Vind de beste privé leraars van Brugge

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Priveles in Brugge (8000) - Elisabeth
Elisabeth
5/5 · 41 reviews
8000 Brugge
Hallo! Ik ben Elisabeth, 34 jaar oud en woon in Brugge. Ik houd van koken en volgde dan ook een aantal jaren opleiding aan hotelschool Spermalie. Koken moet vooral lekker, plezierig en soms ook gewoon praktisch zijn. Ik help u graag om samen te ontdekken wat voor lekkers we op uw bord kunnen toveren :-) Vele groeten, Elisabeth
Priveles in Brugge (8000) - Thijs
Thijs
5/5 · 7 reviews
8000 Brugge
Hallo, ik werk ondertussen al, maar wiskunde blijft mn passie. Ik ben Bachlor in de elektro mechanica, elektriciteit en mechanica kunnen niet zonder wiskunde. Daarom is wiskunde belangrijk en wil dit graag overbrengen en kan dit ook goed, ben mondeling en laat bij iedere uitleg een paar oefeningen maken zodat ze het zien hoe het moet en kunnen het zo via de praktische weg het beter begrijpen.
Priveles in Brugge (8000) - Sien
Sien Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
8000 Brugge
Ik ben master taal- en letterkunde Frans-Duits-Spaans. Lesgeven is mijn passie: ik hou er enorm van kennis te delen met en uit te leggen aan anderen. Ik heb ervaring met privélessen. Momenteel werk ik als leerkracht in het volwassenenonderwijs en tijdens de schoolvakanties in taalkampen.
Priveles in Brugge (8000) - Laura
Laura
5/5 · 1 reviews
8000 Brugge
Student leerkracht Engels - geschiedenis. Engels en geschiedenis zijn echte passies voor mij. Engels heb ik al op jonge leeftijd leren spreken en ik geef dit dan ook graag door. Door mijn passie voor geschiedenis ben ik ook zeer vaardig in het studeren van verschillende onderwerpen en kan ik dit ook aanleren. Daarnaast heb ik als leerkracht in spe veel ervaring met het lesgeven.
Priveles in Brugge (8000) - Victor
Victor
5/5 · 1 reviews
8000 Brugge
Ik ben een student leerkracht fysica. In de opleiding zien wij ook een deel over biologie en chemie. In het secundair onderwijs deed ik ook wetenschappen.
Priveles in Brugge (8000) - Shana
Shana
5/5 · 1 reviews
8000 Brugge
Ik ben in 2015 afgestudeerd als leerkracht wiskunde - PAV. Tijdens mijn studies heb ik ervaring opgedaan bij een bijlesbureau waar ik bijles wiskunde en huiswerkbegeleiding gaf. Heb je problemen met wiskunde? Of heb je problemen met plannen en studeren? Dan ben je bij mij misschien aan het juiste adres!
Priveles in Brugge (8000) - Joke
Joke
Nieuw
8000 Brugge
Aanvankelijk studeerde ik vertaler Frans/Italiaans en werkte ik in Toerism&Travel op Europese en verdere bestemmingen. Ik sprak voornamelijk Engels of Frans de laatste jaren, Nederlans is mijn moedertaal. De wereld gaat open als men toegang heeft tot de nieuwe omgeving of andere cultuur. Daarom kan ik u helpen om die basiskennis te verruimen met grammatica of reeds verdergevorderd met lectuur en communicatie . Ook kinderen wil ik gepast bijstaan.
Priveles in Brugge (8000) - Jorn
Jorn
Nieuw
8000 Brugge
Priveles in Brugge (8000) - Kevin
Kevin
Nieuw
8000 Brugge
Masterstudent klassieke gitaar aan het KASK. Ervaring met les geven sinds 2012 aan zowel beginners als mensen met ervaring. Geen zin in klassieke muziek? Geen probleem! Uw favoriete popmuziek of rockliedjes en rifjes kunnen ook aangeleerd worden. Een kennis van notenleer is geen vereiste!
Priveles in Brugge (8000) - Anil
Anil
Nieuw
8000 Brugge
Als student studerende in 2e Bachelor Elektronica student heb ik 4 uur wiskunde in de week.Ik heb in het middelbaar 8 uur wiskunde gevolgd en kan in principe bijles geven over alles dat in middelbaar gezien wordt.
Priveles in Brugge (8000) - Jorden
Jorden
Nieuw
8000 Brugge
Hallo! Ik ben een student industrieel ingenieur met een brede kennis over wiskunde en wetenschappen en wil hierbij wel graag bijles geven. Groetjes, Jorden
Priveles in Brugge (8000) - Frederik
Frederik
Nieuw
8000 Brugge
Ik ben leerkracht Nederlands-Engels en geef momenteel privélessen Nederlands en Engels. Ik heb meer dan 6 jaar avondles Spaans gevolgd. Die job interesseert me dus wel.
Priveles in Brugge (8000) - Stephane
Stephane
Nieuw
8000 Brugge
Hallo, reeds als student begon ik bijles te geven van chemie en wiskunde. Dit doe ik tot op vandaag nog steeds. Daarnaast heb ik ook enkele jaren voor de klas gestaan als leerkracht wiskunde, scheikunde en fysica. Moet je overzichtelijke of gedetailleerde kennis bijgestuurd worden, dan ik je hiermee zeker helpen.
Priveles in Brugge (8000) - Pascal
Pascal Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
8000 Brugge
Was de beste van de klas plus opvoeder/leerkracht ik kan enorm goed kennis/verstand overbrengen. Niet tevreden geld terug garantie ook. Geen resultaten = geld terug.
Priveles in Brugge (8000) - Maria del pilar
Maria del pilar
Nieuw
8000 Brugge
Zelf in onderwijs gewerkt. Pas Gepensioneerd europese gemeenschappen. Liefst aan huis daar uitspraak online niet een aanrader is om vlot met het Nederlands om te gaan. Woon centrum Brugge schouwburg. Beleefde groeten. M.del Pilar

Privé les Brugge: geëvalueerd met 5.0 door 52 klanten

Populaire dienstaanvragen: privé leraar thuisonderwijs Brugge, privé leerkracht Brugge, prive lessen Brugge, bijles aan huis Brugge, privé onderwijs Brugge,...

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Gitaarlessen
Thomas raadt Ben aan Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
bijles statica -sterkteleer
Frans raadt Sébastien aan Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
bijles wiskunde 2e graad/4e Latijn-wetenschappen
Lisa raadt Karel aan Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie lessen in Brugge

Les Nederlands eerste leerjaar - Thuis gitaarles 8 jarige - Taak wiskunde - Personal Trainer - Bijles economie in Brugge (8000) - Bijles economie in Brugge (8000) - Bijles Nederlands in Brugge (8000) - Bijles in Brugge (8000) - Pianoles in Brugge (8000) - Pianoles in Brugge (8000) - Muziekles in Brugge (8000) - Franstalige docente gezocht voor Franse les aan huis
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden