privé les Roeselare

Ontdek talentvolle privé leraars in Roeselare

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars voor bijles Roeselare

Priveles in Izegem (8870) - Jan
Jan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Izegem
5/5 (4 reviews)
Mijn perfecte kennis van het Duitse, Engelse en Franse idioom geef ik graag door aan gemotiveerde mensen die actief willen worden in het buitenland of voor andere doeleinden zoals reizen hun taalniveau willen opkrikken.
Priveles in Roeselare (8800) - Sofie
Sofie
Roeselare
5/5 (3 reviews)
Als logopediste weet ik wat er per schooljaar verwacht wordt voor uw kind. Ik kan het niveau perfect inschatten en sta dan ook klaar om uw kind bijles te geven voor vakken zoals rekenen, taal, spelling.
Priveles in Emelgem (8870) - Jordi
Jordi
Emelgem
5/5 (1 reviews)
Ik ben zelf zeer ijverig in sport. Voetbal, lopen, zwemmen, fietsen, padel, hiken! Mijn hele leven draait om sport. Indien ik niet kan sporten, zoek ik een manier om te gaan sporten. Belangrijk is om niet al te zot te beginnen, want onberedeneerd beginnen is een succes op blessures. Samen een plan opstellen is alleen maar voordelig uw lichaam en uw geest.
Priveles in Roeselare (8800) - Rik
Rik
Roeselare
5/5 (1 reviews)
Ik speel al 23 jaar gitaar. Heb een speciale muziekacademie gevolgd in Engeland via masterleraar Stefan Grossman uit Amerika. Ik was geslaagd en werd uitgenodigd voor festivals in België, Engeland en Amerika. Ik gaf les en workshops in een school. Die ervaring wil ik nu met passie en plezier doorgeven aan eenieder die wilt beginnen, zowel voor kinderen als volwassenen. Tot binnenkort. Rik
Priveles in Roeselare (8800) - Jurgen
Jurgen
Roeselare
5/5 (1 reviews)
Ik spreek de talen en geef graag les omdat ik van de talen hou, ik volg als sinds meer dan 25 jaar zelf les en ik leef met iemand samen die anderstalig is.
Priveles in Roeselare (8800) - Evelyn
Evelyn
Roeselare
5/5 (1 reviews)
Ik vertaal documenten Nederlands-Engels en Engels-Nederlands. Ik kan ook tolken Farsi-Nederlands of omgekeerd.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan priveles

Priveles in Izegem (8870) - Alysia
Alysia
Izegem
5/5 (1 reviews)
Ik dans ik voetbal ik doe beetje van alles ik volg dansles van me kleinste af en voetballen deed ik alsan Straat voetbal en als je keer iets anders wil doen mag je altijd zeggen
Priveles in Roeselare (8800) - Wim
Wim
Roeselare
Nieuw
Niveau ASO, TSO Niveau prof. Bachelor, ac. Bachelor, Master Toelatingsexamen arts, tandarts Bachelorproefbegeleiding Masterproefbegeleiding Schakeljaren
Priveles in Roeselare (8800) - Carl-philippe
Carl-philippe
Roeselare
Nieuw
Als Finance professional met 10 jaar ervaring bij verschillende lokale en internationale omgevingen heb ik een sterke ervaring opgebouwd om te kunnen delen met jonge mensen. Kennis overdragen zit me in het bloed en door de veelvuldige praktijkvoorbeelden kan ik de zaken in mensentaal overbrengen.
Priveles in Roeselare (8800) - Jinte
Jinte
Roeselare
Nieuw
Als eerstejaarsstudent kinesitherapie en revalidatiewetenschappen aan de UHasselt heb ik een passie voor de wetenschap. Ik kan leerlingen lagere school helpen met al hun schoolwerk. In verband met bijles van leerstofonderdelen middelbaar onderwijs, beperk ik mij tot 1e en 2 graad. Ik verkies de vakken biologie, fysica, chemie, natuurwetenschappen, wiskunde en Frans.
Priveles in Roeselare (8800) - Arseen
Arseen
Roeselare
Nieuw
Master Germaanse filologie (KUL) 1 jaar filosofie universiteit Tübingen, 35 jaar leraar Duits/ Engels en Nederlands in ASO en meer dan 15 jaar ervaring in avondonderwijs Duits en Engels.
Priveles in Roeselare (8800) - Jordy
Jordy
Roeselare
Nieuw
Beste, mijn naam is Jordy, ben afgestudeerd als zorgkundige en heb dus wel de talen onder de knie. Heb zelf mijn gehele schoolcarrière Engels gekregen en mijn laatste jaar Frans dus ik kan me gerust redden in deze andere talen. Bent u nog op zoek? Met vriendelijke groeten Jordy
Priveles in Hooglede (8830) - Phil
Phil
Hooglede
Nieuw
Hallo! Ik kan een tekst voor u vertalen in het Nederlands, Frans of Engels. Ik gebruik deze talen veelvuldig in mijn hoofdberoep en ben deze dus goed machtig.
Priveles in Roeselare (8800) - Michèle
Michèle
Roeselare
Nieuw
Hallo! Ik ben Michèle, 21 jaar. Ik studeer aan de lerarenopleiding voor Lichamelijke Opvoeding en Bewegingsrecreatie. Ik heb dus een basis van allerlei sporten en verdiep me momenteel in het domein Fitness en Wellness. Tijdens de zomer ben ik ook gereld te vinden op sportkampen als lesgever/monitor. Ik gaf reeds les aan alle leeftijden. Het gaat van Kleuter tot Middelbaar
Priveles in Moorslede (8890) - Bart
Bart
Moorslede
Nieuw
Taal is altijd een passie geweest. De nuances in taal ook. Vertaalwerk is niet gemakkelijk. Je moet het juiste woord in de context weten te gieten. Zo dicht mogelijk bij de spreektaal aan te leunen is ook erg belangrijk zodat het leesproces vlot verloopt. Niet te dicht aanleunen bij de te vertalen taal maar toch de boodschap correct en soepel verwoorden. Dat moet een goede vertaler doen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel privé leraars in Roeselare

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Privé les Roeselare: geëvalueerd met 5.0 door 12 klanten

Populaire dienstaanvragen

privé leraar thuisonderwijs Roeselare, privé leerkracht Roeselare, prive lessen Roeselare, bijles aan huis Roeselare, privé onderwijs Roeselare,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden