privé les Mechelen

Ontdek talentvolle privé leraars in Mechelen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars voor bijles Mechelen

Priveles in Mechelen (2800) - Gerrit
Gerrit
Mechelen
5/5 (27 reviews)
Ik ben meer 22 jaar leraar wiskunde en heb les gegeven in alle graden en onderwijsvormen. Na mijn lerarenopleiding bachelor-diploma (leraar wiskunde-biologie-economie) behaalde ik ook een master. Bijlessen vinden steeds plaats bij mij thuis, in het centrum van Mechelen of online. Ik heb verschillende handboeken van verschillende graden thuis liggen en kan oefeningen meegeven indien gewenst.
Priveles in Mechelen (2800) - Yoeri
Yoeri
Mechelen
4.93/5 (27 reviews)
Ik ben gediplomeerd om Frans te geven in het lager onderwijs (diploma leerkracht lager onderwijs) en heb daardoor dan ook de nodige pedagogische vaardigheden. Bovendien communiceer ik op zéér regelmatige basis in het Frans en heb ik als vertaler (Frans-Nederlands) gewerkt.
Priveles in Mechelen (2800) - Godelieve
Godelieve
Mechelen
5/5 (19 reviews)
Ik heb gedurende bijna 40 jaar les gegeven. Latijn en Grieks blijven mijn passie. Hebt u een les gemist of is er iets niet helemaal duidelijk, ik help u graag verder.
Priveles in Mechelen (2800) - Roland
Roland
Mechelen
5/5 (19 reviews)
Mijn grootouders waren Franstalig en omdat ik als kind veel bij hen logeerde heb ik Frans van jongs af aan leren spreken. Later heb ik nog in een Franstalige organisatie gewerkt. Als politicoloog heb ik niet echt ervaring in lesgeven maar ik ben wel empathisch en heb veel geduld. Ik beschouw het als een uitdaging om je Franse taalkennis wat bij te spijkeren of teksten te vertalen.
Priveles in Mechelen (2800) - Stefaan
Stefaan
Mechelen
5/5 (12 reviews)
Door jaren actief te zijn in de judosport en op latere leeftijd in de boks Française Ken ik wel technieken die je voor zelfverdediging zou kunnen gebruiken
Priveles in Mechelen (2800) - Georges
Georges
Mechelen
5/5 (8 reviews)
Ik heb vroeger 5 jaar in Latijns Amerika gewerkt als vertaler en als journalist. Ook heb ik als instructeur talen bij de VDAB gewerkt. Ik heb meerdere jaren huiswerkbegeleiding gedaan bij anderstalige kinderen.
Priveles in Mechelen (2800) - Inge
Inge
Mechelen
4.86/5 (7 reviews)
Ik wil teksten vertalen vanuit het Engels naar het Nederlands. Ik kan ook helpen bij het schrijven van teksten en nalezen op fouten: opstellen van een CV of sollicitatiebrief, teksten voor een website.
Priveles in Mechelen (2800) - Filip
Filip
Mechelen
5/5 (6 reviews)
Koken is voor mij geen taak, maar een fijne hobby. Als vegetariër is de vegetarische en veganistische keuken mij niet vreemd. Verwacht geen les in snijtechnieken, maar wel tip en tricks om lekkere maaltijden klaar te maken.
Priveles in Mechelen (2800) - Ghalid
Ghalid
Mechelen
5/5 (4 reviews)
-Momenteel geef ik al 7 jaar bijles in bijberoep. -Flexibel -Online als ter plaatse Jjwjwjxjxjxuuxiwisksksjjdjdjxjjdjdjxjxjxjjxjxjxjjdisikskdkdkdkdkdkdkdkkd
Priveles in Mechelen (2800) - Stijn
Stijn
Mechelen
5/5 (2 reviews)
Ik geef reeds 3 jaar bijles via een online platform in de deeleconomie. Hierbij hielp ik vooral studenten uit het middelbaar en hoger onderwijs met wetenschappelijke en wiskundige vakken.
Priveles in Mechelen (2800) - Yani
Yani
Mechelen
4.5/5 (2 reviews)
Ik heb Toegepaste Economische Wetenschappen gestudeerd aan de Universiteit Antwerpen. Ik heb dus een goede kennis van de vakken economie, statistiek en wiskunde.
Priveles in Mechelen (2800) - Tijs
Tijs Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Ik gaf reeds bijles aan zo'n 15-tal Studenten, voornamelijk rond vakken zoals economie, wiskunde, Engels, recht en informatica. Dit van 14 tot 23 jaar. Afgestudeerd aan KU Leuven in algemene economie met hoge onderscheiding. Focus op enthousiasmerend leren, met voldoende interactie langs beide kanten.
Priveles in Mechelen (2800) - Nele
Nele
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Wil je starten met lopen, heb je een loopdoel waar je gericht naartoe wilt trainen of wil je werken aan een sterk en fit lichaam? Als fanatieke marathonloopster en certified Personal Trainer maak ik een trainingsplan op maat van jouw sportief doel.
Priveles in Mechelen (2800) - Stacey
Stacey
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Ik ben tweetalig opgevoed en ben werkzaam als leerkracht Engels op de middelbare school. Ik ben een zorgzame en bekwame leerkracht, die de beste trucjes kent om de leerstof onder de knie te krijgen.
Priveles in Mechelen (2800) - Frederik
Frederik
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Ik heb een diploma regentaat aardrijkskunde en geschiedenis behaald. Ik heb in het verleden ook al bijles gegeven aan verscheidene kinderen uit de buurt, waarbij er ook aandacht ging naar het plannen van het schoolwerk. Ik werk graag samen met de ouders zodat er een goede opvolging is van de resultaten.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel privé leraars in Mechelen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Privé les Mechelen: geëvalueerd met 4.95 door 133 klanten

Populaire dienstaanvragen

privé leraar thuisonderwijs Mechelen, privé leerkracht Mechelen, prive lessen Mechelen, bijles aan huis Mechelen, privé onderwijs Mechelen,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden