privé les Aalst

Ontdek talentvolle privé leraars in Aalst

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars voor bijles Aalst

Priveles in Aalst (9300) - Kristof
Kristof
Aalst
5/5 (5 reviews)
Doe al meer als 20 jaar krachtsport,gevechstsporten ,als ook op vlak van voeding & verzorging ervaring. Naar gelang u doelen,kan ik trainings programma opstellen.
Priveles in Aalst (9300) - Desdemona
Desdemona
Aalst
5/5 (3 reviews)
Ik ben reeds 30 jaar werkzaam als turnjuf en zorgjuf in een lagere school te Gentbrugge. Al spelend help ik de kinderen met de uitbreiding van de woordenschat, correcte uitspraak en het vormen van mooie zinnen. Heeft uw kind nood aan wat extra begeleiding? Misschien tot binnenkort
Priveles in Aalst (9300) - Georges
Georges
Aalst
5/5 (2 reviews)
Doctor in de wetenschappen met een voltooide carrière in wetenschappelijk onderzoek. Ik heb ervaring als repetitor aan de UG en wil nog bijdragen aan het helpen van studenten van niveau middelbaar onderwijs of bachelor (voor chemie ook master studenten) ook voorbereiden op het ingangsexamen geneeskunde.
Priveles in Aalst (9300) - Bruno
Bruno
Aalst
5/5 (2 reviews)
Ik spreek redelijk wat talen. Maar de talen die ik echt perfect beheers zijn mijn moedertaal (Nederlands) en Engels. Taalles nodig? Laat gerust iets weten.
Priveles in Aalst (9300) - Cynthia
Cynthia
Aalst
5/5 (1 reviews)
Gediplomeerd leerkracht muzikale opvoeding. Ik speel zelf al 17 jaar saxofoon en heb al 7 jaar koor-ervaring. Ik ben bereid om bijles te geven voor notenleer (lagere graad). Andere opties omtrent muzieklessen zijn bespreekbaar.
Priveles in Aalst (9300) - Inez
Inez
Aalst
5/5 (1 reviews)
In het verleden gaf ik bijles aan lagere schoolkinderen die thuis anderstalig zijn. Ik kan werken met alle leeftijden en niveau’s. 1 tot 2 maal per week.
Priveles in Aalst (9300) - Patrick
Patrick
Aalst
Nieuw
Leerkracht Frans in Anderlecht. ASO en TSO in de tweede graad. Ervaring met anderstaligen. Ervaring met coaching van leerlingen, studieplanning, huiswerkbegeleiding. Opleiding : lerarenopleiding Frans en aardrijkskunde.
Priveles in Aalst (9300) - Eva
Eva
Aalst
Nieuw
Ik heb 6 jaar Latijn gevolgd en heb ervaring in het lesgeven. Bovendien gaf ik al twee jaar bijles aan een leerling in de derde graad van het secundair.
Priveles in Aalst (9300) - Mathijs
Mathijs
Aalst
Nieuw
Afgestudeerd met een Bachelordiploma Bedrijfsmanagement na stages en events in Frankrijk, USA, UK en Nederland. Sindsdien voornamelijk in internationale omgevingen gewerkt, incl. Recruitment, Sales & Media
Priveles in Aalst (9300) - Mounia
Mounia
Aalst
Nieuw
Ik ben perfect 3-talig met reeds meer dan 15 jaar ervaring . Ik werk zorgvuldig en snel. Ook voor dringende taken kan u bij mij terecht. Aarzel zeker niet om mij te contacteren. Tot binnenkort!
Priveles in Aalst (9300) - Anissa
Anissa
Aalst
Nieuw
Ik spreek verschillende talen, dit heb ik vanuit school en familie geleerd. Ook vind ik het leuk om andere mensen te helpen! Ik zie graag mijn leerlingen vorderingen maken, u zal er geen spijt van hebben !
Priveles in Aalst (9300) - Balt
Balt
Aalst
Nieuw
Als omnisporter heb ik heel uiteenlopende ervaring met allerlei sporten. Stretching, opwarming, het sporten zelf, de cool-down. Kortom, het volledige pakket.
Priveles in Aalst (9300) - Delphine
Delphine
Aalst
Nieuw
Door mijn jarenlange werkervaring spreek ik zeer goed Frans, maar nog belangrijker, heb ik de geschreven taal in het Frans en Nederlands perfect onder de knie. Ik kan het ook goed over brengen naar kinderen/jongvolwassenen die de regeltjes van de taal nog niet volledig beheersen.
Priveles in Aalst (9300) - Robin
Robin
Aalst
Nieuw
Ik ben tweetalig Nederlands-Engels opgevoed en gebruik beide talen ondertussen al 27 jaar lang dagelijks. Vertalen Nederlands - Engels of omgekeerd is geen enkel probleem. Ook een tekst / paper / verslag / thesis nalezen op schrijffouten in een van beide talen kan ik perfect.
Priveles in Aalst (9300) - Anouschka
Anouschka
Aalst
Nieuw
Heb je het moeilijk met Frans, Engels of Nederlands? Als leerkracht in het secundair onderwijs help ik jou graag met één van deze vakken. Leerlingen in de eerste, tweede, derde graad ASO, TSO en BSO zijn welkom.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Privé les Aalst: geëvalueerd met 5.0 door 13 klanten

Populaire dienstaanvragen

privé leraar thuisonderwijs Aalst, privé leerkracht Aalst, prive lessen Aalst, bijles aan huis Aalst, privé onderwijs Aalst,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie lessen in Aalst

Op zoek naar een leraar om taal (7) - English session for toddler - Gitaarles voor beginner - Zwemlesgevers gezocht regio Aalst - Op zoek naar een leraar om taal (6) - Op zoek naar een leraar om taal (5) - Bijles - Bijles - Bijles - Op zoek naar een leraar om taal (4) - Op zoek naar een leraar om taal (3) - Bijles Latijn - Op zoek naar een leraar om taal (2) - zoeken studiebeglieding 1 en 2 middilbaar - Op zoek naar een leraar om taal - zoeken studiebeglieding 1 en 2 middilbaar - Bijles wiskunde - Wiskunde - Wiskunde Bijles - Gitaar en of zangles gevraagd - Privé lessen Frans - Privé gitaarles - Akoestische gitaarles - Lees Frans - Bijles - Bijles wiskunde 5de lager onderwijs - Bijles chemie 6de middelbaar - Bijles chemie - Bijles fysica - bijles fysica - bijles fysica - Bijlessen Fysica, wiskunde en chemie nodig - Dringende bijles nodig wiskudne - Fysica en chemie - Wiskunde bijles - Personal trainer - Vraag bijles fysica 5de middelbaar WEWI - zwemleraar gezocht - Bijles wiskunde - Bijles Wiskunde (3e middelbaar Latijn) - Zwermles volwassen man - Japanse bijles - Bijkomende uitleg Wiskunde en Fysica 6de middelbaar - bijles wiskunde en fysica 3de graad 6de jaar - Wiskunde en huiswerken - Les 4 jarige met interesse in piano - Wiskunde bijles - Bijles chemie en fysica 3de graad ASO - Bijles nederlands - Bijles fysica voor volledige derde graad
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden