privé les Sint-truiden

Ontdek talentvolle privé leraars in Sint-truiden

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars voor bijles Sint-truiden

Priveles in Brustem (3800) - Rombout
Rombout
Brustem
4.97/5 (62 reviews)
Hallo Voor het schrijven van Nederlandstalige teksten, kun je beroep op mij doen. Vertalingen maken vanuit het Frans, Duits of Engels is ook geen probleem. Het mogen ook woorden of zinnen zijn zoals bijvoorbeeld op een menukaart. Ik hoop vlug iets te horen van u en wie weet, ben je vlugger geholpen dan gedacht. Met vriendelijke groeten Rob.
Priveles in Sint-truiden (3800) - Jose
Jose
Sint-truiden
5/5 (6 reviews)
Ik ben Hugo en ben Peruaan. Ik woon in België en spreek Nederlands en Engels, maar mijn moedertaal is Spaans. Ik kan bijles geven over grammatica, schrijfwijze, academisch Spaans, maar ik ben ook beschikbaar voor conversatielessen, want praktijk is de beste leerschool!
Priveles in Alken (3570) - Fébe
Fébe
Alken
5/5 (6 reviews)
Ik ben leerkracht secundair onderwijs voor de vakken Nederlands en Latijn en intussen heb ik al heel wat ervaring in het (online) (bij)lesgeven. Heeft uw kind hulp nodig voor Latijn of voor Nederlands? Wil uw kind wat extra studiebegeleiding? Dan help ik u graag!
Priveles in Zoutleeuw (3440) - Dries
Dries
Zoutleeuw
5/5 (1 reviews)
Als ingenieur heb ik een bepaalde kennis die ik wil overdragen aan de jongere generatie. Naast zuiver bijles vind ik het belangrijk om de jonge garde meer interesse in wetenschappen te geven met allerhande weetjes.
Priveles in Borgloon (3840) - Lois
Lois
Borgloon
5/5 (1 reviews)
Opleiding als chef en meesterpattisier van 7 jaar achter de rug. Graag help ik je ook verder met eventueel kooklessen en of feestjes voor jou geliefde mensen!
Priveles in Batsheers (3870) - Sem
Sem
Batsheers
5/5 (1 reviews)
Ik ben zelf heel sportief op voetbalgebied en op loopgebied. Ik weet wel redelijk veel over alle sporten en ik weet ook hoe je mensen moet trainen want ik heb op hoog niveau gevoetbald.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan priveles

Priveles in Brustem (3800) - Yannick
Yannick
Brustem
Nieuw
Ik geef les, meer specifiek over de fysica van geluid. Muziekleer, Muziekproductie met PC Electronica, Digital Audio, Cubase(!), Nuendo Synthese(!), Effects, Signal Flow, Studio Setup support / hulp, bij jou thuis op je eigen materiaal!
Priveles in Landen (3400) - Wim
Wim Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Landen
Nieuw
Licentiaat Wiskunde KUL, zelfstandige, 43 jaar. Wiskunde is een echte passie (gebleven). Voor mij moet er altijd gekeken worden naar de basis, want wiskunde is uniek omdat alles voortbouwt op eerdere redeneringen. Dat is dan ook essentieel de aanpak van de bijles die ik geef. Mijn coaching kwaliteiten, die ik ook uitoefen in mijn job, zijn hier een perfect aanvulling.
Priveles in Gingelom (3890) - Marita
Marita
Gingelom
Nieuw
Heeft u een vertaalwerkje? Graag vertaal ik het voor u van Nederlands naar Engels en omgekeerd. Ook teksten uittypen of andere administratieve taken is geen enkel probleem.
Priveles in Bommershoven (3840) - Patrick
Patrick
Bommershoven
Nieuw
Doordat ik in de twee talen studeerde, werkte en leefde ben ik volledig tweetalig Nl/Fr. Graag begeleid ik vooral kinderen uit het LO en volwassenen hierbij. Ik kan ook een tekst opstellen of vertalen op een duidelijke, gestructureerde wijze. Of gemengde groepen Nl/Fr begeleiden of groepen van de ene taal in een gebied met de andere taal. Maw: helpen met taal, een groep begeleiden, ok!
Priveles in Brustem (3800) - Lisa
Lisa
Brustem
Nieuw
Als studente leerkracht lager onderwijs, wordt er van mij verwacht een goede taalvaardigheid te hebben. Deze vaardigheid wil ik graag gebruiken om anderen te helpen :D
Priveles in Bommershoven (3840) - Osaratin
Osaratin
Bommershoven
Nieuw
mijn moedertaal is engels en nederlands dus dat moet geen enkel probleem zijn. Frans heb ik zelf geleerd en is gematigd dus zolang het geen kinderen zijn die ouder dan 15 jaar zijn zou alles wel moeten lukken.
Priveles in Brustem (3800) - Leslie
Leslie
Brustem
Nieuw
Ik ben zelf tweetalig ( Frans-Nederlands) Dit kan helpen bij mondelinge opdrachten ( bijv herexamen hogeschool). Of andere trucjes voor het onthouden van de toe te passen gramatica
Priveles in Brustem (3800) - Guido
Guido
Brustem
Nieuw
Als leraar Nederlands kan ik u zeker verder helpen. Eveneens voor Frans. Laat me weten waar ik je hulp kan bieden.
Priveles in Borgloon (3840) - Tinne
Tinne
Borgloon
Nieuw
Ik ben afgestudeerd als bachelor Accountancy-Fiscaliteit, aangevuld met de lerarenopleiding. Ondertussen geef ik al enkele jaren bijles en huiswerkbegeleiding. Bijles boekhouden, handel, ICT voor beginners, Nederlands en algemene studiebegeleiding: leren studeren, schema's maken, ondersteuning bij het maken van huiswerk. Ik vind het fijn om leerlingen te zien groeien. Ervaring met leerlingen ASS.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel privé leraars in Sint-truiden

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Privé les Sint-truiden: geëvalueerd met 4.99 door 77 klanten

Populaire dienstaanvragen

privé leraar thuisonderwijs Sint-truiden, privé leerkracht Sint-truiden, prive lessen Sint-truiden, bijles aan huis Sint-truiden, privé onderwijs Sint-truiden,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden