Vind de beste privé leraars van Leuven

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Priveles in Leuven (3000) - Pieter
Pieter
5/5 · 34 reviews
3000 Leuven
Spaans heb ik geleerd door 2 jaar in Mexico te wonen, beetje erin duiken en "zwemmen of verdrinken" theorie. Engels is gewoon als een 2de moedertaal voor mij. Frans spreek ik alle dagen op mijn werk op de luchthaven...
Priveles in Leuven (3000) - Anaïs
Anaïs
4.86/5 · 7 reviews
3000 Leuven
Ik ben tweetalig Frans - Nederlands, ik studeer ook Frans en Engels. Ik ben enthousiast en gemotiveerd en wil altijd mijn gewenst resultaat bereiken. Aangezien ik Frans en Engels studeer, ken ik ook de juiste methodes om makkelijk en efficiënt deze talen te leren.
Priveles in Leuven (3000) - Veerle
Veerle
4.86/5 · 7 reviews
3000 Leuven
Als leerkracht Engels help ik mijn leerlingen vaak met teksten en vertalingen. Ik heb ook enkele jaren Nederlands gegeven. Deze ervaring kan ik ook toepassen om u te helpen.
Priveles in Leuven (3000) - Charlotte
Charlotte
5/5 · 6 reviews
3000 Leuven
Ik kan mezelf omschrijven als zeer gemotiveerd, en klaar voor een nieuwe uitdaging. Ik was reeds 'tutor' voor een 1e bach vak (geneeskunde) aan de KUL en heb zo de nodige sociale en didactische vaardigheden geleerd. Ik ben een zeer rustig persoon, met veel geduld en een overvloed aan enthousiasme. Ik kan bijles geven voor verschillende vakken in het lager en middelbaar onderwijs.
Priveles in Leuven (3000) - Jochen
Jochen
5/5 · 5 reviews
3000 Leuven
Mijn vrienden vertellen me vaak dat ik bijles zou moeten geven. Nu ik eindelijk een deel ervaring aan de universiteit heb opgebouwd zie ik mezelf in staat de kennis die ik verworven heb goed en onderbouwd door te geven aan anderen.
Priveles in Leuven (3000) - Jasper
Jasper
5/5 · 3 reviews
3000 Leuven
Priveles in Leuven (3000) - Yolan
Yolan
5/5 · 2 reviews
3000 Leuven
Ik ben iemand die heel graag iemand helpt, en ben graag bezig met het aanleren van iets. Ik heb veel achtergrondkennis in exacte wetenschappen, en in hoe je complexe informatie interessant kan voorstellen. Dat komt goed tot uiting in het lesgeven. Liefst in exacte wetenschappen.
Priveles in Leuven (3000) - Jef
Jef
5/5 · 2 reviews
3000 Leuven
Als derdejaars fysica met minor wiskunde aan de KUL ben ik dagelijks bezig met abstracte wiskunde en fysica. Het is voor mij dan ook een grote passie om voor elk concept een intuïtieve, simpele uitleg te vinden. Ik merk vaak dat jongeren erg onzeker zijn over hun wiskundige capaciteiten en ik hoop daar verandering in te brengen door te tonen dat het allemaal niet zo moeilijk is als het lijkt.
Priveles in Leuven (3000) - Jef
Jef
5/5 · 2 reviews
3000 Leuven
Ik heb een universitaire master in geografie, en heb nadien enkele jaren les gegeven als doctoraatsstudent. Zeer goede achtergrond in algemene wetenschappen zoals wiskunde, fysica, chemie en statistiek. Ik help je hier graag mee verder!
Priveles in Leuven (3000) - Carla
Carla
5/5 · 1 reviews
3000 Leuven
Ik ben lerares van opleiding met 20 jaar ervaring in het lesgeven. Mijn verblijf in het buitenland (15 jaar) heeft me doen beseffen hoe moeilijk het is om zich thuis te voelen in een land waar men de taal niet spreekt. Nederlands geven aan anderstaligen ( al dan niet expats) is dan ook wat ik het liefst zou willen doen, met communicatie in het Engels uiteraard!
Priveles in Leuven (3000) - Paco
Paco
5/5 · 1 reviews
3000 Leuven
Met 2 master diploma's, een langere periode in het buitenland en duizenden bladzijden Engelse literatuur achter de kiezen ben ik niet bang mijn diensten aan te bieden voor het opstellen en vertalen van Engelse teksten. Voor professionele vertalingen wil ik u echter doorverwijzen naar een vertaler. Ik werk volledig digitaal.
Priveles in Leuven (3000) - Febe
Febe
5/5 · 1 reviews
3000 Leuven
Ik volgde een 7 jarige opleiding notenleer, gevolgd door 3 jaar Algemene Muzikale Vorming. Dit in combinatie met 9 jaar gitaarlessen (klassieke gitaar), waarvoor ik uiteindelijk een diploma Hogere Graad behaalde (met grote onderscheiding). Nu maak ik mijn eigen muziek. Ik wil graag mijn passie delen met anderen.
Priveles in Leuven (3000) - Manan
Manan
3.0/5 · 1 reviews
3000 Leuven
I am very passionate about cooking Indian food and I am trained by my mother who is an excellent cook. I rarely eat my meals outside, I always cook my own meals. My friends book appointments with me to taste my delicacies and I keep my housemates happy too with my food. I am a strict vegetarian and I can give you a wonderful experience of how delicious Indian vegetarian food can be!
Priveles in Leuven (3000) - Randy
Randy
5/5 · 1 reviews
3000 Leuven
Ik geef al jaren bijles, zelfstandig alsook via een bekend bureau. In deze tijd heb ik enkele honderden studenten geholpen hun doelen (bv. het toelatingsexamen arts) te bereiken. Mijn specialiteit is chemie, maar ik kan je ook met andere wetenschappelijke vakken helpen. Mijn methode bestaat erin je eerst inzicht te geven in de materie, en je van daaaruit je eigen gezond vestand te laten gebruiken.
Priveles in Leuven (3000) - Tijntje
Tijntje
5/5 · 1 reviews
3000 Leuven
Hallo, ik ben perfect tweetalig met het Frans! Ik heb tien jaar in het Frans op school gezeten en Franstalige vrienden gehad. Ik heb mijn twee laatste jaren van de middelbare school afgemaakt in het Nederlands dus ik weet precies wat leerkrachten verwachten. Ik vind het leuk om iets te leren aan mensen waar ik zelf heel geïnteresseerd in ben, waardoor de lessen ook leuker worden!

Privé les Leuven: geëvalueerd met 4.86 door 75 klanten

Populaire dienstaanvragen: privé leraar thuisonderwijs Leuven, privé leerkracht Leuven, prive lessen Leuven, bijles aan huis Leuven, privé onderwijs Leuven,...

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Gitaarlessen
Thomas raadt Ben aan Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
bijles statica -sterkteleer
Frans raadt Sébastien aan Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
bijles wiskunde 2e graad/4e Latijn-wetenschappen
Lisa raadt Karel aan Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie lessen in Leuven

Bijles statistiek - Ghostwriter master thesis - Bijles wiskunde 3 keer pw - 2de middelbaar - Bijles Frans - Op zoek naar een bijles leerkracht wiskunde - bijles Wiskunde 1ste bachelor handelsingenieur KUL - Bijles Statistiek voor psychologen - Privé pianoles Leuven - Lessen & hulp - Bijles : Bijles fysica, Bijles chemie - piano bijles Hugo - bijles Wiskunde - Bijles Frans - Tennisles in Leuven - Tennis leraar voor beginner - Les en coaching wis en natuurkunde - ITNA TEST - Bijles vak wiskunde voor economen - Privéles tennis - Statistiek voor pedagogen, deel 2 (3) - Statistiek voor pedagogen, deel 2 (2) - Bijles Duits (2de jaar) (2) - I’d like to have a few hours of conversation with you two or three hours a week, how much is your schedule? - Ik zoek een sportcoach - Italiaan zoekt bijles leraar voor Nederlands - Statistiek voor pedagogen, deel 2 - Math lessons - Wiskunde bijles - Wiskunde I en II bijles - Bijles Frans - Looking for swimming coach - Bijles Duits (2de jaar) - Frans voor communicatie met patiënten - bijles wiskunde voor economen (20) - Bijles Wiskunde en/of Chemie - bijles lineaire algebra, analyse en algemene na - test - bijles wiskunde voor economen (19) - bijles wiskunde voor economen (18) - bijles calculus 1ste bac bio ingenieur KUL (2) - bijles wiskunde voor economen (17) - bijles wiskunde voor economen (16) - bijles wiskunde voor economen (15) - Bijles wiskunde 2de middelbaar wetenschappen - bijles wiskunde voor economen (14) - Bijles Statistiek 2 (Bachelor Psychologie KUL) (2) - bijles wiskunde voor economen (13) - Bijles wiskunde voor middelbaar - bijles latijn - zwemmen - Bijles Organische chemie en Calculus & Analyse
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden