Vind de beste privé leraars van Nijlen

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Priveles in Berlaar (2590) - Ruben
Ruben
4.99/5 · 109 reviews
2590 Berlaar
Ik ben industrieel ingenieur van opleiding en werk sinds augustus 2018 in een organisatie dat een wereldspeler is op vlak van het leveren van aluminiumrollen. Ik kom uit een heel theoretische opleiding maar in de praktijk dien je de zaken toch anders te benaderen. Wat hiervoor nodig is, is diepgaande kennis van de materie. De ervaring over het concept 'theorie en praktijk' zorgt voor succes!
Priveles in Nijlen (2560) - Johan
Johan
4.9/5 · 10 reviews
2560 Nijlen
Ik heb ruime ervaring met bijlessen die ik tijdens en na mijn universitaire studies chemie heb opgebouwd. Dit zowel naar (twee)wekelijks opvolging van leerlingen middelbaar als specifiek chemie vakken op hoger niveau. En tenslotte heb ik ook al een aantal studenten geholpen met de voorbereidingen voor het ingangsexamen geneeskunde.
Priveles in Koningshooikt (2500) - Johanna
Johanna
5/5 · 6 reviews
2500 Koningshooikt
Ik heb 30 jaar ervaring als leerkracht in het secundair onderwijs. Nadien 7 jaar gewoond en gewerkt in Frankrijk. Ik ben vlot en vriendelijk in de omgang en werk graag met kinderen en jongeren.
Priveles in Lier (2500) - Boudewijn
Boudewijn
5/5 · 3 reviews
2500 Lier
Ik wil ooit misschien graag leerkracht worden, momenteel geef ik bijles om mijn academische kennis te onderhouden en ervaring op te doen in les geven en dingen uitleggen. Ik ben van opleiding industrieel ingenieur (elektronica) en burgerlijk ingenieur (energie)
Priveles in Nijlen (2560) - Jason
Jason
5/5 · 2 reviews
2560 Nijlen
Als zoon van een Vlaamse moeder en Waalse vader switch ik al heel mijn leven lang tussen de 2 landstalen. Mijn vaardigheden van het Frans reiken dus een pak verder dan dat van de gemiddelde Nederlandstalige. In het middelbaar vertaalde ik ook geregeld teksten van het Nederlands naar het Frans voor mijn klasgenoten, maar dat zullen mijn ex-leerkrachten misschien niet graag horen.😉
Priveles in Bevel (2560) - Joost
Joost Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
2560 Bevel
Jarenlange ervaring in een aantal Lierse keukens, een passie voor koken, volgens sommigen een talent. Ik ben geen chef, maar kan wel het één en ander bijbrengen. Zeer geschikt voor starters en gevorderden die graag verder gaan dan de klassieke keuken of drukbezette ouders die graag snel lekker en voedzaam willen koken. Alles is bespreekbaar...
Priveles in Massenhoven (2240) - Ann
Ann
Nieuw
2240 Massenhoven
Mijn moedertaal is Nederlands en Engels spreek ik zonder enig probleem. Ik merk spelfouten snel op. Ik ben via email bereikbaar en indien nodig kan ik op huisbezoek komen. Ik beschik over een wagen.
Priveles in Grobbendonk (2280) - Jessie
Jessie
Nieuw
2280 Grobbendonk
Hi. Ik ben momenteel werkzoekend. Heb oa gewerkt als receptioniste in een internationaal bedrijf met voertaal Engels. Taal heeft mij altijd geboeid en ik zou je best graag willen helpen bij het vertalen van teksten Engels-Nederlands en redigeren/opstellen van teksten in het Nederlands. Regio Herentals-Lier, maar ben uiteraard ook bereikbaar via mail zodat afstand niet zo'n rol speelt. Probeer eens, altijd bereid een testje af te leggen om mijn capaciteiten te tonen
Priveles in Lier (2500) - Steven
Steven
Nieuw
2500 Lier
Hoi, Ik ben Steven uit Lier. Ik ben 30 jaar en op zoek naar een fijne bijverdienste. Ik ben al 6 jaar als opvoeder/begeleider aan het werken in een voorziening voor mensen met een mentale beperking. Ik ben sociaal in de omgang, gebruik veel humor en sta open voor een variatie aan werk.
Priveles in Nijlen (2560) - Bart
Bart
Nieuw
2560 Nijlen
Student 3e jaar bacheloropleiding secundair onderwijs. Heeft je zoon/dochter wat extra ondersteuning nodig op gebied van Wiskunde, Informatica, Fysica of Techniek (elektriciteit & mechanica)? Dan bent u bij mij bij het juiste adres! Ik help de leerlingen graag verder zodat zij werkelijk vorderingen kunnen maken in hun leerproces. Ik leg zaken vaak eenvoudig uit zodat ze begrijpelijk zijn.
Priveles in Nijlen (2560) - Hilde
Hilde
Nieuw
2560 Nijlen
Ik kan ondersteuning bieden bij administratieve taken, vertalen v. teksten van Frans en Engels naar Nederlands, vlotte pen om van een basisontwerp voor folder of artikel een vlotte tekst of verhaal te schrijven, aangename stem voor het inlezen van boeken, foto's of documenten scannen, opzoekingswerk (online, boeken, artikels..), schrijven van teksten voor speach, viering, lezing...
Priveles in Berlaar (2590) - Evi
Evi
Nieuw
2590 Berlaar
dag allemaal ik heb een diploma communicatie en kan jullie helpen met nederlands, engels en frans mijn spaans is echter zo denderend niet meer mvg evi
Priveles in Berlaar (2590) - Birgit
Birgit
Nieuw
2590 Berlaar
Voetbalster in de hoogste klasse. Gedreven door sport, voeding, en lifestyle. Discipline met een juiste combo van spontaniteit. Studente Psychologie en Coaching.
Priveles in Hasselt (3500) - Marij
Marij
Nieuw
3500 Hasselt
Pas afgestudeerd als juriste (master in de rechten KUL). Heel wat ervaring in het geven van bijles via repetitorkantoren, namelijk Inleiding tot de rechtswetenschap, verbintenissenrecht, arbeidsrecht,... . Ook bij het leren studeren/plannen kan ik helpen.
Priveles in Berlaar (2590) - Liesbeth
Liesbeth
Nieuw
2590 Berlaar
Ik ben een enthousiaste jonge leerkracht in het secundair onderwijs. Ben je op zoek naar een gemotiveerde coach voor de economische vakken en informatica? Dan ben ik de geschikte persoon. Leerlingen uit alle leerjaren zijn welkom, zowel secundair onderwijs als lager onderwijs. Mogelijke vakken: handelseconomie, bedrijfseconomie, bedrijfsbeheer, boekhouden, recht, informatica, kantoor,…

Privé les Nijlen: geëvalueerd met 4.98 door 131 klanten

Populaire dienstaanvragen: privé leraar thuisonderwijs Nijlen, privé leerkracht Nijlen, prive lessen Nijlen, bijles aan huis Nijlen, privé onderwijs Nijlen,...

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Gitaarlessen
Thomas raadt Ben aan Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
bijles statica -sterkteleer
Frans raadt Sébastien aan Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
bijles wiskunde 2e graad/4e Latijn-wetenschappen
Lisa raadt Karel aan Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie lessen in Nijlen

Bijles mechanica - wiskunde en mechanica hoge school - BIJLES WISKUNDE 5e jaar economie wiskunde - Dansleraar swing en boogie - bijles wiskunde - massage - begeleiding - bijlera(a)r(es) Frans gezocht voor 4e jaars ASO - Bijles chemie in Nijlen (2560) - Bijles wiskunde in Nijlen (2560) - Bijles wiskunde in Nijlen (2560)
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden