zoontje van 4 jaar heeft thuis extra lessen nodig - bijlessen Frans - Bijles wiskunde bouwkunde - Nederlands bijles - Keyboard leren spelen - Bijles frans - Bijles wiskunde in Mechelen (2800) - Muziekles in Mechelen (2800) - Bijles wiskunde in Mechelen (2800) - Bijles wiskunde in Mechelen (2800) - Ik zoek bijlessen wiskunde
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden