privé les Turnhout

Ontdek talentvolle privé leraars in Turnhout

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars voor bijles Turnhout

Priveles in Vosselaar (2350) - Benny
Benny
Vosselaar
4.67/5 (6 reviews)
Na een carrière van 40 jaar als jurist (omnipracticus) - waarbij ook een deel als universitair wetenschappelijk medewerker stel ik graag mijn verworven know-how ten dienste van beginnende en gevorderde studenten. Graag help ik bij algemene studieondersteuning als bij de realisatie van eindwerken.
Priveles in Beerse (2340) - Marie
Marie
Beerse
5/5 (5 reviews)
Ik heb een opleiding leerkracht wiskunde voor het secundair onderwijs gedaan. Door omstandigheden sta ik (nog) niet in het onderwijs, maar ik haal er voldoening uit om leerlingen te helpen, iets bij te brengen en hen te zien groeien in hun kunnen.
Priveles in Vosselaar (2350) - Jonathan
Jonathan
Vosselaar
5/5 (4 reviews)
Ik heb wetenschappen wiskunde gestudeerd in het middelbaar. Momenteel doe ik een master in finance, een zeer wiskundige richting binnen de economie. Ik heb daarnaast ook een GMAT test afgelegd, een test om je analytische sterkte te meten en behaalde een score van 700, wat een zeer hoge score is. Ik heb al ervaring met wiskunde bijles geven en doe het ook kalm zodat het gemakkelijk te verstaan is.
Priveles in Kasterlee (2460) - Christopher
Christopher
Kasterlee
5/5 (3 reviews)
Ik ben burgerlijk ingenieur van opleiding en ben aan de slag als opto-mechanisch ingenieur. Ik gaf tijdens mijn studies bijles als bijverdienste en dit beviel me enorm. Ik vind het leuk om mensen aan het denken te zetten en hun op weg te helpen om zelf tot oplossingen te komen. Dat is de enige manier om dingen echt door te laten dringen. Studiebegeleiding van wiskunde tot chemie! Ik help graag.
Priveles in Beerse (2340) - Ties
Ties
Beerse
5/5 (2 reviews)
Hey! Ik heb een Master in Engels en Nederlands, en wat ervaring in het onderwijs waar ik deze vakken gaf. Daarnaast heb ik een klein jaar in Australië gewoond en in Engeland. Ik hou van de Engelse taal en wil deze passie graag delen met u en/of uw kind! Geef me maar een seintje en dan bekijken we het samen!
Priveles in Oud-turnhout (2360) - Jens
Jens
Oud-turnhout
5/5 (1 reviews)
Grote sportfanaat van zeer veel en uiteenlopende sporten. Zelf 18 jaar ervaring in de atletiek als tienkamper op Belgisch subtop niveau. Sinds 1 jaar actief boulderaar en muurklimmer. Verder regelmatig uitgeleefd in badminton, squash, basket, mountainbike,... Altijd beschikbaar voor tips over atletiek, core training, bijles voor studenten LO, zekeringspartner voor muurklimmen,...
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan priveles

Priveles in Retie (2470) - Cindy
Cindy
Retie
5/5 (1 reviews)
Ik heb 20 jaar ervaring, vooral in het BSO-onderwijs, ik weet waar de problemen liggen met wiskunde bij de lagere schoolkinderen. Om mij verder te bekwamen volgde ik de opleiding van rekentrappers, je vindt in mij een goede rekencoach. Eerder gaf ik al met succes bijles aan jongeren uit het middelbaar.
Priveles in Turnhout (2300) - Linda
Linda
Turnhout
5/5 (1 reviews)
Ik heb heel veel geduld, ik ben heel taalvaardig en ik heb een ruime woordenschat, ik lees heel veel, ik kan moeiteloos zonder schrijffouten een verhazl
Priveles in Oud-turnhout (2360) - Joris
Joris
Oud-turnhout
5/5 (1 reviews)
Ik speel zelf al 15 jaar cello. Deze kennis zou ik graag willen overbrengen aan andere mensen die ook muziek willen leren. Dit hoeft niet direct met cello zijn maar dat kan ook in de vorm van muziektheorie zijn.
Priveles in Kasterlee (2460) - Laura
Laura
Kasterlee
5/5 (1 reviews)
Door de richting Wetenschappen-Wiskunde die ik volg heb ik een veel kennis van wetenschapsvakken en wiskunde. Ik geef ook atletiektraining aan kinderen, jongeren waardoor ik vlot ben in de omgang met hen. Bovendien ben ik een geduldig type en houd ik ervan om dingen uit te leggen aan iemand. Het maakt me blij als iemand iets beter begrijpt door mijn uitleg! Hopelijk kan ik jou ook helpen!
Priveles in Turnhout (2300) - Janice
Janice
Turnhout
5/5 (1 reviews)
Ik heb 10 jaar lesgegeven in de lagere school in klassen 3, 4, 5 en 6. Ik kan jouw kind dus helpen met het herhalen, inhalen, leren beheersen van de leerstof van wereldoriëntatie en wiskunde.
Priveles in Oud-turnhout (2360) - Miek
Miek Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Oud-turnhout
5/5 (1 reviews)
Koekjes of klein gebak maken, want bakken is mijn passie. Ik heb zelf verschillende jaren avondschool gevolgd en wil dit graag delen tijdens evt. workshops of als je hulp nodig hebt.
Priveles in Oud-turnhout (2360) - Jan
Jan
Oud-turnhout
Nieuw
Ik ben doctor in de wijsbegeerte. Ik kan assisteren of begeleiden bij het schrijven van opstellen, papers, scripties in humane wetenschappen, filosofie, etc. in het Nederlands en het Engels.
Priveles in Beerse (2340) - Emma
Emma
Beerse
Nieuw
Student Lichamelijke Opvoeding Sport, laatste jaar Klassieke piano, reeds 12 jaar ervaring, 2de jaar Singer-songwriting te Lier. Ook wat ervaring in gitaar spelen. Muzikale Go-getter en muzikant in hart en nieren.
Priveles in Turnhout (2300) - Sophie
Sophie
Turnhout
Nieuw
Zoek je hulp met een van deze talen: Nederlands, Frans, Engels, Duits of Spaans? Heb je een vertaling nodig (niet beëdigd) van een document, folder, brochure, ...? Afhankelijk van wat je nodig hebt, kan ik je misschien wel helpen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel privé leraars in Turnhout

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Privé les Turnhout: geëvalueerd met 4.97 door 26 klanten

Populaire dienstaanvragen

privé leraar thuisonderwijs Turnhout, privé leerkracht Turnhout, prive lessen Turnhout, bijles aan huis Turnhout, privé onderwijs Turnhout,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden