privé les Linkebeek

Ontdek talentvolle privé leraars in Linkebeek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars voor bijles Linkebeek

Diego is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Priveles in Ukkel (1180) - Diego
Diego
Ukkel
4.9/5 (48 reviews)
Ik ben meertalig opgegroeid (Sp, Fr, Nl en Eng), waarbij mn Frans en Nederlands het sterkst zijn. Basishulp met deze talen is dus heen probleem voor me.
Priveles in Ukkel (1180) - Pieter
Pieter
Ukkel
5/5 (30 reviews)
Mijn naam is Pieter, Nederlandstalig, nu met pensioen. Ik studeerde wetenschappen/aardrijkskunde en gaf les in het secundair onderwijs of aan volwassenen. Na het onderwijs was ik o.m. professionele trainer bij de federale politie. Ik ben beschikbaar tijdens de week, heb geduld en de pedagogische kwaliteiten voor bijlessen aardrijkskunde en menswetenschappen enkel in het Nederlands.
Priveles in Dworp (1653) - Erick
Erick
Dworp
5/5 (9 reviews)
Om op te groeien in een sportfamilie is het een normale gang van zake om meerdere sporten te beoefenen. Voetbal, atletiek, zwemmen tot badminton en wielrennen. Een gedreven sportfanaat met doel een gezonde levenstijl te behouden. Zin om meer te sporten of wil je meer motivatie om in gang te schieten? Aarzel niet om mij te contacteren.
Priveles in Alsemberg (1652) - Katia
Katia
Alsemberg
5/5 (5 reviews)
Ik eet en kook bijzonder graag en heb nutritherapie gestudeerd en probeer het gezonde aan het lekkere te koppelen. Ik geef ook demo's met de Thermomix. Geeft u een stel vrienden die een clubje willen vormen, dan kan ik u kookles geven. Tot gauw!
Priveles in Ukkel (1180) - Shannon
Shannon
Ukkel
5/5 (5 reviews)
In mijn job als juriste is een goede kennis van het Nederlands en Engels vereist. Als jij hulp nodig hebt met één van deze (bv.: het schrijven van een paper) of beide talen (bv.: vertalingen), dan hoor ik dat graag!
Priveles in Huizingen (1654) - Kayleigh
Kayleigh
Huizingen
5/5 (4 reviews)
Tweetalig opgevoed Nederlands en Engels. Kan vlot vertalen in beide richtingen zowel schriftelijk als mondeling. Hulp bij het opmaken van opstellen en grammaticacontrole is mijn specialiteit. Bilingual English Dutch. Can translate in both directions in written and spoken language. I can help creating essays and correcting them on grammar and general spelling.
Priveles in Vorst (1190) - Ann margaret
Ann margaret
Vorst
5/5 (2 reviews)
Ik geef inmiddels 4 jaar Nederlandse les aan Franstalige kinderen/teens en volwassenen. Dat doe ik met humor en tomeloze energie, we doen spelletjes, afgewisseld met theorie, indien nodig en altijd op basis van uw eigen noden en interesses. Ik krijg veel positieve reacties van mijn studenten en hun ouders, dat maakt me heel blij.
Priveles in Vorst (1190) - Asja
Asja
Vorst
5/5 (2 reviews)
Geduld is een schone deugd zeggen ze, wel dat is waarschijnlijk de zin die mij het beste omschrijft. Lessen op maat mogelijk voor verschillende niveaus/ leeftijden.
Priveles in Lot (1651) - Jolan
Jolan
Lot
4.0/5 (2 reviews)
Teksten en verslagen schrijven/verbeteren op een correcte, gestructureerde en foutloze manier is mijn stokpaardje. Ik neem graag de tijd om uw schoolverslagen, opstellen, brieven, officiële documenten(...) na te lezen en te corrigeren om een optimale zinsbouw en correcte taal te garanderen. Bovendien kan ik ook voor u een geschreven tekst vertalen naar het Engels en vice versa.
Priveles in Brussel (1000) - Ingmar
Ingmar
Brussel
5/5 (2 reviews)
Als journalist is schrijven in het Nederlands mijn werk. Ik heb een geschreven niveau in het Engels van C2 (moedertaal). Ik hou van schrijven, zowel creatief als meer technisch.
Priveles in Sint-Genesius-Rode (1640) - Marina
Marina
Sint-Genesius-Rode
5/5 (2 reviews)
Hallo, ik ben docente chemie met 36 jaar werkervaring in het hoger/universitair onderwijs (diploma doctoraat wetenschappen/chemie). Je kan bij mij terecht voor bijles chemie secundair - hoger - universitair onderwijs. Begeleiding vindt (bij voorkeur) plaats bij mij thuis, tijdstip in onderling overleg af te spreken.
Priveles in Ruisbroek (1601) - Maxine
Maxine
Ruisbroek
5/5 (1 reviews)
Bijles aan kinderen van de lagere school. En Nederlands aan anderstaligen. Ik ben studente leraar lager onderwijs. Ik hou zeer veel van kinderen.
Priveles in Beersel (1650) - Loïc
Loïc
Beersel
5/5 (1 reviews)
Mijn vader is Franstalig en mijn moeder Nederlandstalig waardoor ik beide talen perfect beheers. Ik heb ervaring met het vertalen van lange teksten en met het schrijven van Engelse (wetenschappelijke) teksten. Daarbij gaf ik recent in Brazilië al lessen Engels als bijverdienste.
Priveles in Ruisbroek (1601) - Auriane
Auriane
Ruisbroek
5/5 (1 reviews)
Student, ik heb grafische ontwerper afgestudeerd maar heb eerst wetenschappen gestudeerd ik kan bijles geven van wiskunde voor alles wat in het lager gegeven wordt dat heb ik namelijk al gedaan ik kan ook wel is na bespreking met u zien voor leerstof van het middelbaar. Ik ben fan van natuurwetenschappen.
Priveles in Sint-Genesius-Rode (1640) - Jocelyne
Jocelyne
Sint-Genesius-Rode
5/5 (1 reviews)
Vertalen in het Nederlands, Frans en Engels is voor mij geen probleem. Ik help je graag verder dus aarzel zeker niet om mij te contacteren. Ik ben flexibel inzetbaar!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel privé leraars in Linkebeek

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Privé les Linkebeek: geëvalueerd met 4.94 door 118 klanten

Populaire dienstaanvragen

privé leraar thuisonderwijs Linkebeek, privé leerkracht Linkebeek, prive lessen Linkebeek, bijles aan huis Linkebeek, privé onderwijs Linkebeek,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden