privé les Dilbeek

Ontdek talentvolle privé leraars in Dilbeek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars voor bijles Dilbeek

Priveles in Ternat (1740) - Elisabeth
Elisabeth
Ternat
5/5 (6 reviews)
Als vertaler heb ik een liefde voor taal en ik breng deze liefde ook graag over op anderen. Ik geef graag (bij)les en huiswerkbegeleiding Nederlands aan kinderen. Op vrijwillige basis help ik bij het Praatcafé volwassenen uit verre landen en vind het fijn als ze op het einde van de avond naar huis gaan en merken dat hun kennis van het Nederlands erop vooruit is gegaan.
Priveles in Sint-jans-molenbeek (1080) - Lissy
Lissy
Sint-jans-molenbeek
5/5 (2 reviews)
Ik ben Lissy en ik studeer Opera aan het Koninklijk Conservatorium Brussel. Voor mijn opera studies heb ik 3 jaar Musical Theater gestudeerd aan het conservatorium. Ik kan je helpen met notenleer, piano, musical theater zang en klassieke zang. Ik kan je ook helpen met voor te bereiden om in het conservatorium binnen te geraken! Muziek is iets dat je in je leven moet hebben. En ik help je graag!
Priveles in Anderlecht (1070) - Nesrin
Nesrin
Anderlecht
5/5 (2 reviews)
Ik ben Nederlandstalig en heb een volledig Engelstalige masteropleiding (architectural engineering) gevolgd aan de universiteit. Hierdoor heb ik ook ervaring met Engelstalige wetenschappelijke termen.
Priveles in Sint-agatha-berchem (1082) - Gaëlle
Gaëlle
Sint-agatha-berchem
5/5 (2 reviews)
Ik ben tweetalig opgevoed, en heb dus een goede kennis van zowel het frans als het nederlands. Ik heb een goed gevoel voor taal, en bij mijn vorige werknemer heb ik ook vertaalopdrachten aangenomen (vertalen van software-platform, vertalen van handleidingen, contacten met franstalige klanten). NL-FRA en FRA_NL;
Priveles in Anderlecht (1070) - Ian
Ian
Anderlecht
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Ian, 20 jaar. Momenteel studeer ik musical aan het Koninklijk Conservatorium Brussel. Buiten de lessen die ik krijg op school geef ik zelf ook les. Dit doe ik in het weekend. Dan geef ik zangles en toneel aan kinderen tot 16 jaar.
Priveles in Anderlecht (1070) - Felix
Felix
Anderlecht
5/5 (1 reviews)
Nederlands is mijn moedertaal. Daarnaast spreek ik vlot Frans (ik heb dit o.a. nodig in mijn job) en Engels. Ik heb een goed taalgevoel en grammatica- of spelfouten vallen mij onmiddellijk op. Ik help ook graag mensen en ben goed in taaladvies en begeleiding. Dus kunt u altijd bij mij terecht voor bijles Nederlands of eventueel Engels/Frans. Ik heb ook enkele basale noties van Russisch en Duits.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan priveles

Priveles in Anderlecht (1070) - Mieke
Mieke
Anderlecht
5/5 (1 reviews)
Als leerkracht wetenschappen in de 2de en 3de graad secondair onderwijs ben ik snel in staat om de leerstof die in de klas gezien hebt of zou moeten gezien hebben aan jou uit te leggen en deze samen in te oefenen zodat je deze helemaal beheerst.
Priveles in Relegem (1731) - Marie-jo
Marie-jo
Relegem
5/5 (1 reviews)
Al sinds mijn jonge leeftijd kook ik super graag. Ik open binnen enkele maanden mijn eigen restaurant en heb al 10 jaar ervaring in de horeca. Dus, ben je alleen thuis en weet je niet goed waar te beginnen? Laat me je dan helpen, dan kan ik je misschien iets bijleren :)
Priveles in Sint-katherina-lombeek (1742) - Sabrina
Sabrina
Sint-katherina-lombeek
Nieuw
Ik volg een bachelor secundair onderwijs waarbij Nederlands één van mijn keuzevakken is en ik geef Nederlands aan kinderen die niet Nederlandstalig zijn.
Priveles in Dilbeek (1700) - Xavier
Xavier
Dilbeek
Nieuw
Ik studeer toegepaste taalkunde Frans-Italiaans aan de KU Leuven Campus Brussel. Ik ben zelf tweetalig opgevoed en heb ook de moeilijkheden gekend die hebben geleid tot het voordeel dat tweetaligheid is in België. Momenteel beheers ik zowel het Nederlands als het Frans op moedertaalniveau, zowel op schriftelijk als op mondeling vlak. Ik beschik over een rijbewijs en over een auto.
Priveles in Sint-martens-lennik (1750) - Sarah
Sarah
Sint-martens-lennik
Nieuw
Hallo, ik ben Sarah. Ik ben master in de taal- en letterkunde (Nederlands, Duits en Frans). Voor mijn studies heb ik in Duitsland gezeten. Momenteel geef ik Duits in het secundair en Nederlands in het hoger onderwijs (DCLV - UMons), waar ik Franstalige studenten voorbereid op het behalen van het CNaVT (Het Certificaat Nederlands als Vreemde Taal). Contacteer me gerust.
Priveles in Dilbeek (1700) - Bouchra
Bouchra
Dilbeek
Nieuw
Hallo allemaal, ik ben Bouchra, ik ben 36 jaar, en alleenstaande mama met 3 kinderen van 11, 10 en 9 jaar. Ik werk in HR en ben veelzijdig in mijn talenten. Ik hou me enorm bezig met welzijn in de samenleving, familiefeestjes of andere feesten organiseren, het meehelpen van het creëeren van een andere look om meer zelfvertrouwen te ontwikkelen, het adviseren van het inrichten van een wonin
Priveles in Anderlecht (1070) - Erica
Erica
Anderlecht
Nieuw
Nederlands is mijn moedertaal en ik vind het leuk om mensen te helpen zich in deze taal te verbeteren. In het verleden heb ik huiswerkbegeleiding gedaan en heb dus ervaring met kinderen.
Priveles in Anderlecht (1070) - Elke
Elke
Anderlecht
Nieuw
Ik ben perfect drietalig Nederlands, Frans en Engels en moet in mijn dagdagelijkse job vaak vertalingen uitvoeren zowel mondeling als schriftelijk. Denk maar aan jobbeschrijvingen schrijven etc.
Priveles in Schepdaal (1703) - Emmelien
Emmelien
Schepdaal
Nieuw
Hallo iedereen, ik ben Emmelien D. Ik ben 28 jaar. Ik heb een masterdiploma Communicatiewetenschappen en ik ben op Erasmus gegaan in Duitsland, daar heb ik journalistiek gestudeerd. Daarna heb ik mijn lerarendiploma behaald en nu heb ik reeds 4 jaar ervaring als leerkracht NT2. (Nederlands voor anderstaligen) Verder help ik mensen ook graag met hun persoonlijke groei.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel privé leraars in Dilbeek

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Privé les Dilbeek: geëvalueerd met 5.0 door 16 klanten

Populaire dienstaanvragen

privé leraar thuisonderwijs Dilbeek, privé leerkracht Dilbeek, prive lessen Dilbeek, bijles aan huis Dilbeek, privé onderwijs Dilbeek,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden