privé les Temse

Ontdek talentvolle privé leraars in Temse

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars voor bijles Temse

Priveles in Temse (9140) - Christof
Christof
Temse
5/5 (14 reviews)
Als rasechte Handelswetenschapper heb ik een gezonde portie Wiskunde/Economie/Statistiek gehad tijdens mijn masteropleiding. Indien bijles nodig is, stuur mij het onderwerp door. Zo kan ik een passende manier vinden om het u aan te leren.
Priveles in Temse (9140) - Greet
Greet
Temse
5/5 (5 reviews)
Ik ben bijna 30 jaar actief lesgevende in het lager onderwijs. Momenteel in het tweede leerjaar, maar ik heb ervaring in het derde en vierde leerjaar. En kennis van de andere leerjaren binnen het lager onderwijs.
Priveles in Temse (9140) - Cara
Cara
Temse
5/5 (1 reviews)
Burgerlijk ingenieur, afgestudeerd in 2014. Sinds jongs af aan al een wiskundeknobbel. Met mijn wiskundig inzicht help ik graag anderen voor wie wiskunde eruit ziet als chinees. Ik ben zeer geduldig en georganiseerd en blijf het uitleggen tot iedereen het begrijpt.
Priveles in Temse (9140) - Simon
Simon
Temse
5/5 (1 reviews)
Wil jij leren klimmen? Bij mij zit je aan het juiste adres! Ik heb reeds 15 jaar ervaring binnen en buiten én 5 jaar ervaring in klimlessen. In mijn individuele lessen leer je op een veilige manier klimmen. Na 2 lessen is het mogelijk om je KVB 1 af te leggen. Indien je slaagt kan je met het pasje binnen in alle klimzalen in belgië!
Priveles in Temse (9140) - Elias
Elias
Temse
5/5 (1 reviews)
Als laatstejaarsstudent burgerlijk ingenieur architect heb ik meer dan voldoende kennis en inzicht in de wereld van de wiskunde en fysica. Ik heb altijd een passie gehad om deze kennis en inzicht op een zo makkelijk mogelijke manier uit te leggen aan zij die het nodig hebben.
Priveles in Temse (9140) - Daniel
Daniel
Temse
5/5 (1 reviews)
Ik geef al meer dan 20 jaar wiskunde aan leerlingen van de derde graad middelbaar onderwijs. Heeft uw kind bijles nodig? Ik help je graag verder. Met vriendelijke groeten.
Priveles in Temse (9140) - Marc
Marc Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Temse
Nieuw
Ik fiets en loop veel, en ik ben BLOSO Fitnesstrainer A (ik mag met topsporters werken), NASM (National Academy of Sport Medicine) Certified, Precision Nutrition Level 1 Coach, MetaFit Coach,... Nu zeggen al die titels en afkortingen je waarschijnlijk weinig, maar als je op zoek bent naar iemand die je in de vorm van je leven krijgt ben ik degene die je moet contacteren/inhuren!
Priveles in Temse (9140) - Laurens
Laurens
Temse
Nieuw
Ik heb een gedreven sporter in gelijk welke sport. Heb verschillendes sporten competitief gespeeld (thai boks, waterskie, voetbal, tennis, padel). Verder bezit in mijn netwerk enkele complementaire servicesen van kine's tot diëtste.
Priveles in Temse (9140) - Sinan
Sinan
Temse
Nieuw
Ik zelf weet engels goed ik kijk dagelijks engels lezing videos zonder vertaling, en kan het ook spreken ik ben beschikbaar schoolvakanties, weekend en op avond bij schooldagen
Priveles in Temse (9140) - Laura
Laura
Temse
Nieuw
Ik ben afgestudeerd als leerkracht secundair onderwijs wiskunde - natuurwetenschappen. Heb je bijles nodig bij de leerstof wiskunde, natuurwetenschappen, fysica, chemie of biologie? Nood aan hulp bij het maken van een planning/studiebegeleiding? Aarzel dan niet om mij te contacteren!
Priveles in Temse (9140) - Nathalie
Nathalie
Temse
Nieuw
Met mijn Master Meertalige Professionele Communicatie heb ik een rugzak aan theoretische en praktische kennis opgedaan om kinderen en jongeren te helpen in het ontwikkelen van hun talenkennis. Naast Nederlands spreek ik tevens ook dagelijks Engels.
Priveles in Temse (9140) - Aze
Aze
Temse
Nieuw
Ik heb in het verleden reeds bijlessen chemie en biologie gegeven aan een personen uit het vierde en vijfde middelbaar. Daarnaast heb ik ook reeds bijlessen gegeven aan lagere school kinderen uit de Okan klas. Zelf zit ik momenteel in mijn tweede master geneeskunde. Voor meer uitleg mag je me altijd sturen!
Priveles in Temse (9140) - Anne
Anne Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Temse
Nieuw
Ik heb vijf jaar ervaring in het begeleiden en verder helpen van mensen in hun sportdoelen. Samen kijken we naar wat jouw doelen en zijn en ik maak voor jou een stappenplan om deze doelen te bereiken. Misschien wil je wel afvallen, strakker worden of aan je gezondheid werken. Ook als je worstelt met terug komende blessures kan je bij mij terecht.
Priveles in Temse (9140) - Yann
Yann Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Temse
Nieuw
Ik vlieg zelf 32 jaar. Gelicentieerd FI(S). Ooit gedroomd om zelf te leren zweefvliegen? Door middel van m'n eigen flightsimulator, of de uwe, kan ik u de basiskennis bijbrengen op een goedkope manier, daarna kunnen we verder begeleiden naar complete theoretische kennis, praktijklessen in de lucht tot de benodigde theoretische- en praktische examens om tot een officiële SPL te komen. Van 14-50j.
Priveles in Temse (9140) - Nathalie
Nathalie
Temse
Nieuw
Zoals ik bij de info over bijles Engels aangaf heb ik in Engeland gewoond, ik ben eveneens goed in schrijven, in het Nederlands en Engels. Mijn woordenschat is zodanig uitgebreid dat ik perfect de juiste feeling van een woord kan omschrijven en vervangen voor een Nederlands woord, wanneer er geen letterlijke vertaling voor bestaat.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Privé les Temse: geëvalueerd met 5.0 door 23 klanten

Populaire dienstaanvragen

privé leraar thuisonderwijs Temse, privé leerkracht Temse, prive lessen Temse, bijles aan huis Temse, privé onderwijs Temse,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden