privé les Schaarbeek

Ontdek talentvolle privé leraars in Schaarbeek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars voor bijles Schaarbeek

Priveles in Schaarbeek (1030) - Jeanette
Jeanette
Schaarbeek
4.67/5 (12 reviews)
Zeer gedegen kennis van het Nederlands en Engels. Ervaring in het lesgeven aan groepen en individuen. Zowel voor privé als zakelijke doeleinden. Ik weet er altijd iets spannends en leuks van te maken.
Priveles in Schaarbeek (1030) - Marcel
Marcel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schaarbeek
5/5 (4 reviews)
Ook schrijf en vertaal ik al meer dan 10 jaar. Ik heb toeristische brochures geschreven maar ook productomschrijvingen voor financiële producten. Omdat ik brede interesses heb, vind ik allerlei onderwerpen leuk. Het vertalen van scripties of blogs doe ik ook graag. Ik ben flexibel en kan met korte deadlines werken.
Priveles in Schaarbeek (1030) - Tom
Tom
Schaarbeek
5/5 (3 reviews)
Burgerlijk ingenieur van opleiding met een passie voor wiskunde en onderwijs. Meer dan 10 jaar ervaring als lesgever en studiebegeleider wiskunde op universitair niveau en met het geven van individuele bijles wiskunde op verschillende niveaus (van lager tot hoger onderwijs).
Priveles in Schaarbeek (1030) - Mickael
Mickael
Schaarbeek
5/5 (1 reviews)
I have been involved in many kinds of sports my entire life and have taken interest in getting to know the human body best as I can. I have limited knowledge about nutrition and a good knowledge in exercising.
Priveles in Schaarbeek (1030) - Agnès
Agnès
Schaarbeek
5/5 (1 reviews)
I have an excellent knowledge of French and Dutch. I have a lot of experience as a babysitter and petsitter. I am graduated in piano. I love working in the garden.
Priveles in Schaarbeek (1030) - Jan
Jan
Schaarbeek
5/5 (1 reviews)
Master in de Germaanse Talen (optie Nederlandse taalkunde, KULeuven). Woon en werk al 15 jaar in een tweetalige (NL-FR) omgeving. Heb veel taalgevoel, schrijf zelf een beetje poëzie, leer snel nieuwe talen en hou van vertalen.
Priveles in Schaarbeek (1030) - Bruno
Bruno
Schaarbeek
5/5 (1 reviews)
Ik ben fysicus en heb 8 jaren ervaring als leerkracht in het middelbaar onderwijs. Ik heb ook ervaring als studiebegeleider aan de universiteit. Ik focus op twee fronten: het vakinhoudelijke EN de leermethode. Op die manier bereid ik de leerling/student voor om onafhankelijk te studeren
Priveles in Schaarbeek (1030) - Erik
Erik
Schaarbeek
5/5 (1 reviews)
Dankzij zowel mijn opleiding als interesses is mijn taalbeheersing sterk ontwikkeld. Ik heb tijdens mijn studies het Nederlands en Engels leren hanteren op academisch niveau. Ik lees en schrijf zelf ook heel graag. In iets mindere mate, maar nog steeds even graag, kan ik ook hulp bieden met schrijven of vertalen van teksten in het Spaans of Frans.
Priveles in Schaarbeek (1030) - Jos
Jos
Schaarbeek
Nieuw
Ingenieur in de telecom sector, heeft burgerlijk ingenieur gestudeerd en nooit de passie van wiskunde en fysica kwijtgeraakt. Statistiek, wiskunde en fysica heb ik dankzij mijn job goed onder de knie
Priveles in Schaarbeek (1030) - Maui
Maui
Schaarbeek
Nieuw
Als sportfanaat en fanatieke loper help ik u graag mee in het bereiken van al uw sportieve dromen. Een persoonlijk record lopen op de marathon, de eerste kilometer overwinnen of een algemene conditietraining? Alles kan!
Priveles in Schaarbeek (1030) - Andreas
Andreas
Schaarbeek
Nieuw
Hallo! Ik ben master student in Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen aan de VUB. In het middelbaar deed ik wetenschappen wiskunde en sportwetenschappen. Ik ben dus momenteel mij nog steeds aan het verdiepen in de wetenschappen. Ideaal om deze kennis over te dragen tijdens een bijles fysica, chemie of biologie!
Priveles in Schaarbeek (1030) - Mélissa
Mélissa
Schaarbeek
Nieuw
Jeune travailleuse quadrilingue (fr-nl-es-ang) à Schaerbeek qui propose des cours de néerlandais sur mesure les weekend. Master en langues et agrégation en NT2 (enseignement du nl langue étrangère) en poche ! Un an d'expérience dans la formation de langues à des publics divers: jeunes enfants, ados, adultes
Priveles in Schaarbeek (1030) - Valérie
Valérie
Schaarbeek
Nieuw
Ik ben een lerares Nederlands van 30 jaar. Ik geef al een aantal jaar les en heb ervaring met verschillende leeftijdsgroepen en achtergronden. Ik geef al bijna 10 jaar bijles Nederlands met veel passie.
Priveles in Schaarbeek (1030) - Marijke
Marijke
Schaarbeek
Nieuw
Van jongsafaan ben ik geinteresseerd in beweging. Deed veel dans, heb daarna turnen in competitie gedaan. Na mijn studies sociaal-werk kreeg ik de kans om circusvoorstellingen uit te werken. Ik heb opgetreden als acro-duo, met specialisatie handstandtraining, geef bewegingslessen in groep en individueel. Mijn lessen verhogen soepelheid, kracht en coordinatie.
Priveles in Schaarbeek (1030) - Pieter
Pieter
Schaarbeek
Nieuw
Ik speel gitaar sinds mijn 16 jaar, ik heb ervaring opgedaan in enkele groepjes waar we vooral covers speelden en ben al enkele jaren bezig aan de muziekopleiding jazz/pop/rock aan de muziekacademie van Schaarbeek. Gecombineerd met mijn ervaring als leerkracht kan ik een beginnend gitarist goed op weg helpen met hem of haar een stevige basis aan te leren.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel privé leraars in Schaarbeek

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Privé les Schaarbeek: geëvalueerd met 4.96 door 24 klanten

Populaire dienstaanvragen

privé leraar thuisonderwijs Schaarbeek, privé leerkracht Schaarbeek, prive lessen Schaarbeek, bijles aan huis Schaarbeek, privé onderwijs Schaarbeek,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden