Vind de beste privé leraars van Oostende

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Priveles in Oostende (8400) - Ronny
Ronny
4.85/5 · 13 reviews
8400 Oostende
Ooit Fysica gestudeerd aan de de Rijksuniversiteit Gent. Al heel mijn leven gefascineerd door Wetenschap en Techniek. Soms een beetje bezig met Quantummechanica, Dark matter, gravitatiegolven en nieuwe elementaire deeltjes en subdeeltjes. Verder veel praktische ervaring op het gebied van Ceramiek.
Priveles in Oostende (8400) - Petra
Petra Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 9 reviews
8400 Oostende
Ik was leerkracht wiskunde in de eerste en tweede graad ASO/TSO/BSO en heb dus veel ervaring met kinderen die moeilijkheden hadden met wiskunde. Ook extra oefeningen kunnen steeds aangeboden worden.
Priveles in Bredene (8450) - Chantal
Chantal Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.86/5 · 7 reviews
8450 Bredene
Ik ben actief met bijlessen Frans bezig. Als tweetalig opgevoede lerares heb ik al veel mensen verder geholpen met Frans. Ik heb veel respect voor het eigen tempo. Voor Nederlands ben ik actief voor het basisonderwijs en de eerste graad van het secundair onderwijs.
Priveles in Bredene (8450) - Murielle
Murielle
5/5 · 4 reviews
8450 Bredene
Mijn naam is Murielle, 47 jaar uit Bredene. Ik ben perfect tweetalig. Thuis werd Frans gesproken. Het is reeds bijna 30 jaar dat ik aan Franstalige (of anderstalige) kinderen/volwassenen de Nederlandse taal leer. Ik doe tevens aan huiswerk- en examenbegeleiding voor zowel lager als middelbaar onderwijs. Vorig jaar heb ik een Hongaars jongetje van 4 jaar Ndl geleerd en na 6m begon hij te spreken
Priveles in Oostende (8400) - Luc
Luc
5/5 · 3 reviews
8400 Oostende
Als gediplomeerd onderwijzer heb ik veel ervaring met het geven van bijlessen wiskunde, taal, Frans enz. niveau lager onderwijs en middelbare school. Leermoeilijkheden en problemen met ADHD en interpretaties en filteringsmoeilijkheden door autisme zijn mij erg bekend door eigen ervaringen en specifieke opleiding psycho-pedagogiek. Voor elk probleem vind ik een oplossing.
Priveles in Oostende (8400) - Hakim
Hakim
5/5 · 1 reviews
8400 Oostende
hallo, ik spreek dagelijks de 3 talen voor mijn werk en dit al 20 jaar lang. Daarnaast heb ik 20 jaar in Frankrijk gewoond. De 3 talen beheers ik zowel geschreven als gesproken.
Priveles in Oostende (8400) - Gino
Gino
Nieuw
8400 Oostende
Als gewezen leraar Nederlands en Engels (ook Frans) beschik ik over voldoende vaardigheden om u uit de nood te helpen met die taalvakken. Nu ik met pensioen ben kan ik de vereiste tijd aan u besteden. Aarzel dus niet en doe een beroep op mijn diensten. Ik kan tevens hulp bieden bij verplaatsingsproblemen.
Priveles in Oostende (8400) - Karen
Karen
Nieuw
8400 Oostende
Als logopediste heb ik heel wat ervaring met het aanbrengen van een taal en dus zeker ook het Nederlands. Contacteer me gerust indien je meer info wenst
Priveles in Oostende (8400) - Andrew
Andrew
Nieuw
8400 Oostende
Ik werk momenteel in de hardsales. De nodige zelfvertrouwen niet of een bepaalde angst van sociaal contact/Falen? Opzoek naar iemand die kan helpen in het leren omgaan of de nodige sociale vaardigheden op te leren of het opbouwen van een netwerk, waar je moet beginnen of zoeken. Daarnaast 3-talig opgevoed.
Priveles in Oostende (8400) - Katelijne
Katelijne
Nieuw
8400 Oostende
Hallo, Ik ben Katelijne en ik ben leerkracht Frans. Naast mijn job in het secundair onderwijs (al 18 jaar) zoek ik wat extra lesuren. Ik ben vertrouwd met de verschillende graden en richtingen (dus van eerste - derde graad en BSO,TSO,KSO,ASO) Indien je hulp nodig hebben voor Frans, dan kom ik graag wat extra uitleg geven.
Priveles in Gistel (8470) - Amber
Amber
Nieuw
8470 Gistel
Priveles in Oostende (8400) - Kris
Kris
Nieuw
8400 Oostende
Met een diploma als hulpkok en een man die gediplomeerd kok is ben ik de geschikte persoon om u wat kooklessen te geven. Mijn man komt gratis mee zodat je niet alleen les krijgt van een hulpkokje maar ook een echte kok die in een 2 sterren restaurant heeft gewerkt! (Le fox- de panne)
Priveles in Oostende (8400) - Dimitri
Dimitri
Nieuw
8400 Oostende
Ik ben al 20 jaar actief in verschillende harmonie orkesten. Ik speel Trombone, trompet en saxofoon. Contacteer mij voor praktijk en/of muziektheorie. Ik heb reeds ervaring in bijles geven. Regio Oostende.
Priveles in Bredene (8450) - Jason téejay
Jason téejay
Nieuw
8450 Bredene
Voetbalcoach bij jongeren. Daar vond ik m'n plezier terug door m'n bijdrage te geven om jongeren iets bij te leren. Zelf 18j gevoetbald bij oa Kv Oostende en Cercle Brugge waarvan ik 2 jaar bij de selectie zat van de rode duivels. Ik ben blij dat ik deze ervaring kan/mag delen met jullie nadat ik door omstandigheden heb moeten stoppen. De trainingen zullen gebasseerd zijn techniek.
Priveles in Oostende (8400) - Wesley
Wesley
Nieuw
8400 Oostende
Beste, Ik ben een man van 30 jaar en ik geef bij les van piano aan huis of bij mijn thuis. Aangezien dat ik al 14 jaar piano speel en optreed heb ik nu beslist om piano les te geven.

Privé les Oostende: geëvalueerd met 4.95 door 37 klanten

Populaire dienstaanvragen: privé leraar thuisonderwijs Oostende, privé leerkracht Oostende, prive lessen Oostende, bijles aan huis Oostende, privé onderwijs Oostende,...

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Gitaarlessen
Thomas raadt Ben aan Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
bijles statica -sterkteleer
Frans raadt Sébastien aan Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
bijles wiskunde 2e graad/4e Latijn-wetenschappen
Lisa raadt Karel aan Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie lessen in Oostende

Bijles Engels - Pianoleraar - Vertaler - Nederlandse bijles - Pianolerares - Bijl Frans-Economie-WiskundeASO richting Economie - Vertalen van teksten naar het Engels - Dansles individueel - Taalles in Oostende (8400) - Fysica en Chemie
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden