privé les Brugge

Ontdek talentvolle privé leraars in Brugge

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars voor bijles Brugge

Priveles in Heist-aan-zee (8301) - Luc
Luc
Heist-aan-zee
5/5 (14 reviews)
Ik ben redelijk veeleisend voor mijn leerlingen, bereid de lessen op voorhand voor en leg vooral de nadruk op het begrijpen van de leerstof. Ik ben van mening dat het begrijpen van de leerstof fundamenteel is in wetenschappen in het algemeen en probeer dat dan ook mee te geven.
Priveles in Sint-andries (8200) - Lidwine
Lidwine
Sint-andries
4.91/5 (11 reviews)
Ik hielp reeds tal van studenten bij hun studies, zowel middelbaar als hoger onderwijs bij Nederlands, Frans en leermethodes. Heb jij problemen of hulp nodig ? Wil je je voorbereiden op een ingangsexamen of NT2? Geef me gerust een seintje. Ik help u graag met veel enthousiasme.
Priveles in Brugge (8000) - Olivier
Olivier Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brugge
5/5 (10 reviews)
Tijdens mijn 1ste bachelor jaar Fysica en Sterrenkunde aan de VUB behaalde ik voor het vak Mechanica 19/20 en voor Analyse 16/20. Ik ga graag tot op het bot om een probleem te ontrafelen waarbij ik ook aandacht schenk aan de bredere context en de onderliggende strategie. Mijn medestudenten kwamen me dikwijls opzoeken voor vragen en ondertussen geef ik al 3 jaar bijlessen. Ik help jou ook graag!
Priveles in Brugge (8000) - Linda
Linda
Brugge
5/5 (6 reviews)
I am American born and raised. I lived there my whole life until I moved to the EU 3 years ago. I also have a dual citizenship with Switzerland, which allows me to live on this wonderful continent. I excelled in my English courses in school and am currently completing a course in proofreading and editing, which has added to my strong knowledge of grammar.
Priveles in Brugge (8000) - Jan-willem
Jan-willem
Brugge
5/5 (4 reviews)
Ik ben houder van een Master in de rechten, en heb gestudeerd te Gent en Parijs. In het professionele leven ben ik jurist, en heb dan ook praktische ervaring opgedaan in diverse rechtsdomeinen. In de praktijk dien ik dikwijls juridische documenten te vertalen, ik kan helpen met juridische vertalingen uit/naar het Engels en Frans (bv. conclusies, verzoekschriften, stukken, brieven, etc.).
Priveles in Assebroek (8310) - Johan
Johan
Assebroek
5/5 (3 reviews)
Ik heb een goede kennis van het Frans daar ik als kind dikwijls op vakantie ging in Wallonië waar mijn ouders een buitenhuisje hadden. Ik werkte later als ambtenaar in Brussel-hoofdstad en diende er regelmatig Frans te spreken en naar Franstaligen te luisteren. Ik verwierf een officiëel diploma van tweetaligheid bij de overheidsdienst door een examen bij SELOR.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan priveles

Priveles in Brugge (8000) - Anna
Anna
Brugge
5/5 (2 reviews)
Ik heef Nederlands aan anderstaligen al reeds ruime tijd en altijd met succes. Taal leren is mijn grootste hobby. Zelf spreek ik 7 talen. Les Nederlands kan op elk niveau, individueel of in kleine groepjes.
Priveles in Brugge (8000) - Elisa
Elisa
Brugge
5/5 (2 reviews)
Ik heb meer dan 12 jaar karate gedaan, ondertussen ook al war ervaring in de fitness en heef momenteel aqua lessen zoals aquafitness en aqua pilates. En heb ook mijn diploma sportverzorgster.
Priveles in Brugge (8000) - Sien
Sien Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik ben master taal- en letterkunde Frans-Duits-Spaans. Lesgeven is mijn passie: ik hou er enorm van kennis te delen met en uit te leggen aan anderen. Ik heb ervaring met privélessen. Momenteel werk ik als leerkracht in het volwassenenonderwijs en tijdens de schoolvakanties in taalkampen.
Priveles in Sint-michiels (8200) - Herlinde
Herlinde
Sint-michiels
Nieuw
Ik studeerde af als vertaler Engels/Japans en behaalde later een diploma Toegepaste Informatica, waardoor ik nu werk als application developer. Daarvoor heb ik 1 jaar Engels en Nederlandse les gegeven in het volwassenenonderwijs. Heb je dus problemen met één van deze talen, aarzel zeker niet om contact op te nemen. Ik beschik over een wagen en kan indien gewenst bij u thuis komen lesgeven.
Priveles in Sint-andries (8200) - Patrick
Patrick
Sint-andries
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Patrick, 41 jaar. Mijn passie is om op een heldere en eenvoudige manier complexe dingen uit te leggen. Om mij te ontspannen werk ik heel graag in de tuin. Ideaal is om deze twee dingen via listminut uit te voeren :-)
Priveles in Brugge (8000) - Laura
Laura
Brugge
5/5 (1 reviews)
Student leerkracht Engels - geschiedenis. Engels en geschiedenis zijn echte passies voor mij. Engels heb ik al op jonge leeftijd leren spreken en ik geef dit dan ook graag door. Door mijn passie voor geschiedenis ben ik ook zeer vaardig in het studeren van verschillende onderwerpen en kan ik dit ook aanleren. Daarnaast heb ik als leerkracht in spe veel ervaring met het lesgeven.
Priveles in Assebroek (8310) - Robbe
Robbe
Assebroek
5/5 (1 reviews)
Als student industrieel ingenieur ben ik vaak bezig met wiskunde en wetenschappen. Het zou fijn zijn moest ik kunnen mijn kennis hier omtrent te kunnen delen. Ik geef bijles wiskunde, fysica , chemie op middelbaar niveau maar kan ook bijles geven aan kinderen uit het lageronderwijs. Ik ben iemand die veel geduld heeft en zijn uiterste best doet om zaken zo goed mogelijk uit te leggen.
Priveles in Brugge (8000) - Parsifal
Parsifal
Brugge
5/5 (1 reviews)
Loquor Linguam Latinam, ut vides. Iam Capior ab linguis extinctis in aetate iuvene. Ik ben dus gefascineerd door oude talen en het Latijn is daar eentje van. Ik heb Latijn gevolgd in het middelbaar, zowel de 4 à 5 uur als 2 uur. Een keuze waar ik nog altijd geen spijt van heb.
Priveles in Brugge (8000) - Victor
Victor
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik ben een student leerkracht fysica. In de opleiding zien wij ook een deel over biologie en chemie. In het secundair onderwijs deed ik ook wetenschappen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel privé leraars in Brugge

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Privé les Brugge: geëvalueerd met 4.69 door 68 klanten

Populaire dienstaanvragen

privé leraar thuisonderwijs Brugge, privé leerkracht Brugge, prive lessen Brugge, bijles aan huis Brugge, privé onderwijs Brugge,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden