Vind de beste privé leraars van Aalst

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Priveles in Aalst (9300) - Kristof
Kristof
5/5 · 5 reviews
9300 Aalst
Doe al meer als 20 jaar krachtsport,gevechstsporten ,als ook op vlak van voeding & verzorging ervaring. Naar gelang u doelen,kan ik trainings programma opstellen.
Priveles in Erembodegem (9320) - Jef
Jef
5/5 · 2 reviews
9320 Erembodegem
Ik heb nog geen ervaring met lesgeven. Toch heb ik dit onderdeel ook aangeduid. Dit omdat ik graag met jongeren bezig ben en omdat ik stage deed in het jeugd welzijnswerk. Hier sprak ik ook met kinderen die Nederlandse les volgden. Toen merkte ik dat het heel belangrijk is voor deze jongeren om dit op een aangename manier te leren. Ook heb ik in een lagere school lees momenten gedaan met kinderen
Priveles in Herdersem (9310) - Cynthia
Cynthia
5/5 · 1 reviews
9310 Herdersem
Gediplomeerd leerkracht muzikale opvoeding. Ik speel zelf al 17 jaar saxofoon en heb al 7 jaar koor-ervaring. Ik ben bereid om bijles te geven voor notenleer (lagere graad). Andere opties omtrent muzieklessen zijn bespreekbaar.
Priveles in Aalst (9300) - Inez
Inez
5/5 · 1 reviews
9300 Aalst
In het verleden gaf ik bijles aan lagere schoolkinderen die thuis anderstalig zijn. Ik kan werken met alle leeftijden en niveau’s. 1 tot 2 maal per week.
Priveles in Baardegem (9310) - Maxine
Maxine Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
9310 Baardegem
Ik ben bachelor in het Communicatiemanagement en Master in de Meertalige Communicatie (Frans-Duits). Tijdens die laatste opleiding, bestudeerde ik eveneens de Nederlandse taal op masterniveau.
Priveles in Erembodegem (9320) - Jonathan
Jonathan
5/5 · 1 reviews
9320 Erembodegem
Beste, Ik ben afgestudeerd in de bachelor biomedische wetenschappen aan de universiteit van Gent. Met deze kennis aan leerstof samen met de geschikte leermethode en motivatie/ingesteldheid kijk ik er met volle teugen naar uit studenten te begeleiden naar hun doel! Studeren kan ook plezant zijn, en op deze manier zal je het best in staat zijn de leerstof te verwerken. Hopelijk tot snel :)
Priveles in Aalst (9300) - Patrick
Patrick
Nieuw
9300 Aalst
Leerkracht Frans in Anderlecht. ASO en TSO in de tweede graad. Ervaring met anderstaligen. Ervaring met coaching van leerlingen, studieplanning, huiswerkbegeleiding. Opleiding : lerarenopleiding Frans en aardrijkskunde.
Priveles in Aalst (9300) - Eva
Eva
Nieuw
9300 Aalst
Ik heb 6 jaar Latijn gevolgd en heb ervaring in het lesgeven. Bovendien gaf ik al twee jaar bijles aan een leerling in de derde graad van het secundair.
Priveles in Aalst (9300) - Mathijs
Mathijs
Nieuw
9300 Aalst
Afgestudeerd met een Bachelordiploma Bedrijfsmanagement na stages en events in Frankrijk, USA, UK en Nederland. Sindsdien voornamelijk in internationale omgevingen gewerkt, incl. Recruitment, Sales & Media
Priveles in Moorsel (9310) - Jens
Jens
Nieuw
9310 Moorsel
ik leer nu ook in avondschool Duits en kan hierbij helpen bij het vertalen of leren spreken van de Duitse taal. ook zo kan ik zelf ook dingen bijleren.
Priveles in Aalst (9300) - Mounia
Mounia
Nieuw
9300 Aalst
Ik ben perfect 3-talig met reeds meer dan 15 jaar ervaring . Ik werk zorgvuldig en snel. Ook voor dringende taken kan u bij mij terecht. Aarzel zeker niet om mij te contacteren. Tot binnenkort!
Priveles in Erembodegem (9320) - Laur
Laur
Nieuw
9320 Erembodegem
Ik beëindig deze maand (juni 2019) mijn lerarenopleiding voor de vakken Engels en Nederlands. Ik slaagde telkens voor mijn stages. Ik geef ook al twee jaar vrijwillige huiswerkbegeleiding in een begeleidingstehuis en ik vind het heel fijn om leerlingen te helpen bij het studeren en hen wat extra uitleg te geven waar nodig.
Priveles in Aalst (9300) - Anissa
Anissa
Nieuw
9300 Aalst
Ik spreek verschillende talen, dit heb ik vanuit school en familie geleerd. Ook vind ik het leuk om andere mensen te helpen! Ik zie graag mijn leerlingen vorderingen maken, u zal er geen spijt van hebben !
Priveles in Aalst (9300) - Balt
Balt
Nieuw
9300 Aalst
Als omnisporter heb ik heel uiteenlopende ervaring met allerlei sporten. Stretching, opwarming, het sporten zelf, de cool-down. Kortom, het volledige pakket.
Priveles in Aalst (9300) - Delphine
Delphine
Nieuw
9300 Aalst
Door mijn jarenlange werkervaring spreek ik zeer goed Frans, maar nog belangrijker, heb ik de geschreven taal in het Frans en Nederlands perfect onder de knie. Ik kan het ook goed over brengen naar kinderen/jongvolwassenen die de regeltjes van de taal nog niet volledig beheersen.

Privé les Aalst: geëvalueerd met 5.0 door 11 klanten

Populaire dienstaanvragen: privé leraar thuisonderwijs Aalst, privé leerkracht Aalst, prive lessen Aalst, bijles aan huis Aalst, privé onderwijs Aalst,...

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Gitaarlessen
Thomas raadt Ben aan Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
bijles statica -sterkteleer
Frans raadt Sébastien aan Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
bijles wiskunde 2e graad/4e Latijn-wetenschappen
Lisa raadt Karel aan Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie lessen in Aalst

Bijles nederlands - Bijles fysica voor volledige derde graad - Aide de mes enfants - Op zoek naar privé leraren - Info begeleiding weightloss - muziekles kleuter - Blijles - boekhouding - Bijles - Bijles Fysica voor 5ASO - op zoek naar zweminstructeur - Chemie - privéles nederlands lagere school - Leraar - Gitarist(e) gezocht om samen me te (leren) spelen - Privezangles - privé les Spaans - Pianolessen voor jonge beginner, regio Aalst - Bijles info - pianoles voor mijn dochter van 12 jaar - Bijles Duits voor mondeling examen Moderne Talen d - Bijles nederlands en wiskunde voor leerling eerste leerjaar - pianoles - Zwemlessen - Bijles Latijn (6) - Bijles Latijn (5) - Bijles Latijn (4) - Bijles statistiek I (7) - Bijles statistiek I (6) - Bijles statistiek I (5) - Bijles wiskune, eerste middelbaar. - Bijles Latijn (3) - Bijles statistiek I (4) - Bijles wiskunde - Bijles statistiek I (3) - Bijles wiskunde (4) - Bijles statistiek I (2) - Bijles statistiek I (2) - Bijles Latijn (2) - Bijles wiskunde (3) - Bijles statistiek I - Bijles Latijn - Bijles wiskunde (2) - Engels - Nederandse lessen (2) - Bijles Latijn - Bijles wiskunde - bijles - bijles - Nederandse lessen - zwemles kinderen - Bijles statistiek tijdens de zomer (9)
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden