Vind de beste privé leraars van Oudergem

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Priveles in Sint-lambrechts-woluwe (1200) - Petra
Petra Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.92/5 · 249 reviews
1200 Sint-lambrechts-woluwe
Moedertaalspreker en lerares geeft Nederlandse les. Ik heb ook een pedagogisch diploma om Engels te geven en geef - zowel Nederlands als Engels- al 21 jaar met veel plezier aan anderstaligen. Indien u problemen heeft met beide talen, help ik u graag verder ! Misschien tot binnenkort !
Priveles in Ukkel (1180) - Pieter
Pieter
5/5 · 20 reviews
1180 Ukkel
Mijn naam is Pieter, Nederlandstalig, nu met pensioen. Ik studeerde wetenschappen/aardrijkskunde en gaf les in het secundair onderwijs of aan volwassenen. Na het onderwijs was ik o.m. professionele trainer bij de federale politie. Ik ben beschikbaar tijdens de week, heb geduld en de pedagogische kwaliteiten voor bijlessen aardrijkskunde en menswetenschappen enkel in het Nederlands.
Priveles in Hoeilaart (1560) - Arno
Arno
5/5 · 9 reviews
1560 Hoeilaart
Consultant - Data Analyst. Afgestudeerd in 2019 aan de KU Leuven met grote onderscheiding als Master Handelsingenieur. Naast het feit dat ik tweetalig ben opgevoed, hebben mijn studies ertoe geleid perfect drietalig te zijn (NL / FR / EN). Tenslotte heb ik ook 6 jaar lang Latijnse les gevolgd waardoor ik heel wat ervaring heb in het aanleren van een nieuwe taal.
Priveles in Elsene (1050) - Bjorn
Bjorn
5/5 · 8 reviews
1050 Elsene
Ik heb ondertussen meer dan 250 studenten voorbereid op hun examens en/of hen geholpen bij de data-analyse van hun thesis (Lineaire/logistische regressie, anova, t-testen, principale componentenanalyse, repeated measures, mixed models, time series, panelanalyses, fixed en random effect modellen, survival analyse, SEM,...).
Priveles in Elsene (1050) - Cormac
Cormac
5/5 · 2 reviews
1050 Elsene
Priveles in Brussel (1000) - Linde
Linde
5/5 · 2 reviews
1000 Brussel
Als leerkracht wetenschappen boeit het me ook om individueel met leerlingen te werken en hun talenten te versterken. Ik ben goed in iets eenvoudig uit te leggen en mensen motiveren. Ik geef bijlessen voor het secundair onderwijs en volwassenonderwijs.
Priveles in Schaarbeek (1030) - Marcel
Marcel Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 2 reviews
1030 Schaarbeek
Ook schrijf en vertaal ik al meer dan 10 jaar. Ik heb toeristische brochures geschreven maar ook productomschrijvingen voor financiële producten. Omdat ik brede interesses heb, vind ik allerlei onderwerpen leuk. Het vertalen van scripties of blogs doe ik ook graag. Ik ben flexibel en kan met korte deadlines werken.
Priveles in Brussel (1000) - Ellen
Ellen
5/5 · 1 reviews
1000 Brussel
Priveles in Elsene (1050) - Isabel
Isabel Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
1050 Elsene
Van dikke brochures tot geestige tweets, je kan het zo gek niet bedenken of ik heb ze al geschreven tijdens mijn loopbaan als communicatiemedewerker en copywriter (zie cv op www.isabelwagemans.com). Nu wil ik heel graag websites maken voor particulieren en verenigingen (zie bv. www.solidairmethonduras.be).
Priveles in Schaarbeek (1030) - Mickael
Mickael
5/5 · 1 reviews
1030 Schaarbeek
I have been involved in many kinds of sports my entire life and have taken interest in getting to know the human body best as I can. I have limited knowledge about nutrition and a good knowledge in exercising.
Priveles in Brussel (1000) - Vezira
Vezira
5/5 · 1 reviews
1000 Brussel
Als leerkracht weet ik perfect hoe ik informatie moet overbrengen en ervoor zorgen dat de lerende de vaardigheden snel onder de knie krijgt. Ik ken heel wat innovatieve werkvormen en ik ben goed op de hoogte van de vele digitale tools om het leerproces te ondersteunen. Ik beheers zowel Nederlands als Engels op C2-niveau en ben dan ook heel graag bezig met taal en literatuur.
Priveles in Elsene (1050) - Floriane
Floriane
5/5 · 1 reviews
1050 Elsene
Ik heb een diploma Rechten behaald aan de ULB en KUL. Ik ben perfect tweetalig en spreek vlot Engels (IELTS 8). Ik ben ook van plan om een bijkomende Educatieve Master te volgen aan de KUL. Ik heb reeds taalles gegeven aan kinderen en jongeren en verzorgde al dikwijls de dagbesteding in een kinderopvang te Brussel. Hopelijk tot snel!
Priveles in Etterbeek (1040) - Selin
Selin
1.0/5 · 1 reviews
1040 Etterbeek
Ben perfect tweetalig. Ben in Brussel opgegroeid waar veel Frans wordt gesproken, maar heb mijn studies in het Nederlands gedaan (perfecte combinatie). Op universiteit heb ik ook meer diepgaandere lessen van Frans gehad en werk dagelijks met Franstalige collega’s. Groetjes!
Priveles in Sint-lambrechts-woluwe (1200) - Cédric
Cédric
Nieuw
1200 Sint-lambrechts-woluwe
Ik ben dagelijks in contact met verschillende talen en heb er zelf veel gestudeerd. Daarom denk ik dat ik de juiste studiemethode heb en wil ik zoveel mogelijk mensen helpen met hun talen. Je suis en contact avec plusieurs langues tous les jours et j'en ai étudié beaucoup moi-même. Je pense donc que avoir trouvé la bonne méthode et je veux pouvoir aider autant de gens que possible avec leurs langues.
Priveles in Etterbeek (1040) - Tim
Tim
Nieuw
1040 Etterbeek

Privé les Oudergem: geëvalueerd met 4.69 door 298 klanten

Populaire dienstaanvragen: privé leraar thuisonderwijs Oudergem, privé leerkracht Oudergem, prive lessen Oudergem, bijles aan huis Oudergem, privé onderwijs Oudergem,...

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Gitaarlessen
Thomas raadt Ben aan Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
bijles statica -sterkteleer
Frans raadt Sébastien aan Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
bijles wiskunde 2e graad/4e Latijn-wetenschappen
Lisa raadt Karel aan Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie lessen in Oudergem

Bijles wiskunde 6de middelbaar ASO (7 uur) - bijles 1e secundair: hulp met huiswerk - bijles 1e secundair: hulp met huiswerk - Leren sporten - Lessen & hulp - Bijles : Bijles wiskunde - hulp programmeren - Bijles 5de Middelbaar Wiskunde en eventueel fysica - Privee Nederlandse les voor kind van het 2 de leerjaar - Mijn dauchter heeft een leraar Engels en wiskunde nodig. Kan u mij helpen?dank u wel - Lessen & hulp - Bijles : Bijles biologie - musikles (piano) voor tweeling van 7 - extra hulp voor 2 kinderen van 7 jaar oud (2de leerjaar)
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden