privé les Hasselt

Ontdek talentvolle privé leraars in Hasselt

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars voor bijles Hasselt

Mario is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Priveles in Hasselt (3500) - Mario
Mario
Hasselt
5/5 (18 reviews)
Mijn grootste troef is de dingen uit te leggen zodat jij ze begrijpt. Iedereen uit het middelbaar, hoge school of universiteit is welkom. Mijn ervaring als actuaris helpt me om dingen klaar en duidelijk uit te leggen.
Priveles in Hasselt (3500) - Stefan
Stefan
Hasselt
5/5 (16 reviews)
In m'n jeugdjaren speelde ik piano en dwarsfluit, vervolledigd met de 9jarige volwassenopleiding orgel aan het stedelijk conservatorium in Hasselt. Graag help ik je bij het opfrissen van de de lessen notenleer en piano.
Priveles in Hasselt (3500) - Jurgen
Jurgen
Hasselt
5/5 (5 reviews)
Ik geef zelf voltijds les in het secundair onderwijs. De vakken die ik geef zijn wiskunde, geschiedenis, biologie, fysica en natuurwetenschappen. Ik geef les sinds 2010.
Priveles in Hasselt (3500) - Marlies
Marlies
Hasselt
5/5 (3 reviews)
Met een masterdiploma Vertalen op zak (Nederlands, Frans en Duits) en enkele jaren ervaring in de taalindustrie ben ik de ideale kandidaat voor al uw taalklusjes! Ik werk snel en goed, want taal is écht m'n ding!
Priveles in Hasselt (3500) - Dominique
Dominique Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
4.5/5 (2 reviews)
Mijn opleiding (oa. Master in Financial Management aan Vlerickschool) en beroepskeuzes(oa CFO) tonen mijn passie voor cijfers aan. Deze kennis inzetten in het helpen van anderen is iets wat ik gewoon enorm graag doe. Wees gerust: aan motivatie geen gebrek.
Priveles in Hasselt (3500) - Berten
Berten
Hasselt
5/5 (2 reviews)
Ik heb net mijn master toegepaste economische wetenschappen gehaald. Ondertussen heb ik reeds 5 jaar ervaring met het geven van bijlessen als studentenjob. Persoonlijk doe ik dit graag aangezien ik het leuk vind om mensen vooruit te helpen en een extra duwtje in de rug te geven.
Priveles in Hasselt (3500) - Leyla
Leyla
Hasselt
5/5 (2 reviews)
Master student Biomedische Wetenschappen. Hierdoor geef ik graag bijles in fysica, biologie en chemie. Indien u ondersteuning nodig heeft voor deze vakken in het secundair, help ik u graag.
Priveles in Hasselt (3500) - Benjamin
Benjamin
Hasselt
5/5 (2 reviews)
Kan je dat ene vak maar niet onder de knie krijgen? Ik kan je misschien wel helpen! Ik ben afgestudeerd als Industrieel Ingenieur Elektromechanica en volg nu een tweede opleiding in Hasselt. Door mijn ervaring met verschillende projecten kan ik problemen vanuit een theoretisch én praktisch standpunt bekijken. Laat me weten met welk vak je moeite hebt en ik zorg ervoor dat het duidelijk wordt!
Priveles in Hasselt (3500) - Tina
Tina
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik heet Tina en ben 25 jaar. Ik bied u relaxerende massage aan bij u thuis. De massage technieken heb ik verworven in Thailand. Verder luister ik graag naar mensen & ben ik een volwaardige huishoudhulp; koken, wassen, strijken, poetsen,... Zo kan ook u gezellig thuis blijven wonen. Doe gerust eens beroep op mij en oordeel zelf of de behandeling u past. Hopelijk tot snel!
Priveles in Hasselt (3500) - Giselle
Giselle
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Ik ben al 2 jaar veganist en samen met mijn vriend die al 5 jaar vegantistisch eet, heb ik al veel ervaring en kennis over plantaardig koken. Maar vooral gezonde maar lekkere dagdagelijkse gerechten, klassiekers en ook comfortfood. Ik kom je leren hoe het moet! Stuur me een bericht voor meer info
Priveles in Hasselt (3500) - Ine
Ine
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Nu mijn opleiding Psychologie voor kinderen tot een einde komt kriebelt het om ook terug met taal bezig te zijn na mijn zes jaar Latijn Moderne Talen van het middelbaar. Ik geef met plezier en structuur graag bijles voor Frans, Nederlands en Engels. Ik werk het liefst met lagere school kinderen en zie hen graag groeien. Van nieuwe woorden leren tot grammatica begrijpen. Hopelijk tot binnenkort!
Priveles in Hasselt (3500) - Arne
Arne
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Ik studeer bio-ingenieurswetenschappen en heb dus sterke achtergrond in wetenschappen en wiskunde. Ik kan bijles geven voor wiskunde, fysica, chemie, biologie en statistiek. Doorheen de week zit ik op kot in Leuven, in het weekend ben ik beschikbaar in regio Hasselt.
Priveles in Hasselt (3500) - Mathijs
Mathijs
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Zit jij in het middelbaar onderwijs (?) en ben je opzoek naar een bijles in wiskundige of technische vakken? Als doctoraatstudent aan de faculteit Industriële Ingenieurswetenschappen geef ik labo zittingen aan masterstudenten, begeleid ik masterproeven en sta ik dagelijks studenten bij in hun leertraject. Ik ben een rustig en geduldig persoon, en wil samen kijken naar een oplossing op maat.
Priveles in Hasselt (3500) - Ervis
Ervis
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Met mijn jaren ervaring in kickboksen en boksen kan ik mensen helpen voor zelfverdediging, conditietraining, techniekverbetering. Daarnaast ga ik ook 4x/week fitnessen om mijn kracht op peil te houden voor het boksen. De fitness wereld kent ook geen geheimen voor mij aangezien ik zelf mealprep en fitness schema’s maak voor zowel mezelf, maar ook voor vrienden.
Priveles in Hasselt (3500) - Jeroen
Jeroen
Hasselt
Nieuw
Dag iedereen, ik ben een 25-jarige arts (momenteel nog bezig aan mijn specialisatietraject) uit hasselt. Ik heb een een uitgebreide medische, administratieve en wetenschappelijke kennis. Ik ben enkel beschikbaar tijdens de avonden / gedurende het weekend. Ik heb ervaring als lesgever bij Sagio.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel privé leraars in Hasselt

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Via dit platform uitstekende hulp gevonden voor bijlessen wiskunde! Voorlopig zeer tevreden van deze dienst! ”
Gerrit
“ Gebruiksvriendelijk. Veel reactie. Profiel, reviews, zichzelf voorstellen, afstand woonplaats is interessant. Goede communicatie. Aandacht voor veiligheid. Betaalbaar. ”
Lander
“ Positief, ik heb eindelijk iemand gevonden voor mijn dochter te helpen dankzij jullie website. ”
Liesbet
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Privé les Hasselt: geëvalueerd met 4.9 door 56 klanten

Populaire dienstaanvragen

privé leraar thuisonderwijs Hasselt, privé leerkracht Hasselt, prive lessen Hasselt, bijles aan huis Hasselt, privé onderwijs Hasselt,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden