Vind de beste privé leraars van Roeselare

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Priveles in Izegem (8870) - Jan
Jan Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 4 reviews
8870 Izegem
Sedert meer dan 25 jaar doe ik internationaal commercieel werk waarin ik mijn beste vreemde talen Duits en Frans zowel gesproken als geschreven gebruik en onderhoud. Ik ben master vertaler F, D, NL. Contacten leggen voor bedrijven naar potentiële klanten in de DACH-landen, Frankrijk of Nederland als deuropener is ook 1 van mijn erg sterke punten. Als ik me ergens in vastbijt, dan ...
Priveles in Roeselare (8800) - Sofie
Sofie
5/5 · 3 reviews
8800 Roeselare
Als logopediste weet ik wat er per schooljaar verwacht wordt voor uw kind. Ik kan het niveau perfect inschatten en sta dan ook klaar om uw kind bijles te geven voor vakken zoals rekenen, taal, spelling.
Priveles in Staden (8840) - Natàlia
Natàlia
5/5 · 1 reviews
8840 Staden
Spaans (en Catalaans) is mijn moedertaal. Mijn Engels is nu bijna moedertaal niveau. Mijn Frans is heel vlot. Ik studeer nu een opleiding bij VIVES Campus Torhout van Leraar Secundair Onderwijs (Frans - Engels).
Priveles in Emelgem (8870) - Jordi
Jordi
5/5 · 1 reviews
8870 Emelgem
Ik ben zelf zeer ijverig in sport. Voetbal, lopen, zwemmen, fietsen, padel, hiken! Mijn hele leven draait om sport. Indien ik niet kan sporten, zoek ik een manier om te gaan sporten. Belangrijk is om niet al te zot te beginnen, want onberedeneerd beginnen is een succes op blessures. Samen een plan opstellen is alleen maar voordelig uw lichaam en uw geest.
Priveles in Roeselare (8800) - Rik
Rik
5/5 · 1 reviews
8800 Roeselare
Ik speel al 23 jaar gitaar. Heb een speciale muziekacademie gevolgd in Engeland via masterleraar Stefan Grossman uit Amerika. Ik was geslaagd en werd uitgenodigd voor festivals in België, Engeland en Amerika. Ik gaf les en workshops in een school. Die ervaring wil ik nu met passie en plezier doorgeven aan eenieder die wilt beginnen, zowel voor kinderen als volwassenen. Tot binnenkort. Rik
Priveles in Roeselare (8800) - Carl-philippe
Carl-philippe
Nieuw
8800 Roeselare
Als Finance professional met 10 jaar ervaring bij verschillende lokale en internationale omgevingen heb ik een sterke ervaring opgebouwd om te kunnen delen met jonge mensen. Kennis overdragen zit me in het bloed en door de veelvuldige praktijkvoorbeelden kan ik de zaken in mensentaal overbrengen.
Priveles in Roeselare (8800) - Jinte
Jinte
Nieuw
8800 Roeselare
Als eerstejaarsstudent kinesitherapie en revalidatiewetenschappen aan de UHasselt heb ik een passie voor de wetenschap. Ik kan leerlingen lagere school helpen met al hun schoolwerk. In verband met bijles van leerstofonderdelen middelbaar onderwijs, beperk ik mij tot 1e en 2 graad. Ik verkies de vakken biologie, fysica, chemie, natuurwetenschappen, wiskunde en Frans.
Priveles in Roeselare (8800) - Arseen
Arseen
Nieuw
8800 Roeselare
Master Germaanse filologie (KUL) 1 jaar filosofie universiteit Tübingen, 35 jaar leraar Duits/ Engels en Nederlands in ASO en meer dan 15 jaar ervaring in avondonderwijs Duits en Engels.
Priveles in Roeselare (8800) - Jordy
Jordy
Nieuw
8800 Roeselare
Beste, mijn naam is Jordy, ben afgestudeerd als zorgkundige en heb dus wel de talen onder de knie. Heb zelf mijn gehele schoolcarrière Engels gekregen en mijn laatste jaar Frans dus ik kan me gerust redden in deze andere talen. Bent u nog op zoek? Met vriendelijke groeten Jordy
Priveles in Hooglede (8830) - Phil
Phil
Nieuw
8830 Hooglede
Hallo! Ik kan een tekst voor u vertalen in het Nederlands, Frans of Engels. Ik gebruik deze talen veelvuldig in mijn hoofdberoep en ben deze dus goed machtig.
Priveles in Roeselare (8800) - Michèle
Michèle
Nieuw
8800 Roeselare
Hallo! Ik ben Michèle, 21 jaar. Ik studeer aan de lerarenopleiding voor Lichamelijke Opvoeding en Bewegingsrecreatie. Ik heb dus een basis van allerlei sporten en verdiep me momenteel in het domein Fitness en Wellness. Tijdens de zomer ben ik ook gereld te vinden op sportkampen als lesgever/monitor. Ik gaf reeds les aan alle leeftijden. Het gaat van Kleuter tot Middelbaar
Priveles in Moorslede (8890) - Bart
Bart
Nieuw
8890 Moorslede
Taal is altijd een passie geweest. De nuances in taal ook. Vertaalwerk is niet gemakkelijk. Je moet het juiste woord in de context weten te gieten. Zo dicht mogelijk bij de spreektaal aan te leunen is ook erg belangrijk zodat het leesproces vlot verloopt. Niet te dicht aanleunen bij de te vertalen taal maar toch de boodschap correct en soepel verwoorden. Dat moet een goede vertaler doen.
Priveles in Oekene (8800) - Sien
Sien
Nieuw
8800 Oekene
Ik ben afgestudeerd als burgerlijk ingenieur, maar werk ondertussen als HR professional. Ik geef al een 10-tal jaar bijles wiskunde en ik hou ervan om studenten niet alleen te helpen met het begrijpen en studeren van de materie, maar vooral om de intrinsieke motivatie terug te vinden en een studiemethode aan te leren die bij hen past.
Priveles in Roeselare (8800) - Benoit
Benoit
Nieuw
8800 Roeselare
Taal ik de sleutel tot alles. Nood aan dat extra duwtje in de rug om een taal te leren laat gerust iets weten. We kijken waar we de taalknobbel in u naar boven kunnen halen.
Priveles in Roeselare (8800) - Mohamed
Mohamed
Nieuw
8800 Roeselare
Marocain kitchen is en van best in de wereld Gezond en zeer lekker 😋🙂🙂 Inschrijven in ons kooklessen en jij zelf zien ...........................................................................

Privé les Roeselare: geëvalueerd met 5.0 door 10 klanten

Populaire dienstaanvragen: privé leraar thuisonderwijs Roeselare, privé leerkracht Roeselare, prive lessen Roeselare, bijles aan huis Roeselare, privé onderwijs Roeselare,...

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Gitaarlessen
Thomas raadt Ben aan Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
bijles statica -sterkteleer
Frans raadt Sébastien aan Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
bijles wiskunde 2e graad/4e Latijn-wetenschappen
Lisa raadt Karel aan Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie lessen in Roeselare

Bijles wiskunde in Roeselare (8800) - Bijles Duits in Roeselare (8800) - Bijles fysica in Roeselare (8800) - Gitaarlessen
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden