privé les Aalst

Ontdek talentvolle privé leraars in Aalst

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars voor bijles Aalst

Priveles in Aalst (9300) - Kristof
Kristof
Aalst
5/5 (5 reviews)
Doe al meer als 20 jaar krachtsport,gevechstsporten ,als ook op vlak van voeding & verzorging ervaring. Naar gelang u doelen,kan ik trainings programma opstellen.
Priveles in Aalst (9300) - Desdemona
Desdemona
Aalst
5/5 (4 reviews)
Ik ben reeds 30 jaar werkzaam als turnjuf en zorgjuf in een lagere school te Gentbrugge. Al spelend help ik de kinderen met de uitbreiding van de woordenschat, correcte uitspraak en het vormen van mooie zinnen. Heeft uw kind nood aan wat extra begeleiding? Misschien tot binnenkort
Priveles in Aalst (9300) - Georges
Georges
Aalst
5/5 (4 reviews)
Doctor in de wetenschappen met een voltooide carrière in wetenschappelijk onderzoek. Ik heb ervaring als repetitor aan de UG en wil nog bijdragen aan het helpen van studenten van niveau middelbaar onderwijs of bachelor (voor chemie ook master studenten). Ook voorbereiden op het ingangsexamen geneeskunde.
Priveles in Aalst (9300) - Bruno
Bruno
Aalst
5/5 (4 reviews)
Ik spreek redelijk wat talen. Maar de talen die ik echt perfect beheers zijn mijn moedertaal (Nederlands) en Engels. Taalles nodig? Laat gerust iets weten.
Priveles in Aalst (9300) - Cynthia
Cynthia
Aalst
5/5 (1 reviews)
Gediplomeerd leerkracht muzikale opvoeding. Ik speel zelf al 17 jaar saxofoon en heb al 7 jaar koor-ervaring. Ik ben bereid om bijles te geven voor notenleer (lagere graad). Andere opties omtrent muzieklessen zijn bespreekbaar.
Priveles in Aalst (9300) - Inez
Inez
Aalst
5/5 (1 reviews)
In het verleden gaf ik bijles aan lagere schoolkinderen die thuis anderstalig zijn. Ik kan werken met alle leeftijden en niveau’s. 1 tot 2 maal per week.
Priveles in Aalst (9300) - Anthony
Anthony
Aalst
5/5 (1 reviews)
Ik ben sinds september 2020 gestart met bijlessen. Aanvankelijk vooral Frans en Latijn, maar dit werd uitgebreid naar andere vakken zoals geschiedenis, Nederlands en Engels. Ik streef naar een gepersonaliseerde aanpak en hecht veel belang aan het persoonlijk welzijn.
Priveles in Aalst (9300) - Nikias
Nikias
Aalst
5/5 (1 reviews)
Door mijn studies als burgerlijk ingenieur computerwetenschappen en mijn huidig beroep als consultant ben ik reeds met allerlei contexten in aanraking gekomen. Daarnaast ben ik als kennisverantwoordelijke binnen mijn bedrijf ook verantwoordelijken voor het opzetten en opvolgen van kennisdeling binnen de organisatie. Iets wat ik graag ook daarbuiten blijf uitoefenen!
Priveles in Aalst (9300) - Patrick
Patrick
Aalst
Nieuw
Leerkracht Frans in Anderlecht. ASO en TSO in de tweede graad. Ervaring met anderstaligen. Ervaring met coaching van leerlingen, studieplanning, huiswerkbegeleiding. Opleiding : lerarenopleiding Frans en aardrijkskunde.
Priveles in Aalst (9300) - Eva
Eva
Aalst
Nieuw
Ik heb 6 jaar Latijn gevolgd en heb ervaring in het lesgeven. Bovendien gaf ik al twee jaar bijles aan een leerling in de derde graad van het secundair.
Priveles in Aalst (9300) - Mathijs
Mathijs
Aalst
Nieuw
Afgestudeerd met een Bachelordiploma Bedrijfsmanagement na stages en events in Frankrijk, USA, UK en Nederland. Sindsdien voornamelijk in internationale omgevingen gewerkt, incl. Recruitment, Sales & Media
Priveles in Aalst (9300) - Mounia
Mounia
Aalst
Nieuw
Ik ben perfect 3-talig met reeds meer dan 15 jaar ervaring . Ik werk zorgvuldig en snel. Ook voor dringende taken kan u bij mij terecht. Aarzel zeker niet om mij te contacteren. Tot binnenkort!
Priveles in Aalst (9300) - Anissa
Anissa
Aalst
Nieuw
Ik spreek verschillende talen, dit heb ik vanuit school en familie geleerd. Ook vind ik het leuk om andere mensen te helpen! Ik zie graag mijn leerlingen vorderingen maken, u zal er geen spijt van hebben !
Priveles in Aalst (9300) - Delphine
Delphine
Aalst
Nieuw
Door mijn jarenlange werkervaring spreek ik zeer goed Frans, maar nog belangrijker, heb ik de geschreven taal in het Frans en Nederlands perfect onder de knie. Ik kan het ook goed over brengen naar kinderen/jongvolwassenen die de regeltjes van de taal nog niet volledig beheersen.
Priveles in Aalst (9300) - Robin
Robin
Aalst
Nieuw
Ik ben tweetalig Nederlands-Engels opgevoed en gebruik beide talen ondertussen al 27 jaar lang dagelijks. Vertalen Nederlands - Engels of omgekeerd is geen enkel probleem. Ook een tekst / paper / verslag / thesis nalezen op schrijffouten in een van beide talen kan ik perfect.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel privé leraars in Aalst

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Privé les Aalst: geëvalueerd met 5.0 door 21 klanten

Populaire dienstaanvragen

privé leraar thuisonderwijs Aalst, privé leerkracht Aalst, prive lessen Aalst, bijles aan huis Aalst, privé onderwijs Aalst,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden