Vind de beste privé leraars van Mortsel

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Priveles in Mortsel (2640) - Tim
Tim Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 2 reviews
2640 Mortsel
Student Lichamelijke Opvoeding aan AP Hogeschool Antwerpen en sportcoach bij Creatief Sporten Mortsel. Wegens expertise en ervaring ben je zeker dat je correct traint voor jouw doelstellingen. Fitnesscoaching vindt plaats in Fanatics Mortsel of Basic Fit.
Priveles in Mortsel (2640) - Amélie
Amélie
5/5 · 2 reviews
2640 Mortsel
Ik ben een student ASO uit het 5e middelbaar en behaal goede punten voor alle wetenschapsvakken. Indien u hulp nodig hebt met bijlessen voor deze vakken (alles onder het 5e middelbaar uiteraard), help ik graag.
Priveles in Mortsel (2640) - Didier
Didier
3.5/5 · 2 reviews
2640 Mortsel
Samen sporten is erg plezant dus ik ben eigenlijk een sport partner om samen te joggen of fitnessen ga je dat leuk vinden.Ondertussen gaan we samen werken op alle figuren en jouw zwaakte te verterken en ook altijd ervan genieten. Want boven alles moet je plezier en genoot hebben tijdens sport, uitraard moet gewerkt worden. Bel mij
Priveles in Mortsel (2640) - Laurine
Laurine
5/5 · 2 reviews
2640 Mortsel
Zelf ben ik perfect tweetalig Frans en Nederlands, ik kan dus les geven in beide talen. Ook ben ik redelijk goed in Engels, daarbij zou ik dus ook kunnen helpen. Frans en Nederlands zijn mijn moedertalen en daar ben ik het beste in. Al “spelend” leren is de leukste manier om bij te leren. Dit probeer ik dus zo veel mogelijk toe te passen.
Priveles in Mortsel (2640) - Laurens
Laurens
5/5 · 1 reviews
2640 Mortsel
Als masterstudent burgerlijk ingenieur heb ik heel wat ervaring met zowel wiskundige als wetenschappelijke vakken. Verder ben ik ook aangesloten bij twee bijlesbureaus, waarvoor telkens een selectieproef afgelegd moest worden. De vakken waarmee ik kan helpen omvatten wiskunde en fysica, maar blijven zeker niet beperkt tot deze selectie!
Priveles in Mortsel (2640) - Matthijs
Matthijs Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
2640 Mortsel
Ingenieur Bouwkunde van 32 jaar oud. Ik heb een goede kennis van wetenschappen en wiskunde via mijn studie en job. Maar belangrijker dan dit ik wil graag uw zoon/dochter helpen om een beter inzicht te krijgen in de materie op een aangepast tempo. Ik heb veel geduld en mensen omschrijven mij als een rustig persoon die helder de zaken kan uitleggen.
Priveles in Mortsel (2640) - Tamas
Tamas Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
2640 Mortsel
Wil je jouw tennis techniek verbeteren? Of met lessen beginnen ? Ik ben tennis trainer bij Fit tennis in Berchem Ik heb ervaring op allen niveaus ,ik ben gepassioneerd en ik breng positieve energie op de tennisveld.
Priveles in Mortsel (2640) - Maxime
Maxime
1.0/5 · 1 reviews
2640 Mortsel
Ik studeer wetenschappen wiskunde 8 aan het olve college. Volgend jaar ga ik burgerlijk ingenieur studeren aan de KULeuven. Ik heb al eens bijles gegeven, en dit ging perfect. De resultaten waren snel verbeterd. Ik geef wiskunde en wetenschapsvakken (biologie, chemie, fysica).
Priveles in Mortsel (2640) - Tom
Tom
Nieuw
2640 Mortsel
Ongeveer tien jaar Engelse les gehad. Gebruik het nu dagelijks voor mijn werk, zowel spreken, lezen, schrijven en begrijpen. Zeer goed in het opstellen van taken en het verbeteren van opstellen + herkennen van fouten.
Priveles in Mortsel (2640) - Ezra
Ezra
Nieuw
2640 Mortsel
Ik begon reeds toen ik 8 jaar oud was met lessen Engels. Ook met de lessen Nederlands was ik steeds een uitblinker. In de loop der jaren heb ik mijn kennis uitgebreid en kan ondertussen perfect teksten vertalen, opstellen en uittypen. Uiteraard kan dit in beide richtingen (NL->ENG en andersom). Ik werk (en typ) snel, efficiënt en verzorgd.
Priveles in Mortsel (2640) - Mieke
Mieke
Nieuw
2640 Mortsel
Talen zijn mijn passie, wanneer je verschillende talen kent kan je de hele wereld aan. Als geen ander begrijp ik dat hoe jonger je dit aanleert hoe gemakkelijker het gaat. En met de nodige ondersteuning moet dit zeker lukken!
Priveles in Mortsel (2640) - Bea
Bea
Nieuw
2640 Mortsel
Ik heb geschiedenis gestudeerd aan de universiteit van Antwerpen, en studeer in juni af als leerkracht lager onderwijs aan de Karel de Grote-Hogeschool. Doordachte didactische aanpak, het kind leert onder begeleiding zelfstandig leren. Bijles voor alle vakken voor leerlingen tussen 6 en 12 jaar.
Priveles in Mortsel (2640) - Annemarijn
Annemarijn
Nieuw
2640 Mortsel
Leerkracht wiskunde in de eerste graad. Ik weet perfect hoe ik de leerstof moet uitleggen en kan snel problemen detecteren om hier op verder te werken. Bovendien ben ik voorzien van heel wat extra lesmateriaal afgestemd op de behoefte van de leerling.
Priveles in Mortsel (2640) - Yannick
Yannick
Nieuw
2640 Mortsel
Al vele jaren golf speler en ook een diploma initiator op zak. Ik ga de volgende stap aangaan om officieel lesgever te worden. Deze optie kan me hierbij helpen om beter les te geven
Priveles in Mortsel (2640) - Sofie
Sofie
Nieuw
2640 Mortsel
Ik kan mensen die niet goed Nederlands praten perfect Nederlands leren zowel in theorie als praktijk ik kan grammatica dictee alfabet leren kofschip alles wat iemand moet weten over Nederlandse taal kan ik uitoefenen

Privé les Mortsel: geëvalueerd met 4.31 door 12 klanten

Populaire dienstaanvragen: privé leraar thuisonderwijs Mortsel, privé leerkracht Mortsel, prive lessen Mortsel, bijles aan huis Mortsel, privé onderwijs Mortsel,...

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Gitaarlessen
Thomas raadt Ben aan Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
bijles statica -sterkteleer
Frans raadt Sébastien aan Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
bijles wiskunde 2e graad/4e Latijn-wetenschappen
Lisa raadt Karel aan Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie lessen in Mortsel

Bijles wiskunde en bijles Latijn - Gitaarleraar pop/rock - Nederlands /Frans - Nederlands en Frans - bijles voor chemie en fysica (20) - Bijles Frans - Bijles Fysica en Chemie universitair niveau - bijles voor chemie en fysica (19) - bijles voor chemie en fysica (18) - Pianoles voor 11 jarige weinig kennis notenleer en voor mezelf - opfrissen engels praten - leren converseren in het engels - Leerkracht wiskunde - Priveles piano beginner - Bijles wiskunde 2de middelbaar - bijles onderzoeksmethoden en dataverwerking - Kampvuurzingen - Bijles wiskunde niveau 2 de middelbaar - Personal trainer - piano/keyboard-les - Bijles frans - bijles voor chemie en fysica (17) - bijles voor chemie en fysica (16) - bijles voor chemie en fysica (15) - Gezonder leven - bijles wiskunde 2 e middelbaar aso-latijn - bijles voor chemie en fysica (14) - Nederlands voor start universiteit (27) - bijles voor chemie en fysica (13) - Gitaarlessen - bijles voor chemie en fysica (12) - bijles voor chemie en fysica (11) - Bijles Wiskunde - Nederlands voor start universiteit (26) - bijles voor chemie en fysica (10) - Bijles financiele algebra - bijles voor chemie en fysica (9) - bijles voor chemie en fysica (8) - Gitaarlessen privé - Nederlands voor start universiteit (25) - bijles voor chemie en fysica (7) - Zoek een personal coach, life, niet online ! - Ukelele leren spelen - bijles voor chemie en fysica (6) - bijles voor chemie en fysica (5) - Nederlands voor start universiteit (24) - Bijles elektromechanica (7) - Nederlands lessen - Nederlands voor start universiteit (23) - Nederlands voor start universiteit (22) - Voortplanting: cellen delen: mitose en meiose - Nederlands voor start universiteit (21) - Nederlands voor start universiteit (20)
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden