privé les Willebroek

Ontdek talentvolle privé leraars in Willebroek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars voor bijles Willebroek

Priveles in Reet (2840) - Adonis
Adonis
Reet
Nieuw
Sinds een aantal jaren train ik om persoonlijke lessen te oefenen, oefeningen bekend te maken door middel van dans, en daarmee kan ik eenvoudige en effectieve routines creëren voor een gezonde dagelijkse gang van zaken, waaronder dans, yoga, pilates, mixdans , luchtdans.
Priveles in Boom (2850) - Danny
Danny
Boom
Nieuw
Nederlands is mijn moedertaal samen met Portugees.. Opgevoed met beide talen in huis als buiten huis. Engels heb ik langs alle kanten en manieren geleerd en mooi meegenomen.
Priveles in Willebroek (2830) - Elena
Elena
Willebroek
Nieuw
Ik ben 20 jaar en dans reeds van jongs af aan. Naast dansen heb ik jaren in ploegverband volleybal gespeeld en ook turnen is mij niet onbekend. Omwille van bepaalde keuzes die ik diende te maken in het verleden ben ik nu zelf enkel nog actief als danseres en docent en ook de paardensport ligt mij nauw aan het hart. Ik ben een bezige bij!
Priveles in Mechelen (2800) - Alexandra
Alexandra Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mechelen
Nieuw
Ik heb al ettelijke jaren ervaring in diverse dansstijlen. Hiphop, jazzdance, clipdance, ballet, Zumba ... Dit binnen verschillende leeftijdscategorieën, van zowel jeugd als volwassenen
Priveles in Sint-katelijne-waver (2860) - Samia
Samia
Sint-katelijne-waver
Nieuw
Ik ben 18jaar. Ik heb dus lagere school al gedaan en kan dus zeker uw kinderen helpen met frans en Nederlands en Arabische. In het Arabisch kan ik het alfabet aanleren en leren lezen. Ik ben Franstalig dus ik kan goed helpen met frans. En heb je moeilijkheden met spelling zou ik je ook graag willen helpen
Priveles in Willebroek (2830) - Aimee
Aimee
Willebroek
Nieuw
Ik ben altijd gepassioneerd geweest door een gezonde levensstijl. Ik heb zelf danslessen gevolgd gedurende meer dan 5jaar. En ook begeleid ik anderen die gezonder willen leven door online coaching op gebied van beweging en mindset.
Priveles in Mechelen (2800) - Paul
Paul
Mechelen
Nieuw
Mijn moedertaal is Arabisch :) Ik spreek dit al sinds ik geboren ben en kan het vloeiend spreken. Ook heb ik geen dialect dus dat komt goed overweg met andere die wel een dialect zouden hebben.
Priveles in Hofstade-Zemst (1981) - Sara
Sara
Hofstade-Zemst
Nieuw
Ik heb in mijn bachelor en master opleidingen een heleboel vertalingen moeten maken, dus vertalen is niet iets vreemds voor mij. Teksten reviseren en verbeteren is ook geen probleem voor mij. Ik kan niet wachten om u te helpen!
Priveles in Boom (2850) - Denay
Denay
Boom
Nieuw
Ik heb een sterke actituud voor talen . Ik woon zelf in Belgie sinds september 2020 en na 6 maanden kon ik al nederlands lezen , schrijven en spreken (niet perfect , maar voldoende). Op het werk spreek ik alleen maar nederlands, maar ik kan ook zeer goed Italiaans , spaans , portoguese , Engels, een beetje rusisch en Duits. Ik heb de juiste gevoel en ispiratie om mensen met talen te helpen.
Priveles in Reet (2840) - Kenzo
Kenzo
Reet
Nieuw
Vloeiend in Nederlands / Frans / Engels / Arabisch Ik ben een Belg die Engels heeft geleerd van tv en films, mijn ouders spraken vroeger alleen maar Frans tegen elkaar en ik spreek Arabisch met mijn moeder.
Priveles in Willebroek (2830) - Norma
Norma
Willebroek
Nieuw
Ik ben zelf erg into sport. ik heb vroeger van alles gedaan: voetbal, dansen, zwemmen en boxen. Ik dans heel erg graag , altijd als ik muziek hoor moet ik wel dansen.
Priveles in Mechelen (2800) - Jolien
Jolien
Mechelen
Nieuw
Ik kan u helpen met het vertalen van het Frans, Engels en Portugees naar het Nederlands. Ook het nalezen en verbeteren van teksten in het Nederlands, Frans en Engels kan ik voor u doen. Ik sta eveneens open voor het voeren van gesprekken in deze verschillende talen om u te helpen met gespreks- en taalvaardigheid.
Priveles in Niel (2845) - Aziz
Aziz
Niel
Nieuw
Ik help graag mensen omdat ik zo van nature ben ik en ik hou van rijden Voor schilderen of andere klussen ken ik goede mensen die dat kunnen tegen betaaldbare prijs
Priveles in Mechelen (2800) - Ana paula
Ana paula
Mechelen
Nieuw
Mijn moedertaal naast het Nederlands is Portugees. Ik spreek portugees met mijn mama sinds ik klein was. Engels is als mijn tweede taal ik spreek het elkedag met mijn partner papa van mijn dochtertje.
Priveles in Mechelen (2800) - Ahmed
Ahmed
Mechelen
Nieuw
I have worked with Government entities around the world for translations between English & Arabic. Translation from Dutch & French to English or Arabic and vice versa will be done with the help of professional translation tools.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel privé leraars in Willebroek

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Via dit platform uitstekende hulp gevonden voor bijlessen wiskunde! Voorlopig zeer tevreden van deze dienst! ”
Gerrit
“ Gebruiksvriendelijk. Veel reactie. Profiel, reviews, zichzelf voorstellen, afstand woonplaats is interessant. Goede communicatie. Aandacht voor veiligheid. Betaalbaar. ”
Lander
“ Positief, ik heb eindelijk iemand gevonden voor mijn dochter te helpen dankzij jullie website. ”
Liesbet
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Populaire dienstaanvragen

privé leraar thuisonderwijs Willebroek, privé leerkracht Willebroek, prive lessen Willebroek, bijles aan huis Willebroek, privé onderwijs Willebroek,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden