privé les Brugge

Ontdek talentvolle privé leraars in Brugge

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars voor bijles Brugge

Priveles in Brugge (8000) - Elisabeth
Elisabeth
Brugge
5/5 (41 reviews)
Hallo! Ik ben Elisabeth, 34 jaar oud en woon in Brugge. Ik houd van koken en volgde dan ook een aantal jaren opleiding aan hotelschool Spermalie. Koken moet vooral lekker, plezierig en soms ook gewoon praktisch zijn. Ik help u graag om samen te ontdekken wat voor lekkers we op uw bord kunnen toveren :-) Vele groeten, Elisabeth
Priveles in Brugge (8000) - Olivier
Olivier Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brugge
5/5 (9 reviews)
Tijdens mijn 1ste bachelor jaar Fysica en Sterrenkunde aan de VUB behaalde ik voor het vak Mechanica 19/20 en voor Analyse 16/20. Ik ga graag tot op het bot om een probleem te ontrafelen waarbij ik ook aandacht schenk aan de bredere context en de onderliggende strategie. Mijn medestudenten kwamen me dikwijls opzoeken voor vragen en ondertussen geef ik al 3 jaar bijlessen. Ik help jou ook graag!
Priveles in Brugge (8000) - Linda
Linda
Brugge
5/5 (6 reviews)
I am American born and raised. I lived there my whole life until I moved to the EU 3 years ago. I also have a dual citizenship with Switzerland, which allows me to live on this wonderful continent. I excelled in my English courses in school and am currently completing a course in proofreading and editing, which has added to my strong knowledge of grammar.
Priveles in Brugge (8000) - Jan-willem
Jan-willem
Brugge
5/5 (4 reviews)
Ik ben houder van een Master in de rechten, en heb gestudeerd te Gent en Parijs. In het professionele leven ben ik jurist, en heb dan ook praktische ervaring opgedaan in diverse rechtsdomeinen. In de praktijk dien ik dikwijls juridische documenten te vertalen, ik kan helpen met juridische vertalingen uit/naar het Engels en Frans (bv. conclusies, verzoekschriften, stukken, brieven, etc.).
Priveles in Brugge (8000) - Anna
Anna
Brugge
5/5 (2 reviews)
Ik heef Nederlands aan anderstaligen al reeds ruime tijd en altijd met succes. Taal leren is mijn grootste hobby. Zelf spreek ik 7 talen. Les Nederlands kan op elk niveau, individueel of in kleine groepjes.
Priveles in Brugge (8000) - Sien
Sien Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik ben master taal- en letterkunde Frans-Duits-Spaans. Lesgeven is mijn passie: ik hou er enorm van kennis te delen met en uit te leggen aan anderen. Ik heb ervaring met privélessen. Momenteel werk ik als leerkracht in het volwassenenonderwijs en tijdens de schoolvakanties in taalkampen.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan priveles

Priveles in Brugge (8000) - Laura
Laura
Brugge
5/5 (1 reviews)
Student leerkracht Engels - geschiedenis. Engels en geschiedenis zijn echte passies voor mij. Engels heb ik al op jonge leeftijd leren spreken en ik geef dit dan ook graag door. Door mijn passie voor geschiedenis ben ik ook zeer vaardig in het studeren van verschillende onderwerpen en kan ik dit ook aanleren. Daarnaast heb ik als leerkracht in spe veel ervaring met het lesgeven.
Priveles in Brugge (8000) - Parsifal
Parsifal
Brugge
Nieuw
Loquor Linguam Latinam, ut vides. Iam Capior ab linguis extinctis in aetate iuvene. Ik ben dus gefascineerd door oude talen en het Latijn is daar eentje van. Ik heb Latijn gevolgd in het middelbaar, zowel de 4 à 5 uur als 2 uur. Een keuze waar ik nog altijd geen spijt van heb.
Priveles in Brugge (8000) - Victor
Victor
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik ben een student leerkracht fysica. In de opleiding zien wij ook een deel over biologie en chemie. In het secundair onderwijs deed ik ook wetenschappen.
Priveles in Brugge (8000) - Shana
Shana
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik ben in 2015 afgestudeerd als leerkracht wiskunde - PAV. Tijdens mijn studies heb ik ervaring opgedaan bij een bijlesbureau waar ik bijles wiskunde en huiswerkbegeleiding gaf. Heb je problemen met wiskunde? Of heb je problemen met plannen en studeren? Dan ben je bij mij misschien aan het juiste adres!
Priveles in Brugge (8000) - Cynthia
Cynthia
Brugge
1.0/5 (1 reviews)
Nederlands is mijn moedertaal en Engels spreek ik dagdagelijks. Via het werk communiceer ik in het Engels omdat ik voor een internationaal bedrijf werk. Ik ben graag te hulp en zeer flexibel, hopelijk tot snel!
Priveles in Brugge (8000) - Mira
Mira
Brugge
5/5 (1 reviews)
Nederlands is mijn moedertaal en mijn Engels is vloeiend. Van Nederlands naar Engels of van Engels naar Nederlands kan ik goed. Alles is bespreekbaar. Ik help je graag!
Priveles in Brugge (8000) - Joke
Joke
Brugge
Nieuw
Aanvankelijk studeerde ik vertaler Frans/Italiaans en werkte ik in Toerism&Travel op Europese en verdere bestemmingen. Ik sprak voornamelijk Engels of Frans de laatste jaren, Nederlans is mijn moedertaal. De wereld gaat open als men toegang heeft tot de nieuwe omgeving of andere cultuur. Daarom kan ik u helpen om die basiskennis te verruimen met grammatica of reeds verdergevorderd met lectuur en communicatie . Ook kinderen wil ik gepast bijstaan.
Priveles in Brugge (8000) - Jorn
Jorn
Brugge
Nieuw
Hallo iedereen! Ik ben Jorn, een 23-jarige student uit Brugge. Ik studeer leerkracht secundair wiskunde en Engels . Ik ben verder ook een handige harry en heb groene vingers. Ik deins er niet voor terug om mensen te helpen en om "lastige" taakjes op mij te nemen. Omdat ik graag wat wil bijverdienen bied ik de volgende zaken aan: bijles wiskunde, werken in de tuin en hulp allerlei. Tot gauw!
Priveles in Brugge (8000) - Kevin
Kevin
Brugge
Nieuw
Masterstudent klassieke gitaar aan het KASK. Ervaring met les geven sinds 2012 aan zowel beginners als mensen met ervaring. Geen zin in klassieke muziek? Geen probleem! Uw favoriete popmuziek of rockliedjes en rifjes kunnen ook aangeleerd worden. Een kennis van notenleer is geen vereiste!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel privé leraars in Brugge

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Privé les Brugge: geëvalueerd met 4.64 door 69 klanten

Populaire dienstaanvragen

privé leraar thuisonderwijs Brugge, privé leerkracht Brugge, prive lessen Brugge, bijles aan huis Brugge, privé onderwijs Brugge,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden