privé les Turnhout

Ontdek talentvolle privé leraars in Turnhout

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars voor bijles Turnhout

Priveles in Vosselaar (2350) - Benny
Benny
Vosselaar
4.67/5 (6 reviews)
Na een carrière van 40 jaar als jurist (omnipracticus) - waarbij ook een deel als universitair wetenschappelijk medewerker stel ik graag mijn verworven know-how ten dienste van beginnende en gevorderde studenten. Graag help ik bij algemene studieondersteuning als bij de realisatie van eindwerken.
Priveles in Vosselaar (2350) - Jonathan
Jonathan
Vosselaar
5/5 (4 reviews)
Ik heb wetenschappen wiskunde gestudeerd in het middelbaar. Momenteel doe ik een master in finance, een zeer wiskundige richting binnen de economie. Ik heb daarnaast ook een GMAT test afgelegd, een test om je analytische sterkte te meten en behaalde een score van 700, wat een zeer hoge score is. Ik heb al ervaring met wiskunde bijles geven en doe het ook kalm zodat het gemakkelijk te verstaan is.
Priveles in Oud-turnhout (2360) - Jens
Jens
Oud-turnhout
5/5 (1 reviews)
Grote sportfanaat van zeer veel en uiteenlopende sporten. Zelf 18 jaar ervaring in de atletiek als tienkamper op Belgisch subtop niveau. Sinds 1 jaar actief boulderaar en muurklimmer. Verder regelmatig uitgeleefd in badminton, squash, basket, mountainbike,... Altijd beschikbaar voor tips over atletiek, core training, bijles voor studenten LO, zekeringspartner voor muurklimmen,...
Priveles in Turnhout (2300) - Linda
Linda
Turnhout
5/5 (1 reviews)
Ik heb heel veel geduld, ik ben heel taalvaardig en ik heb een ruime woordenschat, ik lees heel veel, ik kan moeiteloos zonder schrijffouten een verhazl
Priveles in Oud-turnhout (2360) - Joris
Joris
Oud-turnhout
5/5 (1 reviews)
Ik speel zelf al 15 jaar cello. Deze kennis zou ik graag willen overbrengen aan andere mensen die ook muziek willen leren. Dit hoeft niet direct met cello zijn maar dat kan ook in de vorm van muziektheorie zijn.
Priveles in Vosselaar (2350) - Patricia
Patricia
Vosselaar
5/5 (1 reviews)
Lezen en schrijven zijn mijn werkvoorkeuren. Dat wordt nog plezanter als deze activiteiten ook aan een taal opdracht worden geassocieerd. Ik ben heel nauwkeurig en zorg ook dat het boodschap goed doorgeven wordt.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan priveles

Priveles in Beerse (2340) - Marie
Marie
Beerse
5/5 (1 reviews)
Ik heb een opleiding leerkracht wiskunde voor het secundair onderwijs gedaan. Door omstandigheden sta ik (nog) niet in het onderwijs, maar ik haal er voldoening uit om leerlingen te helpen, iets bij te brengen en hen te zien groeien in hun kunnen.
Priveles in Oud-turnhout (2360) - Jan
Jan
Oud-turnhout
Nieuw
Ik ben doctor in de wijsbegeerte. Ik kan assisteren of begeleiden bij het schrijven van opstellen, papers, scripties in humane wetenschappen, filosofie, etc. in het Nederlands en het Engels.
Priveles in Beerse (2340) - Emma
Emma
Beerse
Nieuw
Student Lichamelijke Opvoeding Sport, laatste jaar Klassieke piano, reeds 12 jaar ervaring, 2de jaar Singer-songwriting te Lier. Ook wat ervaring in gitaar spelen. Muzikale Go-getter en muzikant in hart en nieren.
Priveles in Turnhout (2300) - Sophie
Sophie
Turnhout
Nieuw
Zoek je hulp met een van deze talen: Nederlands, Frans, Engels, Duits of Spaans? Heb je een vertaling nodig (niet beëdigd) van een document, folder, brochure, ...? Afhankelijk van wat je nodig hebt, kan ik je misschien wel helpen.
Priveles in Turnhout (2300) - Daisy
Daisy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Turnhout
Nieuw
Perfect drietalig dus altijd beschikbaar voor al uw vertaal en schrijfklussen. Nederlands is mijn moedertaal, maar ik ben tweetalig opgevoed. Engels spreek en schrijf ik ook perfect door mijn opleiding: juridisch en medisch Engels en mijn contacten met meerdere Engelse klanten voor mijn eigen zaak.
Priveles in Vosselaar (2350) - Filip
Filip
Vosselaar
Nieuw
Wil je graag gitaar leren of piano? Ik leer je akkoorden, ritmes, de theorie erachter. Gelijk praktisch van in het begin. Voor piano heb ik muziekschool gevolgd, gitaar heb ik geleerd van een vriend. Die kennis wil ik graag doorgeven.
Priveles in Turnhout (2300) - Nehemias
Nehemias
Turnhout
Nieuw
Professeur diplômé en anglais; si vous avez besoin d'apprendre, améliorer ou correction / vérification des devoirs n'hésitez pas à me contacter. Même si vos enfants ont des difficultés avec la langue, je vous assure que vous ne allez pas le regretter. Puisque ma langue maternelle c'est espagnol, je pourrais vous aider aussi À bientôt
Priveles in Turnhout (2300) - Marthe
Marthe
Turnhout
Nieuw
Taal zit me in de vingers. Aangezien ik Nederlands, Engels en Frans studeer aan de UGent spreek ik intussen al een behoorlijk woordje Engels en Frans. Ook ben ik een rustig persoon die gestructureerde uitleg kan geven, dus bijles geven is me op het mijn geschreven.
Priveles in Beerse (2340) - Gurjot
Gurjot
Beerse
Nieuw
Hallo, mijn naam is Gurjot en ik zit in het 6e middelbaar. Ik wil graag taalles geven in Frans, Engels, Spaans, Nederlands, Punjabi en Hindi. Ik heb altijd al graag mijn vrienden geholpen met vakken waar ze het wat moeilijk mee hebben en ben er zeker van dat ik ook jou kan helpen!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel privé leraars in Turnhout

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Privé les Turnhout: geëvalueerd met 4.95 door 15 klanten

Populaire dienstaanvragen

privé leraar thuisonderwijs Turnhout, privé leerkracht Turnhout, prive lessen Turnhout, bijles aan huis Turnhout, privé onderwijs Turnhout,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden