privé les Hasselt

Ontdek talentvolle privé leraars in Hasselt

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars voor bijles Hasselt

Mario is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Priveles in Hasselt (3500) - Mario
Mario
Hasselt
5/5 (10 reviews)
Mijn grootste troef is de dingen uit te leggen zodat jij ze begrijpt. Iedereen uit het middelbaar, hoge school of universiteit is welkom. Mijn ervaring als actuaris helpt me om dingen klaar en duidelijk uit te leggen.
Priveles in Hasselt (3500) - Marietta
Marietta
Hasselt
4.0/5 (3 reviews)
Ik ben DOL op SPAANS LEREN, ik ben een UNIVERSITEIT PROFESSIONEEL en ik heb VEEL ERVARING met het lesgeven van Spaans aan mensen in België (meer dan 2 jaar ervaring). Ik bied je de volgende cursussen aan: Spaans om op vakantie te gaan. Spaans voor beginners en Conversational . Spaans binnen het bedrijf. Vanaf de eerste dag spreek je Spaans GEDULDIG, GEMAKKELIJK en GRAPPIGE MANIER OM TE LEREN.
Priveles in Hasselt (3500) - Marlies
Marlies
Hasselt
5/5 (3 reviews)
Met een masterdiploma Vertalen op zak (Nederlands, Frans en Duits) en enkele jaren ervaring in de taalindustrie ben ik de ideale kandidaat voor al uw taalklusjes! Ik werk snel en goed, want taal is écht m'n ding!
Priveles in Hasselt (3500) - Jurgen
Jurgen
Hasselt
5/5 (3 reviews)
Ik geef zelf voltijds les in het secundair onderwijs. De vakken die ik geef zijn wiskunde, geschiedenis, biologie, fysica en natuurwetenschappen. Ik heb zelf al 11 jaar ervaring.
Priveles in Hasselt (3500) - Dominique
Dominique Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
4.5/5 (2 reviews)
Mijn opleiding (oa. Master in Financial Management aan Vlerickschool) en beroepskeuzes(oa CFO) tonen mijn passie voor cijfers aan. Deze kennis inzetten in het helpen van anderen is iets wat ik gewoon enorm graag doe. Wees gerust: aan motivatie geen gebrek.
Priveles in Hasselt (3500) - Berten
Berten
Hasselt
5/5 (2 reviews)
Ik heb net mijn master toegepaste economische wetenschappen gehaald. Ondertussen heb ik reeds 5 jaar ervaring met het geven van bijlessen als studentenjob. Persoonlijk doe ik dit graag aangezien ik het leuk vind om mensen vooruit te helpen en een extra duwtje in de rug te geven.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan priveles

Priveles in Hasselt (3500) - Leyla
Leyla
Hasselt
5/5 (2 reviews)
Master student Biomedische Wetenschappen. Hierdoor geef ik graag bijles in fysica, biologie en chemie. Indien u ondersteuning nodig heeft voor deze vakken in het secundair, help ik u graag.
Priveles in Hasselt (3500) - Tina
Tina
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik heet Tina en ben 25 jaar. Ik bied u relaxerende massage aan bij u thuis. De massage technieken heb ik verworven in Thailand. Verder luister ik graag naar mensen & ben ik een volwaardige huishoudhulp; koken, wassen, strijken, poetsen,... Zo kan ook u gezellig thuis blijven wonen. Doe gerust eens beroep op mij en oordeel zelf of de behandeling u past. Hopelijk tot snel!
Priveles in Hasselt (3500) - Giselle
Giselle
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Ik ben al 2 jaar veganist en samen met mijn vriend die al 5 jaar vegantistisch eet, heb ik al veel ervaring en kennis over plantaardig koken. Maar vooral gezonde maar lekkere dagdagelijkse gerechten, klassiekers en ook comfortfood. Ik kom je leren hoe het moet! Stuur me een bericht voor meer info
Priveles in Hasselt (3500) - Arne
Arne
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Ik studeer bio-ingenieurswetenschappen en heb dus sterke achtergrond in wetenschappen en wiskunde. Ik kan bijles geven voor wiskunde, fysica, chemie, biologie en statistiek. Doorheen de week zit ik op kot in Leuven, in het weekend ben ik beschikbaar in regio Hasselt.
Priveles in Hasselt (3500) - Mathijs
Mathijs
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Zit jij in het middelbaar onderwijs (?) en ben je opzoek naar een bijles in wiskundige of technische vakken? Als doctoraatstudent aan de faculteit Industriële Ingenieurswetenschappen geef ik labo zittingen aan masterstudenten, begeleid ik masterproeven en sta ik dagelijks studenten bij in hun leertraject. Ik ben een rustig en geduldig persoon, en wil samen kijken naar een oplossing op maat.
Priveles in Hasselt (3500) - Nele
Nele
Hasselt
Nieuw
Priveles in Hasselt (3500) - Jeroen
Jeroen
Hasselt
Nieuw
Dag iedereen, ik ben een 25-jarige arts (momenteel nog bezig aan mijn specialisatietraject) uit hasselt. Ik heb een een uitgebreide medische, administratieve en wetenschappelijke kennis. Ik ben enkel beschikbaar tijdens de avonden / gedurende het weekend. Ik heb ervaring als lesgever bij Sagio.
Priveles in Hasselt (3500) - Evy
Evy
Hasselt
Nieuw
Ik heb Engels en geschiedenis gestudeerd aan de Arteveldehogeschool en begin in september met mijn master opleiding taal- en letterkunde Engels - Nederlands.
Priveles in Hasselt (3500) - Nick
Nick
Hasselt
Nieuw
Hallo, ik ben een werknemer met een vast contract maar hier buiten doe ik een koksopleiding.. het is eerder een passie geworden en het moest leuk zijn kon ik nog delen met anderen.. hopelijk tot snel.. mvg nick
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Privé les Hasselt: geëvalueerd met 4.86 door 29 klanten

Populaire dienstaanvragen

privé leraar thuisonderwijs Hasselt, privé leerkracht Hasselt, prive lessen Hasselt, bijles aan huis Hasselt, privé onderwijs Hasselt,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie lessen in Hasselt

Bijles wiskunde - Bijles wiskunde, Latijn - Bijles Frans 1ste en 2de middelbaar - Wiskunde 5e middelbaar - Biomoleculen - bijles wiskunde - Gitaarlessen - jongen 9jaar - Pianoles (Rock neigend naar Jazz) - Bijles chemie student 5e middelbaar wis wetenschappen - Paper corregeren - Wiskunde 2 de middelbaar - Biomoleculen - Paper - bijles wiskunde secundair onderwijs - Ondersteuning Latijn - Engels en Frans eerste graad ASO - Bijles - Elektrische gitaar leren spelen - Basis deutsche - Basis kennis chemie - Directe Belastingen - Bijles Frans & Nederlands - Bijles nederlands - Wiskunde bijles - Bijles wiskunde - Bijles Duits - Bijles Frans - Bijles rechten universiteit - Franse les echt voor een beginneling - Bijles statistiek wetenschappelijke vorming u Hasselt 1 e Bach Kine - Pianoles - Muziekles in Hasselt (3500) - Bijles wiskunde in Hasselt (3500) - Gitaarles in Hasselt (3500) - Wiskunde - Wiskunde
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden