Vind de beste privé leraars van Antwerpen

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Priveles in Antwerpen (2050) - Furat
Furat
4.94/5 · 17 reviews
2050 Antwerpen
Ik ben Furat een Robot operator, heb 4 jaar kickboksen gedaan zowel trainen als les geven en ik heb oranje band in judo en der naast grootte ervaring op het fitness gebied heb conditie les en bootcamp en kracht gegeven en ook op het voeding gebied. Benader mij gewoon en u zult geen spijt van krijgen.
Priveles in Antwerpen (2000) - Radjishkoemar
Radjishkoemar
4.81/5 · 16 reviews
2000 Antwerpen
Ik geef graag basis gitaarles, en basis zangles inclusief noten leer, ook linkshandigen, ik heb ervaringvanaf 16de jaar. Ook zangles, ademhalings oefeningen , italiaanse basis opera, maar waar je alle kanten mee opkunt, zoals popmuziek, ook heb ik de mogelijkheid om uw zankunsten op te nemen met een studio microfoon via computer
Priveles in Antwerpen (2000) - Thomas
Thomas Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.92/5 · 13 reviews
2000 Antwerpen
Als linguïst heb ik al ervaring met bijles geven (voornamelijk Duits). Uiteraard ben ik ook beschikbaar voor Russisch en voor Nederlands. Taalkundig nalezen en corrigeren van scripties e.d. is ook mogelijk. Taal is een grote passie voor mij (zowel onze moedertaal als vreemde talen).
Priveles in Antwerpen (2000) - Ella
Ella
5/5 · 11 reviews
2000 Antwerpen
De leeuw (Panthera leo) is een roofdier uit de familie der katachtigen (Felidae). Van alle katachtigen is enkel de tijger groter. De leeuw is vaak onderwerp van folklore en symboliek geweest. Zo staat de leeuw afgebeeld in de wapens van verscheidene landen, streken en steden, waaronder Nederland , België en Sri Lanka.
Priveles in Antwerpen (2000) - Slobodanka
Slobodanka
5/5 · 9 reviews
2000 Antwerpen
Aan de ene kant mijn ervaring als student die Nederlands heeft gestudeerd, kan ik u helpen om bepaalde problemen gemakkelijk op te lossen. Aan de andere kant, als een docent met meer dan 10 jaar ervaring in het les geven, evaluatie van testen en voorbereidingen, kan ik op een creatieve maar leerzame manier de taal toegankelijk maken.
Priveles in Antwerpen (2000) - Dirk
Dirk Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.86/5 · 7 reviews
2000 Antwerpen
Zowel door mijn studies (Licentiaat Wiskunde) als mijn ervaring in lesgeven (voornamelijk wiskunde) en mijn ervaring als Financieel Directeur ben ik uitstekend geplaatst om u, uw zoon of dochter bij te staan bij het beheersen van de wiskundige leerstof en het slagen voor het examen. Mijn lesgevende capaciteiten zijn bovendien versterkt door mijn 15-jarige ervaring als tennisleraar.
Priveles in Antwerpen (2000) - Bavo
Bavo
5/5 · 5 reviews
2000 Antwerpen
Afgestudeerd als bio-ingenieur aan UGent. Heb passie voor wetenschap en les geven. Wil graag kennis en ervaring delen en leerlingen op geduldige manier te motiveren en bij te staan!
Priveles in Antwerpen (2000) - Jan
Jan
4.75/5 · 4 reviews
2000 Antwerpen
Ik heb een TSO opleiding gevolgd in het secundair en daarna mezelf opgewerkt on universitaire studies aan te kunnen vatten. Deze ervaring en methodologie wil ik graag gebruiken om andere studenten (secundair of hoger onderwijs) te helpen in het verwerken van wetenschapsvakken. Door een goede motivatie ben ik ervan overtuigd dat iedereen wetenschap kan begrijpen en toepassen.
Priveles in Antwerpen (2000) - Yassin
Yassin
4.67/5 · 3 reviews
2000 Antwerpen
Meertalig opgevoed met de jarenlange ervaring om de overgang van de ene naar de andere taal te maken. In het bezit van een grote talenknobbel. Sterk in communicatie. Zowel schriftelijk als verbaal. Ik hou ervan om vorderingen te zien bij mijn leerlingen. Niet enkel op vlak van taal maar op vlak van 't leven. Communication is key 🗝
Priveles in Antwerpen (2000) - Monica
Monica Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 3 reviews
2000 Antwerpen
Als Amerikaanse native English speaker heb ik in 2002 de CELTA (Cambridge Certificate in English Language Teaching to Adults) behaald en sindsdien heb ik onafgebroken les gegeven. Ik doe het graag, met veel geduld én een goed humeur.
Priveles in Antwerpen (2000) - Alexander
Alexander
5/5 · 3 reviews
2000 Antwerpen
Ik heb TEW gestudeerd aan de universiteit KU Leuven. Mijn ervaring als bijlesgever leert mij dat leerlingen vaak te snel denken dat ze de leerstof beheersen. Ik werk hoofdstuk per hoofdstuk af en focus op het feit dat studenten werkelijk begrijpen waarom bepaalde formules gebruikt worden. Ik voorzie ook zelfgemaakte toetsen ter voorbereiding op overhoringen en examens.
Priveles in Antwerpen (2060) - Hany
Hany
5/5 · 3 reviews
2060 Antwerpen
Taal is mijn grootste passie. In mijn ervaring voor de klas, wist ik steeds op een enthousiaste manier de leerlingen warm te maken voor taal. De 'vaardigheid' in taalvaardigheid toont aan dat iedereen - mits de juiste aanpak - kan ontwikkelen in de discipline. Met praktijkervaring, theoretische bagage en een hart vol liefde voor taal, wil ik samen ontdekken hoe ik jou bij je zoektocht kan helpen.
Priveles in Antwerpen (2000) - Wilhelmus
Wilhelmus
5/5 · 2 reviews
2000 Antwerpen
Sinds 1984 geef ik les/ taalles aan met name Japanse studenten, maar ook aan Nederlandse, Amerikaanse, Chinese, Koreaanse en Braziliaanse studenten. De studenten zijn vanaf 8 jaar tot 75 jaar oud; de studenten zijn scholieren, huisvrouwen, dokters, onderzoekers, ingenieurs. Bijna al mijn Japanse studenten slagen voor hun nationale Engelse taalexamens.
Priveles in Antwerpen (2000) - Léon
Léon
3.5/5 · 2 reviews
2000 Antwerpen
Ik zit in mijn 3de bachelor Chemie aan de Universiteit Antwerpen. Doorheen de jaren heb ik al vaak vrienden bijles gegeven in wetenschappelijke vakken en geholpen met het statistische aspect van hun Bachelorproef. Door mijn wetenschapsknobbel heb ik goed inzicht in de leerstof, maar kan dit ook op een simpele manier uitleggen aan anderen. Ik pas mij aan de leerling aan en aan zijn/haar tempo.
Priveles in Antwerpen (2018) - Stieven
Stieven
5/5 · 2 reviews
2018 Antwerpen
Ik heb meer dan 5 jaar ervaring als taalanimator en stagebegeleider bij CLIP Taalvakanties. Daardoor ben ik altijd met kinderen bezig geweest om ze een taal aan te leren en bij te schaven. Daarnaast heb ik een bachelor taal- en letterkunde (Nederlands-Frans) en een masteropleiding Bedrijfscommunicatie aan de KULeuven met succes afgerond.

Privé les Antwerpen: geëvalueerd met 4.66 door 116 klanten

Populaire dienstaanvragen: privé leraar thuisonderwijs Antwerpen, privé leerkracht Antwerpen, prive lessen Antwerpen, bijles aan huis Antwerpen, privé onderwijs Antwerpen,...

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Gitaarlessen
Thomas raadt Ben aan Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
bijles statica -sterkteleer
Frans raadt Sébastien aan Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
bijles wiskunde 2e graad/4e Latijn-wetenschappen
Lisa raadt Karel aan Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie lessen in Antwerpen

Fysica bijles - Beurzen Antwerpen (9) - Gulia A - Bijlessen Wiskunde zesde leerjaar - 2 - Wiskunde - 4e middelbaar wetenschappen - Bijles fysica - Organische en analytische chemie - Organische en Analytische Chemie - Krachttraining - Franse en latijnse leeraar nodug - Zang en dansles - Zangleraar/lerares gezocht. - Bijles wiskunde in het Spaans - Opvolgen voor huistaken - Wiskunde - Hulp bij wiskunde voor mijn zoontje, zit in het 4de leerjaar OLV college Antwerpen. - Economie in middelbaar - Bijles wiskunde - bijles frans 4e jaar KSO - Bijles wiskunde in Spaanse taal - Lessen & hulp - Bijles : Bijles wiskunde - Wiskunde bijles - Bijles wiskunde 4de middelbaar - extra ned les vijfde leer jaar - Lessen & hulp - Taalles : Bijles Nederlands - Bijles statistiek Wilrijk/Berchem - Gezocht leerkracht vvor het vak Tia Portal - Micro macro economie examen - Micro macro economie les - Bijles boekhouden en fiscaliteit (2) - Bijles boekhouden en fiscaliteit - Ik ben op zoek naar coach in regio Boechout - Vertaalwerk (7) - Zoek iemand die me kan leren strummen op gitaar - Hulp voor mijn zoon - Bijlessen Nederlands, voorbereiding voor examen (2) - Bijles Nederlands - Bijlessen Nederlands, voorbereiding voor examen - bijles fysica ASO 4e jaar Latijn-Wiskunde - Vertaalwerk (6) - Vertaalwerk (5) - leraar wiskunde voor 2de middelbaar ASO - Bijles frans - Hulp bij frans en engels - Bijlessen voor wiskunde - bijlessen voor wiskunde - Vertaalwerk - Bijles rekenen : 3de leerbaar - Vertaalwerk
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden