privé les Anderlecht

Ontdek talentvolle privé leraars in Anderlecht

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars voor bijles Anderlecht

Priveles in Anderlecht (1070) - Zahra
Zahra
Anderlecht
5/5 (4 reviews)
Ik kan helpen met vertalingen en tekstopmaak in 3 talen (NL/FR/ENG). Je peux fournir des traductions et créations de textes en 3 langues (NL/FR/ENG).
Priveles in Anderlecht (1070) - Dirk
Dirk
Anderlecht
5/5 (3 reviews)
- Vertalen van Fr/ Eng/ Sp naar Nederlands, van Nl naar Engels - Opstellen in Engels Vertaler/ tolk opleiding Nl/Fr/Eng in 2012
Priveles in Sint-jans-molenbeek (1080) - Dalal
Dalal
Sint-jans-molenbeek
5/5 (3 reviews)
Je suis bilingue FR/NL. Je peux vous accompagner pour traduire des text + accompagnement des rdv néerlandophone ou francophone. N’hésitez pas à me contacter pour plus d’informations.
Priveles in Sint-pieters-leeuw (1600) - Heidi
Heidi
Sint-pieters-leeuw
5/5 (3 reviews)
Als gediplomeerde leerkracht zou ik graag bijles geven aan kinderen van de lagere school alsook Nederlands voor anderstaligen. Ik kan deze lessen bij mij thuis geven of ik kom tot bij het gezin, alles is bespreekbaar.
Priveles in Vorst (1190) - Ann margaret
Ann margaret
Vorst
5/5 (2 reviews)
Ik geef inmiddels 4 jaar Nederlandse les aan Franstalige kinderen/teens en volwassenen. Dat doe ik met humor en tomeloze energie, we doen spelletjes, afgewisseld met theorie, indien nodig en altijd op basis van uw eigen noden en interesses. Ik krijg veel positieve reacties van mijn studenten en hun ouders, dat maakt me heel blij.
Priveles in Sint-jans-molenbeek (1080) - Lissy
Lissy
Sint-jans-molenbeek
5/5 (2 reviews)
Ik ben Lissy en ik studeer Opera aan het Koninklijk Conservatorium Brussel. Voor mijn opera studies heb ik 3 jaar Musical Theater gestudeerd aan het conservatorium. Ik kan je helpen met notenleer, piano, musical theater zang en klassieke zang. Ik kan je ook helpen met voor te bereiden om in het conservatorium binnen te geraken! Muziek is iets dat je in je leven moet hebben. En ik help je graag!
Priveles in Anderlecht (1070) - Nesrin
Nesrin
Anderlecht
5/5 (2 reviews)
Ik ben Nederlandstalig en heb een volledig Engelstalige masteropleiding (architectural engineering) gevolgd aan de universiteit. Hierdoor heb ik ook ervaring met Engelstalige wetenschappelijke termen.
Priveles in Anderlecht (1070) - Ian
Ian
Anderlecht
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Ian, 20 jaar. Momenteel studeer ik musical aan het Koninklijk Conservatorium Brussel. Buiten de lessen die ik krijg op school geef ik zelf ook les. Dit doe ik in het weekend. Dan geef ik zangles en toneel aan kinderen tot 16 jaar.
Priveles in Anderlecht (1070) - Felix
Felix
Anderlecht
5/5 (1 reviews)
Nederlands is mijn moedertaal. Daarnaast spreek ik vlot Frans (ik heb dit o.a. nodig in mijn job) en Engels. Ik heb een goed taalgevoel en grammatica- of spelfouten vallen mij onmiddellijk op. Ik help ook graag mensen en ben goed in taaladvies en begeleiding. Dus kunt u altijd bij mij terecht voor bijles Nederlands of eventueel Engels/Frans. Ik heb ook enkele basale noties van Russisch en Duits.
Priveles in Sint-gillis (1060) - Cathy
Cathy
Sint-gillis
5/5 (1 reviews)
Ik werk al 10 jaar in de administratie als tweetalige. Ik help u bij uw administratieve stappen/takken in het Frans en Nederlands. Ik vertaal verschillende documenten en stel brieven, samenvattingen,...op. Door mijn ervaring, geef ik ook administratieve adviezen (juridisch), zoek ik informaties op,.... Ik sta dus volledig klaar om u te helpen !
Priveles in Dilbeek (1700) - Xavier
Xavier
Dilbeek
Nieuw
Ik studeer toegepaste taalkunde Frans-Italiaans aan de KU Leuven Campus Brussel. Ik ben zelf tweetalig opgevoed en heb ook de moeilijkheden gekend die hebben geleid tot het voordeel dat tweetaligheid is in België. Momenteel beheers ik zowel het Nederlands als het Frans op moedertaalniveau, zowel op schriftelijk als op mondeling vlak. Ik beschik over een rijbewijs en over een auto.
Priveles in Anderlecht (1070) - Erica
Erica
Anderlecht
Nieuw
Nederlands is mijn moedertaal en ik vind het leuk om mensen te helpen zich in deze taal te verbeteren. In het verleden heb ik huiswerkbegeleiding gedaan en heb dus ervaring met kinderen.
Priveles in Anderlecht (1070) - Elke
Elke
Anderlecht
Nieuw
Ik ben perfect drietalig Nederlands, Frans en Engels en moet in mijn dagdagelijkse job vaak vertalingen uitvoeren zowel mondeling als schriftelijk. Denk maar aan jobbeschrijvingen schrijven etc.
Priveles in Vorst (1190) - Marianna
Marianna
Vorst
Nieuw
I have studied English for a total of 12 years before acquiring two C2 Proficiency degrees, from Michigan State University as well as the State of Michigan itself. In addition, I have finished my BA in Philosophy in English entirely, and I am on my way of acquiring my Masters degree in American Literature. Having lived abroad my entire adult life, English is my primary and professional language.
Priveles in Anderlecht (1070) - Alison
Alison
Anderlecht
Nieuw
Ik praat vlot 4 talen en deel die graag met anderen. Ik ben geduldig en behulpzaam. Hoe meer we leren hoe beter! Je parle couramment 4 langues que j'aime beaucoup partager. Je suis patiente et serviable. Le plus qu'on apprend, le mieux!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel privé leraars in Anderlecht

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Privé les Anderlecht: geëvalueerd met 5.0 door 22 klanten

Populaire dienstaanvragen

privé leraar thuisonderwijs Anderlecht, privé leerkracht Anderlecht, prive lessen Anderlecht, bijles aan huis Anderlecht, privé onderwijs Anderlecht,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden