privé les Nijlen

Ontdek talentvolle privé leraars in Nijlen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars voor bijles Nijlen

Priveles in Nijlen (2560) - Johan
Johan
Nijlen
4.91/5 (11 reviews)
Ik heb ruime ervaring met bijlessen die ik tijdens en na mijn universitaire studies chemie heb opgebouwd. Dit zowel naar (twee)wekelijks opvolging van leerlingen middelbaar als specifiek chemie vakken op hoger niveau. En tenslotte heb ik ook al een aantal studenten geholpen met de voorbereidingen voor het ingangsexamen geneeskunde.
Priveles in Nijlen (2560) - Jason
Jason
Nijlen
5/5 (2 reviews)
Als zoon van een Vlaamse moeder en Waalse vader switch ik al heel mijn leven lang tussen de 2 landstalen. Mijn vaardigheden van het Frans reiken dus een pak verder dan dat van de gemiddelde Nederlandstalige. In het middelbaar vertaalde ik ook geregeld teksten van het Nederlands naar het Frans voor mijn klasgenoten, maar dat zullen mijn ex-leerkrachten misschien niet graag horen.😉
Priveles in Nijlen (2560) - Laurens
Laurens
Nijlen
5/5 (2 reviews)
Ik wilde geneeskunde studeren dus moest alle vakken qua wetenschap voldoende begrijpen om te slagen voor de toelatingsproef. Ik heb al ervaring met bijles geven en kan moeilijkere zaken vaak simpeler uitleggen. Ik benadruk goed wat iemand wel al kan en spijker bij op wat er nog niet goed gaat, tot dat dit ook mooi in de basiskennis zit, al dan niet adhv truckjes:
Priveles in Berlaar (2590) - Alex
Alex Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Berlaar
5/5 (2 reviews)
Heb zelf een opleiding wiskunde wetenschappen en nadien industriëel ingenieur genoten. Ik geef al sinds mijn 18e bijles in de wetenschapsvakken. Vanaf het eerste t.e.m. 6e middelbaar, maar ook studenten hoger onderwijs.
Priveles in Bevel (2560) - Joost
Joost Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Bevel
5/5 (1 reviews)
Jarenlange ervaring in een aantal Lierse keukens, een passie voor koken, volgens sommigen een talent. Ik ben geen chef, maar kan wel het één en ander bijbrengen. Zeer geschikt voor starters en gevorderden die graag verder gaan dan de klassieke keuken of drukbezette ouders die graag snel lekker en voedzaam willen koken. Alles is bespreekbaar...
Priveles in Nijlen (2560) - Anne-mieke
Anne-mieke
Nijlen
5/5 (1 reviews)
Vermits ik heel graag les geef, en ik vlot Frans spreek en Nederlands mijn moedertaal is, zou ik dit heel graag overbrengen aan hen die het er moeilijker mee hebben.
Priveles in Grobbendonk (2280) - Jessie
Jessie
Grobbendonk
Nieuw
Hi. Ik ben momenteel werkzoekend. Heb oa gewerkt als receptioniste in een internationaal bedrijf met voertaal Engels. Taal heeft mij altijd geboeid en ik zou je best graag willen helpen bij het vertalen van teksten Engels-Nederlands en redigeren/opstellen van teksten in het Nederlands. Regio Herentals-Lier, maar ben uiteraard ook bereikbaar via mail zodat afstand niet zo'n rol speelt. Probeer eens, altijd bereid een testje af te leggen om mijn capaciteiten te tonen
Priveles in Nijlen (2560) - Bart
Bart
Nijlen
Nieuw
Student 3e jaar bacheloropleiding secundair onderwijs. Heeft je zoon/dochter wat extra ondersteuning nodig op gebied van Wiskunde, Informatica, Fysica of Techniek (elektriciteit & mechanica)? Dan bent u bij mij bij het juiste adres! Ik help de leerlingen graag verder zodat zij werkelijk vorderingen kunnen maken in hun leerproces. Ik leg zaken vaak eenvoudig uit zodat ze begrijpelijk zijn.
Priveles in Nijlen (2560) - Hilde
Hilde
Nijlen
Nieuw
Ik kan ondersteuning bieden bij administratieve taken, vertalen v. teksten van Frans en Engels naar Nederlands, vlotte pen om van een basisontwerp voor folder of artikel een vlotte tekst of verhaal te schrijven, aangename stem voor het inlezen van boeken, foto's of documenten scannen, opzoekingswerk (online, boeken, artikels..), schrijven van teksten voor speach, viering, lezing...
Priveles in Berlaar (2590) - Evi
Evi
Berlaar
Nieuw
dag allemaal ik heb een diploma communicatie en kan jullie helpen met nederlands, engels en frans mijn spaans is echter zo denderend niet meer mvg evi
Priveles in Berlaar (2590) - Birgit
Birgit
Berlaar
Nieuw
Voetbalster in de hoogste klasse. Gedreven door sport, voeding, en lifestyle. Discipline met een juiste combo van spontaniteit. Studente Psychologie en Coaching.
Priveles in Berlaar (2590) - Liesbeth
Liesbeth
Berlaar
Nieuw
Ik ben een enthousiaste jonge leerkracht in het secundair onderwijs. Ben je op zoek naar een gemotiveerde coach voor de economische vakken en informatica? Dan ben ik de geschikte persoon. Leerlingen uit alle leerjaren zijn welkom, zowel secundair onderwijs als lager onderwijs. Mogelijke vakken: handelseconomie, bedrijfseconomie, bedrijfsbeheer, boekhouden, recht, informatica, kantoor,…
Priveles in Berlaar (2590) - Amélie
Amélie
Berlaar
Nieuw
Ik ben gebeten door taal, meer bepaald door Nederlands Frans en Spaans. Ik heb mijn secundair diploma behaald voor de richting Latijn talen. Ik wil hier volgend jaar ook in voortgaan en ga dus toegepaste taalkunde Frans en Spaans studeren. Ik ben zeer veel met taal bezig en wil graag anderen hiermee helpen.
Priveles in Bevel (2560) - Ann
Ann
Bevel
Nieuw
Ik ben geduldig en werk op het niveau van elke leerling. Ik zoek steeds naar andere manieren om leerstof aan te brengen wanneer ik merk dat de leerling toch nog niet mee is met de leerstof.
Priveles in Nijlen (2560) - Neel
Neel
Nijlen
Nieuw
Ik ben in juni 2019 succesvol afgestudeerd van de richting gezondheids- en welzijnswetenschappen. De vakken interesseerden me enorm en ik genoot er van om medestudenten te kunnen helpen als ze delen van de leerstof niet begrepen. Het is fijn om te zien dat iemand iets aan je hulp heeft!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Privé les Nijlen: geëvalueerd met 4.98 door 19 klanten

Populaire dienstaanvragen

privé leraar thuisonderwijs Nijlen, privé leerkracht Nijlen, prive lessen Nijlen, bijles aan huis Nijlen, privé onderwijs Nijlen,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie lessen in Nijlen

Bijles mechanica - wiskunde en mechanica hoge school - BIJLES WISKUNDE 5e jaar economie wiskunde - Dansleraar swing en boogie - bijles wiskunde - massage - begeleiding - bijlera(a)r(es) Frans gezocht voor 4e jaars ASO - Bijles chemie in Nijlen (2560) - Bijles wiskunde in Nijlen (2560) - Bijles wiskunde in Nijlen (2560)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden