privé les Turnhout

Ontdek talentvolle privé leraars in Turnhout

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars voor bijles Turnhout

Priveles in Beerse (2340) - Marie
Marie
Beerse
5/5 (11 reviews)
Ik heb een opleiding leerkracht wiskunde voor het secundair onderwijs gedaan. Door omstandigheden sta ik (nog) niet in het onderwijs, maar ik haal er voldoening uit om leerlingen te helpen, iets bij te brengen en hen te zien groeien in hun kunnen.
Priveles in Vosselaar (2350) - Benny
Benny
Vosselaar
4.67/5 (6 reviews)
Taal is voor velen een struikelblok (zowel de Nederlandse als de Franse). Voor mij was ze de hoeksteen van mijn beroepsactiviteiten en graag stel ik dan ook mijn doorgedreven ervaring ten dienste van al degenen die problemen ondervinden met hun taalkennis op studiegebied. Ben jong gepensioneerd en heb hiervoor een ruim tijdsbestek. Graag bespreek ik uitgebreider met u welke de mogelijkheden zijn.
Priveles in Beerse (2340) - Nick
Nick
Beerse
5/5 (5 reviews)
Voor het efficiënt vertalen van online documenten, brieven, e-mails of andere teksten kan u bij mij terecht. Ook andere talen zijn mogelijk.
Priveles in Vosselaar (2350) - Jonathan
Jonathan
Vosselaar
5/5 (4 reviews)
Ik spreek thuis Nederlands en Frans, maar al de rest doe ik in het Engels. Mijn studies zijn in het Engels en ik heb ook een jaar in het buitenland gestudeerd. Daarboven op werk ik momenteel in een grote multinational in Duitsland waar Engels ook de voertaal is. Ik heb een TOEFL test afgelegd en behaalde 116 op 120, dat is het allerhoogste niveau (C2). Bovendien heb ik ervaring in Engelse bijles.
Priveles in Kasterlee (2460) - Christopher
Christopher
Kasterlee
5/5 (3 reviews)
Ik ben burgerlijk ingenieur van opleiding en ben aan de slag als opto-mechanisch ingenieur. Ik gaf tijdens mijn studies bijles als bijverdienste en dit beviel me enorm. Ik vind het leuk om mensen aan het denken te zetten en hun op weg te helpen om zelf tot oplossingen te komen. Dat is de enige manier om dingen echt door te laten dringen. Studiebegeleiding van wiskunde tot chemie! Ik help graag.
Priveles in Beerse (2340) - Ties
Ties
Beerse
5/5 (2 reviews)
Hey! Ik heb een Master in Engels en Nederlands, en wat ervaring in het onderwijs waar ik deze vakken gaf. Daarnaast heb ik een klein jaar in Australië gewoond en in Engeland. Ik hou van de Engelse taal en wil deze passie graag delen met u en/of uw kind! Geef me maar een seintje en dan bekijken we het samen!
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan priveles

Priveles in Oud-turnhout (2360) - Jens
Jens
Oud-turnhout
5/5 (1 reviews)
Grote sportfanaat van zeer veel en uiteenlopende sporten. Zelf 18 jaar ervaring in de atletiek als tienkamper op Belgisch subtop niveau. Sinds 1 jaar actief boulderaar en muurklimmer. Verder regelmatig uitgeleefd in badminton, squash, basket, mountainbike,... Altijd beschikbaar voor tips over atletiek, core training, bijles voor studenten LO, zekeringspartner voor muurklimmen,...
Priveles in Kasterlee (2460) - Stef
Stef Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kasterlee
5/5 (1 reviews)
Leraar Nederlands (tweede taal) voor anderstaligen. Ik werk bijna altijd in Brussel waar ik mensen Nederlandse les geef zodat ze zich kunnen behelpen in het Nederlands of eventueel doorgroeien binnen hun bedrijf. Ik heb zeer veel ervaring (laag-, midden- en hooggeschoolde cursisten). Ik geef les één op één, maar ook aan kleine groepen. Voorbereiding op taalexamens, conversatietafels,...
Priveles in Retie (2470) - Cindy
Cindy
Retie
5/5 (1 reviews)
Ik heb 20 jaar ervaring, vooral in het BSO-onderwijs, ik weet waar de problemen liggen met wiskunde bij de lagere schoolkinderen. Om mij verder te bekwamen volgde ik de opleiding van rekentrappers, je vindt in mij een goede rekencoach. Eerder gaf ik al met succes bijles aan jongeren uit het middelbaar.
Priveles in Turnhout (2300) - Linda
Linda
Turnhout
5/5 (1 reviews)
Ik heb heel veel geduld, ik ben heel taalvaardig en ik heb een ruime woordenschat, ik lees heel veel, ik kan moeiteloos zonder schrijffouten een verhazl
Priveles in Oud-turnhout (2360) - Joris
Joris
Oud-turnhout
5/5 (1 reviews)
Ik ben student wiskunde en fysica een de UCLL om later zelf leerkracht te worden. hierdoor is dit dus de beste mogelijkheid om deze wereld een beetje te leren kennen. Ik kan bijles geven voor wiskunde en eventueel fysica voor de eerste en tweede graad van het middelbaar. zelf ben ik een geduldig iemand die eerst ervoor zorgt dat de leerling mee is met alles vooraleer ik verderga.
Priveles in Kasterlee (2460) - Laura
Laura
Kasterlee
5/5 (1 reviews)
Door de richting Wetenschappen-Wiskunde die ik volg heb ik een veel kennis van wetenschapsvakken en wiskunde. Ik geef ook atletiektraining aan kinderen, jongeren waardoor ik vlot ben in de omgang met hen. Bovendien ben ik een geduldig type en houd ik ervan om dingen uit te leggen aan iemand. Het maakt me blij als iemand iets beter begrijpt door mijn uitleg! Hopelijk kan ik jou ook helpen!
Priveles in Turnhout (2300) - Janice
Janice
Turnhout
5/5 (1 reviews)
Ik heb 10 jaar lesgegeven in de lagere school in klassen 3, 4, 5 en 6. Ik kan jouw kind dus helpen met het herhalen, inhalen, leren beheersen van de leerstof van wereldoriëntatie en wiskunde.
Priveles in Oud-turnhout (2360) - Miek
Miek Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Oud-turnhout
5/5 (1 reviews)
Koekjes of klein gebak maken, want bakken is mijn passie. Ik heb zelf verschillende jaren avondschool gevolgd en wil dit graag delen tijdens evt. workshops of als je hulp nodig hebt.
Priveles in Oud-turnhout (2360) - Jan
Jan
Oud-turnhout
Nieuw
Ik ben doctor in de wijsbegeerte. Ik kan assisteren of begeleiden bij het schrijven van opstellen, papers, scripties in humane wetenschappen, filosofie, etc. in het Nederlands en het Engels.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel privé leraars in Turnhout

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Via dit platform uitstekende hulp gevonden voor bijlessen wiskunde! Voorlopig zeer tevreden van deze dienst! ”
Gerrit
“ Gebruiksvriendelijk. Veel reactie. Profiel, reviews, zichzelf voorstellen, afstand woonplaats is interessant. Goede communicatie. Aandacht voor veiligheid. Betaalbaar. ”
Lander
“ Positief, ik heb eindelijk iemand gevonden voor mijn dochter te helpen dankzij jullie website. ”
Liesbet
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Privé les Turnhout: geëvalueerd met 4.98 door 39 klanten

Populaire dienstaanvragen

privé leraar thuisonderwijs Turnhout, privé leerkracht Turnhout, prive lessen Turnhout, bijles aan huis Turnhout, privé onderwijs Turnhout,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden