privé les Genk

Ontdek talentvolle privé leraars in Genk

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars voor bijles Genk

Priveles in Helchteren (3530) - Katleen
Katleen
Helchteren
5/5 (10 reviews)
Hallo, Ik ben Katleen en ben 32 jaar. Ik werk als leerkracht wiskunde, fysica en chemie. Daarbuiten geef ik graag bijles wiskunde en wetenschappen. Ik wil graag mijn kennis en enthousiasme voor wiskunde en wetenschappen doorgeven. Het is vaak een struikelblok voor vele, maar met de juiste begeleiding lukt het meestal wel.
Priveles in Genk (3600) - Noah
Noah
Genk
5/5 (4 reviews)
Je suis bilingue NL/FR depuis tout petit, jai fait toute ma scolarité en Neerlandais, depuis petit jusqu'à maintenant en université.. J ai aussi deja donner des cours spécial pour les langues
Priveles in Genk (3600) - Bjarni
Bjarni
Genk
5/5 (4 reviews)
Doorheen mijn opleiding ben ik in aanraking gekomen met veel chemie, fysica en wiskunde. Hierdoor ben ik capabel voor deze vakken bijles te geven. Ik geeft bijlessen fysica, chemie en wiskunde aan leerlingen op het middelbaar en bijlessen chemie aan leerlingen in het hoger onderwijs.
Priveles in Diepenbeek (3590) - Daniël
Daniël
Diepenbeek
5/5 (3 reviews)
Naast een master in ingenieurswetenschappen heb ik gelukkig ook een taalknobbel voor Frans en Duits en Engels (omdat ik met een Filipijnse vrouw getrouwd ben) en ik merkte tijdens mijn werkervaring dat hoe slim en creatief je ook bent, je met open mond staat als je dit naar iemand met een andere taal moet gaan overbrengen ;-) Mischien is taal wel belangrijker dan pure kennis.
Priveles in Genk (3600) - Nikolaos
Nikolaos
Genk
5/5 (2 reviews)
Heeft U kind nood aan Wiskunde & Economie, 1ste & 2de graad wiskunde. Dan help ik graag, Tijdens mijn studies in Duitsland "wirtschaftsmathematik (Wiskundige economie)". Heb ik heel graag bijles gegeven en doe het ook hier in België met Passie.
Priveles in Genk (3600) - Iven
Iven
Genk
5/5 (2 reviews)
Door mijn studies, namelijk wetenschappen wiskunde, heb ik heel wat ervaring opgedaan die noodzakelijk is om een goede hulp binnen deze vakken te bieden.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan priveles

Priveles in Genk (3600) - Jens
Jens
Genk
5/5 (2 reviews)
Als voormalig militair en triatleet ben ik ervan overtuigd dat ik je op fysiek vlak naar een volgend niveau kan tillen. Je kan bij me terecht voor: - looptraining - krachttraining - fietsen - zwemmen - trail running - fitness
Priveles in Genk (3600) - Ine
Ine
Genk
5/5 (1 reviews)
Als onderwijzeres in het 5de leerjaar vond ik correct taalgebruik steeds heel belangrijk. Ik wil graag hulp bieden bij problemen met het Nederlands. Zowel schriftelijk als mondeling.
Priveles in Genk (3600) - Estefani
Estefani
Genk
5/5 (1 reviews)
I am from Peru, so I speak Spanish as my mother tongue and I have taught children's classes. Furthermore, I have generated and corrected texts in Spanish in Peru and Spain throughout my professional career. Therefore, I am fluent in the vocabulary of both countries. I also speak English well and am currently studying Dutch.
Priveles in Genk (3600) - Vera
Vera
Genk
Nieuw
Ik kan bijlessen geven of huistaak begeleiding doen voor alle lessen, maar ook de wiskunde uit de lager school. Ik ken de leerlijnen in de lagere school en kan daarom op elk niveau terugvallen of verder werken.
Priveles in Genk (3600) - Lore
Lore
Genk
Nieuw
Ik help graag leerlingen/kinderen met hun huiswerk in het algemeen. Taal is wel één van mijn eigen sterktes.. verder kan ik zeggen dat ik veel geduld hebben altijd het onderste uit de kan probeer te halen.
Priveles in Genk (3600) - Caroline
Caroline
Genk
Nieuw
ik volg al 10 jaar klassieke pianoles in academie Genk. Ik heb een strenge leerkracht dus doorzettingsvermogen is zeker aanwezig. Ik heb veel geduld en wil graag beginners piano bijleren. Ik speel thuis zelf jazz en ragtime piano en wil graag aan R&B beginnen.
Priveles in Genk (3600) - Jarne
Jarne
Genk
Nieuw
Vanaf mijn kindertijd door sport, ik geb ervaring met verscheidene balsporten(voetbal, basketbal, american football,...). Sinds mijn 15de ben ik bezig met fitness en gewichtheffen. Al deze ervaring kan ik toepassen op u specifieke wensen en doelen. Zo heb ik al verschillende van mijn vrienden gecoached. Graag hoor ik van u en zie wat ik voor u kan doen!
Priveles in Genk (3600) - Claudia
Claudia
Genk
Nieuw
Ik ben Claudia. Ik ben lerares Frans sinds 15 jaar. Heeft uw kind problemen met Frans? Is er nood aan extra ondersteuning/studiebegeleiding? Aarzel dan niet om me te contacteren.
Priveles in Genk (3600) - Frederique
Frederique
Genk
Nieuw
Ik heb een niveau C1 in Spaans en er is werkelijk niets dat ik liever doe als Spaans spreken. Mijn sterkte is vooral het vlot kunnen spreken wat denk ik toch wel een grote meerwaarde is om les te geven.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel privé leraars in Genk

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Privé les Genk: geëvalueerd met 5.0 door 29 klanten

Populaire dienstaanvragen

privé leraar thuisonderwijs Genk, privé leerkracht Genk, prive lessen Genk, bijles aan huis Genk, privé onderwijs Genk,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden