privé les Edegem

Ontdek talentvolle privé leraars in Edegem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars voor bijles Edegem

Priveles in Edegem (2650) - Annemie
Annemie
Edegem
5/5 (9 reviews)
Ik ben afgestudeerd aan de muziekacademie met de grootste onderscheiding voor piano en beschik daarnaast over diploma's notenleer en muziekgeschiedenis. Ik genoot een klassieke opleiding, maar ben eveneens vertrouwd met andere muziekgenres. Ben jij ook fan van Einaudi, Hans Zimmer, Yann Tiersen ...? Kan je nog geen noten lezen? Dit wordt stap voor stap geïntegreerd in de lessen. Waar wacht je op ?
Priveles in Edegem (2650) - Christoph
Christoph Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Edegem
5/5 (8 reviews)
Ik ben geen leerkracht maar kan je misschien wel helpen om de leerstof eens op een andere manier uit te leggen zodat je nieuwe inzichten krijgt in de leerstof. Vaak is het een kwestie van het juiste inzicht...de rest komt vanzelf.
Tom is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Priveles in Edegem (2650) - Tom
Tom
Edegem
4.86/5 (7 reviews)
Burgerlijk ingenieur, passie voor wetenschappen. Ik hou ervan om wetenschappen bij te brengen aan de man in de straat op een duidelijke overzichtelijke manier. Dit kan zowel op middelbaar als op universitair niveau zijn. Ik heb reeds veel ervaring ook in het geven van bijlessen.
Priveles in Edegem (2650) - Karolien
Karolien
Edegem
5/5 (1 reviews)
Ik ben student in het 6de middelbaar ASO op OLVE. Ik doe wetenschappen wiskunde met 8 u wiskunde. Wetenschappelijke vakken en wiskunde zijn mijn specialiteit. Ik ben beschikbaar in de regio Antwerpen.
Priveles in Edegem (2650) - Anne-marie
Anne-marie
Edegem
5/5 (1 reviews)
Hallo als 56 jarige meertalige secretaresse is talen spreken/aanleren mijn ding. Ik heb al Franse en Engelse les gegeven aan een 14-jarige studente voor haar taalexamens. Ik volg regelmatig Spaanse conversatielessen. Ik hielp een tijdje geleden als vrijwillige lesgeefster Nederlands bij Sant Egidio Linkeroever. Graag had ik dit nu dichterbij huis gedaan ... kunnen we iets voor elkaar betekenen?
Priveles in Edegem (2650) - Maggy
Maggy
Edegem
Nieuw
Reeds 10 jaar ben ik voltijds leerkracht Frans en Nederlands in het Stedelijk Onderwijs, voornamelijk in de eerste graad A-stroom. Leerproblemen zijn me zeker niet onbekend. Tijdens mijn carrière lag de focus vaak op het aanbieden van Leren Leren en studietips.
Priveles in Edegem (2650) - Shirzad
Shirzad
Edegem
Nieuw
Hallo allemaal ik ben een vrouw van43jaar. Ik kom uit Afghanistan. Ik was tolk maar nu ik heb dingen werk nodig. Ik heb een mand met atlas gewerkt als tolk. Met vriendelijke groeten beheshta.
Priveles in Edegem (2650) - Milan
Milan
Edegem
Nieuw
Ik houd van sport, en ben ervan overtuigd dat iedereen van sport kan houden. Maar het is een proces waarbij alles draait rond mindset. Ik ben van een niet-loper naar een marathonloper gegaan. Van een lange, smalle anti-fitnesser naar een 10 kg zwaardere gymliefhebber. Ik help u graag mee genieten van sport waardoor, ongeacht uw doelen, de resultaten zullen volgen. Let's do this together!
Priveles in Edegem (2650) - Derya
Derya
Edegem
Nieuw
Toen was ik 12 jaar oud, werd ik verliefd op Engels. En vanaf toen is het mijn passie geweest. Ons familie taal met mijn Belgische man en mijn 12 jaar oud zoontje is Engels. Ik heb een zeer goede kennis en vind het leuk om mensen te helpen. Ik geloof dat leren een heel personelijke ervaring is. Daarom zou een leerkracht flexibeel moeten zijn.
Priveles in Edegem (2650) - Zabiullah
Zabiullah
Edegem
Nieuw
Ik heb heel veel ervaring in sport les geven omdat ik al meer dan 3jaar boks, kick boks en karate oefen. Daarnaast heb ik 3kaar karate les gegeven. Ik ben iemand die verschillende tactieken heeft om mensen te helpen. Met Vriendelijke Groeten
Priveles in Edegem (2650) - Amina
Amina
Edegem
Nieuw
Ik speel piano, gitaar, ukelele, een beetje drums en ik zing. Ik schrijf mijn eigen liedjes en produce ze ook zelf. Ik heb zelf veel lessen gevolgd en beschik over brede kennis notenleer. Ik treedt vaak op als straatmuzikante. Ik wilde altijd leerkracht worden maar de focus ligt nu meer op mijn muziek en dan lijkt dit mij ideaal als bijberoep!
Priveles in Edegem (2650) - Lori
Lori
Edegem
Nieuw
Ik zit in mijn master criminologie aan de KUL en heb humane wetenschappen aan het Pullhof in Berchem afgerond met een maximumscore op het vak wiskunde. Ik wil mijn horizon uitbreiden naar het geven van bijles buiten het eigen gezinsverband. Ik ben een gedreven gestructureerde studente en haal er voldoening uit mensen iets bij te brengen.
Priveles in Edegem (2650) - Lars
Lars
Edegem
Nieuw
Ik help graag andere mensen. Als beroep werk ik met jongeren. Nederlands en Engels is zeker geen probleem voor me. Indien u hulp kan gebruiken mag u me altijd contacteren
Priveles in Edegem (2650) - Leila
Leila
Edegem
Nieuw
Hallo, ik ben Leila en 18 jaar oud. Ik heb 4 jaar lang een wetenschappelijke richting gevolgd op het secundair onderwijs wat ik zonet heb afgerond. Ik geef bijles wiskunde en natuurwetenschappen voor de 1ste graad (1ste en 2de jaar secundaire onderwijs), maar ook voor huiswerkbegeleiding en mentoring ben je bij mij aan het juiste adres.
Priveles in Edegem (2650) - Ondrej
Ondrej
Edegem
Nieuw
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam scelerisque neque risus, egestas dignissim tellus suscipit non. Aliquam ultricies vehicula odio eget consequat. Quisque eleifend massa diam, id dictum nunc.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Privé les Edegem: geëvalueerd met 4.97 door 26 klanten

Populaire dienstaanvragen

privé leraar thuisonderwijs Edegem, privé leerkracht Edegem, prive lessen Edegem, bijles aan huis Edegem, privé onderwijs Edegem,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie lessen in Edegem

Bijles Duits 2de graad technisch - bijles wiskunde, niveau 5de middelbaar (4u/week) - gitaarles herfstvakantie jongere 15 jaar - Pianoles - pianoles - Zangles voor een enthousiast&gedreven meisje van 11 jaar uit Edegem/Wilrijk (zonder enige muzikale voorkennis) - Gitaarles - Elektische gitaar - Bijles wiskunde - Beweegheldencoach zomer 2022 - Frans lessen - Prive zangles - lessons for 7 year old - Bijles wiskunde 2e middelbaar ASO - bijles Frans voor 5de leerjaar, jongen met adhd - Bijles frans - Bijles wiskunde - Bijles voor mijn 9 jaar zoon - gitaarles aan huis - Bijles wiskunde - Bijles wiskunde 6 de middelbaar integralen - Bijles fysiek - Pianoles leraar - bijles wiskunde 2de en 4de middelbaar - Bijles wiskunde voor het 2de en 4de middelbaar - Studiebegeleiding 1ste middelbaar stem: wiskunde, aardrijkskunde en nederlands. - Pianoles aan huis - Pianoles - Bijles boekhouden 4de middelbaar technisch (2) - Pianoles in edegem - Bijles boekhouden 4de middelbaar technisch - Pianolessen - Pianoles - Bijles chemie eerste jaar bachelor bio-techniek - Pianoles - Piano/muziekles - Zangles pop ballads - weinig ervaring - Ik wil graag privé zangles uit uit te zoeken welke mogelijkheden ik heb met mijn stem - Bijles Fysica en Chemie - Bijles Biologie - Bijles economie 3de middelbaar - Zangles voor gevoelig meisje van 5 jaar - Beweeghelden zoeken coaches - Tommo - DRINGENDE BIJLES NODIG VOOR BIOLOGIE - Wij zoeken iemand die bijles wiskunde geeft. - Pianoles gezocht - Zangles Papa/zoon - Bijles chemie en biologie 4 ec wis olve - Privéles gitaar
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden