privé les Zaventem

Ontdek talentvolle privé leraars in Zaventem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars voor bijles Zaventem

Petra is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Priveles in Sint-lambrechts-woluwe (1200) - Petra
Petra Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-lambrechts-woluwe
4.94/5 (415 reviews)
Nederlands is mijn moedertaal en Engelse les geef ik al een hele tijd. Ik bied mijn diensten aan als vertaalster Nederlands-Engels/Engels-Nederlands. Ook van het Frans naar het Nederlands/Frans-Engels vertaal ik graag.
Priveles in Kortenberg (3070) - Pourya
Pourya
Kortenberg
4.96/5 (49 reviews)
Beste, Ik, Pourya, ben drietallig en kan jouw op vocabulaire en gramaticale niveau verder vooruit helpen. Uitkijkend naar jouw selectie. Met vriendelijke groeten, Pourya
Priveles in Erps-kwerps (3071) - Marc
Marc
Erps-kwerps
5/5 (13 reviews)
De eerste les is een ONTMOETING waarbij we elkaar leren kennen en het VERDERE VERLOOP wordt besproken. De lessen vinden hun FUNDAMENT in de RUSSISCHE piano school. De Russische pianoschool is de meest SYSTEMATISCHE en SUCCES VOLLE methode met een zeer rijke traditie. Met veel passie en enthousiasme geef ik les. Ik ben geduldig, sociaal, communicatief, flexibel en pas mij aan. Iedereen is welkom.
Priveles in Schaarbeek (1030) - Marcel
Marcel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schaarbeek
5/5 (5 reviews)
Ook schrijf en vertaal ik al meer dan 10 jaar. Ik heb toeristische brochures geschreven maar ook productomschrijvingen voor financiële producten. Omdat ik brede interesses heb, vind ik allerlei onderwerpen leuk. Het vertalen van scripties of blogs doe ik ook graag. Ik ben flexibel en kan met korte deadlines werken.
Priveles in Machelen (1830) - Antoine
Antoine Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Machelen
5/5 (4 reviews)
Ik heb al aan meerdere leerlingen bijles gegeven, zowel bij leerlingen die iets minder goede punten hadden als bij leerlingen die zonder hulp niet geslaagd zouden zijn. De lessen die ik vanuit mijn opleiding geef zijn voornamelijk wiskunde, mechanica, elektriciteit, fysica, ...
Priveles in Steenokkerzeel (1820) - Marc
Marc
Steenokkerzeel
4.75/5 (4 reviews)
Ik heb een diploma Latijn-wetenschappen gehaald in het middelbaar onderwijs. Tijdens mijn loopbaan heb ik bijna altijd in meertalige milieus gewerkt met veel aandacht voor correct taalgebruik. Als ik aan bijles denk dan bedoel ik bijles voor alledaags gebruik. Wat ik niet bedoel is dat ik zou bijles geven om een student talen te vervolmaken bijvoorbeeld.
Priveles in Zaventem (1930) - Birgit
Birgit
Zaventem
5/5 (2 reviews)
Ik kook al sinds ik jong was, ik ben begonnen met bakken en kook nu ook elke dag. Ik probeer graag nieuwe keukens uit en leer steeds nog bij. Ik help graag mensen en ik hoop dat ik iemand iets kan bijleren.
Priveles in Evere (1140) - Dirk
Dirk
Evere
5/5 (1 reviews)
Lesgeven is een passie voor mij. Ik heb de vereiste diploma's en extra's maar belangrijker is mijn ervaring als leerkracht en als mens. Ik geef al 7 jaar Nederlandse les aan een zeer uiteenlopend publiek.
Priveles in Schaarbeek (1030) - Mickael
Mickael
Schaarbeek
5/5 (1 reviews)
I have been involved in many kinds of sports my entire life and have taken interest in getting to know the human body best as I can. I have limited knowledge about nutrition and a good knowledge in exercising.
Priveles in Schaarbeek (1030) - Agnès
Agnès
Schaarbeek
5/5 (1 reviews)
I have an excellent knowledge of French and Dutch. I have a lot of experience as a babysitter and petsitter. I'm graduated in piano. I love working in the garden.
Priveles in Zaventem (1930) - Sandra
Sandra
Zaventem
5/5 (1 reviews)
Ik ben lector, leerkracht en leerlingenbegeleider geweest. Ik heb veel leerlingen en studenten begeleid in het leren leren. Het organiseren, de hoofd-en bijzaken, samenvattingen maken. Ik heb kennis van leerstoornissen. Kan bijles geven in verschillende vakken en je begeleiden in je eindwerk of GIP. Als lector kan ik je helpen bij je BAP of paper. Ik ben heel geduldig en geloof in jouw talenten!
Priveles in Wezembeek-oppem (1970) - Carole
Carole
Wezembeek-oppem
5/5 (1 reviews)
Tweetalig opgevoed, Frans (moedertaal) en Nederlands (afkomstig van Anwterpen). Ik heb 20 jaar in Antwerpen gewoond en nu sinds een 12tal jaren in het Brusselse in het Frans. Engels is zeker ook een optie en Duits enkel basislessen voor beginnenden.
Priveles in Zaventem (1930) - Anne
Anne
Zaventem
Nieuw
Met een diploma directiesecretariaat Moderne Talen op zak en werkervaring in de Franse en Engelse taal denk ik over de juiste competenties te beschikken om bijles te geven aan leerlingen van het lager onderwijs of aan volwassenen die niet over de basiskennis beschikken
Priveles in Schaarbeek (1030) - Mélissa
Mélissa
Schaarbeek
Nieuw
Jeune travailleuse quadrilingue (fr-nl-es-ang) à Schaerbeek qui propose des cours de néerlandais sur mesure les weekend. Master en langues et agrégation en NT2 (enseignement du nl langue étrangère) en poche ! Un an d'expérience dans la formation de langues à des publics divers: jeunes enfants, ados, adultes
Priveles in Melsbroek (1820) - Denis
Denis
Melsbroek
Nieuw
2017 - BSc Business Engineering - Solvay VUB. Relevant courseworks: Calculus II, Accounting 2019 - MSc Business Economics: Financial Economics - KU Leuven. Relevant courseworks: Advanced Corporate Finance Internships Rothschild - Asset Management KPMG - M&A Analyst Intern ING - M&A Analyst Intern Bencis - Private Equity Intern
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel privé leraars in Zaventem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Via dit platform uitstekende hulp gevonden voor bijlessen wiskunde! Voorlopig zeer tevreden van deze dienst! ”
Gerrit
“ Gebruiksvriendelijk. Veel reactie. Profiel, reviews, zichzelf voorstellen, afstand woonplaats is interessant. Goede communicatie. Aandacht voor veiligheid. Betaalbaar. ”
Lander
“ Positief, ik heb eindelijk iemand gevonden voor mijn dochter te helpen dankzij jullie website. ”
Liesbet
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Privé les Zaventem: geëvalueerd met 5.0 door 11 klanten

Populaire dienstaanvragen

privé leraar thuisonderwijs Zaventem, privé leerkracht Zaventem, prive lessen Zaventem, bijles aan huis Zaventem, privé onderwijs Zaventem,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden