privé les Oostende

Ontdek talentvolle privé leraars in Oostende

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars voor bijles Oostende

Priveles in Oostende (8400) - Ronny
Ronny
Oostende
4.85/5 (13 reviews)
Ooit Fysica gestudeerd aan de de Rijksuniversiteit Gent. Al heel mijn leven gefascineerd door Wetenschap en Techniek. Soms een beetje bezig met Quantummechanica, Dark matter, gravitatiegolven en nieuwe elementaire deeltjes en subdeeltjes. Verder veel praktische ervaring op het gebied van Ceramiek.
Petra is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Priveles in Oostende (8400) - Petra
Petra Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Oostende
5/5 (12 reviews)
Ik was leerkracht wiskunde in de eerste en tweede graad ASO/TSO/BSO en heb dus veel ervaring met kinderen die moeilijkheden hadden met wiskunde. Ook extra oefeningen kunnen steeds aangeboden worden.
Priveles in Oostende (8400) - Luc
Luc
Oostende
5/5 (3 reviews)
Als gediplomeerd onderwijzer heb ik veel ervaring met het geven van bijlessen wiskunde, taal, Frans enz. niveau lager onderwijs en middelbare school. Leermoeilijkheden en problemen met ADHD en interpretaties en filteringsmoeilijkheden door autisme zijn mij erg bekend door eigen ervaringen en specifieke opleiding psycho-pedagogiek. Voor elk probleem vind ik een oplossing.
Priveles in Oostende (8400) - Hakim
Hakim
Oostende
5/5 (1 reviews)
hallo, ik spreek dagelijks de 3 talen voor mijn werk en dit al 20 jaar lang. Daarnaast heb ik 20 jaar in Frankrijk gewoond. De 3 talen beheers ik zowel geschreven als gesproken.
Priveles in Oostende (8400) - Johan
Johan
Oostende
5/5 (1 reviews)
Ben een Vlaming die een 20-tal jaren gewerkt heeft voor een Frans bedrijf. Ook heb ik meerdere jaren in Brussel gewoond. Als ICTer en docent heb ik ook de Engelse taal onder de knie gekregen. Graag deel ik deze ervaring met anderen.
Priveles in Oostende (8400) - Kimberley
Kimberley
Oostende
5/5 (1 reviews)
Ik ben 3 talig opgevoed , Nederlands en Frans zijn mijn algemene talen dat ik thuis spreek . Engels heb ik geleerd op school en films en door te reizen .
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan priveles

Priveles in Oostende (8400) - Anne-laure
Anne-laure
Oostende
5/5 (1 reviews)
Ik geef heel wat Nederlandse taallessen tijdens mijn dagelijkse job aan kinderen. Ook heb ik vorig jaar vrijwilligerswerk gedaan waarbij ik Nederlands gaf aan studenten aan de Universiteit. Dankzij deze ervaringen kan ik een grote doelgroep helpen. Ik vind het heel belangrijk om te luisteren naar de hulpvraag en op basis daarvoor samen aan de slag te gaan.
Priveles in Oostende (8400) - Raïsa
Raïsa
Oostende
Nieuw
Studiebegeleiding voor verschillende vakken. Bijles geschiedenis. Reeds ervaring met lesopdrachten pav, nederlands en geschiedenis+ervaring bijles geschiedenis en nederlands
Priveles in Oostende (8400) - Gino
Gino
Oostende
Nieuw
Als gewezen leraar Nederlands en Engels (ook Frans) beschik ik over voldoende vaardigheden om u uit de nood te helpen met die taalvakken. Nu ik met pensioen ben kan ik de vereiste tijd aan u besteden. Aarzel dus niet en doe een beroep op mijn diensten. Ik kan tevens hulp bieden bij verplaatsingsproblemen.
Priveles in Oostende (8400) - Karen
Karen
Oostende
Nieuw
Als logopediste heb ik heel wat ervaring met het aanbrengen van een taal en dus zeker ook het Nederlands. Contacteer me gerust indien je meer info wenst
Priveles in Oostende (8400) - Andrew
Andrew
Oostende
Nieuw
Ik werk momenteel in de hardsales. De nodige zelfvertrouwen niet of een bepaalde angst van sociaal contact/Falen? Opzoek naar iemand die kan helpen in het leren omgaan of de nodige sociale vaardigheden op te leren of het opbouwen van een netwerk, waar je moet beginnen of zoeken. Daarnaast 3-talig opgevoed.
Priveles in Oostende (8400) - Katelijne
Katelijne
Oostende
Nieuw
Hallo, Ik ben Katelijne en ik ben leerkracht Frans. Naast mijn job in het secundair onderwijs (al 18 jaar) zoek ik wat extra lesuren. Ik ben vertrouwd met de verschillende graden en richtingen (dus van eerste - derde graad en BSO,TSO,KSO,ASO) Indien je hulp nodig hebben voor Frans, dan kom ik graag wat extra uitleg geven.
Priveles in Oostende (8400) - Kris
Kris
Oostende
Nieuw
Met een diploma als hulpkok en een man die gediplomeerd kok is ben ik de geschikte persoon om u wat kooklessen te geven. Mijn man komt gratis mee zodat je niet alleen les krijgt van een hulpkokje maar ook een echte kok die in een 2 sterren restaurant heeft gewerkt! (Le fox- de panne)
Priveles in Oostende (8400) - Dimitri
Dimitri
Oostende
Nieuw
Ik ben al 20 jaar actief in verschillende harmonie orkesten. Ik speel Trombone, trompet en saxofoon. Contacteer mij voor praktijk en/of muziektheorie. Ik heb reeds ervaring in bijles geven. Regio Oostende.
Priveles in Oostende (8400) - Wesley
Wesley
Oostende
Nieuw
Beste, Ik ben een man van 30 jaar en ik geef bij les van piano aan huis of bij mijn thuis. Aangezien dat ik al 14 jaar piano speel en optreed heb ik nu beslist om piano les te geven.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Privé les Oostende: geëvalueerd met 4.98 door 32 klanten

Populaire dienstaanvragen

privé leraar thuisonderwijs Oostende, privé leerkracht Oostende, prive lessen Oostende, bijles aan huis Oostende, privé onderwijs Oostende,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie lessen in Oostende

Hulp bij het skagen van mn examens - Zang- en/of pianoles - Bijles wiskunde - Bijles wiskunde - Bijles wiskunde - Bijles wiskunde - Bijles wiskunde - Hulp bij Microsoft Access - Bijles wiskunde 2de middelbaar - Bijles gevraagd in wiskunde, chemie en fy - Bijles wiskunde - Frans 4de middelbaar - Oefeningen fysica 4de middelbaar NW - Bijles Frans 4e middelbaar - Bijles Engels - Pianoleraar - Vertaler - Nederlandse bijles - Pianolerares - Bijl Frans-Economie-WiskundeASO richting Economie - Vertalen van teksten naar het Engels - Dansles individueel - Taalles in Oostende (8400) - Fysica en Chemie
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden