privé les Sint-truiden

Ontdek talentvolle privé leraars in Sint-truiden

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars voor bijles Sint-truiden

Priveles in Brustem (3800) - Rombout
Rombout
Brustem
4.97/5 (62 reviews)
Hallo Voor het schrijven van Nederlandstalige teksten, kun je beroep op mij doen. Vertalingen maken vanuit het Frans, Duits of Engels is ook geen probleem. Het mogen ook woorden of zinnen zijn zoals bijvoorbeeld op een menukaart. Ik hoop vlug iets te horen van u en wie weet, ben je vlugger geholpen dan gedacht. Met vriendelijke groeten Rob.
Priveles in Sint-truiden (3800) - Jose
Jose
Sint-truiden
5/5 (6 reviews)
Ik ben Hugo en ben Peruaan. Ik woon in België en spreek Nederlands en Engels, maar mijn moedertaal is Spaans. Ik kan bijles geven over grammatica, schrijfwijze, academisch Spaans, maar ik ben ook beschikbaar voor conversatielessen, want praktijk is de beste leerschool!
Priveles in Alken (3570) - Fébe
Fébe
Alken
5/5 (6 reviews)
Ik ben leerkracht secundair onderwijs voor de vakken Nederlands en Latijn en ik heb heel wat ervaring in het (online)(bij)lesgeven. Heeft uw kind hulp nodig voor Latijn of voor Nederlands? Wil uw kind wat extra studiebegeleiding? Dan help ik u graag! Samen gaan we op zoek naar een studiemethode die het best bij uw kind past.
Priveles in Zoutleeuw (3440) - Dries
Dries
Zoutleeuw
5/5 (1 reviews)
Als ingenieur heb ik een bepaalde kennis die ik wil overdragen aan de jongere generatie. Naast zuiver bijles vind ik het belangrijk om de jonge garde meer interesse in wetenschappen te geven met allerhande weetjes.
Priveles in Batsheers (3870) - Sem
Sem
Batsheers
5/5 (1 reviews)
Ik ben zelf heel sportief op voetbalgebied en op loopgebied. Ik weet wel redelijk veel over alle sporten en ik weet ook hoe je mensen moet trainen want ik heb op hoog niveau gevoetbald.
Priveles in Buvingen (3891) - Ann
Ann
Buvingen
5/5 (1 reviews)
Beetje hulp nodig met Engels in 1e of 2e middelbaar? Ik wil graag bij jou thuis komen helpen. Indien interesse stel ik wel voor om vooraf, zonder verplichting, kennis te maken. Een "klik" is belangrijk, jouw kind moet zich goed vullen bij mij, dat geeft het beste resultaat. Heb al 4 jaar ervaring met het helpen van kinderen met hun huiswerk.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan priveles

Priveles in Attenhoven (3404) - Brian
Brian
Attenhoven
5/5 (1 reviews)
Ik probeer er steeds voor te zorgen dat de student meer probleemoplossend begint te denken opdat wat hij/zij voorheen moeilijk vond al snel een heel pak eenvoudiger begint te klinken.
Priveles in Brustem (3800) - Yannick
Yannick
Brustem
Nieuw
Ik geef les, meer specifiek over de fysica van geluid. Muziekleer, Muziekproductie met PC Electronica, Digital Audio, Cubase(!), Nuendo Synthese(!), Effects, Signal Flow, Studio Setup support / hulp, bij jou thuis op je eigen materiaal!
Priveles in Landen (3400) - Wim
Wim Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Landen
Nieuw
Licentiaat Wiskunde KUL, zelfstandige, 43 jaar. Wiskunde is een echte passie (gebleven). Voor mij moet er altijd gekeken worden naar de basis, want wiskunde is uniek omdat alles voortbouwt op eerdere redeneringen. Dat is dan ook essentieel de aanpak van de bijles die ik geef. Mijn coaching kwaliteiten, die ik ook uitoefen in mijn job, zijn hier een perfect aanvulling.
Priveles in Gingelom (3890) - Marita
Marita
Gingelom
Nieuw
Heeft u een vertaalwerkje? Graag vertaal ik het voor u van Nederlands naar Engels en omgekeerd. Ook teksten uittypen of andere administratieve taken is geen enkel probleem.
Priveles in Bommershoven (3840) - Patrick
Patrick
Bommershoven
Nieuw
Doordat ik in de twee talen studeerde, werkte en leefde ben ik volledig tweetalig Nl/Fr. Graag begeleid ik vooral kinderen uit het LO en volwassenen hierbij. Ik kan ook een tekst opstellen of vertalen op een duidelijke, gestructureerde wijze. Of gemengde groepen Nl/Fr begeleiden of groepen van de ene taal in een gebied met de andere taal. Maw: helpen met taal, een groep begeleiden, ok!
Priveles in Brustem (3800) - Lisa
Lisa
Brustem
Nieuw
Als studente leerkracht lager onderwijs, wordt er van mij verwacht een goede taalvaardigheid te hebben. Deze vaardigheid wil ik graag gebruiken om anderen te helpen :D
Priveles in Bommershoven (3840) - Osaratin
Osaratin
Bommershoven
Nieuw
mijn moedertaal is engels en nederlands dus dat moet geen enkel probleem zijn. Frans heb ik zelf geleerd en is gematigd dus zolang het geen kinderen zijn die ouder dan 15 jaar zijn zou alles wel moeten lukken.
Priveles in Brustem (3800) - Leslie
Leslie
Brustem
Nieuw
Ik ben zelf tweetalig ( Frans-Nederlands) Dit kan helpen bij mondelinge opdrachten ( bijv herexamen hogeschool). Of andere trucjes voor het onthouden van de toe te passen gramatica
Priveles in Brustem (3800) - Guido
Guido
Brustem
Nieuw
Als leraar Nederlands kan ik u zeker verder helpen. Eveneens voor Frans. Laat me weten waar ik je hulp kan bieden.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel privé leraars in Sint-truiden

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Privé les Sint-truiden: geëvalueerd met 5.0 door 78 klanten

Populaire dienstaanvragen

privé leraar thuisonderwijs Sint-truiden, privé leerkracht Sint-truiden, prive lessen Sint-truiden, bijles aan huis Sint-truiden, privé onderwijs Sint-truiden,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden