privé les Leuven

Ontdek talentvolle privé leraars in Leuven

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars voor bijles Leuven

Priveles in Leuven (3000) - Gunther
Gunther
Leuven
4.55/5 (11 reviews)
Bijles kan in wiskunde, fysica, biologie, programmeren, chemie, elektriciteit, mechanica en statistiek voor basis- en middelbaar onderwijs of universiteit/hoge school. Voorbereiding op arts/tandarts examen en examencommissie ook mogelijk. Ik ben flexibel in mijn uren.
Nele is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Priveles in Leuven (3000) - Nele
Nele
Leuven
5/5 (10 reviews)
Ik ben Nele. Ik heb sportkot en even verpleegkunde gestudeerd en ben nu bezig met dierenzorg. Al van kleins af aan interesseerde biologie mij erg waardoor ik me er in verdiept heb. HIerdoor wil ik ook graag bijles geven om anderen de interessante kant van biologie te laten zien. Om ze te helpen waar ze moeilijkheden bij hebben en antwoorden te kunnen geven op hun vragen.
Priveles in Leuven (3000) - Anaïs
Anaïs
Leuven
4.86/5 (7 reviews)
Ik studeer Frans en Engels en ken dus de goede en juiste studiemethodes met betrekking tot het leren van woordjes, vertalen van teksten, ... De studiebegeleiding zal hierdoor effectiever zijn en het resultaat beter.
Priveles in Leuven (3000) - Veerle
Veerle
Leuven
4.86/5 (7 reviews)
Als leerkracht Engels help ik mijn leerlingen vaak met teksten en vertalingen. Ik heb ook enkele jaren Nederlands gegeven. Deze ervaring kan ik ook toepassen om u te helpen.
Priveles in Leuven (3000) - Charlotte
Charlotte
Leuven
5/5 (6 reviews)
Ik kan mezelf omschrijven als zeer gemotiveerd, en klaar voor een nieuwe uitdaging. Ik was reeds 'tutor' voor een 1e bach vak (geneeskunde) aan de KUL en heb zo de nodige sociale en didactische vaardigheden geleerd. Ik ben een zeer rustig persoon, met veel geduld en een overvloed aan enthousiasme. Ik kan bijles geven voor verschillende vakken in het lager en middelbaar onderwijs.
Priveles in Leuven (3000) - Jochen
Jochen
Leuven
5/5 (5 reviews)
Mijn vrienden vertellen me vaak dat ik bijles zou moeten geven. Nu ik eindelijk een deel ervaring aan de universiteit heb opgebouwd zie ik mezelf in staat de kennis die ik verworven heb goed en onderbouwd door te geven aan anderen.
Priveles in Leuven (3000) - Jasper
Jasper
Leuven
5/5 (3 reviews)
Enthousiaste leerkracht & handige Harry! Ik geef sinds drie jaar les in Haacht in 2de en 3de graad aso. Ik geef fysica, chemie, biologie, seminarie en toepassingen wetenschappen. Toch verdien ik graag nog iets bij, om mijn hobby (fotografie) te sponsoren. Dit kan bijles geven zijn, maar ook klusjes onderneem ik graag. Ik kijk al uit naar onze samenwerking! :)
Priveles in Leuven (3000) - Yolan
Yolan
Leuven
5/5 (2 reviews)
Ik ben iemand die heel graag iemand helpt, en ben graag bezig met het aanleren van iets. Ik heb veel achtergrondkennis in exacte wetenschappen, en in hoe je complexe informatie interessant kan voorstellen. Dat komt goed tot uiting in het lesgeven. Liefst in exacte wetenschappen.
Priveles in Leuven (3000) - Jef
Jef
Leuven
5/5 (2 reviews)
Als derdejaars fysica met minor wiskunde aan de KUL ben ik dagelijks bezig met abstracte wiskunde en fysica. Het is voor mij dan ook een grote passie om voor elk concept een intuïtieve, simpele uitleg te vinden. Ik merk vaak dat jongeren erg onzeker zijn over hun wiskundige capaciteiten en ik hoop daar verandering in te brengen door te tonen dat het allemaal niet zo moeilijk is als het lijkt.
Priveles in Leuven (3000) - Randy
Randy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Leuven
5/5 (2 reviews)
Ik geef al jaren bijles, zelfstandig alsook via een bekend bureau. In deze tijd heb ik enkele honderden studenten geholpen hun doelen (bv. het toelatingsexamen arts) te bereiken. Mijn specialiteit is chemie, maar ik kan je ook met andere wetenschappelijke vakken helpen. Mijn methode bestaat erin je eerst inzicht te geven in de materie, en je van daaaruit je eigen gezond vestand te laten gebruiken.
Priveles in Leuven (3000) - Jef
Jef
Leuven
5/5 (2 reviews)
Ik heb een universitaire master in geografie, en heb nadien enkele jaren les gegeven als doctoraatsstudent. Zeer goede achtergrond in algemene wetenschappen zoals wiskunde, fysica, chemie en statistiek. Ik help je hier graag mee verder!
Priveles in Leuven (3000) - Marc
Marc
Leuven
5/5 (2 reviews)
Hallo,ik ben Marc,51 en ik zou graag een centje bijverdienen met werken in de tuin, vb. grasmaaien, snoeien, ea of helpen met -en da's eigenlijk mijn hoofdberoep en passie - informaticaproblemen, software, hardware, laptops/desktops,printers,gsm's. Wat ik ook graag doe, een andere passie, is, vertalingen maken (FR,EN, DU). Ben vooral beschikbaar dr de week 's avonds en ih weekend,voormiddags.
Priveles in Leuven (3000) - Hanne
Hanne
Leuven
5/5 (2 reviews)
Ik behaalde een diploma secundair onderwijs Engels en kunstvakken en heb stage ervaring binnen Nederlands, Engels en PAV. PAV is een overkoepelend vak voor geschiedenis, actualiteit, aardrijkskunde en andere maatschappelijk relevante thema's.
Priveles in Leuven (3000) - Carla
Carla
Leuven
5/5 (1 reviews)
Ik ben lerares van opleiding met 20 jaar ervaring in het lesgeven. Mijn verblijf in het buitenland (15 jaar) heeft me doen beseffen hoe moeilijk het is om zich thuis te voelen in een land waar men de taal niet spreekt. Nederlands geven aan anderstaligen ( al dan niet expats) is dan ook wat ik het liefst zou willen doen, met communicatie in het Engels uiteraard!
Priveles in Leuven (3000) - Paco
Paco
Leuven
5/5 (1 reviews)
Met 2 master diploma's, een langere periode in het buitenland en duizenden bladzijden Engelse literatuur achter de kiezen ben ik niet bang mijn diensten aan te bieden voor het opstellen en vertalen van Engelse teksten. Voor professionele vertalingen wil ik u echter doorverwijzen naar een vertaler. Ik werk volledig digitaal.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel privé leraars in Leuven

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Privé les Leuven: geëvalueerd met 4.89 door 72 klanten

Populaire dienstaanvragen

privé leraar thuisonderwijs Leuven, privé leerkracht Leuven, prive lessen Leuven, bijles aan huis Leuven, privé onderwijs Leuven,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden