privé les Oostende

Ontdek talentvolle privé leraars in Oostende

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars voor bijles Oostende

Priveles in Oostende (8400) - Petra
Petra Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Oostende
5/5 (13 reviews)
Ik was leerkracht wiskunde in de eerste en tweede graad ASO/TSO/BSO en heb dus veel ervaring met kinderen die moeilijkheden hadden met wiskunde. Ook extra oefeningen kunnen steeds aangeboden worden.
Priveles in Bredene (8450) - Chantal
Chantal Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Bredene
4.9/5 (10 reviews)
Ik ben actief met bijlessen Frans bezig. Als tweetalig opgevoede lerares heb ik al veel mensen verder geholpen met Frans. Ik heb veel respect voor het eigen tempo. Voor Nederlands ben ik actief voor het basisonderwijs en de eerste graad van het secundair onderwijs.
Priveles in Bredene (8450) - Claudia
Claudia
Bredene
5/5 (7 reviews)
I am from Spain originally, with a master's degree and a huge passion for reading. I am social and can talk about many topics. What a better way of learning a language than speaking it? In my experience, that is the best way to be fluent, not by burring yourself in books, but by speaking and hearing. Let me help you!
Priveles in Bredene (8450) - Murielle
Murielle
Bredene
5/5 (4 reviews)
Mijn naam is Murielle, 47 jaar uit Bredene. Ik ben perfect tweetalig. Thuis werd Frans gesproken. Het is reeds bijna 30 jaar dat ik aan Franstalige (of anderstalige) kinderen/volwassenen de Nederlandse taal leer. Ik doe tevens aan huiswerk- en examenbegeleiding voor zowel lager als middelbaar onderwijs. Vorig jaar heb ik een Hongaars jongetje van 4 jaar Ndl geleerd en na 6m begon hij te spreken
Priveles in Oostende (8400) - Luc
Luc
Oostende
5/5 (3 reviews)
Als gediplomeerd onderwijzer heb ik veel ervaring met het geven van bijlessen wiskunde, taal, Frans enz. niveau lager onderwijs en middelbare school. Leermoeilijkheden en problemen met ADHD en interpretaties en filteringsmoeilijkheden door autisme zijn mij erg bekend door eigen ervaringen en specifieke opleiding psycho-pedagogiek. Voor elk probleem vind ik een oplossing.
Priveles in Oostende (8400) - Ronny
Ronny
Oostende
5/5 (2 reviews)
Ik heb steeds in het onderwijs gestaan als leerkracht elektronica en elektriciteit in de hogere jaren. Vanuit mijn vooropleiding voel ik me ook thuis in wetenschappen en wiskunde.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan priveles

Priveles in Oostende (8400) - Hakim
Hakim
Oostende
5/5 (1 reviews)
hallo, ik spreek dagelijks de 3 talen voor mijn werk en dit al 20 jaar lang. Daarnaast heb ik 20 jaar in Frankrijk gewoond. De 3 talen beheers ik zowel geschreven als gesproken.
Priveles in Oostende (8400) - Johan
Johan
Oostende
5/5 (1 reviews)
Ben een Vlaming die een 20-tal jaren gewerkt heeft voor een Frans bedrijf. Ook heb ik meerdere jaren in Brussel gewoond. Als ICTer en docent heb ik ook de Engelse taal onder de knie gekregen. Graag deel ik deze ervaring met anderen.
Priveles in Oostende (8400) - Kimberley
Kimberley
Oostende
5/5 (1 reviews)
Ik ben 3 talig opgevoed , Nederlands en Frans zijn mijn algemene talen dat ik thuis spreek . Engels heb ik geleerd op school en films en door te reizen .
Priveles in Oostende (8400) - Anne-laure
Anne-laure
Oostende
5/5 (1 reviews)
Ik geef heel wat Nederlandse taallessen tijdens mijn dagelijkse job aan kinderen. Ook heb ik vorig jaar vrijwilligerswerk gedaan waarbij ik Nederlands gaf aan studenten aan de Universiteit. Dankzij deze ervaringen kan ik een grote doelgroep helpen. Ik vind het heel belangrijk om te luisteren naar de hulpvraag en op basis daarvoor samen aan de slag te gaan.
Priveles in Oostende (8400) - John
John
Oostende
5/5 (1 reviews)
I've been playing saxophone professionally for 25 years. I've played all over the world and worked in a wide range of musical styles from jazz and blues to classical and Arabic. While living in Egypt in my 20s I taught at numerous international schools and successfully helped students advance through the Trinity system. I can teach all woodwinds to beginners and saxophone to all levels.
Priveles in Oostende (8400) - Raïsa
Raïsa
Oostende
Nieuw
Studiebegeleiding voor verschillende vakken. Bijles geschiedenis. Reeds ervaring met lesopdrachten pav, nederlands en geschiedenis+ervaring bijles geschiedenis en nederlands
Priveles in Oostende (8400) - Gino
Gino
Oostende
Nieuw
Als gewezen leraar Nederlands en Engels (ook Frans) beschik ik over voldoende vaardigheden om u uit de nood te helpen met die taalvakken. Nu ik met pensioen ben kan ik de vereiste tijd aan u besteden. Aarzel dus niet en doe een beroep op mijn diensten. Ik kan tevens hulp bieden bij verplaatsingsproblemen.
Priveles in Oostende (8400) - Karen
Karen
Oostende
Nieuw
Als logopediste heb ik heel wat ervaring met het aanbrengen van een taal en dus zeker ook het Nederlands. Contacteer me gerust indien je meer info wenst
Priveles in Oostende (8400) - Andrew
Andrew
Oostende
Nieuw
Ik werk momenteel in de hardsales. De nodige zelfvertrouwen niet of een bepaalde angst van sociaal contact/Falen? Opzoek naar iemand die kan helpen in het leren omgaan of de nodige sociale vaardigheden op te leren of het opbouwen van een netwerk, waar je moet beginnen of zoeken. Daarnaast 3-talig opgevoed.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel privé leraars in Oostende

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Privé les Oostende: geëvalueerd met 4.99 door 44 klanten

Populaire dienstaanvragen

privé leraar thuisonderwijs Oostende, privé leerkracht Oostende, prive lessen Oostende, bijles aan huis Oostende, privé onderwijs Oostende,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden