privé les Leuven

Ontdek talentvolle privé leraars in Leuven

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars voor bijles Leuven

Priveles in Leuven (3000) - Anaïs
Anaïs
Leuven
4.86/5 (7 reviews)
Ik studeer Frans en Engels en ken dus de goede en juiste studiemethodes met betrekking tot het leren van woordjes, vertalen van teksten, ... De studiebegeleiding zal hierdoor effectiever zijn en het resultaat beter.
Priveles in Leuven (3000) - Veerle
Veerle
Leuven
4.86/5 (7 reviews)
Als leerkracht Engels help ik mijn leerlingen vaak met teksten en vertalingen. Ik heb ook enkele jaren Nederlands gegeven. Deze ervaring kan ik ook toepassen om u te helpen.
Priveles in Leuven (3000) - Charlotte
Charlotte
Leuven
5/5 (6 reviews)
Ik kan mezelf omschrijven als zeer gemotiveerd, en klaar voor een nieuwe uitdaging. Ik was reeds 'tutor' voor een 1e bach vak (geneeskunde) aan de KUL en heb zo de nodige sociale en didactische vaardigheden geleerd. Ik ben een zeer rustig persoon, met veel geduld en een overvloed aan enthousiasme. Ik kan bijles geven voor verschillende vakken in het lager en middelbaar onderwijs.
Priveles in Leuven (3000) - Jochen
Jochen
Leuven
5/5 (5 reviews)
Mijn vrienden vertellen me vaak dat ik bijles zou moeten geven. Nu ik eindelijk een deel ervaring aan de universiteit heb opgebouwd zie ik mezelf in staat de kennis die ik verworven heb goed en onderbouwd door te geven aan anderen.
Priveles in Leuven (3000) - Jasper
Jasper
Leuven
5/5 (3 reviews)
Priveles in Leuven (3000) - Yolan
Yolan
Leuven
5/5 (2 reviews)
Ik ben iemand die heel graag iemand helpt, en ben graag bezig met het aanleren van iets. Ik heb veel achtergrondkennis in exacte wetenschappen, en in hoe je complexe informatie interessant kan voorstellen. Dat komt goed tot uiting in het lesgeven. Liefst in exacte wetenschappen.
Priveles in Leuven (3000) - Jef
Jef
Leuven
5/5 (2 reviews)
Als derdejaars fysica met minor wiskunde aan de KUL ben ik dagelijks bezig met abstracte wiskunde en fysica. Het is voor mij dan ook een grote passie om voor elk concept een intuïtieve, simpele uitleg te vinden. Ik merk vaak dat jongeren erg onzeker zijn over hun wiskundige capaciteiten en ik hoop daar verandering in te brengen door te tonen dat het allemaal niet zo moeilijk is als het lijkt.
Priveles in Leuven (3000) - Jef
Jef
Leuven
5/5 (2 reviews)
Ik heb een universitaire master in geografie, en heb nadien enkele jaren les gegeven als doctoraatsstudent. Zeer goede achtergrond in algemene wetenschappen zoals wiskunde, fysica, chemie en statistiek. Ik help je hier graag mee verder!
Priveles in Leuven (3000) - Carla
Carla
Leuven
5/5 (1 reviews)
Ik ben lerares van opleiding met 20 jaar ervaring in het lesgeven. Mijn verblijf in het buitenland (15 jaar) heeft me doen beseffen hoe moeilijk het is om zich thuis te voelen in een land waar men de taal niet spreekt. Nederlands geven aan anderstaligen ( al dan niet expats) is dan ook wat ik het liefst zou willen doen, met communicatie in het Engels uiteraard!
Priveles in Leuven (3000) - Paco
Paco
Leuven
5/5 (1 reviews)
Met 2 master diploma's, een langere periode in het buitenland en duizenden bladzijden Engelse literatuur achter de kiezen ben ik niet bang mijn diensten aan te bieden voor het opstellen en vertalen van Engelse teksten. Voor professionele vertalingen wil ik u echter doorverwijzen naar een vertaler. Ik werk volledig digitaal.
Priveles in Leuven (3000) - Febe
Febe
Leuven
5/5 (1 reviews)
Ik volgde een 7 jarige opleiding notenleer, gevolgd door 3 jaar Algemene Muzikale Vorming. Dit in combinatie met 9 jaar gitaarlessen (klassieke gitaar), waarvoor ik uiteindelijk een diploma Hogere Graad behaalde (met grote onderscheiding). Nu maak ik mijn eigen muziek. Ik wil graag mijn passie delen met anderen.
Priveles in Leuven (3000) - Manan
Manan
Leuven
3.0/5 (1 reviews)
I am very passionate about cooking Indian food and I am trained by my mother who is an excellent cook. I rarely eat my meals outside, I always cook my own meals. My friends book appointments with me to taste my delicacies and I keep my housemates happy too with my food. I am a strict vegetarian and I can give you a wonderful experience of how delicious Indian vegetarian food can be!
Priveles in Leuven (3000) - Randy
Randy
Leuven
5/5 (1 reviews)
Ik geef al jaren bijles, zelfstandig alsook via een bekend bureau. In deze tijd heb ik enkele honderden studenten geholpen hun doelen (bv. het toelatingsexamen arts) te bereiken. Mijn specialiteit is chemie, maar ik kan je ook met andere wetenschappelijke vakken helpen. Mijn methode bestaat erin je eerst inzicht te geven in de materie, en je van daaaruit je eigen gezond vestand te laten gebruiken.
Priveles in Leuven (3000) - Maud
Maud
Leuven
5/5 (1 reviews)
Ik ben in het secundair onderwijs afgestudeerd in de richting Latijn Wiskunde Wetenschappen. Momenteel studeer ik in Leuven burgerlijk ingenieur. Hierdoor ben ik nog dagelijks bezig met wiskunde en wetenschappen en dus geschikt om hierin bijles te geven.
Priveles in Leuven (3000) - Tijntje
Tijntje
Leuven
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben perfect tweetalig met het Frans! Ik heb tien jaar in het Frans op school gezeten en Franstalige vrienden gehad. Ik heb mijn twee laatste jaren van de middelbare school afgemaakt in het Nederlands dus ik weet precies wat leerkrachten verwachten. Ik vind het leuk om iets te leren aan mensen waar ik zelf heel geïnteresseerd in ben, waardoor de lessen ook leuker worden!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Privé les Leuven: geëvalueerd met 4.88 door 45 klanten

Populaire dienstaanvragen

privé leraar thuisonderwijs Leuven, privé leerkracht Leuven, prive lessen Leuven, bijles aan huis Leuven, privé onderwijs Leuven,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie lessen in Leuven

Dringend bijles Chemie gezocht - Bijles statistiek eerstejaars psychologie Leuven - Privéles tennis - Bijles statistiek voor economen - Bijles statistiek sociale wetenschappen leerjaar 1 - bijles natuurkunde - Chemie - Wiskunde - Bijles dynamica - bijles voor statistiek 1 - Bijles statistiek voor psychologen deel 1 - Bijles statistiek voor psychologen deel 1 - Concentratie - dyslexie problemen vastgesteld - Bijles statistiek KU Leuven psychologie - Bijles wiskunde en economie - Bijles economie en wiskunde - bijles Frans - Bijles EW aan de kuleuven - Bijles Rechten - Bijles Rechten - Bijles Frans hogeschool - Bijles Frans gezocht - Bijles chemie 1ste jaar hoge school - Bijles wiskunde voor economen - Bijles wiskunde voor economen - Bijles fysica - Bijles voor herexamens - Bijles hogeschoolvak "stabiliteit" - Bijles voor Analyse 1 - Bijles Frans - To scan and organize documents - Tennisles volwassenen - Tennisles voor volwassenen - bijles chemie - Bijles wiskunde voor docter tweede middelbaar - Bijles wiskunde - Bijles economie - 1e bachelor rechten - urgent assistance for administrative issues - bijles wiskunde voor KUL - seeking legal assistant or secretary urgently - Tennisles voor 4 vrienden (beginners) - DUTCH TRAINING FOR SPEAKING - Frans leren spreken - Dutch language training - Tennisles volwassenen - Dutch learning assistnace class4 kid (2) - urgent assitance for legal administration - Bijles wiskunde - Bijles golven en geluid - Dutch learning assistnace class4 kid
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden