Vind de beste privé leraars van Hasselt

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Priveles in Hasselt (3500) - Mario
Mario
5/5 · 7 reviews
3500 Hasselt
Mijn grootste troef is de dingen uit te leggen zodat jij ze begrijpt. Iedereen uit het middelbaar, hoge school of universiteit is welkom. Mijn ervaring als actuaris helpt me om dingen klaar en duidelijk uit te leggen.
Priveles in Hasselt (3500) - Marietta
Marietta
4.0/5 · 3 reviews
3500 Hasselt
Ik ben DOL op SPAANS LEREN, ik ben een UNIVERSITEIT PROFESSIONEEL en ik heb VEEL ERVARING met het lesgeven van Spaans aan mensen in België (meer dan 2 jaar ervaring). Ik bied je de volgende cursussen aan: Spaans om op vakantie te gaan. Spaans voor beginners en Conversational . Spaans binnen het bedrijf. Vanaf de eerste dag spreek je Spaans GEDULDIG, GEMAKKELIJK en GRAPPIGE MANIER OM TE LEREN.
Priveles in Hasselt (3500) - Dominique
Dominique Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.5/5 · 2 reviews
3500 Hasselt
Mijn opleiding (oa. Master in Financial Management aan Vlerickschool) en beroepskeuzes(oa CFO) tonen mijn passie voor cijfers aan. Deze kennis inzetten in het helpen van anderen is iets wat ik gewoon enorm graag doe. Wees gerust: aan motivatie geen gebrek.
Priveles in Hasselt (3500) - Berten
Berten
5/5 · 2 reviews
3500 Hasselt
Ik heb net mijn master toegepaste economische wetenschappen gehaald. Ondertussen heb ik reeds 5 jaar ervaring met het geven van bijlessen als studentenjob. Persoonlijk doe ik dit graag aangezien ik het leuk vind om mensen vooruit te helpen en een extra duwtje in de rug te geven.
Priveles in Hasselt (3500) - Marlies
Marlies
5/5 · 2 reviews
3500 Hasselt
Met een masterdiploma Vertalen op zak (Nederlands, Frans en Duits) en enkele jaren ervaring in de taalindustrie ben ik de ideale kandidaat voor al uw taalklusjes! Ik werk snel en goed, want taal is écht m'n ding!
Priveles in Hasselt (3500) - Tina
Tina
5/5 · 1 reviews
3500 Hasselt
Hallo, ik heet Tina en ben 25 jaar. Ik bied u relaxerende massage aan bij u thuis. De massage technieken heb ik verworven in Thailand. Verder luister ik graag naar mensen & ben ik een volwaardige huishoudhulp; koken, wassen, strijken, poetsen,... Zo kan ook u gezellig thuis blijven wonen. Doe gerust eens beroep op mij en oordeel zelf of de behandeling u past. Hopelijk tot snel!
Priveles in Hasselt (3500) - Giselle
Giselle
5/5 · 1 reviews
3500 Hasselt
Ik ben al 2 jaar veganist en samen met mijn vriend die al 5 jaar vegantistisch eet, heb ik al veel ervaring en kennis over plantaardig koken. Maar vooral gezonde maar lekkere dagdagelijkse gerechten, klassiekers en ook comfortfood. Ik kom je leren hoe het moet! Stuur me een bericht voor meer info
Priveles in Hasselt (3500) - Leyla
Leyla
5/5 · 1 reviews
3500 Hasselt
Master student Biomedische Wetenschappen. Hierdoor geef ik graag bijles in fysica, biologie en chemie. Indien u ondersteuning nodig heeft voor deze vakken in het secundair, help ik u graag.
Priveles in Hasselt (3500) - Arne
Arne
5/5 · 1 reviews
3500 Hasselt
Ik studeer bio-ingenieurswetenschappen en heb dus sterke achtergrond in wetenschappen en wiskunde. Ik kan bijles geven voor wiskunde, fysica, chemie, biologie en statistiek. Doorheen de week zit ik op kot in Leuven, in het weekend ben ik beschikbaar in regio Hasselt.
Priveles in Hasselt (3500) - Nele
Nele
Nieuw
3500 Hasselt
Priveles in Hasselt (3500) - Jeroen
Jeroen
Nieuw
3500 Hasselt
Dag iedereen, ik ben een 25-jarige arts (momenteel nog bezig aan mijn specialisatietraject) uit hasselt. Ik heb een een uitgebreide medische, administratieve en wetenschappelijke kennis. Ik ben enkel beschikbaar tijdens de avonden / gedurende het weekend. Ik heb ervaring als lesgever bij Sagio.
Priveles in Hasselt (3500) - Nick
Nick
Nieuw
3500 Hasselt
Hallo, ik ben een werknemer met een vast contract maar hier buiten doe ik een koksopleiding.. het is eerder een passie geworden en het moest leuk zijn kon ik nog delen met anderen.. hopelijk tot snel.. mvg nick
Priveles in Hasselt (3500) - Marij
Marij
Nieuw
3500 Hasselt
Pas afgestudeerd als juriste (master in de rechten KUL). Heel wat ervaring in het geven van bijles via repetitorkantoren, namelijk Inleiding tot de rechtswetenschap, verbintenissenrecht, arbeidsrecht,... . Ook bij het leren studeren/plannen kan ik helpen.
Priveles in Hasselt (3500) - Caroline
Caroline
Nieuw
3500 Hasselt
Ik studeerde sociaal werk en daarna nog verder voor leerkracht. Binnen mij job als jeugdwerker, begeleid ik reeds kinderen bij het maken van hun huiswerk en help ik hen wanneer ze moeilijkheden hebben met het Nederlands.
Priveles in Hasselt (3500) - Uzma
Uzma
Nieuw
3500 Hasselt
Als (Nederlandse) moeder van meertalig opgevoede kindjes heb ik de ervaring, passie en juiste inzicht en technieken om uw kind bijles te geven. Nederlands en Engels spreek ik vloeiend van jongs af aan en Arabisch is mijn passie!

Privé les Hasselt: geëvalueerd met 4.83 door 20 klanten

Populaire dienstaanvragen: privé leraar thuisonderwijs Hasselt, privé leerkracht Hasselt, prive lessen Hasselt, bijles aan huis Hasselt, privé onderwijs Hasselt,...

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Gitaarlessen
Thomas raadt Ben aan Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
bijles statica -sterkteleer
Frans raadt Sébastien aan Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
bijles wiskunde 2e graad/4e Latijn-wetenschappen
Lisa raadt Karel aan Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie lessen in Hasselt

Bijles Frans & Nederlands - Bijles nederlands - Wiskunde bijles - Bijles wiskunde - Bijles Duits - Bijles Frans - Bijles rechten universiteit - Franse les echt voor een beginneling - Bijles statistiek wetenschappelijke vorming u Hasselt 1 e Bach Kine - Pianoles - Muziekles in Hasselt (3500) - Bijles wiskunde in Hasselt (3500) - Gitaarles in Hasselt (3500) - Wiskunde - Wiskunde
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden