Vind de beste privé leraars van Jette

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Priveles in Laken (1020) - Diandra
Diandra
4.99/5 · 214 reviews
1020 Laken
Reeds een tiental jaren ervaring met het geven van bijlessen wiskunde, office en studiebegeleiding op verschillende niveaus, ook examencommissie. Extra oefeningen en boeken ter beschikking ter ondersteuning van de leerstof op school.
Priveles in Laken (1020) - Bram
Bram Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.94/5 · 16 reviews
1020 Laken
Van jongs af aan heb ik een talenknobbel. Beroepshalve moet ik regelmatig dossiers vertalen van en naar het Frans, Nederlands en Engels. Deze know-how en ervaring stel ik met graagte tot uw dienst.
Priveles in Laken (1020) - Omid
Omid
5/5 · 15 reviews
1020 Laken
Beste, Ik heb Nederlands bij Cvo's gevoeld tot niveau 3.2. Dus als je extra hulp nodig om je Nederlands te versterken qua mondeling en schriftelijk dan kan je me zeker contacten! :) Met vriendelijke groeten, Omid
Priveles in Brussel (1000) - Glen
Glen
4.8/5 · 10 reviews
1000 Brussel
Nederlandstalig Brusselaar, vloeiend in Frans en Engels, met opleiding ingenieur-architect. Zeer geduldig en kan kan goed overweg met kinderen. Ik kan zowel 's avonds als in het weekend bijles geven.
Priveles in Ganshoren (1083) - Marc
Marc
4.67/5 · 9 reviews
1083 Ganshoren
Veelzijdige lesgever, kan de wiskunde eenvoudig aanbrengen. Inzichtelijk, met eenvoudige technieken om formules lang te kunnen onthouden. Creatief.
Priveles in Sint-jans-molenbeek (1080) - Tasnia
Tasnia
5/5 · 2 reviews
1080 Sint-jans-molenbeek
Ik ben student piloot en ik geef al een jaartje bijles wiskunde, fysica en Engels. Een piloot moet voor elke moeilijke situatie een oplossing hebben, awel voor elke moeilijke vraag zullen we samen een oplossing vinden!
Priveles in Ganshoren (1083) - Arno
Arno
5/5 · 1 reviews
1083 Ganshoren
Ik ben net afgestudeerd als bachelor Woordkunst-Drama. Ben dus met taal bezig. Heb onlangs ook een platform voor jonge schrijvers opgericht. Heb een goede taalbeheersing en help anderen graag vooruit. Spreek ook vloeiend Frans en goed Engels.
Priveles in Brussel (1000) - Marie-joëlle
Marie-joëlle
5/5 · 1 reviews
1000 Brussel
Ik heb in het kader van mijn professionele activiteit (management assistant) al veel ervaring met vertaalwerk. Ik vertaal zowel van FR naar NL als van NL naar FR en van het EN naar het Fr of het NL. ik ben altijd beschikbaar voor vertaalwerk.
Priveles in Laken (1020) - Soetkin
Soetkin
5/5 · 1 reviews
1020 Laken
Ervaring als copywriter (reclame-teksten, persartikels en algemene non-fictie) en als leerkracht Nederlands in het secundair onderwijs. Ik zet de puntjes op de i zodat uw tekst in piekfijn Nederlands verschijnt.
Priveles in Sint-agatha-berchem (1082) - Victor
Victor Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
1082 Sint-agatha-berchem
Momenteel in bezit van een Master Industrieel Ingenieur met specialisatie Luchtvaarttechnologie en reeds 2 jaar actief al bijles gever over alle studieniveaus. Met alle plezier geef ik bijles over de wetenschapsvakken, informatica en alle mogelijke luchtvaartonderwerpen. Heeft u nood aan extra studiebegeleiding? Ik help u zeer graag verder!
Priveles in Brussel (1000) - Barbara
Barbara
5/5 · 1 reviews
1000 Brussel
Als Nederlandstalige leerkracht kan ik uw documenten, teksten of scripties nalezen en verbeteren op korte termijn. Laten we samen kijken wat mogelijk is en wat u exact verwacht.
Priveles in Laken (1020) - Michiel
Michiel Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
1020 Laken
Ik heb ervaring als vertaler bij oa Esprit en Armani. Ik kan u helpen bij eender wat soort vertalingen Eng-NL of NL-Eng. Ik kan ook teksten proofreaden en hulp bieden bij het opstellen van een thesis of artikel.
Priveles in Sint-jans-molenbeek (1080) - Ulrike
Ulrike
5/5 · 1 reviews
1080 Sint-jans-molenbeek
Ik heb ongeveer 5 jaar ervaring in het onderwijs waaronder 2 jaar als leerkracht Nederlands in het Franstalig onderwijs. Nederlands is mijn moedertaal, Frans spreek en schrijf ik op niveau B1 en voor Engels is dit op niveau C1. De combinatie van mijn ervaring in het onderwijs en dus de didactiek als mijn talenkennis zorgen ervoor dat ik een geschikte kandidaat ben om taalles te geven.
Priveles in Strombeek-bever (1853) - Joep
Joep
Nieuw
1853 Strombeek-bever
Doorheen mijn opleiding Geschiedenis en management heb ik verschillende papers en essays geschreven waardoor ik, voldoende geoefend ben in de materie. Doorheen mijn bachelor en masteropleiding moest ik ook in verschillende talen schrijven, waaronder Engels en Nederlands
Priveles in Laken (1020) - Joke
Joke
Nieuw
1020 Laken
Ik ben leerkracht in het lager onderwijs. Ik sta ondertussen al 5 jaar in het onderwijs waar ik van het 3de kleuterklasje tot in het 6de leerjaar nu aan het werk ben. Ik heb dus een goede kennis van de verschillende leerjaren.

Privé les Jette: geëvalueerd met 4.95 door 273 klanten

Populaire dienstaanvragen: privé leraar thuisonderwijs Jette, privé leerkracht Jette, prive lessen Jette, bijles aan huis Jette, privé onderwijs Jette,...

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Gitaarlessen
Thomas raadt Ben aan Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
bijles statica -sterkteleer
Frans raadt Sébastien aan Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
bijles wiskunde 2e graad/4e Latijn-wetenschappen
Lisa raadt Karel aan Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie lessen in Jette

Bijles wiskunde voor een leerling van 5de leerjaar - Leerkracht Wiskunde in jette - Bijles voor het middelbaar onderwijs - wiskunde lessens nodig in augustus - Bijles Wiskunde - Bijles statistiek - Bijles wiskunde KMS POL examen - Bijles engels - Engels bijles - Bijles wiskunde , secondaire onderwijs 13 jarige - hulp voor wiskunde - bijles wiskunde 5de middelbaar - Meetkunde wiskunde - 2DE MIDDELBAAR MEETKUNDE - Meetkunde 2e middelbaar - Lessen Frans kinderen 6 en 8 (4) - Lessen Frans kinderen 6 en 8 (2) - Lessen Frans kinderen 6 en 8 (2) - Lessen Frans kinderen 6 en 8 - Gitaarles gezocht - privé gitaarles voor kinderen - Tennisles voor 7 & 11 jarige meisjes - bijles leerkracht wiskunde 5 ASO wiskunde wetenschappen (5) - bijles leerkracht wiskunde 5 ASO wiskunde wetenschappen (4) - bijles leerkracht wiskunde 5 ASO wiskunde wetenschappen (3) - bijles leerkracht wiskunde 5 ASO wiskunde wetenschappen (2) - bijles leerkracht wiskunde 5 ASO wiskunde wetenschappen (2) - bijles leerkracht wiskunde 5 ASO wiskunde wetenschappen - Bijles Nederlands 2u/week - Bijles basisschool - Voorbereiding C1 - Privé les voor selor voorbereiding - Privé les voor selor voorbereiding - gezocht: bijles gever Fysica/Wiskunde - Privé les voor selor voorbereiding - Graag bijles voor basisfysica en chemie. - Zangles - Bijles gever gezocht: voorbereiding op de ingangsexamen geneeskunde - Privé les voor selor voorbereiding - Bijlessen wiskunde - Bijlessen nederlands - Bijlessen Bedrijfseconomie - Bijles wiskunde en economie - Bijles vakken 1Bachelor Farmacie - Leren studeren en bijleshulp
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden