privé les Dilbeek

Ontdek talentvolle privé leraars in Dilbeek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars voor bijles Dilbeek

Priveles in Anderlecht (1070) - Dursun
Dursun
Anderlecht
4.88/5 (8 reviews)
Als ingenieur koester ik een diepgaande passie voor het delen van kennis met anderen. Ik vind het geweldig om mensen te helpen en extra uitleg te geven, zodat ze de leerstof beter kunnen verwerken.
Priveles in Asse (1730) - Elisabeth
Elisabeth
Asse
5/5 (7 reviews)
Ik ben vertaler Frans-Duits en vertaal naar het NL, heb ervaring o.a. bij internationale firma's / Ik redigeer teksten in het Nederlands / Als pietje precies laat ik geen tekst door mijn handen gaan zonder er fouten uit te halen: typefouten, spelfouten, kromme zinnen, daar krijg ik spreekwoordelijke kromme tenen van. Met een goede redactie wordt uw document beter leesbaar en oogt het professioneel
Priveles in Anderlecht (1070) - Zahra
Zahra
Anderlecht
5/5 (4 reviews)
Ik kan helpen met vertalingen en tekstopmaak in 3 talen (NL/FR/ENG). Je peux fournir des traductions et créations de textes en 3 langues (NL/FR/ENG).
Priveles in Wambeek (1741) - Dries
Dries
Wambeek
5/5 (3 reviews)
Zelf ben ik al jaar en dag voetballer. Als kind ook aikido en tennis beoefend. Sinds 5 jaar aan het werk als leerkracht bewegingsopvoeding. Voor algemene bewegingstips en -oefeningen bent u altijd welkom!
Priveles in Sint-jans-molenbeek (1080) - Lissy
Lissy
Sint-jans-molenbeek
5/5 (2 reviews)
Ik ben Lissy en ik studeer Opera aan het Koninklijk Conservatorium Brussel. Voor mijn opera studies heb ik 3 jaar Musical Theater gestudeerd aan het conservatorium. Ik kan je helpen met notenleer, piano, musical theater zang en klassieke zang. Ik kan je ook helpen met voor te bereiden om in het conservatorium binnen te geraken! Muziek is iets dat je in je leven moet hebben. En ik help je graag!
Priveles in Anderlecht (1070) - Nesrin
Nesrin
Anderlecht
5/5 (2 reviews)
Tijdens mijn studies heb ik als studentenwerk bijles gegeven aan kinderen. Ik ben Nederlandstalig opgevoed en kan kinderen de taal aanleren, zowel theoretisch als al spelend.
Priveles in Sint-agatha-berchem (1082) - Gaëlle
Gaëlle
Sint-agatha-berchem
5/5 (2 reviews)
Ik ben tweetalig opgevoed, en heb dus een goede kennis van zowel het frans als het nederlands. Ik heb een goed gevoel voor taal, en bij mijn vorige werknemer heb ik ook vertaalopdrachten aangenomen (vertalen van software-platform, vertalen van handleidingen, contacten met franstalige klanten). NL-FRA en FRA_NL;
Priveles in Anderlecht (1070) - Ian
Ian
Anderlecht
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Ian, 20 jaar. Momenteel studeer ik musical aan het Koninklijk Conservatorium Brussel. Buiten de lessen die ik krijg op school geef ik zelf ook les. Dit doe ik in het weekend. Dan geef ik zangles en toneel aan kinderen tot 16 jaar.
Priveles in Vlezenbeek (1602) - Vera
Vera
Vlezenbeek
5/5 (1 reviews)
Hallo, Ik ben Vera. Ik ben thuis meertalig opgegroeid en spreek vloeiend Nederlands, Engels, Duits, Fins en Frans. Ik heb in het secundair onderwijs Latijn-Moderne talen gestudeerd waardoor ik de theorie van talen ook goed beheers. Hopelijk kan ik je binnenkort helpen!
Priveles in Anderlecht (1070) - Felix
Felix
Anderlecht
5/5 (1 reviews)
Mijn moedertaal is Nederlands. Ik kan mijn hele leven al goed overweg met woorden en teksten. Spel- of grammaticafouten vallen mij bovendien meteen op, met corrigeren en nalezen help ik dus graag. Verder heb ik een goede kennis van het Engels en het Frans. Ik kan uitstekend in beide richtingen vertalen tussen deze talen.
Priveles in Anderlecht (1070) - Mieke
Mieke
Anderlecht
5/5 (1 reviews)
Als leerkracht wetenschappen in de 2de en 3de graad secondair onderwijs ben ik snel in staat om de leerstof die in de klas gezien hebt of zou moeten gezien hebben aan jou uit te leggen en deze samen in te oefenen zodat je deze helemaal beheerst.
Priveles in Relegem (1731) - Marie-jo
Marie-jo
Relegem
5/5 (1 reviews)
Al sinds mijn jonge leeftijd kook ik super graag. Ik open binnen enkele maanden mijn eigen restaurant en heb al 10 jaar ervaring in de horeca. Dus, ben je alleen thuis en weet je niet goed waar te beginnen? Laat me je dan helpen, dan kan ik je misschien iets bijleren :)
Priveles in Asse (1730) - Joel
Joel
Asse
5/5 (1 reviews)
Ik ben zelf sportcoach geweest voor kinderen op de voetbal. Ik ben zelf ook heel sportief dus het stoort mij zeker niet om sportlessen te geven
Priveles in Dilbeek (1700) - Xavier
Xavier
Dilbeek
Nieuw
Hallo, ik ben Xavier, 20 jaar oud en heb 11 jaar piano gespeeld. Ik heb een volledig parcours aan de muziekacademie van Anderlecht met succes volgebrast. Ik heb zelf kunnen genieten van de ervaring van een veeleisende pianojuf met mooie resultaten als gevolg. Ik beschik over een rijbewijs en over een auto.
Priveles in Sint-martens-lennik (1750) - Sarah
Sarah
Sint-martens-lennik
Nieuw
Ervaring met bijles geven aan kinderen van kennissen en leerlingen op school. Heb ook een half jaar een avondcursus Duits aan de UMons gegeven. Momenteel heb ik nog wat vrije tijd die ik goed wil besteden. Ik beschik over eigen vervoer.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel privé leraars in Dilbeek

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Via dit platform uitstekende hulp gevonden voor bijlessen wiskunde! Voorlopig zeer tevreden van deze dienst! ”
Gerrit
“ Gebruiksvriendelijk. Veel reactie. Profiel, reviews, zichzelf voorstellen, afstand woonplaats is interessant. Goede communicatie. Aandacht voor veiligheid. Betaalbaar. ”
Lander
“ Positief, ik heb eindelijk iemand gevonden voor mijn dochter te helpen dankzij jullie website. ”
Liesbet
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Privé les Dilbeek: geëvalueerd met 4.99 door 34 klanten

Populaire dienstaanvragen

privé leraar thuisonderwijs Dilbeek, privé leerkracht Dilbeek, prive lessen Dilbeek, bijles aan huis Dilbeek, privé onderwijs Dilbeek,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden