privé les Roeselare

Ontdek talentvolle privé leraars in Roeselare

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars voor bijles Roeselare

Priveles in Izegem (8870) - Steven
Steven
Izegem
4.86/5 (14 reviews)
Lessen ICT (Excel, Word, Access, Powerpoint). Ik geef al meer dan 20 jaar les in deze vakken. Ook het op punt zetten van een eindwerk/thesis kan. Deze lessen kunnen doorgaan op woensdagnamiddag, zaterdag en eventueel 's avonds volgens afspraak.
Priveles in Lendelede (8860) - Niels
Niels
Lendelede
5/5 (5 reviews)
Als lijnpiloot heb ik een enorme passie voor fysica en alles wat met wetenschap te maken heeft. Ook wiskunde is eventueel mogelijk. Heeft uw zoon/dochter wat extra hulp nodig? Dan doe ik mijn uiterste best om hem/haar verder te helpen.
Priveles in Izegem (8870) - Jan
Jan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Izegem
5/5 (4 reviews)
Mijn perfecte kennis van het Duitse, Engelse en Franse idioom geef ik graag door aan gemotiveerde mensen die actief willen worden in het buitenland of voor andere doeleinden zoals reizen hun taalniveau willen opkrikken.
Priveles in Roeselare (8800) - Sofie
Sofie
Roeselare
5/5 (3 reviews)
Als logopediste weet ik wat er per schooljaar verwacht wordt voor uw kind. Ik kan het niveau perfect inschatten en sta dan ook klaar om uw kind bijles te geven voor vakken zoals rekenen, taal, spelling.
Priveles in Roeselare (8800) - Hubert
Hubert Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Roeselare
5/5 (3 reviews)
Kan eventueel dieet voor iemand gaan maken Of workout plaan Was efkes bezig met fitness momenteel kan niet meer (verbanen) Kan jouw beeter en sterken maken zeeker niet zonder jouw
Priveles in Ardooie (8850) - Maxime
Maxime
Ardooie
5/5 (1 reviews)
Ik ben onderwijzeres en kan dus op een duidelijke en rustige manier de leerstof uitleggen. Ik heb ondertussen drie jaar ervaring in het onderwijs. Ik heb een bachelor agro- en biotechnologie wat een richting is met veel wetenschapsvakken. Daarnaast is vooral biologie een passie
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan priveles

Priveles in Emelgem (8870) - Jordi
Jordi
Emelgem
5/5 (1 reviews)
Ik ben zelf zeer ijverig in sport. Voetbal, lopen, zwemmen, fietsen, padel, hiken! Mijn hele leven draait om sport. Indien ik niet kan sporten, zoek ik een manier om te gaan sporten. Belangrijk is om niet al te zot te beginnen, want onberedeneerd beginnen is een succes op blessures. Samen een plan opstellen is alleen maar voordelig uw lichaam en uw geest.
Priveles in Roeselare (8800) - Rik
Rik
Roeselare
5/5 (1 reviews)
Ik speel al 23 jaar gitaar. Heb een speciale muziekacademie gevolgd in Engeland via masterleraar Stefan Grossman uit Amerika. Ik was geslaagd en werd uitgenodigd voor festivals in België, Engeland en Amerika. Ik gaf les en workshops in een school. Die ervaring wil ik nu met passie en plezier doorgeven aan eenieder die wilt beginnen, zowel voor kinderen als volwassenen. Tot binnenkort. Rik
Priveles in Emelgem (8870) - Dominik
Dominik
Emelgem
5/5 (1 reviews)
Heb veel mensen gecoacht met succes. Van kids af ben ik een zeer gedreven sportman. Professioneel gebied, personal trainer fitness. Wie mooi wilt zijn, moet een dosis doorzettingsvermogen hebben.
Priveles in Roeselare (8800) - Jurgen
Jurgen
Roeselare
5/5 (1 reviews)
Ik spreek de talen en geef graag les omdat ik van de talen hou, ik volg als sinds meer dan 25 jaar zelf les en ik leef met iemand samen die anderstalig is.
Priveles in Roeselare (8800) - Evelyn
Evelyn
Roeselare
5/5 (1 reviews)
Ik vertaal documenten Nederlands-Engels en Engels-Nederlands. Ik kan ook tolken Farsi-Nederlands of omgekeerd.
Priveles in Izegem (8870) - Alysia
Alysia
Izegem
5/5 (1 reviews)
Ik dans ik voetbal ik doe beetje van alles ik volg dansles van me kleinste af en voetballen deed ik alsan Straat voetbal en als je keer iets anders wil doen mag je altijd zeggen
Priveles in Moorslede (8890) - Bart
Bart
Moorslede
5/5 (1 reviews)
Diploma Licentiaat in de Nautische Wetenschappen, in de middelbare school Latijn-Wiskunde gevolgd. In m'n hoofdberoep geef ik ook regelmatig les aan middelbare scholieren.
Priveles in Beveren-Leie (8791) - Silke
Silke
Beveren-Leie
Nieuw
Ik zit momenteel in mijn 4e jaar handel (16 jaar) . Nederlands en Engels beschouw ik als mijn moedertaal, ik ben in beide talen zeer vlot en grammatica vormt voor mij geen probleem. Laat zeker iets weten!
Priveles in Izegem (8870) - Steven
Steven
Izegem
Nieuw
Initiator Inline Skate - Wens je het skaten onder de knie te krijgen? Al 5 jaar bezig met inline skate in Oostende, Eeklo, Rijssel. Opleiding bij Sport Vlaanderen gevolgd. Leren rollen/glijden, draaien, schaatspas, remmen, overzetten...
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel privé leraars in Roeselare

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Privé les Roeselare: geëvalueerd met 4.99 door 37 klanten

Populaire dienstaanvragen

privé leraar thuisonderwijs Roeselare, privé leerkracht Roeselare, prive lessen Roeselare, bijles aan huis Roeselare, privé onderwijs Roeselare,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden