privé les Ukkel

Ontdek talentvolle privé leraars in Ukkel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars voor bijles Ukkel

Diego is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Priveles in Ukkel (1180) - Diego
Diego
Ukkel
4.9/5 (48 reviews)
Ik ben meertalig opgegroeid (Sp, Fr, Nl en Eng), waarbij mn Frans en Nederlands het sterkst zijn. Basishulp met deze talen is dus heen probleem voor me.
Priveles in Ukkel (1180) - Pieter
Pieter
Ukkel
5/5 (30 reviews)
Mijn naam is Pieter, Nederlandstalig, nu met pensioen. Ik studeerde wetenschappen/aardrijkskunde en gaf les in het secundair onderwijs of aan volwassenen. Na het onderwijs was ik o.m. professionele trainer bij de federale politie. Ik ben beschikbaar tijdens de week, heb geduld en de pedagogische kwaliteiten voor bijlessen aardrijkskunde en menswetenschappen enkel in het Nederlands.
Priveles in Ukkel (1180) - Shannon
Shannon
Ukkel
5/5 (5 reviews)
In mijn job als juriste is een goede kennis van het Nederlands en Engels vereist. Als jij hulp nodig hebt met één van deze (bv.: het schrijven van een paper) of beide talen (bv.: vertalingen), dan hoor ik dat graag!
Priveles in Vorst (1190) - Asja
Asja
Vorst
5/5 (2 reviews)
Geduld is een schone deugd zeggen ze, wel dat is waarschijnlijk de zin die mij het beste omschrijft. Lessen op maat mogelijk voor verschillende niveaus/ leeftijden.
Priveles in Brussel (1000) - Ingmar
Ingmar
Brussel
5/5 (2 reviews)
Als journalist is schrijven in het Nederlands mijn werk. Ik heb een geschreven niveau in het Engels van C2 (moedertaal). Ik hou van schrijven, zowel creatief als meer technisch.
Priveles in Sint-Genesius-Rode (1640) - Marina
Marina
Sint-Genesius-Rode
5/5 (2 reviews)
Hallo, ik ben docente chemie met 36 jaar werkervaring in het hoger/universitair onderwijs (diploma doctoraat wetenschappen/chemie). Je kan bij mij terecht voor bijles chemie secundair - hoger - universitair onderwijs. Begeleiding vindt (bij voorkeur) plaats bij mij thuis, tijdstip in onderling overleg af te spreken.
Priveles in Ruisbroek (1601) - Maxine
Maxine
Ruisbroek
5/5 (1 reviews)
Bijles aan kinderen van de lagere school. En Nederlands aan anderstaligen. Ik ben studente leraar lager onderwijs. Ik hou zeer veel van kinderen.
Priveles in Beersel (1650) - Loïc
Loïc
Beersel
5/5 (1 reviews)
Mijn vader is Franstalig en mijn moeder Nederlandstalig waardoor ik beide talen perfect beheers. Ik heb ervaring met het vertalen van lange teksten en met het schrijven van Engelse (wetenschappelijke) teksten. Daarbij gaf ik recent in Brazilië al lessen Engels als bijverdienste.
Priveles in Elsene (1050) - Floriane
Floriane
Elsene
5/5 (1 reviews)
Ik heb een diploma Rechten behaald aan de ULB en KUL. Ik ben perfect tweetalig en spreek vlot Engels (IELTS 8). Ik ben ook van plan om een bijkomende Educatieve Master te volgen aan de KUL. Ik heb reeds taalles gegeven aan kinderen en jongeren en verzorgde al dikwijls de dagbesteding in een kinderopvang te Brussel. Hopelijk tot snel!
Priveles in Elsene (1050) - Enada
Enada
Elsene
5/5 (1 reviews)
Van de 4 talen die ik spreek, is Engels altijd mijn favoriete geweest, de Engelse taal is naar mijn mening de mooiste taal van de wereld. Het is meest gebruikte taal in de wereld en de voertaal van twee mensen die niet dezelfde moedertaal spreken. Dus voor mij om mensen Engels te leren is het als een passie, ik zet mijn hele energie om les te geven.
Priveles in Elsene (1050) - Louise
Louise
Elsene
5/5 (1 reviews)
Ik speel volleybal op hoog niveau en ben dus redelijk sportief. Het is altijd al mijn passie geweest om te sporten en ik doe het oprecht graag, dus het zou perfect zijn als ik sportles zou kunnen geven!
Priveles in Ukkel (1180) - Ine
Ine
Ukkel
Nieuw
Hallo, ik ben Ine en ik ben 22 jaar. Ik heb een bachelordiploma Orthopedagogie en heb daarbij reeds veel ervaringen opgedaan in het schrijven van verslagen, invullen van het logboek, etc. Verder is schrijven iets wat ik enorm graag doe. Ik hoor het graag als ik je ergens bij kan helpen.
Priveles in Vorst (1190) - Daan
Daan
Vorst
Nieuw
Als universitair opgeleide communicatiewetenschapper en journalist heb ik een voorkeur voor onze Nederlandse taal. Ook spreek ik Frans en Engel als andere talen.
Priveles in Watermaal-bosvoorde (1170) - Kim
Kim
Watermaal-bosvoorde
Nieuw
Studie vertaalkunde Frans, Nederlands, Russisch gevolgd door een studie communicatie. Werkzaam in een internationaal e-commerce bedrijf waar ik Nederlands, Frans, Engels en Duits combineer. Ik ben een sociaal iemand en haal er voldoening uit mensen te zien groeien en plezier hebben.
Priveles in Drogenbos (1620) - Raihana
Raihana
Drogenbos
Nieuw
Ik werk in een Nederlandstalige school in Brussel. Mijn werk bestaat erin om taal zoveel mogelijk te stimuleren, corrigeren en te prikkelen. Dagelijks kom ik in contact met kinderen die het moeilijk hebben met taal. Mijn jog is om hen zo goed mogelijk te begeleiden.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel privé leraars in Ukkel

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Privé les Ukkel: geëvalueerd met 4.99 door 93 klanten

Populaire dienstaanvragen

privé leraar thuisonderwijs Ukkel, privé leerkracht Ukkel, prive lessen Ukkel, bijles aan huis Ukkel, privé onderwijs Ukkel,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden