Vind de beste privé leraars van Etterbeek

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Priveles in Sint-lambrechts-woluwe (1200) - Petra
Petra Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.92/5 · 249 reviews
1200 Sint-lambrechts-woluwe
Moedertaalspreker en lerares geeft Nederlandse les. Ik heb ook een pedagogisch diploma om Engels te geven en geef - zowel Nederlands als Engels- al 21 jaar met veel plezier aan anderstaligen. Indien u problemen heeft met beide talen, help ik u graag verder ! Misschien tot binnenkort !
Priveles in Ukkel (1180) - Pieter
Pieter
5/5 · 20 reviews
1180 Ukkel
Mijn naam is Pieter, Nederlandstalig, nu met pensioen. Ik studeerde wetenschappen/aardrijkskunde en gaf les in het secundair onderwijs of aan volwassenen. Na het onderwijs was ik o.m. professionele trainer bij de federale politie. Ik ben beschikbaar tijdens de week, heb geduld en de pedagogische kwaliteiten voor bijlessen aardrijkskunde en menswetenschappen enkel in het Nederlands.
Priveles in Schaarbeek (1030) - Jeanette
Jeanette
4.64/5 · 11 reviews
1030 Schaarbeek
Zeer gedegen kennis van het Nederlands en Engels. Ervaring in het lesgeven aan groepen en individuen. Zowel voor privé als zakelijke doeleinden. Ik weet er altijd iets spannends en leuks van te maken.
Priveles in Brussel (1000) - Glen
Glen
4.8/5 · 10 reviews
1000 Brussel
Nederlandstalig Brusselaar, vloeiend in Frans en Engels, met opleiding ingenieur-architect. Zeer geduldig en kan kan goed overweg met kinderen. Ik kan zowel 's avonds als in het weekend bijles geven.
Priveles in Elsene (1050) - Bjorn
Bjorn
5/5 · 8 reviews
1050 Elsene
Ik heb ondertussen meer dan 250 studenten voorbereid op hun examens en/of hen geholpen bij de data-analyse van hun thesis (Lineaire/logistische regressie, anova, t-testen, principale componentenanalyse, repeated measures, mixed models, time series, panelanalyses, fixed en random effect modellen, survival analyse, SEM,...).
Priveles in Sint-joost-ten-node (1210) - Matthias
Matthias
5/5 · 7 reviews
1210 Sint-joost-ten-node
Werknemer op de luchthaven te Brussel waardoor ik dag in en uit communiceer in het Nederlands, Frans en Engels. Ik heb tot mijn 4e middelbaar ASO wetenschappen gevolgd en daarna een technische opleiding. Mijn kennis van de talen is geen universitair niveau maar geschikt voor het middelbaar aangezien ik zelf nog niet zo heel lang van de schoolbanken ben. Ik ben in het bezit van een eigen wagen.
Priveles in Sint-joost-ten-node (1210) - Justine
Justine
5/5 · 5 reviews
1210 Sint-joost-ten-node
J'ai enseigné pendant presque 5 ans le néerlandais et l'anglais en haute école. Le contact avec les jeunes est ce que j'adore! Les voir avancer dans leur apprentissage d'une langue est vraiment un moteur pour moi. J'ai également passé mon CAPAES (certificat pour enseigner dans l'enseignement supérieur) en 2019, mes méthodes sont donc actuelles et adaptées. N'hésitez pas à me contacter !
Priveles in Sint-joost-ten-node (1210) - Thomas
Thomas
5/5 · 3 reviews
1210 Sint-joost-ten-node
Met mijn Masterdiploma Taal en Letterkunde en ruime talenkennis van het Nederlands, Engels, Spaans, Frans, Duits en Portugees alsook onderwijservaring in talen kan ik van dienst zijn bij het opstellen en vertalen in meerdere talen.
Priveles in Elsene (1050) - Cormac
Cormac
5/5 · 2 reviews
1050 Elsene
Priveles in Elsene (1050) - Steven
Steven
5/5 · 2 reviews
1050 Elsene
N'hesitez pas à me demander la description en français. Met Frans en Nederlands als moedertalen kan ik moeiteloos teksten van de ene taal naar de andere vertalen. Daarnaast bezit ik ook een correct niveau Engels. Ik heb een aantal studentenjobs achter de rug die deze vaardigheden vroegen en heb hiervan steeds positieve feedback over gekregen. Extra vragen, stel ze gerust! PS: Rijbewijs/Permis B + Vervoer
Priveles in Brussel (1000) - Linde
Linde
5/5 · 2 reviews
1000 Brussel
Als leerkracht wetenschappen boeit het me ook om individueel met leerlingen te werken en hun talenten te versterken. Ik ben goed in iets eenvoudig uit te leggen en mensen motiveren. Ik geef bijlessen voor het secundair onderwijs en volwassenonderwijs.
Priveles in Schaarbeek (1030) - Marcel
Marcel Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 2 reviews
1030 Schaarbeek
Ook schrijf en vertaal ik al meer dan 10 jaar. Ik heb toeristische brochures geschreven maar ook productomschrijvingen voor financiële producten. Omdat ik brede interesses heb, vind ik allerlei onderwerpen leuk. Het vertalen van scripties of blogs doe ik ook graag. Ik ben flexibel en kan met korte deadlines werken.
Priveles in Brussel (1000) - Simon
Simon
5/5 · 1 reviews
1000 Brussel
Moedertaal Nederlands en zeer goede beheersing van het Engels.
Priveles in Brussel (1000) - Ellen
Ellen
5/5 · 1 reviews
1000 Brussel
Priveles in Elsene (1050) - Isabel
Isabel Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
1050 Elsene
Van dikke brochures tot geestige tweets, je kan het zo gek niet bedenken of ik heb ze al geschreven tijdens mijn loopbaan als communicatiemedewerker en copywriter (zie cv op www.isabelwagemans.com). Nu wil ik heel graag websites maken voor particulieren en verenigingen (zie bv. www.solidairmethonduras.be).

Privé les Etterbeek: geëvalueerd met 4.78 door 330 klanten

Populaire dienstaanvragen: privé leraar thuisonderwijs Etterbeek, privé leerkracht Etterbeek, prive lessen Etterbeek, bijles aan huis Etterbeek, privé onderwijs Etterbeek,...

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Gitaarlessen
Thomas raadt Ben aan Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
bijles statica -sterkteleer
Frans raadt Sébastien aan Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
bijles wiskunde 2e graad/4e Latijn-wetenschappen
Lisa raadt Karel aan Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie lessen in Etterbeek

bijles Frans - bijles frans - Bijles wiskunde door Christopher G te Kasterlee - Bijles Fysica 3de leerjaar Secundair Ond. - Bijles Franse Litteratuur 6de Lj Secundair Ond. - Financial statement for the court - Bijles wiskunde 3de jaar secundair onderwijs - Recherche professeur a domicilenpour cours de ratrappage - Cours de ratrappage mathematique et néerlandais - Les Engels aan Franstalige (regio Brussel) - Ondersteuning taak onderzoeksvoorstel - Personal Coach Etterbeek/Elsene - Duits bijlessen - Graag begeleiding voor statistiek bij een klinische studie - Latijn (eerste jaar) - Nederlands les schrijven - Bijles 3de bachelor rechten vub - Thesis hulp; communicatie & analyze - Pianoles - bijles wiskunde voor mijn zoon 3de leerjaar (economie wetenschappen) - Chemie begeleiding - Bijles Nederlands in Eterbeek (1040) - Bijles Nederlands in Eterbeek (1040)
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden