privé les Oudergem

Ontdek talentvolle privé leraars in Oudergem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars voor bijles Oudergem

Petra is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Priveles in Sint-lambrechts-woluwe (1200) - Petra
Petra Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-lambrechts-woluwe
4.93/5 (324 reviews)
Moedertaalspreker en lerares geeft Nederlandse les. Ik heb ook een pedagogisch diploma om Engels te geven en geef - zowel Nederlands als Engels- al 21 jaar met veel plezier aan anderstaligen. Indien u problemen heeft met beide talen, help ik u graag verder ! Misschien tot binnenkort !
Priveles in Ukkel (1180) - Pieter
Pieter
Ukkel
5/5 (22 reviews)
Mijn naam is Pieter, Nederlandstalig, nu met pensioen. Ik studeerde wetenschappen/aardrijkskunde en gaf les in het secundair onderwijs of aan volwassenen. Na het onderwijs was ik o.m. professionele trainer bij de federale politie. Ik ben beschikbaar tijdens de week, heb geduld en de pedagogische kwaliteiten voor bijlessen aardrijkskunde en menswetenschappen enkel in het Nederlands.
Priveles in Elsene (1050) - Bjorn
Bjorn
Elsene
5/5 (8 reviews)
Ik heb ondertussen meer dan 250 studenten voorbereid op hun examens en/of hen geholpen bij de data-analyse van hun thesis (Lineaire/logistische regressie, anova, t-testen, principale componentenanalyse, repeated measures, mixed models, time series, panelanalyses, fixed en random effect modellen, survival analyse, SEM,...).
Priveles in Schaarbeek (1030) - Marcel
Marcel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schaarbeek
5/5 (4 reviews)
Ook schrijf en vertaal ik al meer dan 10 jaar. Ik heb toeristische brochures geschreven maar ook productomschrijvingen voor financiële producten. Omdat ik brede interesses heb, vind ik allerlei onderwerpen leuk. Het vertalen van scripties of blogs doe ik ook graag. Ik ben flexibel en kan met korte deadlines werken.
Priveles in Elsene (1050) - Cormac
Cormac
Elsene
5/5 (2 reviews)
Priveles in Brussel (1000) - Linde
Linde
Brussel
5/5 (2 reviews)
Als leerkracht wetenschappen boeit het me ook om individueel met leerlingen te werken en hun talenten te versterken. Ik ben goed in iets eenvoudig uit te leggen en mensen motiveren. Ik geef bijlessen voor het secundair onderwijs en volwassenonderwijs.
Priveles in Brussel (1000) - Ellen
Ellen
Brussel
5/5 (1 reviews)
Priveles in Elsene (1050) - Isabel
Isabel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Elsene
5/5 (1 reviews)
Van dikke brochures tot geestige tweets, je kan het zo gek niet bedenken of ik heb ze al geschreven tijdens mijn loopbaan als communicatiemedewerker en copywriter (zie cv op www.isabelwagemans.com). Nu wil ik heel graag websites maken voor particulieren en verenigingen (zie bv. www.solidairmethonduras.be).
Priveles in Schaarbeek (1030) - Mickael
Mickael
Schaarbeek
5/5 (1 reviews)
I have been involved in many kinds of sports my entire life and have taken interest in getting to know the human body best as I can. I have limited knowledge about nutrition and a good knowledge in exercising.
Priveles in Brussel (1000) - Vezira
Vezira
Brussel
5/5 (1 reviews)
Als leerkracht weet ik perfect hoe ik informatie moet overbrengen en ervoor zorgen dat de lerende de vaardigheden snel onder de knie krijgt. Ik ken heel wat innovatieve werkvormen en ik ben goed op de hoogte van de vele digitale tools om het leerproces te ondersteunen. Ik beheers zowel Nederlands als Engels op C2-niveau en ben dan ook heel graag bezig met taal en literatuur.
Priveles in Elsene (1050) - Floriane
Floriane
Elsene
5/5 (1 reviews)
Ik heb een diploma Rechten behaald aan de ULB en KUL. Ik ben perfect tweetalig en spreek vlot Engels (IELTS 8). Ik ben ook van plan om een bijkomende Educatieve Master te volgen aan de KUL. Ik heb reeds taalles gegeven aan kinderen en jongeren en verzorgde al dikwijls de dagbesteding in een kinderopvang te Brussel. Hopelijk tot snel!
Priveles in Etterbeek (1040) - Selin
Selin
Etterbeek
5/5 (1 reviews)
Hej! Ben perfect tweetalig (Nederlands-Frans). Ik werk in een meertalig internationaal bedrijf vandaar dat ik het gewoon ben om van een taal naar een ander te jumpen.
Priveles in Elsene (1050) - Enada
Enada
Elsene
5/5 (1 reviews)
Van de 4 talen die ik spreek, is Engels altijd mijn favoriete geweest, de Engelse taal is naar mijn mening de mooiste taal van de wereld. Het is meest gebruikte taal in de wereld en de voertaal van twee mensen die niet dezelfde moedertaal spreken. Dus voor mij om mensen Engels te leren is het als een passie, ik zet mijn hele energie om les te geven.
Priveles in Elsene (1050) - Louise
Louise
Elsene
5/5 (1 reviews)
Ik speel volleybal op hoog niveau en ben dus redelijk sportief. Het is altijd al mijn passie geweest om te sporten en ik doe het oprecht graag, dus het zou perfect zijn als ik sportles zou kunnen geven!
Priveles in Hoeilaart (1560) - Willem adrianus
Willem adrianus
Hoeilaart
Nieuw
Ik geef bijlessen sinds 1975. Veel leerlingen hebben problemen met wiskunde, fysica en chemie. Dit is voor mij een teken dat zij niet weten hoe zij moeten studeren. Ik begin eerst de inhoudsopgave te analyseren en toon dat die verbanden legt tussen de verschillende delen van een cursus. Bij gebrek aan een inhoudsopgave laat ik hen die zelf maken. Zij ontdekken dan zelf die verbanden.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Privé les Oudergem: geëvalueerd met 4.99 door 368 klanten

Populaire dienstaanvragen

privé leraar thuisonderwijs Oudergem, privé leerkracht Oudergem, prive lessen Oudergem, bijles aan huis Oudergem, privé onderwijs Oudergem,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie lessen in Oudergem

Chemie - Bijles Wiskunde en Fysica voor 3de middelbaar - Bijles Frans spreekvaardigheid - difficult to learn to read - Frans voor 5-jarige dochter - Bijles wiskunde 6de middelbaar ASO (7 uur) - bijles 1e secundair: hulp met huiswerk - bijles 1e secundair: hulp met huiswerk - Leren sporten - Lessen & hulp - Bijles : Bijles wiskunde - hulp programmeren - Bijles 5de Middelbaar Wiskunde en eventueel fysica - Privee Nederlandse les voor kind van het 2 de leerjaar - Mijn dauchter heeft een leraar Engels en wiskunde nodig. Kan u mij helpen?dank u wel - Lessen & hulp - Bijles : Bijles biologie - musikles (piano) voor tweeling van 7 - extra hulp voor 2 kinderen van 7 jaar oud (2de leerjaar)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden